• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var 2 ve 5 yaşlarında
1.72 boyum
93 kilodayım şu an 😩
65 kilo olmak istiyorum
Ben kilo alamayan bir insan olduğum için bebeklikten beri hep çok yemeğe alışmışım..yerdim zayiftim ama hamilelik ve dogumlardan sonra bu kiloya geldigime inanamıyorum.. çünkü aşırı derecede bı yeme isteğim var ve kendime engel olamadım ve sonuç 93 kilo oldu 😬..şu an Karatay diyeti yapiyorum..
Artık sadece dış görünüşüme zarar vermiyor aldığım kilolar.. aşırı uyku isteğim ve sürekli yorgun hissetmelerim sabahları bile yorgun kalkmak yokuş çıkarken nefesimin kesilmesi..ve tabi tonla olmayan kiyafetimin içine girme arzusu 💓

Not:bu arada 65 kilodan daha aşağı inmen gerekiyor diyenler olabilir..boyum uzun olduğu için 70 kiloda 38 beden giyiyorum..

Hosgeldin hafsa umarim istedigin kiloya inersin grubumuz cok iyi ben ve takim arkadaslarim sana elimizden geleni yapmaya calisiriz
Günaydın güzel takımım :)Doktorun tartısı da tartıldım gece hemen foto atayım :) sonra kahvaltı yapıp uyuycam ,yeni geldim eve :)

Ay tam benim istedigim kilo araligi. nisan sonu gibi bende gorebilirim insallah

Kizlar herkese selamlar, kac gun oldu takima ugrayamadim.😞
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Ne zaman elime telefonu alsam bir sey cikti..
Bizim Houstondaki evimizde sorunlar cikti , tamir tamirat vs, esim Houstona gitmek zorunda kaldi, canimiz onlara sIkildi ve evi satmaya karar verdik.
Annem haftaya sali gunu donuyor Turkiyeye onun ayri kosturmacasi hazirligi var.
Cocuklarin hastane randevulari var, her sey ust uste geldi, suan bile Akinla doktordayiz...
Demem o ki zor bir donemden geciyoruz, haftaya annemi yolcu edince daha rahat olacagim.
Sizler nasilsiniz, gecmisi okuyamadim, yeni gelen arkadaslar olmus heralde, hosgeldiler onlarda...
Eki Görüntüle 2585061
Cok gecmis olsun kaptanim

Bikaç ay önce 59lara inmiştim de kendimi kontrol etmezsem daha beter olmaktan korkuyorum😂 izmir hayattır ya gerçekten burda yaşadığım için huzurluyum şükür hakkını yemiyim 😂

Hosgeldin aslicim sen zaten deneyimliymissi n 😃 senin ki biraz kilo kontrolü gibi olacak
😃
4 şubat 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀 😂😂😂
Öğle = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀 😀😀😀
Akşam = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀 😢😢😢
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 2,5 lt
Spor =
Eki Görüntüle 2585141
Yawrukush Yawrukush @stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

CEYDOS CEYDOS nasil yedin o kadar yumurtayi 😯hic sevmedigim yiyecektir yumurta coxukluktan kalma biraz da beslenmelere konulurdu ya eskiden kokardi pis pis yumurtadan tiksinmistim
simdilerde zorla yiyorum tok tutsun diye

Iyigeceler uykuumm kacti 1 saat once tam kapimizin onunden karayolu geciyor yol kenarina park etmis bi tira motor hizla carpti ve adam buyuk ihtimal öldu heryer kan revan icinde adan 10 15 dakika gozumuzun onunde ambulans bekledi hic kimildamiyordu zaten ambulansta gelince hemen gitmedi yarim saatt falan bekledi hala motor yerde olay yeri inceleme feldi cok morelim bozuldu uykum kacti valla kizlar

menünün genel olarak beğendim sadece akşam biraz ağır olmuş sanki.sporun harika.ev işlerini hesaplamamışsın ve merdiven inip çıkma puanın yanlış olmuş 24 puan olmalı. (80/10) x3 =24
Hayatim 3 çocukla ugras ev isi derken aksama cok aciktim tam sofraya oturdum oglan uyandi oyice stes oldum kendimi frenleyemedim
Hesaplamayi duzelttigin icin tesekkur ederim herkes uyudu sakin kafayla yaziyim dedim karistirmisim
Ev haniminin ev isi hic biter mi sabahtan yatana kadar ev isi yazmak lazim o zaman 😃😃

Son düzenleme:
CEYDOS CEYDOS nasil yedin o kadar yumurtayi 😯hic sevmedigim yiyecektir yumurta coxukluktan kalma biraz da beslenmelere konulurdu ya eskiden kokardi pis pis yumurtadan tiksinmistim
ben yumurtaya bayılırım.erzincanda orjinal gezen tavuk hatta bazen köyden doğal besi yumurta bulabiliyorum.ama bugün mecburiyetten oldu.implant çivileri için yine kazı çalışması yapınca benim dentist.dikişler şişlik dudak yarukları yumuşak bir o vardı yiyebilecek.
Iyigeceler uykuumm kacti 1 saat once tam kapimizin onunden karayolu geciyor yol kenarina park etmis bi tira motor hizla carpti ve adam buyuk ihtimal öldu heryer kan revan icinde adan 10 15 dakika gozumuzun onunde ambulans bekledi hic kimildamiyordu zaten ambulansta gelince hemen gitmedi yarim saatt falan bekledi hala motor yerde olay yeri inceleme feldi cok morelim bozuldu uykum kacti valla kizlar
benim evlerimde 4 yol hep. ilk organize bizde olunuyor.eşim ambulansı ben polisi arıyoruz hemen.motosiklet kazaları en kötüleri kurtuluş oranı çok az.
Hayatim 3 çocukla ugras ev isi derken aksama cok aciktim tam sofraya oturdum oglan uyandi oyice stes oldum kendimi frenleyemedim
Hesaplamayi duzelttigin icin tesekkur ederim herkes uyudu sakin kafayla yaziyim dedim karistirmisim
Ev haniminin ev isi hic biter mi sabahtan yatana kadar ev isi yazmak lazim o zaman 😃😃
yaz canım vallahi ben yazıyorum.eskiden ben hep oturuyorum derdim meğer dünya iş yapıyormuşum evde.not defteri açtım cep telefonumda işe başlarken saati yazıyorum,molalarda durduruyorum.sonra sil baştan aynı işlemi yapıyorum.

hemen yazıyorum
7 çorba kaşığı chia tohumu fazlada olabilir
1 çorba kaşığı bal
2 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi
2 çorba kaşığı kakao (bitterciyim ben üstelik bunu tepeleme koyuyorum.)
yaklaşık 1-1,5 su bardağı kadar da süt koyuyorum koyu olunca hem az yiyorsun,hem dolapta muhafazası kolay oluyor.hemde su içince şişip tokluk yaratıyor.ama yok ben daha sıvı istiyorum dersen azar azar ekle sütü bekleyerek.daha fazla süt olacak ama içinde. Görsel ekliyorum tırtıkladık kusura bakmayın.tüm ailenin tatlı krizleri son buldu. 4. Günü bugün yarın kalan atılacak.
. _20200205_014857.JPG

Son düzenleme:
ben yumurtaya bayılırım.erzincanda orjinal gezen tavuk hatta bazen köyden doğal besi yumurta bulabiliyorum.ama bugün mecburiyetten oldu.implant çivileri için yine kazı çalışması yapınca benim dentist.dikişler şişlik dudak yarukları yumuşak bir o vardı yiyebilecek.

benim evlerimde 4 yol hep. ilk organize bizde olunuyor.eşim ambulansı ben polisi arıyoruz hemen.motosiklet kazaları en kötüleri kurtuluş oranı çok az.

yaz canım vallahi ben yazıyorum.eskiden ben hep oturuyorum derdim meğer dünya iş yapıyormuşum evde.not defteri açtım cep telefonumda işe başlarken saati yazıyorum,molalarda durduruyorum.sonra sil baştan aynı işlemi yapıyorum.
Evet ya cok kotuydu cikan seste varya gece gece yaa

Hayalimde göl çevresinde güzel bir yürüyüş vardı. Kızakla kaymak istiyordum😢Ulaşabildiğimse dört saatlik bir koşturma oldu. Karda yarı yürüdüm yarı koştum. 😤
Eki Görüntüle 2582838
Bu fotografi paylastigin gun alintilaistim canim ama yazma firsatim olmadi.
Cok guzel bir foto, harika bir yer, sende cok guzelsin :)

İyi aksamlar hepinize. Kac gundur yazamiyorum. Sebebi hem hasta olmam hemde burda olan depremler den dolayi kendimi toparlayamadim. Bugunku menumu yazabilecegim ancak. Gecmisi de yazmak istedim ama kafami toparlayamadim.
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahvalti
Yesilcay 1 yumurta peynir 2 dilim kepek ekmek

Ogle
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates cay

Ara turk kahvesi

Aksam
3 kasik makarna az kereviz yemegi az kereviz salata yogurt 1 lokma menemen

Ara sade kahve

Gece
zeytin kuru ve yogurt kuru yapiyorum henuz yemedim daha
Su 1 lt yi gecti
Spor
sadece ev isi ve disarda yarim saat kosturma simdilik bel egzersizi yapmaya calisacagim
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitc
Nasil oldun canim kendini daha iyi hissediyor musun?

Genel bir Bilgi vereyim ben şifa orucuna hazırlık aşamasındayım 6. Takımda hasibeg yaptığı aslında o son aşamalar da ortalama 5-6 ay sürecek ve yasaklı şeyler var yersem eğer sistem bozuluyor ve başa dönmem gerekiyor bu nedenle de hiç bir şekilde bozmamam gerekiyor aslında bu durumda bozmamamı kaçamak yapmamamı sağlıyor. Ve 5-6 ay vücüt temizliği, şifa oruçlarına geçeceğim 36 saatlik oruçlar başlayacak. İlk seviye 40 gün sürecek şu an ilk seviyenin 10. Günündeyim. Daha sonra tek öğüne geçiş evresi olacak öğlen sadece hurma yiyeceğim akşam yasaksız listeden menü şeklinde bulgur pilavlı ama bulgur yemekte şart değil bu ekmek alışkanlığından uzaklaşmak için var ve gerçekten işe yaradı şu an resmen damağım sıfırlandı daha başındayım ama normalde acı yediğim an sürekli midem yanardı hatta son zamanlar da yemeklerden bile yanmaya başladı sodalar hatta gaviscon almıştım ama 10 Günde şu an midem düzeldi ve inanılmaz derecede acı yiyorum ama asla midem kaynamıyor eskisi gibi yani amacım sadece kilo vermek değil şifa bulmak ve doğru yolda gittiğimin ilk göstergesini aldım hatta cildim düzeldi burada hep beraber 5 ay da nerelere geleceğim göreceğiz. Eşim çok zayıf ama ona da yaptırmak istiyorum sadece kilo olmadığını anladım 10 Günde.
Ay çok konuştum :) ama 10 gün olmasına rağmen herkese anlatmak istiyorum sistemi çok başarılı. Günlüklerden hasibenin gelişimine bakabilirsiniz adım adım mevcut. Biliyordum ama yapamam diye cesaret edememiştim ama hasibenin günlüğü bana cesaret verdi.
Canim cok guzel sonuclar alirsin insallah , bu sif programini uygulayip cok guzel sonuclar alan arkadaslarimiz oldu.

Gunaydin guzel hafta sonlari kizlar ne var ne yok bakim bi gecmise dun basima neler geldi
Havayi guzel gordum cocuklari disari cikardim neyse gittik gezdik eve donerken arabadan dumanlar cikmaya basladi yolda durcak yerde yoktu en yakin benzinlige yana yana gittim yana yana diyorum bildiginiz arabamin ici duman alti oldu ve acayip bi yanim kokusu sardi cok korktum ama allahtan panik degilimdir ole durumlarda sadece arabada cocuklar oldugu icin biraz tirstim birazda uzuldum neyse bizde bisey yok arbayida elektirikci bi ustaya biraktim adam bole devam etseydin arabayi tutustururdun dedi allah korusu bizi anlicaginiz.
Kil payiyla 4. Olmusuz tebrik ederim herkes guzel kilolar vermis gozum ustunuzdeydi ama yazmaya firsatim olmadi dun iste
Odul ogunlerinizi haffta icine birakmayin kizlar bhgun yyarin halladin derim
Canim cok gecmis olsun , Allah esirgemis resmen sizi.
Halloldu mu arabanin problemi?

Slm canım evet pek giremiyorum bu ara ben de durumlar aynı kilom sabit almadım da vermedim de dengeleyerek gidiyorum 13 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum zaten ordan kilo alıp gelmiş olurum 🙈 gelince tekrar başlarım artık biraz kafam rahat takılmak istiyorum kiloyu takmadan 😂 bu hafta 4. Olmuş takım tebrik ederim kızları 👏👏 sen nasılsın ?
Cok sevindim senin adina canim, kilo almaman ne guzel.
Turkiye donusu bekliyoruz, cok keyifli tatiller canim..

Birşey sorabılır mıyım acaba hergün yendiğimizde paylaşmasam ne olur Yawrukush Yawrukush
Yediklerimizi mi kastettin canim, menuleri mi?

kızlar ankara da yaşayan var mı ? spor salonu arıyorum da giden varsa içinizden tavsiye alabilirim :)
Hangi semtte oturuyordun Feyzos, spor salonuna mi yazilmak istiyorsun?
Ise baslamissin, her sey yoluna girmis ne guzel canim :)

Yakşamlar arkadaşlarne zamandır yazıcaktım instagramdan niye takipleşmiyoruz acaba ya 😊
Olabilir canim, takiplesebiliriz tabi :)

Pazartesi kilom: 114,5
Cuma gününden beri -1
Tebrikler canim :)

Günaydın 😀

Cuma 76.00kg
Pazartesi 75.30 kg

Cuma günü neden olmadı 😢NEyse
Artık cumaya kdr tartılmıyorum😀
Tebrikler canim :)

Cok ozur diliyorum ben paylasamadim sen 2. oldun canim, birazdan paylasiyorum..

Kizlar daralma tablosu guncellendi. Herkesin yasadigi yerleri de ekledim merak ediyorsunuz diye. Yaslarinizi da kontrol etsenize guncellenmedi gereken var ise? :)

İSİMYAŞBOYYERBAŞLAMA TARİHİBAŞLANGIÇ KGHEDEF KGGÜNCEL KGVERILEN YUZDEVERILEN KGKALAN KG
AppLesma AppLesma 39153Ankara04/12/201985.072.075.611.06%9.43.6
@fmad23163Istanbul25/06/201962.656.059.94.31%2.73.9
@cool_lime26172Istanbul13/08/201965.158.063.91.84%1.25.9
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 33160Polonya25/06/201868.760.066.63.06%2.16.6
E Elizan-seyma 22163Istanbul17/11/201971.060.067.35.21%3.77.3
CEYDOS CEYDOS 43168Erzincan08/01/202073.663.070.34.48%3.37.3
Monica_ Monica_ 29165Ankara05/11/201978.560.067.314.27%11.27.3
@MigiMadid30165Bilecik20/08/201987.580.088.1-0.69%-0.68.1
@mifihafa45157izmir04/12/201980.065.075.26.00%4.810.2
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 23155Istanbul04/07/201971.057.068.14.08%2.911.1
@fyzanur29158Ankara24/10/201970.650.062.711.19%7.912.7
Birikizmeselesi Birikizmeselesi 26170Mersin03/01/202092.070.084.58.15%7.514.5
birniyetmeselesi birniyetmeselesi 30170Antalya03/01/202078.760.076.33.05%2.416.3
angelnesss angelnesss 38170Istanbul14/11/201978.058.076.02.56%2.018.0
plasticwoman plasticwoman 30164Istanbul24/01/2020117.760.0115.41.95%2.355.4
Ellerine saglik canim :)

Sabah 2 Haşlanmış yumurta biraz peynir üç dilim ekmek öğlen bir portakal bir muz bir bardak süt akşam nohut yoğurt ve bol salata
Ilk gun icin cok guzel olmus menunuz, aramiza hosgeldiniz, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)

İyi akşamlar Kızlar, kusura bakmayın baya rahatsızım, kilo bildiriminde bulunamadım ama kaptanı haberdar ettim. Bugün tekrardan başladım kaldığım yerden ama sabah tartılmadım. Ben bu günki menümü bildireyim
Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta, 4 tane zeytin, 1 çay, kk peynir, 1 dilim ekmek

Öğle: brokoli çorbası, az kuru fasulye, 4 kaşık pilav, bi küçük kase yoğurt

Ara öğün: 1 adet yeşil elma

Akşam: 3 adet incir, çok az yoğurtlu patlıcan ezmesi

Su: 2 LT
Spor: 40 dakika koşu bandında yürüyüş, 10 dakika eliptik spor, 1 buçuk saat ev işi ve yemek hazırlama
Nasil oldun canim, bu cuma bildirim yapiyorsun degil mi?

Merhaba ben Hafsa(lonely141)
Ev hanımıyım
24 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var 2 ve 5 yaşlarında
1.72 boyum
93 kilodayım şu an 😩
65 kilo olmak istiyorum
Ben kilo alamayan bir insan olduğum için bebeklikten beri hep çok yemeğe alışmışım..yerdim zayiftim ama hamilelik ve dogumlardan sonra bu kiloya geldigime inanamıyorum.. çünkü aşırı derecede bı yeme isteğim var ve kendime engel olamadım ve sonuç 93 kilo oldu 😬..şu an Karatay diyeti yapiyorum..
Artık sadece dış görünüşüme zarar vermiyor aldığım kilolar.. aşırı uyku isteğim ve sürekli yorgun hissetmelerim sabahları bile yorgun kalkmak yokuş çıkarken nefesimin kesilmesi..ve tabi tonla olmayan kiyafetimin içine girme arzusu 💓

Not:bu arada 65 kilodan daha aşağı inmen gerekiyor diyenler olabilir..boyum uzun olduğu için 70 kiloda 38 beden giyiyorum..
Hafsa aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim , evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz umarim.

Yawrukush Yawrukush kaptanımız nerelerdesin
Bir suru sIkintilar cikti canim, kac gundur keyfimiz yok, ustune annemde haftaya gidiyor.
Hepsi ust uste geldi ama cok sukur bu halimize, cok sagol sordugun icin ,sen nasilsin?

Spor yok
Su yazmaya yüzüm yok
1,5 litreyi geçmez
Ruh halim çok kötü ya
Bebeğim ayağımda.2 aylık olduk hâlâ her dak el ele gözgöze
Hiç iyi depilim
Canim daha cok kucuk kuzun.
Onun suan bu dunyada en cok sana ihtiyaci var, senin kucaginda olmaya , senin kokuna, hepimiz ayni seyleri yasadik ve yasiyoruz.
Yani bu cok dogal bir surec, sende bu anlarin tadini cikart , o uyurken sende dinlen, her isi askiya al (ev isi vs) , cok cabuk geciyor yillar emin ol... :KK200:

Kullanıcı Adı :diyetlikadn
İsim (İsteğe Bağlı ):Aslı
Mesleginiz:Ev hanımıyım
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 2 buçuk yaşında
Yaşadığınız şehir:İzmir
Boyunuz :1.71
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :Aç gözlülük:KK53:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha iyi hissetmek ve güzelleşmek için :KK68:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?14. Takımdan mezun oldum

@stitch tanıştığıma memnun oldum çok şanslısın yurtdışında yaşamayı bende çok isterdim 😊
Sizinde yolun yarısı gözükmüş zaten izin insana iyi bir başlangıç için fırsat veriyo
Aslicim aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz insallah.. :)

yoğunluk başladı mı bitmek bilmiyor bir türlü.anneciğine selamlar.işlerini hallet biz buralardayız.
Cok sagol canim sadece yogunluk olsa bir sey degil o rutinimiz oldu zaten ama evimizle ilgili sorunlar cikti ve bu kacinci :(
Esim satmaya karar verdi, kuzularimin hastanelik durumlari var onlarla ugrasiyorum, bir yandan annemin aisveris vs ihtiyaci oluyor, onun gonlunu yapmaya calisiyorum, oyle daraldim ki , yinede sabir diyorum...
Sen nasilsin canim, cocuklar nasil?

Bipolar manik bozukluğu ile uğraşıyorum herşeye çok kafama takıyorum en iyisi olamıyorum ne yazık kı evet yakın olsaydın ben anlatamıyorum kımseye bişeyler... millet anlamak istemıyor
Canim hayatini kolaylastiracak seyler bulmaya calis, hic bir uzmanla gorustun mu?
Herseyi kafaya takmak cok zor :(

Hosgeldin hafsa umarim istedigin kiloya inersin grubumuz cok iyi ben ve takim arkadaslarim sana elimizden geleni yapmaya calisiriz

Ay tam benim istedigim kilo araligi. nisan sonu gibi bende gorebilirim insallah

Cok gecmis olsun kaptanim

Hosgeldin aslicim sen zaten deneyimliymissi n 😃 senin ki biraz kilo kontrolü gibi olacak
😃

Cok sagol canim, nasilsin, her sey yolunda mi, cocuklar iyiler mi?

Ne kotu bir mesaj , cok uzuldum Ozlemim, haber var mi kaza geciren kisiden :(
Insallah olmemistir, Allah yakinlarina bagislasin....

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI VE SALI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:KK200::KK200:
Ceydos:KK200::KK200::halay::halay:
cool_lime:KK200::KK200::halay::halay:
Selinn-34:KK200: MUAF
fyzanur:KK200::KK200::halay::halay:
Elizan-seyma10DK Y :halay:
Birikizmeselesi
AppLesma:KK200::KK200::halay::halay:
fmad
plasticwoman:KK200::KK200::halay::halay:
Birniyetmeselesi:KK200::KK200:
MigiMadid:KK200::KK200::halay::halay:
Dilek06:KK200: SPOR?
mifihafa:halay::halay:
angelnesss:KK200: MUAF:halay::halay:
Gonulmeyvesi
nnurc
[

Hoşgeldin canım

Canım bizimle sohbet edip biraz kalırsan daha yakından tanırız mesela saatlerinin böyle olduğunu yeni gördüm. Ona göre menün düzenlenebilir.

Kesinlikle bende olumsuz yazan kişiyim :) ve bilmiyordum çoğu menü yazıp kaçıyor sadece nick ve menü olarak tanıyorum mecburen :)

Geçmiş olsun, bir çok şey bir arada can sağlığı olsun. Yeni güzel kapılar açılsın.

Benim en yakın arkadaşımın rahatsızlığı anlatamaman normal seni herkes anlayamaz

Olacak ya senin menüler inanıyorum :) bu Karnabahar köftesi nasıl oluyor kısır yememen iyi olmuş hem kısır, hem tarhana iyi olmazdı ayrıca bir de patates var önce ki öğünden çok fazla olurdu
Bana fazla geldı bakıyorum benım menüye 😆
Kısır karnabahar kısırı bulgur hiç yok :)
Ama sevmedim çok güzel dedıler merak ettım ben 🤦🏻‍♀️😩
Yatmadan önce pulbiberli yoğurt yedım uyumuşum

:duduk:GECEN HAFTAKI SPOR YARISMAMIZIN SONUCLARI:duduk:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. CEYDOS CEYDOS ----> 7095.3 PUAN:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9:2. plasticwoman plasticwoman ----> 6533 PUAN:KK9::KK9:

:KK76::KK76:3. AppLesma AppLesma ----> 1945 PUAN:KK76::KK76:

4. Monica_ Monica_ ----> 1150 PUAN

5. DeryaOnDiet DeryaOnDiet ---->1065 PUAN

6. @MigiMadid ----> 1040 PUAN

7. E Elizan-seyma ----> 900 PUAN

8. angelnesss angelnesss ----> 511 PUAN

9. Birikizmeselesi Birikizmeselesi ----> 498 PUAN

10. Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ----> 270 PUAN

11. birniyetmeselesi birniyetmeselesi ----> 24 PUAN

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, emek verip, elinizden geleni yaptiginiz icin de tesekkur ediyorum.:KK200:
Ilk 3e giren arkadaslarimi ve birinci olan arkadasimiz CEYDOS CEYDOS 'uda ayrica tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

Gunaydin guzel arkadaslarim , cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum.:KK36:
Bugun firsati olan tum arkadaslarimla ADIMLAMA YARISMASI yapalim.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi paylasiriz
Bende yarismaya katiliyorum :))

Ama ben buna katılamam çünkü çok yoğun antrenman yapıyorum yani benden öyle çok adım çıkmaz. Bu hafta ben yokum yarışmada.

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. CEYDOS CEYDOS ----> 7095.3 PUAN:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, emek verip, elinizden geleni yaptiginiz icin de tesekkur ediyorum.:KK200:
Ilk 3e giren arkadaslarimi ve birinci olan arkadasimiz CEYDOS CEYDOS 'uda ayrica tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

Ceydos arkadasim tebrik ederim ben 3. Olmusum ama aramizda daglar kadar fark var 😃
Gunaydin guzel arkadaslarim , cok keyifli bir gun gecirmenizi diliyorum.:KK36:
Bugun firsati olan tum arkadaslarimla ADIMLAMA YARISMASI yapalim.
Aksam menulerimizle beraber adim sayilarimizi paylasiriz
Bende yarismaya katiliyorum :))
Adim mi evde dolasilan adimlarda sayiliyor mu disariya pek cikma imkanim uok benim

Tebrikler CEYDOS CEYDOS AppLesma AppLesma ve emek veren tüm arkadaşlara da tebrikler

Back
X