• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah nöbet çıkışı hava aydınlanmadı bir türlü çokta yağmur vardı , eve yürüyerek gelme planım yattı . aslında ne güzel hazırlamıştım kendimi . yarın deneyeceğim yağmur yağmazsa . menülerim hep kaçamaklı bari sporla telafi edeyim . bu nefsim hortladı ya doymak bilmiyor :bicak:

Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var 2 ve 5 yaşlarında
1.72 boyum
93 kilodayım şu an 😩
65 kilo olmak istiyorum
Ben kilo alamayan bir insan olduğum için bebeklikten beri hep çok yemeğe alışmışım..yerdim zayiftim ama hamilelik ve dogumlardan sonra bu kiloya geldigime inanamıyorum.. çünkü aşırı derecede bı yeme isteğim var ve kendime engel olamadım ve sonuç 93 kilo oldu 😬..şu an Karatay diyeti yapiyorum..
Artık sadece dış görünüşüme zarar vermiyor aldığım kilolar.. aşırı uyku isteğim ve sürekli yorgun hissetmelerim sabahları bile yorgun kalkmak yokuş çıkarken nefesimin kesilmesi..ve tabi tonla olmayan kiyafetimin içine girme arzusu 💓

Not:bu arada 65 kilodan daha aşağı inmen gerekiyor diyenler olabilir..boyum uzun olduğu için 70 kiloda 38 beden giyiyorum..
hosgeldin Hafsa. yurt disindasin sanki, yazdigin saatlere bakilirsa.
ben kaptan yardimcisiyim ve bir sorun olursa buradayiz her zaman. menulerimizi gun sonu veya ertesi sabah su ve sporlar ile yaziyoruz. diger arkadaslarimizin menulerine de yorum yapiyoruz.
boyun uzun masallah, yasin da cok genc. bence sen o kilolari cok hizli geride birakabilirsin, onemli olan baslamis olmak ;)

Merhaba hanımlar takım baya kalabalık ama bana da yer var mı:KK24:
merhaba hosgeldin, tabiki de yer var :KK3:
asagidaki formu doldurabilir misin seni taniyalim? :)
Ben stitch, iskocyada yasiyorum, bir ufak kizim var, kaptan yardimcisiyim. bu aralar izindeyim diyet yapmiyorum ama muhabbete elimden geldigince geliyorum :)

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

sabah nöbet çıkışı hava aydınlanmadı bir türlü çokta yağmur vardı , eve yürüyerek gelme planım yattı . aslında ne güzel hazırlamıştım kendimi . yarın deneyeceğim yağmur yağmazsa . menülerim hep kaçamaklı bari sporla telafi edeyim . bu nefsim hortladı ya doymak bilmiyor :bicak:
Feyzosum yeni is, hastalik derken duzenin sasti, olur boyle seyler. Tartiyi alinca kendini toplarsin sen. En azimlilerimizdensin, bunun gecici olduguna eminim ben :KK36::KK74:

Feyzosum yeni is, hastalik derken duzenin sasti, olur boyle seyler. Tartiyi alinca kendini toplarsin sen. En azimlilerimizdensin, bunun gecici olduguna eminim ben :KK36::KK74:
inşallah canım ya , akşama kadar iyi dayandım sonra birden yine yemeğe saldırdım . kendimi kontrol etmeye çabalıyorum ama ne oldu bu ara hiç anlamdım iştahım pek açık .

inşallah canım ya , akşama kadar iyi dayandım sonra birden yine yemeğe saldırdım . kendimi kontrol etmeye çabalıyorum ama ne oldu bu ara hiç anlamdım iştahım pek açık .
ama nobete de kaliyorum diyorsun, normalden biraz fazla yiyiyor olman normal bence. istersen menulerine kalkis ve yatis saatlerinle yemek saatlerini de ekle, oyle bakalim. yatmadan 3 saat oncesi bitiriyorsan yeemgi ok'dir sonucta degil mi ;)

ama nobete de kaliyorum diyorsun, normalden biraz fazla yiyiyor olman normal bence. istersen menulerine kalkis ve yatis saatlerinle yemek saatlerini de ekle, oyle bakalim. yatmadan 3 saat oncesi bitiriyorsan yeemgi ok'dir sonucta degil mi :KK66:
canım nöbet saatlerim 16.00 da başlayıp ertesi gün 8.00 da bitiyor . yemekhane de akşam 18.30 da yemek yiyorum

stitch stitch sen nasılsın canım , nasıl gidiyor diyetin , hayatın ?
hayat cok yogun, hicbirseyi yetistiremiyorum, yanina bir de veremedigim kilolari koyunce psikolojim daha da allak bullak oldu :KK43::KK43:
o yuzden ara verdim simdilik. 2 haftadir cok yiyorum :KK57: ama bu sabah meraktan tartildim 100gr vermisim :confused:
once diger isleri biraz yoluna koyayim oyle geliyim daha iyi olucak benim icin

canım nöbet saatlerim 16.00 da başlayıp ertesi gün 8.00 da bitiyor . yemekhane de akşam 18.30 da yemek yiyorum
6bucuk sonrasi sabaha kadar birsey yememeye mi calisiyorsun :KK57:
sakin yapma oyle birsey. cok uzun bir aclik, dayanamaman tabiki normal.
ben kefir yapmaya basladim, hergun yanima kucuk bir sise aliyorum. kefirli bir ogun eklesene mesela 11gibi?

Kullanıcı Adı :diyetlikadn
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz:Ev hanımıyım
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 2 buçuk yaşında
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Aç gözlülük:KK53:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha iyi hissetmek ve güzelleşmek için :KK68:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?14. Takımdan mezun oldum

stitch stitch tanıştığıma memnun oldum çok şanslısın yurtdışında yaşamayı bende çok isterdim 😊
Sizinde yolun yarısı gözükmüş zaten izin insana iyi bir başlangıç için fırsat veriyo

hayat cok yogun, hicbirseyi yetistiremiyorum, yanina bir de veremedigim kilolari koyunce psikolojim daha da allak bullak oldu :KK43::KK43:
o yuzden ara verdim simdilik. 2 haftadir cok yiyorum :KK57: ama bu sabah meraktan tartildim 100gr vermisim :confused:
once diger isleri biraz yoluna koyayim oyle geliyim daha iyi olucak benim icin
stresten mi verdin 100 gr . oda güzel miş :) valla hayatın stresi bitmiyor canım , benim de iş yerinde sorunlarım var . spor yaparak uzaklaşmaya çalışacağım , spor salonu arıyorum . ayın 15 inde maaşım yatsın da hemen yazılacağım bir yere . stres geçsin diye bekle bekle geçmiyor yenileri ekleniyor . hayatımı ertelemeyeceğim artık yaşım 30 u geçmek üzere :)

6bucuk sonrasi sabaha kadar birsey yememeye mi calisiyorsun :KK57:
sakin yapma oyle birsey. cok uzun bir aclik, dayanamaman tabiki normal.
ben kefir yapmaya basladim, hergun yanima kucuk bir sise aliyorum. kefirli bir ogun eklesene mesela 11gibi?
işte dünki menümde görmüşsündür ekmek peynir zeytin yedim 23:00 gibi . arkadaşlar fazla olmuş dedi ya :KK48:

hosgeldin Hafsa. yurt disindasin sanki, yazdigin saatlere bakilirsa.
ben kaptan yardimcisiyim ve bir sorun olursa buradayiz her zaman. menulerimizi gun sonu veya ertesi sabah su ve sporlar ile yaziyoruz. diger arkadaslarimizin menulerine de yorum yapiyoruz.
boyun uzun masallah, yasin da cok genc. bence sen o kilolari cok hizli geride birakabilirsin, onemli olan baslamis olmak :KK66:
benim gibi gece yatmaz gündüz kalkmaz tayfasındandır(kayınpederimin beni anlatması):kahve:

stresten mi verdin 100 gr . oda güzel miş :) valla hayatın stresi bitmiyor canım , benim de iş yerinde sorunlarım var . spor yaparak uzaklaşmaya çalışacağım , spor salonu arıyorum . ayın 15 inde maaşım yatsın da hemen yazılacağım bir yere . stres geçsin diye bekle bekle geçmiyor yenileri ekleniyor . hayatımı ertelemeyeceğim artık yaşım 30 u geçmek üzere :)
oooh biz ne yapalim, 36 oluyorum bu sene. ilk defa sacimi boyadim, kirisikliklar iicn her turlu aleti kremi vs vs aldim :confused: :confused:

Kullanıcı Adı :diyetlikadn
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz:Ev hanımıyım
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 2 buçuk yaşında
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Aç gözlülük:KK53:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha iyi hissetmek ve güzelleşmek için :KK68:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?14. Takımdan mezun oldum

stitch stitch tanıştığıma memnun oldum çok şanslısın yurtdışında yaşamayı bende çok isterdim 😊
Sizinde yolun yarısı gözükmüş zaten izin insana iyi bir başlangıç için fırsat veriyo
Hosgeldin Aslicim, hic fazla kilon yokmus, keske benim de acgozlulugum senin kadar az olsa :rolleyes:.
Zaten daha once de mezun olmussun hemen gidecektir o kilolar ;)
yurt disi guzel ama ben de izmir'i cok severim. TR'ye donersem izmire yerlesmektir hayalim :KK36:

ben de oyleyim ama kizim suan cok uyutmuyor, erken yatip erken kalkar oldum. ama bu yeni duzeni daha cok sevdim acikcasi, umarim eskiye donmem :rolleyes:
son dönemde 3 e kadar çektim uyuma periyodumu.öncesi 4-6 nereye kadar devam ederse uykusuzluk.çokta uyumuyorum ha en fazla 7 saat ama öğleni bulunca çok geliyor insanlara.yoğurt kürü yüzünden gece kapanış erken

Back
X