• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Me
Merhaba hemen yaziyorumm
Pazartesi menum
Sabah: 1 dilim ekmek, menemen, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: 1 tabak etli nohut yemegi
Ara: 2 hurma
Aksam: 1 kase mercimek corba, biraz bugulama hamsi, tursu

spor:5000 adim
Su 3,5 litre
Yawrukush Yawrukush , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , stitch stitch
Menun guzel olmus canim

En azından hepimiz anneyiz ve çocuklarımız daha bilinçli olacak ve böylece yeni nesil daha bilinçli olur umarım şimdi gençlerin çoğu obez ne yazık ki yanlışları sürdürdük.

Verilecek çok kilomuz var yol uzun gibi duruyor ama günler çabuk geçiyor bu da avantaj :) şu an zorlanıyoruz ama gelecek sene şükür edeceğiz.

Geçmiş olsun Canım dikkat et salgın var
Evet malesef genclerimiz de cok sagliksiz besleniyor, iste bizden baslayacak dogru bilgi dagilimi, boyle duzeltecegiz insallah canim..

ben hala 87 deyim.. degişmiyor :KK70: en az 83 indim aldim .
valla kilo alacaksam hiç vermeyeyim
verdikten sonra salmamam lazim..
55 e indim aman herşeyi yiyim yok..:)
bünyelenmek lazim kilolari.:)
valla ben 87 ile bünyeledim :KK70::KK70:
Canim daha da kilo ver , kilo hicbir zaman iyi degil...

Dün
Kahvaltı
Peynir, zeytin, h yumurta, yarım dilim ekmek, bal, tahin

öğle
hoşaf, kuru üzüm

akşam
Yopurt çorbası
Sarma
Salata
Hoşaf
Not ettim canim ,menun guzel :)

Selam kizlar iki gundur aktif olamadim malesef iki bebeye yalanci meme biraktirma operasyonu basariyla tamamlandi ama arada bi krizlerimiz vuruyor ama bugun 3.gunumuz anne bana baska meme ver gibi talepler gelsede aglamiyor enazindan buyuk oglum kucugumde bi sekilde unutuyor geceleri cok korkmustum sukur onuda sorunsuz atlatiyoruz
Dun bebegimiz dunyaya geldi cok mu cok tatli bi kizimiz oldu ailemiz gitgide buyuyor biliyorsunuz kuzenimin esine hediyelik kurabiyeler yapmistim cok begenildi ve acayip israr uzerine instadan satisa basladim bakmak isteyen arkadaslar olursa sayfami takipe alabilirler DolcaVita instagram hesabim
Esim sosyal medyaya karsida olsa bu teklifimi kabul etti bakalim hakkimda hayirlisi diyeyim
Sizler neler yapiyorsunuz bi gecmise gozatim
Ozlemim sen bu isin altindan rhatlikla kalkarsin kuzum, cok marifetlisin zaten :)
Hayirli olsun, bol kazancli olsun, bende takip edecegim :)

Canim haftada bir artik fix bir saat, her persembe gidiyorum yuzmeye. Onun haricinde de ekliyorum vakit buldukca, havalar biraz isinsa gunluk giderim de hasta olmayayim diye haftada 2-3 yuzuyorum. Gecen yaz isten once hergun gitmistim ne guzel enerjik hissediyordum hergun kendimi
Haklisin canim kisin hastalikllar vs cok sIk olamiyor ama yaza az kaldi :)

Bu aralar misafirlerim vardı ondan giremedim
Devam edicem bugünden itibaren inşallah 😊
Senden haber almak ne guzel canim, nasilsin?

selamlar..
geçen gün Eşimin bana kilomu agir eleştirmesine diyete başladim..
çok agirsin kilo ver yeme çikolatalarii... vs :KK62:
benim morelim çok bozulmuştur. beni artık beğenmediği düşünmeye başladim..
oysa kilomu seviyordum.:KK43:
ne yapacagimi bilmiyorum Yawrukush Yawrukush
Canim esin elestirdigi icin degil kendin kilo vermek istiyorsan gel bizimle beraber yine kilo vermeye devam et :)

Kaptanım döner ve birlikte tekrar veririz ♥♥
Evet canim mecburen donecegim, annecigimi yolcu edeyim, hergun neler neler, dunyalari yiyoruz :))

Menüm ve sporum netlik kazandı artık :) tekrar yazayım

Öğle: tavuk şiş ızgara, az salata

Akşam: kıymalı kara lahana, 3 kiraz domates, yarım vezir turp, yer fıstığı

Spor: squat: 220 adet x 2 : 440 puan
Wallsit: 130 adet x 2 : 260 puan
İp atlama: 110 adet x 2 : 220 puan
Bacak açma kapama: 110 x 2 : 220 puan
Yemek, ev işi: 40 dk x 2: 80 puan
Zumba: 40 dk x 3 : 120 puan

Toplam: 1340 puan
Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush
Harika bir gun olmus canim. :nazar: :nazar:

Merhaba hemen yaziyorumm
Pazartesi menum
Sabah: 1 dilim ekmek, menemen, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: 1 tabak etli nohut yemegi
Ara: 2 hurma
Aksam: 1 kase mercimek corba, biraz bugulama hamsi, tursu

spor:5000 adim
Su 3,5 litre
Yawrukush Yawrukush , Kozmogirl17 Kozmogirl17 , stitch stitch
Cok guzel Nurcum, nasilsin cocuklar nasillar?

Selamlar guzel arkadaslarim, aksaminiz nasil geciyor?
Diyetler, menuler, egzersizler ne durumda?
Ben kuzularin kahvaltisi, beslenmesi, okula hazirlanmasi islerine kosturacagim.
Eve gelince takima gelirim yine, sonrada annemle alisverise gideegiz.
Aralarda yine buradayim :)))

Evet malesef genclerimiz de cok sagliksiz besleniyor, iste bizden baslayacak dogru bilgi dagilimi, boyle duzeltecegiz insallah canim..

Ozlemim sen bu isin altindan rhatlikla kalkarsin kuzum, cok marifetlisin zaten :)

Canim esin elestirdigi icin degil kendin kilo vermek istiyorsan gel bizimle beraber yine kilo vermeye devam et :)

Evet canim mecburen donecegim, annecigimi yolcu edeyim, hergun neler neler, dunyalari yiyoruz :))

gelsin su yaz artik ;)

ohh anne kiz alisveris ne guzel. Alisverris en sevdigimm ;)
Isteyim canim, isten sonra bugun direk eve gidecegim kac gundur hep spordan dolayi cok gec donuyorum eve. Bugun evden spor yapacagim hem belki kizim da katilir bana. Beraber zaman gecirmis oluruz.

gelsin su yaz artik :KK66:
Evet cok ozletti bu sene, gelsin artik :)

ohh anne kiz alisveris ne guzel. Alisverris en sevdigimm :KK66:
Isteyim canim, isten sonra bugun direk eve gidecegim kac gundur hep spordan dolayi cok gec donuyorum eve. Bugun evden spor yapacagim hem belki kizim da katilir bana. Beraber zaman gecirmis oluruz.
Oh harika kuzucukla leslie , dans vs yapabilirsiniz.
Ne guzel sizde anne kiz :)

super fikir canim, bende cok severim kendimi odullendirmeyi. Hem zaten hediyeyi neden bir baskasindan bekleyelim ki degil mi :KK66: mart sonuna hedefin kac? Kac kilo vermen, kac kilo olman lazim? Hadii bakalim o zaman gelsiiin tatil.
ben hiç beklemem direk hediyem bu ben alıyorum derim. bu özel günleride kapsıyor.
Bu aralar misafirlerim vardı ondan giremedim
Devam edicem bugünden itibaren inşallah 😊
özlettin kendini bu kadar uzaklaşma beslenme ne durumda
İnşallah inşallah yemeyince veriliyor yaa ben yeniden mi yemin etsem bilmiyorum
Ama yeminimi bozdum geçen de onun borcunu ödemedim daha 🙄🙄
tuz ekmek çevir başında birine ver.sonra tekrarla yeminini
selamlar..
geçen gün Eşimin bana kilomu agir eleştirmesine diyete başladim..
çok agirsin kilo ver yeme çikolatalarii... vs :KK62:
benim morelim çok bozulmuştur. beni artık beğenmediği düşünmeye başladim..
oysa kilomu seviyordum.:KK43:
ne yapacagimi bilmiyorum Yawrukush Yawrukush
ama bu hödükler yok mu sadece seninki değil benimkinide katıyorum vardır daha hödüğü olan takımda.neler çekiyoruz böyle benim tavan olan özgüvenimi zamanında yerlere serdi.insanlar ne kadar güzel bir hatun olduğumu söylesede onun dedikleri beni mahfediyordu.hep birgün devran dönecek diyordum. nihayet döndü. şimdi fit görünsede ölçümleri obez olan o.bana yönelen tüm hakaretleri ona yöneltiyorum. örnek: ıyy bu yağlar ne vıcık vıcık çirkin görünüyor. bir diğeri : ama spor bile yapmıyorsun bak kasların yaşlı amcaların ki gibi salmış kendisini :KK36:
:KK62:bugün yemin bozanlarda bende varım.günümüz vardı.ben böreği yapacağım diye beyan etmiştim.bir arkadaşımız tatlı yapacaktı salata türü içinde birini buluruz demişti.bilin bakalım ne oldu.masaya böreğimi bıraktım ve 5 çeşit tuzlu bir tatlı vardı faciaaa.salatanın yerinde yeller esiyordu.iki arkadaş diyette olan o bana baktı ben ona ve günde salata yiyeceğim diye birşey yememiştik.karnım gurulduyordu deli gibi. neyse börek yedik. 1 dilim çok büük günah bu benim için çünkü sabah kendimi nasıl hafif hissediyordum.moralim bozuldu.

Siz bole soyledikce cesaret geliyor valla kaptisim insallah yaparim

Teşekkürler canım

Evet canım inşallah aynı şeyleri yaşamasınlar ayrıca zaten yediklerimizde de hayır yok herşey üretim gibi.

Teşekkürler canım

Güzel geçiyor evde döner kokuları, cips kokuları direnen ben :)

ben hiç beklemem direk hediyem bu ben alıyorum derim. bu özel günleride kapsıyor.

ama bu hödükler yok mu sadece seninki değil benimkinide katıyorum vardır daha hödüğü olan takımda.neler çekiyoruz böyle benim tavan olan özgüvenimi zamanında yerlere serdi.insanlar ne kadar güzel bir hatun olduğumu söylesede onun dedikleri beni mahfediyordu.hep birgün devran dönecek diyordum. nihayet döndü. şimdi fit görünsede ölçümleri obez olan o.bana yönelen tüm hakaretleri ona yöneltiyorum. örnek: ıyy bu yağlar ne vıcık vıcık çirkin görünüyor. bir diğeri : ama spor bile yapmıyorsun bak kasların yaşlı amcaların ki gibi salmış kendisini :KK36:

:KK62:bugün yemin bozanlarda bende varım.günümüz vardı.ben böreği yapacağım diye beyan etmiştim.bir arkadaşımız tatlı yapacaktı salata türü içinde birini buluruz demişti.bilin bakalım ne oldu.masaya böreğimi bıraktım ve 5 çeşit tuzlu bir tatlı vardı faciaaa.salatanın yerinde yeller esiyordu.iki arkadaş diyette olan o bana baktı ben ona ve günde salata yiyeceğim diye birşey yememiştik.karnım gurulduyordu deli gibi. neyse börek yedik. 1 dilim çok büük günah bu benim için çünkü sabah kendimi nasıl hafif hissediyordum.moralim bozuldu.
Hay Allah arkadaslar direk diyetini sabote etmisler canim, moralini bozma, yarin kaldigin yerden devam edersin, boyle seyler hepimizin basina geliyor..
Bir dahaki sefere sen salatayi ustlenirsin, bolca salatani yapar gidersin :)

Siz bole soyledikce cesaret geliyor valla kaptisim insallah yaparim
Yaparsin sen kuzum, sonrasinda isleri gelistirip, deryanin dedigi gibi organizasyon isinede girersin..
Yolun acik olsun canim benim..

Teşekkürler canım

Evet canım inşallah aynı şeyleri yaşamasınlar ayrıca zaten yediklerimizde de hayır yok herşey üretim gibi.

Teşekkürler canım

Güzel geçiyor evde döner kokuları, cips kokuları direnen ben :)
Eyvah eyvah ev ahalisi seni cok zorluyor desene canim :)

İyi akşamlar herkesee :)
-Bugün oruçluydum o yüzden spor yok su çok az

Sahur:
2 yumurtadadan otlu,peynirli omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Bir bardaktan biraz az sıkma portakal suyu(2 çocuğa yetiştiğim için enerji olsun diye sıktım)

İftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası-ekşi mayalı ekmek
4 köfte
Yoğurt salata ve turşu

Şeker diyetimin 13.günü bitti bugün yarın tam 2 hafta olucak :)

Canim cok tesekkur ederim. Kizlarim iyi. Buyuk olan iki yas sendromunda bu aralar bizi zorluyor.
sen nasilsin? Ogullarin nasil? Umarim iyisinizdir💕

Hay Allah arkadaslar direk diyetini sabote etmisler canim, moralini bozma, yarin kaldigin yerden devam edersin, boyle seyler hepimizin basina geliyor..
Bir dahaki sefere sen salatayi ustlenirsin, bolca salatani yapar gidersin :)

Yaparsin sen kuzum, sonrasinda isleri gelistirip, deryanin dedigi gibi organizasyon isinede girersin..
Yolun acik olsun canim benim..

Eyvah eyvah ev ahalisi seni cok zorluyor desene canim :)

Valla öyle Canım ve yaptım sütlü nuriyeyi hazır ama yer miyim yemem :)

Sen hic gelme bu oyunlara canim , bende ne zaman diyete baslasam, esim fistikli, irmik helvasi mi yesek der :))

Yaptım Canım o yesin ben yemem :) bende aynı ne zaman diyet desem hamile gibi aşeriyor :) gün gece istedi hatta tatlı :)

İyi akşamlar herkesee :)
-Bugün oruçluydum o yüzden spor yok su çok az

Sahur:
2 yumurtadadan otlu,peynirli omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Bir bardaktan biraz az sıkma portakal suyu(2 çocuğa yetiştiğim için enerji olsun diye sıktım)

İftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası-ekşi mayalı ekmek
4 köfte
Yoğurt salata ve turşu

Şeker diyetimin 13.günü bitti bugün yarın tam 2 hafta olucak :)

Menün güzel olmuş Canım hem de oruçlu Allah kabul etsin

Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim ekmek
Ara: 1 latte, 1 kucuk biskuvi
Ogle: mercimek corbasi, hindi sote, yogurt, salata
Aksam: mercimek corbasi, pirasa yemegi

spor: 5000 adim
Su: 3.5 adim

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

:nazar: Gayet güzel Canım afiyet olsun.

Valla öyle Canım ve yaptım sütlü nuriyeyi hazır ama yer miyim yemem :)

Yaptım Canım o yesin ben yemem :) bende aynı ne zaman diyet desem hamile gibi aşeriyor :) gün gece istedi hatta tatlı :)

Menün güzel olmuş Canım hem de oruçlu Allah kabul etsin

:nazar: Gayet güzel Canım afiyet olsun.
Teşekkür ederimm :)

Bende sizi özledimm
Beslenme güzel biraz dengem bozuldu bu ara saatler falan 😏
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Bu hafta birinci olmuşsuun çook tebrik ederim 😘😘

Back
X