• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 şubat 2020 dün ne yedim
Sabah = 2 adet haşlanmış yumurta 🥚 + 🧀
Öğlen = 1 adet 🍏
Akşam = fırın tavuk göğüs kısmı 4 parmak kadar kestim yarısını kedim yedi 😂
Gece = yoğurt kürü
Su = 2 lt zencefilli su
Spor =
_20200204_095649.webp
Dişçideyim 😢😢😢😢

Gunaydin kizlar valla cocuklar buyudukce telefonu elime hic alamaz oldum surekli gelip okuyorum mesajlarinizi tam yazicam ya biri geliyor tepeme cikiyor ya biri geliyor telefonu elimmden aliyor nasil olucak bole bilmiyorum 2 gundur hava cok guzeldi cocuklari parka goturdum pazar gunu ama vok kalabalikti park domuz gribinden dolayi cok tedirgin oldum eve gelince soktum banyoya yikadim cocuklari bu stresi nasil yencem bilmiyorum 1 kere yakalandi oglum bidaha yakalanmasindan cok korkuyorum
Bu aralar aylik alisverise cikicam esime dedim hafta ici gidelim hafta sonlari cok kalabalik oluyor her yer cocuklari olmadi kayinvalideue birakicam ama buyuk oglumda cok hevesleniyor babasi onu heray buyuk oyun parkina goturuyor sabirsizzlikla onu bekliyor napicam kizlar bi akil verin heryerdede salgin var cocuklar hep hasta
Evde aktif oyunlar üretebilirsin. Yada beraber ev işi pasta yapımı. Sonra misafircilik. Puzzle yapımı vs. Hem kaliteli zaman olur.

bu akşam karnabahar köftesi ve tarhana düşünüyorum da.. :)
ben birazini kısır yapmayı hedefliyorum kendim için:)

Evet karnabahar kısır daha iyi olur canım bol yeşillikle baharatla

3 şubat 2020 dün ne yedim
Sabah = 2 adet haşlanmış yumurta 🥚 + 🧀
Öğlen = 1 adet 🍏
Akşam = fırın tavuk göğüs kısmı 4 parmak kadar kestim yarısını kedim yedi 😂
Gece = yoğurt kürü
Su = 2 lt zencefilli su
Spor =
Eki Görüntüle 2584746
Dişçideyim 😢😢😢😢

Güzel menü ve spor canım, dişçiye Benimde başlamam lazım ama korkuyorum :)

hergün tartıya çıkıyorum.. aslinda haftalık çikmam lazim nabim merakk... :kızgın:
tartıyla kafayı bozdum evet...
düşman gibi bakmam lazim tartiya...

Evde aktif oyunlar üretebilirsin. Yada beraber ev işi pasta yapımı. Sonra misafircilik. Puzzle yapımı vs. Hem kaliteli zaman olur.
Puzzle icin ufak daha canim hamur isi pasta kek onlari zaten surekli yapiyoruz bide ufak olunca zor oluyor gerci ama bize yaz gelmesi lazim sanirim atalim kendimizi sokaklara valla avm ler oyun parklari mikrop yuvasi antibakteriyel spreylerden alsam her oyuncaktan sonra ellerine siksam hafta icide pek kimse olmuyor koruyabilirmiyim ki 😣😣

Beklenen menümü yazayım bende :)

Öğle: ekmeksiz köfte, salata

Akşam: nohutlu bulgur pilavı, baharatlı yoğurt

3 lt su
Türk kahvesi
Adaçayı

Spor yok karnım ağrıyor regl oldum benim biraz ağır geçiyor

Puzzle icin ufak daha canim hamur isi pasta kek onlari zaten surekli yapiyoruz bide ufak olunca zor oluyor gerci ama bize yaz gelmesi lazim sanirim atalim kendimizi sokaklara valla avm ler oyun parklari mikrop yuvasi antibakteriyel spreylerden alsam her oyuncaktan sonra ellerine siksam hafta icide pek kimse olmuyor koruyabilirmiyim ki 😣😣

Evet bende götüremiyorum korkumdan yaz en iyisi bazı firmaların aylık aktivite kutuları var o olabilir

çok geçmiş olsun evet salgın var bu aralarda.. dikkat et.
bizim günde çocuk hastaydi bu hastalığı kıza geçti şimdi onunla uğraşiyorum ateşi fıss çıkıyor.
hiç bişey de yemiyor dün ne güzel balık yaptım yediremedim babasina verdim yediremedi sinirlendi adam bana koştu...
uyutcaktim aç... uyumadi.. halaya gitçem dedi. yolladim..
bugün anneme gidecektim soğuk.. ateşi var diye bugün erteledik..
ne yapacam yaaa. yediremiyorum:KK43:
Canim bizimkide oleydi iste domuz gribi pozitif cikti hastane de serum yedi muhakkak bi dr a gotur insanlar cocuklari hastayken niye topluma sokar anlamiyorum ben daha yeni yeni cikarmaya basladim disariya baska cocuklarada gecer yani hastalik

Evet bende götüremiyorum korkumdan yaz en iyisi bazı firmaların aylık aktivite kutuları var o olabilir
Valla napicax bilmiyorum evdede surekli tv izlemek istiyor biri 3 yasina giricek nisanda digeride 1.5 olucak ikiside ufak herzaman goturmuyoruz ama ayda 1 yada iki babadan bekliyor iste

Canim bizimkide oleydi iste domuz gribi pozitif cikti hastane de serum yedi muhakkak bi dr a gotur insanlar cocuklari hastayken niye topluma sokar anlamiyorum ben daha yeni yeni cikarmaya basladim disariya baska cocuklarada gecer yani hastalik
benim kız havale geçirdiğinden beri ilaçlari kullanamiyor.
antibiyotik aldik isirlık oldu sivilce gibi bişey..
ilaçlari alirken çok dikkatli davraniyoruz..
eşim de hasta olduğunda sinir oldu.. çocuğu nerden getirdiler ya diyor.. bende ne yapayım dedim oynuyolar işte..
çok zor iyileşiyor calpol veriyoruz

Valla napicax bilmiyorum evdede surekli tv izlemek istiyor biri 3 yasina giricek nisanda digeride 1.5 olucak ikiside ufak herzaman goturmuyoruz ama ayda 1 yada iki babadan bekliyor iste
sıkılıyolar evde.. hava almak istiyolar bizimkilerde öle.. evde de olsa bi odanin cami aç havalansin kapalı kalmayin.. oda sıkıntılı bilemedim şimdi

düzgün bir kar yağıp mikroplar kırılmadan çıkarma derim ama benimkide durmazdı bebekken ben dirensem babasına cilve yapar ikna ederdi.
Beklenen menümü yazayım bende :)

Öğle: ekmeksiz köfte, salata

Akşam: nohutlu bulgur pilavı, baharatlı yoğurt

3 lt su
Türk kahvesi
Adaçayı

Spor yok karnım ağrıyor regl oldum benim biraz ağır geçiyor
menün güzel canım,akşam belki spor yapacak kadar iyi hissedersin kendini.benimde diş implantı son çivilerim yapıldı.yüzüm şiş.ağrım olmazsa yapacağım bugün spor.

düzgün bir kar yağıp mikroplar kırılmadan çıkarma derim ama benimkide durmazdı bebekken ben dirensem babasına cilve yapar ikna ederdi.

menün güzel canım,akşam belki spor yapacak kadar iyi hissedersin kendini.benimde diş implantı son çivilerim yapıldı.yüzüm şiş.ağrım olmazsa yapacağım bugün spor.
Aynen ole babayla anlasiyor simdiden beni kum havuzuna gtur baba oyun parkina gotur baba ucakli parka gotur baba yaz gelse kum havuzu niyetine plaja gotururum oynasin

benim kız havale geçirdiğinden beri ilaçlari kullanamiyor.
antibiyotik aldik isirlık oldu sivilce gibi bişey..
ilaçlari alirken çok dikkatli davraniyoruz..
eşim de hasta olduğunda sinir oldu.. çocuğu nerden getirdiler ya diyor.. bende ne yapayım dedim oynuyolar işte..
çok zor iyileşiyor calpol veriyoruz
Calpol ve dolven donusumlu veriyorduk 6 saatte bi dusmuyordu atesi mahvolduk o 3 5 gun

Canim havalandiriyorum tabikide ama hava soguk olunca zor oluyor
evet.. ben hergün havalandirmak istiyorum çocuk varken yapamiyorum..;
mesela bi 10 dk havalandirmaya çalışıyorum.
eşim kızıyor açma kapalı tutsun...
havasiz ev leş gibi kokuyor ya...
dinlemiyorum açiyorum o kapatıyor:D
hava alinca içimde ferahlik geliyor bide benim koca pimpirikli..çok çektirdi bana..:D
temiz ..:D
sonra çocuğa da iyi geliyo temiz hava aldi mi..
öle evde sürekli tutmak da hasta oluyor.. dişariya balkona 10 dk çikarsan iyi olur hem evi havalandirmiş olursun:)

Back
X