• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende cok seviyorum. Birde Boga burcuyum. Boga burcu Yemek yemeyi cok sever.

Aslinda olay beyinde bitiyor.
Bende 67 - 70 gidip geliyorum bozdugum an. O yuzden skldim artik.
Etraf da Canimi skiyor.
Gørumcelerimi cok severim ama kiloma takiklar. Resmen her video gorusmesinde hala veremedin mi, nasil aliyorsunuz kilo anlamiyorum diyorlar. Haydi gelde canini skma :)

Yazin Haziran ortasinda Tr e gidecegiz. Gitmeden artik eski formuma dønmek istiyorum.
Ben de bunu anlamiyorum,baskasina nasil kilo veremiyorsun deyip zayif olanlari.
Bunye meselesi biraz da.
Ve bir suru sey de etken,psikolojin,yasam sartlarin.tabi ki saglikli kiloyu isteriz de moral vermek boyle yerde daha dogru gibi geliyor.
hemde nasıl acıkıyoruz canım ama o kazınma zaten kilo vermenin işareti olmazsa kiloda veremiyorsun.
takımımıza hoşgeldin demedim değil mi? inşallah beraber güzel kilolar veririz.
Evet o kazinmada ben de mutlu oluyorum bazen🤗
Hosgeldin dedin mi bilmem herkesi taniyamadim henuz:)
Tesekkur ederim...

Merhaba gruba üye değilim yazabilir miyim bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum. 10 gündür diyet yapıyorum anca 400 Gr verdim. 😭😭😭
Neden daha hızlı kilo veremiyorum anlayamadım. Dünkü menümü yazayim mesela nerde hata yapıyorum.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen; bir kase yogurt içine yaban mersini koydum 9/10 tane boş yoğurt yiyemiyorum çünkü
Akşam; 2 parça haslanmis tavuk+ 10 kaşık pilav+ yarım bardak vişne suyu

Bu kadar 10 gündür sabah sadece ya yumurta ya peynir yiyorum öğlen bir kase yoğurt içine biraz yaban mersini koyuyorum. Akşam evde ne yemek varsa bir tabak o yemekten alıyorum ama böyle dolu dolu değil. Haftada bir paket soslu cips fıstık yiyorum bundan asla vazgeçemem 😭😭 bunun dışında abur cubur da yemiyorum. 9 kilo vermem lazım
10 kaşık pilav olmasaymış daha fazla verebilirmişsin gibi geliyor.pilav hem karbonhidrat hemde yağlı oluyor.ama metabolizmada önemli bende 10 günde 400 ile 800 gr arası verebiliyorum.soslu yerine sadeleri dene vücudunun su tutmasına neden oluyor olabilir.ödem yapıyordur.

14 şubat cuma günü kilo bildirimlerimiz sonucunda 1300 gr vererek grubumuzun lideri olan AppLesma AppLesma yı tebrik ediyorum bu hafta neler yemiş neler yapmış gözden geçirelim.:cool:

7 şubat
8 şubat

9 şubat

10 şubat

11 şubat

12 şubat

13 şubat
AppLesma AppLesma canim menulerine baktim da cok iyi gidiyorsun, ve neredeyse hergun leslie var menunde :KK9::KK9::KK200::KK200:

Etraf da Canimi skiyor.
Gørumcelerimi cok severim ama kiloma takiklar. Resmen her video gorusmesinde hala veremedin mi, nasil aliyorsunuz kilo anlamiyorum diyorlar. Haydi gelde canini skma :)

Yazin Haziran ortasinda Tr e gidecegiz. Gitmeden artik eski formuma dønmek istiyorum.
Ceydosa katiliyorum, sen kendini guzel hisset, gorumcelerini bosver.
Hazirana daha cok var, gidene kadar mezun bile olursun buradan. Kisa surede adapte olursun hem buraya hem saglikli beslenmeye, kilolar da yaninda gider merak etme ;)
Bak Applesma neredeyse hergun spor icin birseyler yapmis. Haydi sen de basla? :KK5:

Planladigin gibi giderse guzel menu🤗:)
Ya aksam cok hafif yediginizde acikmiyor musunuz sonra.
Ben gece 2 gibi uyuyorum cunku.
Ya da ayran icmeyi planliyorum gece acikirsam ama acikmadan korkusunu yasiyorum iste 🤗
Gece 2 gibi yatiyorsan sen aksam yemegi sonra mutlaka ara ogun yapmalisin. Sadece ayran seni tutmayacaktir. Yanina bir porsiyon meyve (yarim elma, bir kivi, bir mandalina vs) veya biraz kuruyemis de ye mutlaka

14 şubat cuma günü kilo bildirimlerimiz sonucunda 1300 gr vererek grubumuzun lideri olan AppLesma AppLesma yı tebrik ediyorum bu hafta neler yemiş neler yapmış gözden geçirelim.:cool:

7 şubat
8 şubat

9 şubat

10 şubat

11 şubat

12 şubat

13 şubat
Cok guzel bir alinti, tesekkur ederiz gizli yardimcimiz :KK74::KK200:

Merhaba gruba üye değilim yazabilir miyim bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum. 10 gündür diyet yapıyorum anca 400 Gr verdim. 😭😭😭
Neden daha hızlı kilo veremiyorum anlayamadım. Dünkü menümü yazayim mesela nerde hata yapıyorum.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta
Öğlen; bir kase yogurt içine yaban mersini koydum 9/10 tane boş yoğurt yiyemiyorum çünkü
Akşam; 2 parça haslanmis tavuk+ 10 kaşık pilav+ yarım bardak vişne suyu

Bu kadar 10 gündür sabah sadece ya yumurta ya peynir yiyorum öğlen bir kase yoğurt içine biraz yaban mersini koyuyorum. Akşam evde ne yemek varsa bir tabak o yemekten alıyorum ama böyle dolu dolu değil. Haftada bir paket soslu cips fıstık yiyorum bundan asla vazgeçemem 😭😭 bunun dışında abur cubur da yemiyorum. 9 kilo vermem lazım
Merhaba, ogunlerin cok dengeli gelmedi bana.
Sabah cok az, yumurta yanina domates+yesillik, ve 1 dilim ekmek de eklenebilir. Oglen ok. Aksam ise cok fazla. 1 tavuk + 2-3kasik pilav+yogurt/salata, veya 2tavuk+ yogurt/salata daha dengeli olurdu. Meyve sulari bos seker, kendin evde yapiyorsan gec saate kalmadan bir bardak icebilirsin ama buyuk aksam yemegi ile ekstra olmus.
Soslu cips fistik nedir bilemedim. Onun yerine kuruyemis yesen daha iyi tabii ama birakamam dersen yarim pakete indirebilirsin belki.
Yeterince su iciyor musun? Hic spor yapiyor musun? Kilo vermeyi bircok neden etkiler. Boyle bir menu uzerinden yorumlamamiz cok dogru degil. Eger kendi basina yapamiyorum dersen asagidaki linke yazarsan musait bir takim cagiracaktir.

Selamlar kizlar nasilsiniz, ben yeni kalktim sayilir.
Gece 1e dogru yatip, sabah 6.30da kalkmak hic hos olmuyor:)
Diziye dalmistik gece ama bir daha yapmayacagim, cocuklu insanin neyine dizi degil mi:)))

Merhaba, ogunlerin cok dengeli gelmedi bana.
Sabah cok az, yumurta yanina domates+yesillik, ve 1 dilim ekmek de eklenebilir. Oglen ok. Aksam ise cok fazla. 1 tavuk + 2-3kasik pilav+yogurt/salata, veya 2tavuk+ yogurt/salata daha dengeli olurdu. Meyve sulari bos seker, kendin evde yapiyorsan gec saate kalmadan bir bardak icebilirsin ama buyuk aksam yemegi ile ekstra olmus.
Soslu cips fistik nedir bilemedim. Onun yerine kuruyemis yesen daha iyi tabii ama birakamam dersen yarim pakete indirebilirsin belki.
Yeterince su iciyor musun? Hic spor yapiyor musun? Kilo vermeyi bircok neden etkiler. Boyle bir menu uzerinden yorumlamamiz cok dogru degil. Eger kendi basina yapamiyorum dersen asagidaki linke yazarsan musait bir takim cagiracaktir.
Screenshot_20200219-181501.webp

Soslu cips fıstık bu :) teşekkür ederim yazabilirim. Az yediğim halde çok az kilo vermem çok moralimi bozdu. Spor yapmıyorum malesef
10 kaşık pilav olmasaymış daha fazla verebilirmişsin gibi geliyor.pilav hem karbonhidrat hemde yağlı oluyor.ama metabolizmada önemli bende 10 günde 400 ile 800 gr arası verebiliyorum.soslu yerine sadeleri dene vücudunun su tutmasına neden oluyor olabilir.ödem yapıyordur.
Pilavı yemeyecektim aslında ama yedim malesef. Ekmek hiç yemiyorum. Gün içinde onun yerine azıcık yesem birşey olmaz dedim.

Eki Görüntüle 2593165
Soslu cips fıstık bu :) teşekkür ederim yazabilirim. Az yediğim halde çok az kilo vermem çok moralimi bozdu. Spor yapmıyorum malesef

Pilavı yemeyecektim aslında ama yedim malesef. Ekmek hiç yemiyorum. Gün içinde onun yerine azıcık yesem birşey olmaz dedim.
ödül olarak kendine 4-5 adet yeme izni ver abartmadan.su içmeye özen göster birde öyle dene bakalım.

Eki Görüntüle 2593165

Ekmek yemekten cekinmemelisin. Dengeli yedigin surece herseyi yiyebilirsin.
Bu markayi goremedim ama baska markanin ayni urunu icin 100gr 497kalori yaziyor. Eger bir paket yiyorsan 500gr'dan yaklasik 2500kalori aliyorsun :skandal:
Kesinlikle bu urunu kisitlamalisin. Bir paket yerine kendine odul olarak adet ile ekle menulerine haftada 1, hergun de yarim saat yuruyus yap ve bol su ic derim ben. Yuruyus yapamazsan Leslie dene evde.

Eki Görüntüle 2593165

Canim kizlar yazmislar onerilerini bana yediklerinin miktari cok az geldi.
Sabah 1 yumurta, oglen 1 kase yogurt toplamda 400 kalori etmiyor 2 ogunun.
Aciktigin icinde aksami fazla kaciriyorsun bence.
Cok az yediginde , vucudunda yediklerini depoluyor kilo vermen iyice zorlasiyor.
Daha saglikli ve her besin ogesinden alarak, gunluk kalori ihtiyacini karsilayacagin bir diyet uygulamalisin.
Sabah yumrtanin yanina sebzeler ekle, 1 dilim ekmek ekle, az miktarda zeytin peynir ekle.
Oglen salata yiyebilirsin, 1 tabak sebze yemegi yiyebilirsin ya da bir et grubundan tuketebilirsin, yaninda birkac kasik yogurtla.
Ara ogunler yap oglen ile aksam arasinda mesela 1 meyve tuket, yada 1 avuc kuruyemis ama sosludan ziyade cig kuruyemis tercih et canim.
Aksam yemekleride en hafif gecirdigin ogun gibi olsun.
Hergun hareket et mutlaka..
Eger bir takima girip kilo vermek istersen biziim takimimiza katilabilirsin ya da arkadasimizin verdigi linke tiklayip uygun olan baksa bir takima katilabilirsin. :KK200: BlancKahkul BlancKahkul

böyle daha kolay oldu önceki günleri hiç yazasım yoktu. :KK24: çok günahkar yaşadım cuma ve cumartesi.
Eyvah eyvah cumaya eksi gelmesi lazim, hemen kemerleri sIkalim :)

Ağzın bal yesin Hayatım :) inşallah bu kez bende inanıyorum yaza kadar buraları eskiteceğiz ama başaracağız inşallah :) daha başarı sayfasına yazacağız :)

:KK76: :rolleyes: Yarım kg versem bile hissediyorum bu kiloma rağmen ne enteresan :)

Güzel Canım tabi sen keto yapınca mayonez normal, labne ile de güzel olur evet deneyeceğim

Benim güzel gidiyor inşallah eksi olacak sabit kalacak diye üzülüyordum

Sende manzarada çok güzel :KK200:
Insan kilo verince hissetmez mi canim , ne guzel :)

17 şubat pazartesi ne yedim
sabah : 100 ml süt + yulaf ezmesi
öğlen : sütlü kahve
akşam : etli nohut 3 kaşık
su : 1200 ml
spor : 90 dk pilates : 270 puan
150 squat : 300 puan

18 şubat salı ne yedim
sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
öğle : sütlü nescafe
akşam : pırasa yemeği 5 kaşık
su :750 ml
spor : 210 dk ev işi + yemek : 420 puan
35 dk yürüyüş : 105 puan
çok fena dağılmışım ben toplamam gece ekstra sporlara başlamam şart.puanlarıma bakınca yaydığım anlaşılmakta
2 gunku menulerinde , sporlarinda harika, hafta sonu da cok bozulmamistir umarim..

gunduz isyerimde kendimi tutumak kolay oluyor da evde cook zor :KK43:
hadi bakalim tartin gelince yaz bize canim, o kilolar oturmadan gitsinler
Evet aksam gec saate kadar oturursak birde insan acikiyor surekli yiyecek bir seyleri dusunuyor..

Beklenen menü yazayım :)

Öğle; ekmeksiz köfte ya da kıyma sote, salata yoksa da yoğurt içine salatalık yemeyi planlıyorum. Susuz cacık gibi :)

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, 1 acı biber, 1 salatalık

Sonra akşam güzel bir spor hoca ile çalışacağım, iş yeri sporlarını da yapıyorum öğlen de 30 dk yürüyüş yapacağım. Spor sonrası da 1 saat masaj randevum var. Hafta ortası enerjisi olacak.
gayet guzel bir plan canim ,degisiklik olursa gunceller olur mu , birde spor puanlarini yaz canim...

Hepinize merhaba ben temizliğe başlıycam aksama görüşürüz
Akşama ne kadar da yorgun olsam insallah internetim gelir ve spor yapabilirim
Nasilsin canim, temizlik bitti mi?

Canim aslinda birkac sene oncesine bakarak durumum cok daha iyi, en azindan kilo olarak. Ama uzun zamandir ayni kilodayim ve aklimda heep yemek yemek var ooffff cok zor. aylardir 66-68 gidip geliyorum. Buna da sukur tabiki 85lerden geldim buralara ama neden inemiyorum, aklimdan cikaramiyorum yemegi. Cook seviyorum yemek yemeyi :KK43: :KK43:
Yemek yemeyi cok sevmek de isleri zorlastiriyor bende cok seviyorum..

Etraf da Canimi skiyor.

Gorumcelerinin davranislarini hic tasvip etmedim, bir insana kilosuyla ilgili bir seyler soylemek ne kadar kaba.
Sen kendin icin kilo ver, kimsenin ne dedigi umurunda olmasin canim..

Yasamak neydi :)))
2 kucuk , kuduruk bebeyle..
Seni gormek ne guzel, ozlemistik. :KK200:
bende özlemişim valla iyi geliyor burası bana .bebelik yıllarının kalan alışkanlığı geceler benim mantığım hala devam ediyor.iki kızımda en geç 9 da yatarlardı.eşimde 11 gibi göçerdi.o saatlerden sonrası 3-4 e kadar benim olurdu.

bende özlemişim valla iyi geliyor burası bana .bebelik yıllarının kalan alışkanlığı geceler benim mantığım hala devam ediyor.iki kızımda en geç 9 da yatarlardı.eşimde 11 gibi göçerdi.o saatlerden sonrası 3-4 e kadar benim olurdu.
Ben o kadar otursam gece, ertesi gun vinc ile kazirlar beni yerden muhtemelen..
Oyle enejik ki cocuklarim, 13-14 saat ilgileniyorum onlarla tatil gunlrinde :)

Eyvah eyvah cumaya eksi gelmesi lazim, hemen kemerleri sIkalim :)

2 gunku menulerinde , sporlarinda harika, hafta sonu da cok bozulmamistir umarim..
pazartesinden beri sıkıyorum umarım fiyasko olmaz.cuma cumartesi pazar bozdum sadece gerçi yine protein ağırlıklı oldu ama arada eğin ekmeği bulduğum için götür ceydoş dedim.

pazartesinden beri sıkıyorum umarım fiyasko olmaz.cuma cumartesi pazar bozdum sadece gerçi yine protein ağırlıklı oldu ama arada eğin ekmeği bulduğum için götür ceydoş dedim.
Oyy Egin ekmegi mi, ates ettin bana resmen, lavas gibi olanindan mi?:KK61:
Uzerine tereyagi ve egin peyniri...

Back
X