• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaşasın p90x yapan birini buldum 😍😍 bidr spor yarışması var dendi bana perşembeden perşembeyeymiş hatta konuşulmuştu

Adım yarışması var ben onda yokum Canım, adım yapamıyorum ama yoğun spor yapıyorum. P90X yeni versiyonu aldın mı onu aldım şimdi onu yapıyorum ama spor programım yoğun evde yapamıyorum ama biraz daha kondisyonum arttsın sabahlar erken kalkıp yapmak istiyorum ama sabahları henüz daha erken kalkamıyorum düzene de alışmam lazım. Sabahları da onu yapsam çok iyi olacak. Jillian da çok etkili 1 ay da inanılmaz değişim yaşadım. 104 kiloydum ama fotoğrafım var imkansız 104 demezsin

Adım yarışması var ben onda yokum Canım, adım yapamıyorum ama yoğun spor yapıyorum. P90X yeni versiyonu aldın mı onu aldım şimdi onu yapıyorum ama spor programım yoğun evde yapamıyorum ama biraz daha kondisyonum arttsın sabahlar erken kalkıp yapmak istiyorum ama sabahları henüz daha erken kalkamıyorum düzene de alışmam lazım. Sabahları da onu yapsam çok iyi olacak. Jillian da çok etkili 1 ay da inanılmaz değişim yaşadım. 104 kiloydum ama fotoğrafım var imkansız 104 demezsin
İnanırım spor diyetten daha fazla değişim sağlıyor vücutta hemde bu kadar yoğun çalışıyosan çok iyi haldedir vücudun
Maşallah ne kadar enerjiksin bi kere daha sabah uyanır uyanmaz spor yapmamışımdır
Ben bi çin sitesi mi neydi ordan vidyoları buldum izleyerek yapıyodum snradan ekran vidyosu aldm kaydettm öyle yapıyorum yeni dediğin p90x3 programı mı ilk denediğimde ölmüştüm onlarla ama alıştm sayılır artık

İnanırım spor diyetten daha fazla değişim sağlıyor vücutta hemde bu kadar yoğun çalışıyosan çok iyi haldedir vücudun
Maşallah ne kadar enerjiksin bi kere daha sabah uyanır uyanmaz spor yapmamışımdır
Ben bi çin sitesi mi neydi ordan vidyoları buldum izleyerek yapıyodum snradan ekran vidyosu aldm kaydettm öyle yapıyorum yeni dediğin p90x3 programı mı ilk denediğimde ölmüştüm onlarla ama alıştm sayılır artık

Evet canım sanırım adı o :)
Ya sorma vallahi nelere yetişmeye çalışıyorum gün içinde koştur koştur çocuğu okula bırak, okuldan al, eve bırak, salona git :)

Sabah sporunu çok seviyorum ben ama daha erken kalkarsam 6’da falan kalkmam lazım o nedenle bi tık erken yatmam lazım ama bugün 2’de yattım, 00:00 aşağı yatamıyorum şöyle 22:30-23:00 gibi yatabilsem nerede yapacağımda :) şu an olmuyor. Bakalım biraz rutinimi değiştirirsem aşama aşama o zaman yapacağım.

Geçmiş olsun çok üzüldüm, yanık izi, dikiş izi vs kalmaması için annemde yaşadık ve geçirdi, elma dışarı koy biraz çürüsün yani ezilip koyulaşıyor ya o kısmını al püre gibi oluyor o kısmı zaten rende de yapabilirsin zeytinyağı ile karıştır özellikle zeytinyağı doğala yakın bulursan daha iyi olur. Karıştır ve sür izleri geçiriyor.
Zeytinyağı ve kantaron yağı kullaniyorum

Sürüyorum canım şimdi daha iyi çok şükür
Gecmis olsun gecen sene oglumun gogus kismi komple yanmisti baya acik yaralari vardi sari bi krem durduler ismini cok hatirlamiyorum ama biz hic elimizi surmedik pansumandan pansumana suruldu cok sukur gecti hic iz kalmadi yuzunde falanda vardi yanik ama gogsunden gobegine kadar cok kotuydu hatta bi gece yanik unitesinde yattik bence dr un verdigi ilacin disinda hic bisey kullanma cocuklarin culdi pamuk gibi kendini yeniliyor

Bugün beklenen menü:

Öğle: bulgur pilavı, nohut (susuz), yoğurt

Akşam: tavuk ızgara, salata

Akşam P90X yapacağım Boğaz’larım ağrıyor ve Yorgun’um o nedenle spora gitmeden evde yapmayı planlıyorum. Arkasından da Leslie yaparım enerjim olursa.
Harikasin kuzum

Evet canım sanırım adı o :)
Ya sorma vallahi nelere yetişmeye çalışıyorum gün içinde koştur koştur çocuğu okula bırak, okuldan al, eve bırak, salona git :)

Sabah sporunu çok seviyorum ben ama daha erken kalkarsam 6’da falan kalkmam lazım o nedenle bi tık erken yatmam lazım ama bugün 2’de yattım, 00:00 aşağı yatamıyorum şöyle 22:30-23:00 gibi yatabilsem nerede yapacağımda :) şu an olmuyor. Bakalım biraz rutinimi değiştirirsem aşama aşama o zaman yapacağım.
Bende hep erken yatmayi planliyorum ama olmuyor malesef

Bugün olmadı ya 😢
Sabah
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Öğlen
1 kibrit kutusu kadar kek
Aynı büyüklükte 1 hamur kızartması
Çay ve sade kahve
Akşam
1 kepçe barbunya yemeği
1 tabak şehriyeli tavuk çorbası
1 kase yoğurt

4000 adım atabildim 200 puan
Çöp oldu gün 😶
Az yemissin ama olmamis canim aksami en azindan kurtarmissin ama

Merhaba kızlar acaba burdan değilde instadan falan mı gruplaşsak böyle takip motivasyon pek olmuyor ya bildirim felan gelmiyor o yüzden bazen girmediğim günler oluyor
Canim banlanirsin bole seyler yazmamalisin yasak bu sitede kuzum ama bildirimler var onlari acarsan bildirim burdanda gelir

Bu gün ki menüm
Sabah
Türk kahvesi
Yumurta
Peynir
Patates kızartması
3 dilim ekmek

Ara
Latte
Akşam
5 kaşık pilav
Spor
1 saat yürüme
Su 1 litre
Annemdeyim pek olmadı bugün bide inadına inadına ye diyip durdu yaa açlıktan şekerim düşmüş zaten yiyonuz anlıyorum kimseyi ksıtlayamam bide saat olmuş 10 yesene kızım portakalı çok güzel sulu sulu demez mi çıldırcam 😑😑😑
Bencede canim olmamis malesef

Evet canim devam ediyorum kızımın eli yandi o yüzden hiç giremedim:KK43: dua edin kızlar iyi olsun ve iz kalmasın biraz izin istemem lazımdı aslında ama hiç aklım yerinde değildi.
geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Zeytinyağı ve kantaron yağı kullaniyorum
ölü derinin üstte kalmasına izin verme.düzenli banyo yaptırıp kabaran deriyi soy mutlaka.özellikle günlük pansuman öncesi yaparsan hiç iz kalmaz.benim minik kendimi tutuşturmuştu göğüs bölgesi 2. derece yanık oldu.yanık ünitesinden yapmamı söylemişlerdi.şimdi hiç iz yok.

Back
X