• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim devam ediyorum kızımın eli yandi o yüzden hiç giremedim:KK43: dua edin kızlar iyi olsun ve iz kalmasın biraz izin istemem lazımdı aslında ama hiç aklım yerinde değildi.
gecmis olsun, bol bol nemlendirmesi cok onemli.
ben de gecen sene yanmistim, bircok krem/yag var iyi diye bahsedilen. Doktor nemli olmasi onemli demisti (ben gerci cok ustune dusmedim ve izlerim var hala)
kantaron yagi ve aloe vera yagi en cok tavsiye edilenlerdi

Selam kizlar, esim hasta 4-5 gundur grip. Simdi de kizima gecti :( sukur ben iyiyim. Ama ben de gunduz is aksam hastaliklar deerken kac gundur giremedim.
Size haberim varr , dusunup duruyordum ve sonunda bugun dukan Diyetine basladim. Kizdim kendime kac aydir yerimde sayiyorum diye ve basladim ;)
bakalim nasil bir sonuc gelecek sonunda 65i gorme yarismasini kazanacak miyim ve yillaaaar sonra 60i gorebilecek miyim :P

Bugün beklenen menü:

Öğle: bulgur pilavı, nohut (susuz), yoğurt

Akşam: tavuk ızgara, salata

Akşam P90X yapacağım Boğaz’larım ağrıyor ve Yorgun’um o nedenle spora gitmeden evde yapmayı planlıyorum. Arkasından da Leslie yaparım enerjim olursa.
wuuuwuuu menuye geel spora geel;. Harikasin canim. Benim menuler de boykle olacak artik bugunden sonra.
Dukan kitabini hem okuyorum hem yapiyorum diyetimi bakalim.

Canim kaptan TR saati ile 18:00'de geliyor. O saate kadar yapabilirsen bildirimi iyi olur

O zamana kadar veririm Canım.

plasticwoman plasticwoman su dizlerim iyilessin de ben de katilayim size.
ben de BBG yapmaya baslamistim, cok guzeldi ama dizler 'error' verdi :işsiz:

Katıl Canım spor çok iyi toparlıyor. Bekliyoruz seni aramızda :KK200:

Selam kizlar, esim hasta 4-5 gundur grip. Simdi de kizima gecti :KK43: sukur ben iyiyim. Ama ben de gunduz is aksam hastaliklar deerken kac gundur giremedim.
Size haberim varr , dusunup duruyordum ve sonunda bugun dukan Diyetine basladim. Kizdim kendime kac aydir yerimde sayiyorum diye ve basladim :KK66:
bakalim nasil bir sonuc gelecek sonunda 65i gorme yarismasini kazanacak miyim ve yillaaaar sonra 60i gorebilecek miyim :p

Geçmiş olsun Canım biri ayakta olunca iyi oluyor bakıyor hiç olmazsa :) senin eşinde bebek gibi oluyor mu hastayken öyleyse epey kolay gelsin :)

wuuuwuuu menuye geel spora geel;. Harikasin canim. Benim menuler de boykle olacak artik bugunden sonra.
Dukan kitabini hem okuyorum hem yapiyorum diyetimi bakalim.

Teşekkürler canım gel artık hastaların iyileşen de. Ben dukan yaptım ama hiç yapmayacağım bir diyet artık

O zamana kadar veririm Canım.

Katıl Canım spor çok iyi toparlıyor. Bekliyoruz seni aramızda :KK200:

Geçmiş olsun Canım biri ayakta olunca iyi oluyor bakıyor hiç olmazsa :) senin eşinde bebek gibi oluyor mu hastayken öyleyse epey kolay gelsin :)

Teşekkürler canım gel artık hastaların iyileşen de. Ben dukan yaptım ama hiç yapmayacağım bir diyet artık
Aslinda senin beslenme tarzin benziyor genel olarak dukana ondan dedim senin gibi yiyecegim diye :P hani sen de karbonhidrati kisitliyorsun ve bol protein aliyorsun ya.

Yok canim sukur esim hastayken de saglikliyken de hiic nazlanmaz :D

Selam kizlar, esim hasta 4-5 gundur grip. Simdi de kizima gecti :KK43: sukur ben iyiyim. Ama ben de gunduz is aksam hastaliklar deerken kac gundur giremedim.
Size haberim varr , dusunup duruyordum ve sonunda bugun dukan Diyetine basladim. Kizdim kendime kac aydir yerimde sayiyorum diye ve basladim :KK66:
bakalim nasil bir sonuc gelecek sonunda 65i gorme yarismasini kazanacak miyim ve yillaaaar sonra 60i gorebilecek miyim :p
gecmis olsun canim, sen de dikkat et kendine.
cocuklarla hep hastalikla ugrasiyoruz gercekten :(
bizimki de kendine yeni geliyor, simdi kreste su cicegi salgini varmis ve dun elinde bir nokta vardi, umarim bulasmamistir :KK43:

gecmis olsun canim, sen de dikkat et kendine.
cocuklarla hep hastalikla ugrasiyoruz gercekten :KK43:
bizimki de kendine yeni geliyor, simdi kreste su cicegi salgini varmis ve dun elinde bir nokta vardi, umarim bulasmamistir :KK43:
oyy kuzum benlim tuh, elinde nokta varsa sizin su cicegi de cok uzakta degil desene. Umarim hafifce atlatir.
Ayy cocukken gecirmistim ne kotu bir hastalik oyle kasin, kasin bitmiyor :(

Merhaba hanımlar nasılsınız
30dk Leslie yaptım bugün
Akşama arkadaşa gitcem yürüyerek gidersem 30dkda ordan yürüyüş olur bakalm akşama menü bildirimi ile birlikte yazarım

Evet canım sanırım adı o :)
Ya sorma vallahi nelere yetişmeye çalışıyorum gün içinde koştur koştur çocuğu okula bırak, okuldan al, eve bırak, salona git :)

Sabah sporunu çok seviyorum ben ama daha erken kalkarsam 6’da falan kalkmam lazım o nedenle bi tık erken yatmam lazım ama bugün 2’de yattım, 00:00 aşağı yatamıyorum şöyle 22:30-23:00 gibi yatabilsem nerede yapacağımda :) şu an olmuyor. Bakalım biraz rutinimi değiştirirsem aşama aşama o zaman yapacağım.
Oo çok erken gerçekten, dinlenmek için dediğin gibi 10 gibi uyumak lazm çocuk varken zaten çok erken yatılmıyo ev işleri filan inşallah kısa zamanda istedğin düzeni kurarsın
Kaç kilolardan başladın kilo vermeye bu tempoya çok dayanmadan giderler
Az yemissin ama olmamis canim aksami en azindan kurtarmissin ama
Biliyorum ya yedim dayanamadım yürümücektm işte eve dönünce oğlanı bıraktm bi saatten fazla tempolu yürüdüm yakıyım diye
plasticwoman plasticwoman su dizlerim iyilessin de ben de katilayim size.
ben de BBG yapmaya baslamistim, cok guzeldi ama dizler 'error' verdi :işsiz:
Geçmiş olsun nasıl oldu belirtiler benimde çok çıtırtı geliyo bi yandan korkuyorm bişey olmasın diye

Geçmiş olsun nasıl oldu belirtiler benimde çok çıtırtı geliyo bi yandan korkuyorm bişey olmasın diye
arada kilitleniyor mesela yuruyemiyorum, cok agrisi oluyor boyle olunca
normalde ani hareket etmemeye calisiyorum, ozellikle dizlerimi kirip yere ustlerine oturamiyorum (kizimin yanina yere oturup oyun oyanayalim diye bos bulunup cok yapip aciyla kalkiyorum 🤦‍♀)
bir de dizlerimi kendime cekmissem, bacaklarimi tam duz yaparsam citirti sesi geliyor
o yuzdenm squat, lunges, burpees, ip atlama vs ara verdim.
haftaya bir once yogaya mi baslasam, yaninda da bir gun core calissam diyorum ama yapamadim henuz.

sende de varsa citirti dizlerine cok yuklenme, diz etrafi gelistiren egzersizler var, onlardan yapabiliriz aslinda hergun. bulup yaziyim ben sana ;)

Back
X