• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi aksamlar bugunku menum
09.30yagda yumurta beyaz peynir domates bes zeytin 3ince dilim kizarmis ekmek cay
13.00 3 kasik kereviz salatasi
15.30 3kasik pilav 3 dilim patates 1 parca tavuk firinda salata yogurt bir dilim ekmek
16.10 sade turk kahvesi
Su2.5 lt
spor 20 dk yuruyus bel egzersizi

İyi aksamlar kizlar bugun atama sonuclarim aciklandi kendi sehrime atandim cok mutluyum ,kardesim de geldi bugun konyafan çifte bayram oldu :halay: bugun menum cok kacamakli oldu yazmiycam caniniz cekmesin diye :) sporla telafi edecem .

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Gözün aydın canim tebrik ederim

Cuma menum:
Sabah kahvalti yapamadim
Ogle 1 kase corba
Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi
Aksam: 1/2 kase corba, hindi mantar sote, 1 dilim ekmek, 1/2 kase yogurt
Yemekten sonra tahin pekmez ve biraz ekmek yedim su an pismanim...
Su 3 litre
Bende bugün makarna yedim pişman oldum

Pazartesi cok karbonhidratli olmus ama miktarlari az olmus sali da cok az yemissin canim
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Aras pazar gununden beri atesli 2 gecedir uyumuyorum.
Birde yeni yil tatilindeyiz, herkes evde, kuzum hasta, bunaldik..
Sizlerde neler var, herkesler iyi mi?
İyi aksamlar kizlar bugun atama sonuclarim aciklandi kendi sehrime atandim cok mutluyum ,kardesim de geldi bugun konyafan çifte bayram oldu :halay: bugun menum cok kacamakli oldu yazmiycam caniniz cekmesin diye :) sporla telafi edecem .

Tebrik ederim canım kaçırma hak eden bir gün olmuş toparlarsın sonra
İyi aksamlar bugunku menum
09.30yagda yumurta beyaz peynir domates bes zeytin 3ince dilim kizarmis ekmek cay
13.00 3 kasik kereviz salatasi
15.30 3kasik pilav 3 dilim patates 1 parca tavuk firinda salata yogurt bir dilim ekmek
16.10 sade turk kahvesi
Su2.5 lt
spor 20 dk yuruyus bel egzersizi
Güne erken kapatmışsın canım menüngüzelSporda yapmışsın çok iyi bence

Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben kaç gündür menü yazamıyorum benim ama hastalığım geçti ama çocuklara da bulaştı bütün buluşacağız dedi kırı sıra sıra geçiriyoruz en son kızım da isal İstiğfar oldu şimdi herkes iyi çok şükür evde yine ne pişiyor ne yeniliyor hiç bakmadım dolayısıyla dikkat edemedim yarın sabahtan yine sizinle birlikteyim inşallah kahvaltıdan sonra hemen koşu bandına çıkmam lazım ki kaçamak yapmaım

Gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun şnl 🥰🥰🥰

İyi akşamlar kızlar
Cuma menüm
10:30
Mantarlı, az sucuklu omlet, 1 parça beyaz peynir, 5 zeytin, kapya biber, 1 yk humus, 50gr tambuğday ekmekcik

12:30
1 kare %80 bitter çikolata, şekersiz Türk kahvesi

16:00
3-4 parça hindi şiş, ızgara sebze, yarım dilim ekmek

20:00
Yarım bardak kefir, 5 tane liçi ( 30-40 kalori falan yapıyor )

Su: 1,5 litre
Spor: 13000 adım

En buyuk hata esinde kuzum bisey diyemiyorum omrun gidiyor onlara hizmet ederken farkinda degil esinle ciddi ciddi oturup konussan kaldiramadigini falan solesen artik gerci bisey degismicek gibi de iste bi umut diye soluyorum
Okadar çok konuştum ki anlatamam hatta bi ara ayaklarını kestim ama yine et tırnak misali başladılar gelmeye bende canım bilmiyorum çok nazlı yetiştim tek derdim gezmek tozmak arkadaşlarımla vakit geçirmek kurslara gitmekti ne durumlara girdim okadar dua ediyorumki Allahım yardım et kurtar diye

Gozun aydin cok sevindim , cok uzulmustun sukur mutlu son oldu 🥰, hayirli olsun , artik atanmanin serefine baklavani yeriz:KK53:

Cok cok cok sevindim, allah iyi gonlune gore vermis 🥳🥳🥰🥰
Ne zaman is basi kismetse?

Kizlar tesekkurler beni sordugunuz icin 🤗
Cok kosusturmacali geciyor, tartildim ana kacirdim bildirim saatini 😳 yarin tatile gidiyoruz, saat 12bucuk hala bavul hazir degil, mutfak darmadagin ve grip oluyorum cok halsizim offf 😔
Kotu olmus gecmis olsun insallah toparlarsin yarina😘 , bavulu hazirla , bulasik makinasi varsa at tamamdir tatilin keyfini cikar

Bende tebrik ederim hayirli olsun insallah

Back
X