- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
Bende sadece yürüyüş yapabildimEvet canım öyle iyi aslında ama işte olsun daha iyisi olsun :) bu güzel canım iyi adımlar atmış olacaksınız daha iyi olacaktır çünkü bu çocuklar çok zeki oluyor.
Yok canım ben genelde hafta sonu yapmıyorum, hafta içi geç saatlere kadar salonda olduğum için hem evimi özlüyorum hem de eşime ayırıyorum.
Güzel olacak bu hafta. :) yok canım yapmadım hafta sonlarını pas geçiyorum genelde, hem de boğazlarım ağrıyor salon korkutuyor iyice hastalanmayayım diye
Aman valla sağlık gittimi parmak kıpırdatmak bile zor geliyo dikkat et kendine canım
Bugün hareket çalışmaya fırsatm olmadı gündüz bi 3 saate yakın tempolu yürüyüş yapabildim az önce oturdum temizliğe daldım yoruldum bayaBugun spor yapabildin mi canim , takipteyim seni :)
50 mekigi spora saymayalim, firsatin olduysa spor yapmissindir umarim canim :)
Gecmis olsun canim, acil toparlanirsin insallah..
Dun farketmistim hesabinin pasif oldugunu, evine gecmissin gozunaydin canim :)
Canim bende size dua ediyorum, bir nebze daha iyi degil misiniz Ozlemim?
Canim benim hosgeldin, neden biraktin takimimizi, ben habersizim, her sey yolunda mi, bebisler iyi mi kuzum?
Cok guzel sonuclar alacagina eminim Zeynepcim, nasil gecti gunun?
Insallah canim, destegin icin cok tesekkur ederim, benim oglumda 6 aydir krese gidiyor, ama 2 dil konustugumuz icinde dil ogrenmesi gecikiyor..
Birde derdini anlatamayincada yegenin gibi cok sinirleniyor..
Hayirlisi olsun hakkimizda...
Evet canim, tesekkurler destegin icin..
Gecmis olsun sanada, hasta olmadan atlatirsin umarim..
sen nasılsın?