• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar herkese...

Kahvaltı
2-3 dilim kepek ekmeği
Domates-salatalık
Peynir-zeytin
Çay
Omlet

öğle yemeği
yiyemedim

Akşam yemeği
Bir küçük dilim kepek ekmeği
Bi tabak Brokoli (yemeği)
Bulgur pilavı
Yeşillik

Aralar
Yarım çay brd pekmez
Marul
Bir süt art çay
Yaklaşık 4 litre su

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
Kozmogirl17 Kozmogirl17

perşembe menüm
sabah : 1 tabak patates kızartması
2dilim ekmek
1kk peynir
10 zeytin

öğlen :20 tane patates kızartması
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
2 muz

akşam : 3 kaşık pırasa
avuç içi kadar tavuk
1 avuç fındık

su : 1.5 litre
spor : 20 dk eliptik

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Beğendim, p. kızartmAsı kırk yılda birdir inşallah 😀😃

Menümü yazayım;

Öğle: etli patlıcan yemeği, 3 kaşık yoğurt, yer fıstığı

Akşam: ızgara sebze, yoğurt, yer fıstığı

Su 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay

Spor:
Oğlum hasta salon işi iptal ateşi yükseliyor.
Eve gidince 60 dk Leslie x 3 = 180 puan
İp atlama 200 x 2 = 400 puan
Squat 200 x 2 = 400 puan
Wallsit 200 x 2 = 400 puan

Toplam: 1380 puan

Akşam yemeğim değişti çünkü salon işi iptal o nedenle ızgara sebze yiyeyim hazır evde yeme fırsatım varken diye düşündüm :)

Spor süper

Iyi aksamlar / günaydin :))

Hala yumurta orucuna Devam.
Sabah / Ögle / aksam
Yumurta, labne, Cheddar 🤣

Foto ekliyorum. Yoksa yediklerim cok skci gibi gelir. Hepside enfes ve farkli tad.

Ilk foto kahvalti yumurta keki ismi ama daha cok ekmek gibi oldu.

Ogle kalan yumurta keki ile Cheddar koyup tost yaptim

Spor a gitmeden 2 saat oncede yumurta sarisi ile Firinda tatli yaptim. Enfes oldu

2.2 L su icildi. 3u bulur yatmadan. Spor saolsun deli gibi susadim

1 saat crossfit ama ne crossfit. Cardio agirlikli. 240 puan
Sabah 30 dk yuruyus 90 puan
Izin gunum oldugu halde 11660 adim atmisim. 580 puan

Toplam 910

Eklentiler

• IMG_20200220_182511.webp
    IMG_20200220_182511.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20200220_080810_174.webp
    IMG_20200220_080810_174.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200220_151324_732.webp
    IMG_20200220_151324_732.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20200220_161509_480.webp
    IMG_20200220_161509_480.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 31
Menume ek : 1tane Halley, 1kasik bulgur pilavı ,az tavuk . Valla kizlar çok üzgünüm bugün ki menumden dolayı aglayasim geldi niye bukadar saçma yedim diye . Zevkte almadım niye yedim bilmiyorum . Tartıda artı cikacam kesin , çok şiş hissediyorum kendimi .uykumu alamadım bir türlü ondan mi oldu noldu kafam sersem gibi . Saçma sapan şeyler yedim nedense ya

Iyi aksamlar / günaydin :))

Hala yumurta orucuna Devam.
Sabah / Ögle / aksam
Yumurta, labne, Cheddar 🤣

Foto ekliyorum. Yoksa yediklerim cok skci gibi gelir. Hepside enfes ve farkli tad.

Ilk foto kahvalti yumurta keki ismi ama daha cok ekmek gibi oldu.

Ogle kalan yumurta keki ile Cheddar koyup tost yaptim

Spor a gitmeden 2 saat oncede yumurta sarisi ile Firinda tatli yaptim. Enfes oldu

2.2 L su icildi. 3u bulur yatmadan. Spor saolsun deli gibi susadim

1 saat crossfit ama ne crossfit. Cardio agirlikli.
Sabah 30 dk yuruuus
Izin gunum oldugu halde 11660 adim atmisim.
Mesaja iyi aksamlar ve gunaydin diye baslamana cok guldum canim, nasilsin bugun?
Harika menu ama asil adimlarina bayildim ben dun 6000 adimda kaldim bakalim bugun nasil olcak:)

Selamlar kizlar nasilsiniz?
Tarti oncesi son gununuz nasil gecti?
Gecmis cok birikmis hemen okuyayim :)

Selam 😊

Benim guzel gecti ama regl den dolayi biraz endiseliyim. Arti uykusuzlukdan dolayi. Bu gece 12 de yatmayi planliyorum. Sabah 6 ya saati kursam yeter. Tabi calmadan uyanirim ben kesin.

Selam 😊

Benim guzel gecti ama regl den dolayi biraz endiseliyim. Arti uykusuzlukdan dolayi. Bu gece 12 de yatmayi planliyorum. Sabah 6 ya saati kursam yeter. Tabi calmadan uyanirim ben kesin.
Bende de cocuklardan sonra aliskanlik oldu, hic saat kurmadan hergun ayni saatte uyaniyorum.
Dinlenmeyi ihmal etme canim, vucudun dinlendiginde daha guzel kilo verir..

Bende de cocuklardan sonra aliskanlik oldu, hic saat kurmadan hergun ayni saatte uyaniyorum.
Dinlenmeyi ihmal etme canim, vucudun dinlendiginde daha guzel kilo verir..

Aynen cocuk olunca saate gerek kalmiyor. Ama Yinede kuruyorum. Bugun 1 saat uyumusum o biraz iyi geldi. Spordan dincim ve gece tas gibi uyumayi bekliyorum.
Senin dun baya yogundu dimi. Bugun ki planin nedir.

tamam ben çocuk büyütmemişim 14 saat ben peşlerinde koşsam çıldırırdım.gerçi avantajım yaş araları çok bizde. biri büyüdü diğeri geldi.
Sabah 6.30da kalkip, aksam 9da yatiyorlar.
Ortalama gunleri 14-15 saat oluyor.
Okula gitmezlerse hafta sonu, tatil vs de ,sadece kucuk oglum gunde 1 saat uyuyor, gerisini sen dusun canim :))

tam buğday unu ile karafırında yapılan lavaşa benzeyen ama muhteşem olan evet o. gittiğimiz yer sahibi ile bolca muhabbet edince adam özel yapım tulum peyniride ikram etti.birde yanan sobası vardı.üstünde ısıttım ekmeği öyle yedim.şimdi söyleyin bana siz olsanız ne yapardınız.yaaaaa ben gene yaparım.
Off off off oldurdun beni :(

Bir türlü kilo verememenin 6 sinsi nedeni
Tabi ki düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşam nedeniyle kilo alıyor ya da veremiyoruz. Bu işin bilinen yüzü. Bir de farkında olmadıklarımız var. İşte Doktor Sinan Akkurt`un dikkat çektiği, bir türlü kilo veremememizin 6 gizli nedeni: Candida, Adenovirüs 36, gıda intöleransları, polikistik over, hormonal dengesizlikler, vitamin-mineral eksikliği…

Dr. Sinan Akkurt`a “Ne kadar diyet yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum.” diyenler için bu sinsi oluşumların nasıl kiloya yol açtığını, tespit ve tedavi yöntemlerini sorduk... Buyrun cevapları..

Candida Albicans mantarı
Normal koşullarda bağırsaklarda vitamin üreten bakterilerle dengede bulunan bir mantar çeşidi olan Candida Albicans mantarı, bağırsak duvarına yapışarak orada yaşıyor. Aşırı çoğalması ve yer değiştirmesi durumunda ise adet sendromundan aşırı kilo alımına, kronik yorgunluktan egzamaya pek çok rahatsızlığı tetikleyebiliyor. Candida Albicans mantarının çoğalmasını tetikleyen unsurların başında aşırı antibiyotik kullanımı geliyor. Ayrıca rafine un ve şekerin fazla tüketimi, bağışıklık sisteminin zayıflaması ve beslenme eksiklikleri de bu mantar türünü çoğaltan etkenler. Candida Albicans mantarının belirtileri arasında ise ağızda beyaz pamukçuk, aft, şişkinlik, bağırsak krampları, anüste kaşıntı, vajinal mantar, sık mesane iltihapları, adet sendromları, halsizlik, enerji kaybı, düşük libido, depresyon, konsantre olamama ve alerjileri sıralayabiliriz. Özellikle rafine un ve şekerden uzak durulması, kefir, turşu, yoğurt, ayran, lor peyniri, sarımsak, üzüm çekirdeği, keten tohumu gibi bağırsak florasını destekleyici gıdalar alınmasını öneririm. Candida oluşumları, biorezonans metoduyla iki seansta tedavi edilebilir.

Adenovirüs 36 virüsü
Adenovirüslerin farklı çeşitleri vardır. İshal, idrar yolu enfeksiyonu, nezle ve göz iltihabına neden olabilir. Özellikle Adenovirüs 36’ya şişman kişilerde sıklıkla rastlanıyor ve yapılan laboratuvar deneylerinde de fare ve tavuklarda şişmanlığa neden olduğu biliniyor. Son araştırmalara göre Adenovirüs 36’nın kök hücreleri etkileyerek yağ hücrelerine dönüştürdüğü de saptanmış durumda. Bir başka araştırmada obez olmayan kişilerde adenovirüs 36 enfeksiyon prevalansi yüzde 5, obezlerde yüzde 20-30 olarak tespit edildi. Özellikle yeterince klorlanmamış yüzme havuzlarında bulaşabilir. Adenovirüsler, hekimler tarafından bile bakterilerin meydana getirdiği enfeksiyonlarla karıştırılabilir ve antibiyotik ile tedavi edilmeye yönelinebilir. Oysa antibiyotikler bakterilere etki eder, virüslere etki etmez. Adenovirüs 36’nın tespiti ve tedavisi için de bir doğal tıp yöntemi olan biorezonans metodundan yararlanılabiliyor.

Gıda intoleransları
Bir nevi gıda alerjisi de diyebileceğimiz gıda intoleransları, herkeste farklı besinlere karşı gelişebiliyor. En sık rastlananlar arasında buğday, süt, yumurta, balık, mayalı besinler geliyor. Gıda intoleransı kavramını kısaca “sürekli tükettiğimiz gıdalara vücudun bir süre sonra tepki göstermesi” olarak açıklayabiliriz. Kişi kendi vücudunun hangi gıdaları “yabancı” kabul edip tepki verdiğini bilmeden bunları tüketmeyi sürdürdüğü takdirde, vücut bunları yakmayıp depoluyor ve sonuçta kilo alımı meydana geliyor. Bununla birlikte ödem, kabızlık, yemeklerden sonra uyku hali, sürekli yorgunluk, ishal gibi belirtileri de olabiliyor. Bu gibi şikayetleri olanlara gıda intolerans testi yaptırmalarını öneririm.

Politistik over sendromu
Adet düzensizliği olan, çok kolay ve hızlı kilo alan, tatlı isteği, sivilcesi ve tüylenmesi yoğun kadınların birçoğunda polikistik over (çok kistli yumurtalık) sendromuna rastlanıyor. Tanısı için kadın doğum doktoruna gidilmeli. Bu kişiler egzersiz yönünden oldukça zengin bir yaşam sürülmeliler. 15 - 45 yaş arası kadınların yaklaşık yüzde 10`unda rastlanan bu sendrom, çabuk ve kolay kilo alımının önemli etkenlerinden biri. Tedavisinde yardımcı tıp metodu olarak biorezonanstan yararlanılabiliyor.

Hormonal dengesizlikler
İnsülin direnci, hashimato, trioid yetmezliği, kortizol yüksekliği gibi hormonal dengesizlikler de kilo vermeyi zorlaştırıcı etkenlerdir. Özellikle bel çevresindeki yağlanma ve olağan yaşam sürerken birden bire kilo almak hormonal dengesizliğin habercisi olabilir. Tespiti için kan tahlili gerekir, tedavisi için farklı yöntemler uygulanır. Eş zamanlı olarak bir diyetisyen tarafından özel bir beslenme planı belirlenmeli ve uygulanmalı. Hormon dengesizliğine stres, düzensiz uyku gibi etkenler yol açabileceği gibi, düzenli bir beslenme ve egzersiz planı ile üstesinden gelmek mümkündür. Yüksek kortizol seviyesini azaltmak için C vitamininin katkısı olabilir.

Vitamin – mineral eksikliği
Bazı vitamin ve minerallerin eksikliği kilo vermeyi zorlaştırır.Örneğin demir, manganez, D vitamini, kalsiyum, krom, çinko eksikliğinde hücrelerimiz normal çalışmadığı için metabolizma hızı düşer, yeterli doğal antioksidan desteği sağlanamaz, şişkinlik, alerjiler, enfeksiyonlar ve kilo alımı tetiklenir. Vitaminler vücutta üretilmez, dışarıdan alınması gerekir. Mineraller ise vitaminlerden yararlanmak, besinleri özümsemek ve hormonal dengeyi sağlamak için şarttır. Sebze, meyve ağırlıklı beslenme şekli ile birlikte doktor kontrolunda gıda takviyeleri kullanılması gerekebilir.
Harika bilgiler tesekkur ederiz. :KK200:

Iyi aksamlar

Sabah 5.30
3 yumurta ile labneli basarisiz krep 😁

Ara
3 fincan kahve

Ögle 12.00
3 yumurta ile baharatli labneli omlet

Su 2L. Yatmadan 2,5 a tamamlarim

11700 adim 585 puan
60 dk Crossfit 240 puan

Toplam 825 puan Yawrukush Yawrukush

Aksam ögünu yok cunku hala tika basa dolu gibiyim.

Ayrica regl olmusum. Hic hissetmedim. Buyuk ihtimal dun ki 150 mekik sayesinde. Gorunmeyen Karin kaslarimi hissediyorum hala.

Umarim regl yuzunden + gormem tartida.
Yarin Bos gunum haftasonu mesaiye kalacagim icin. Yarini iyi degerlendirmem lazim.
Cok guzel bir gun olmus yine harika gidiyorsun canim...

3.gunumu de guzel bitirdim insallah:)
09.00 az köy peyniri 3 zeytin,1 cay bardagi sut
13.00 yogurtlu patlican ve tarhana corbasi
19.00 yogurtlu suda pisirilmis 2 yumurta ve köy peyniri.
Gece acikirsam belki yogurt.
Gun icinde;1 lt su,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe,4 cay
Gece de 30 dk egzersiz.
Yarindan itibaren sebze daha bol ekleyecegim ama annem geliyor 3 gun ne olacak bilmem😊
Cok guzel bir gun olmus canim, umarim annen varkende cok bozulmaz menulerin :)

Takmiyorum ama bazen aradiklarinda direk kendime is cikariyorum gorusmemek icin. Hos ozaman da esime soruyorlar hala vermedimi kilo diyor. Duyuyorum sorduklarinda.
Ama dedigim gibi severim kendilerini. Cunku annem de teyzemde boyle. Herkes kiloma takik. Hep zayif olunca millete dert oluyor kilo almam herhal

Evet. Kendi dogum yapti 1,5 sene önce hala dal gibi zayif :)
Stress buyuk etken. Stress den seker cikolata deli gibi yedigimi bilirim. Duygusal Yemek yeme mi deniliyor turkce.

Bende sporu artik hergun yapacagim. 1 gun ara veriyorum ama o 1 gun 2 veya 3 gun olabiliyor.
Zaten sagligim icin vermem lazim.

Tesekkur ederim. Takmamaya calisip yola Devam tabii
Bence kafana takacagin turden insanlar degiller, sen dedigin gibi yoluna devam et canim.:KK200:

Hoş görünüz ve geniş gönüllü oluşunuzdan ötürü çok teşekkür ederim..😊
İyiyim çok şükür genel kontrollerimizi yaptırıyoruz inşallah sonuçlar da iyi çıkar 😊
Estagfirullah canim, bekliyoruz seni arayi cok acma..

Tamam çok sevinirim. Ne yapmam gerek günlük ogunlerimi ve kilomu mu yazicam
stitch stitch kaptanimiz yazmis sagolsun canim, pazartesileri kontrol tartimiz var, cumalarida fotograf cekerek tarti bildirimi yapiyoruz, bunun haricinde de gunluk menu-spor-su miktarlarimizi paylasiyoruz :)

Kizlar bugun 3.gunumdu
Hava atmak icine erken tabi:):)😁
Sadece sunu bildirmek istedim.
3 gece ard arda hic egzersiz yapmazdim biraz buraya sorumluluk hissettigim icin de yaptim gece gece...
Ay inş boyle gitsin ve cuma eksi gorelim.
Harikasin daim olsun canim.:nazar::nazar:

Akşam yorgunluktan yığıldım kaldım diziye takildim iyide oldu ev kalk gidelim diyor🤪
Menüm
Sabah
Pırasalı yumurta 2 cav ekmegi 2 zeytin 1 çatal krem peynir
Ara
Portakal kabak çekirdeği
Akşam
Sebze çorbası brokoli haşlama ay bi türlü doymadım( yoğurt elma tarçın yulaf )az kabak çekirdeği
Su 2 litre
Spor 2_6arasi temizlik sukur sil topla cam ser
@YAWRUKUS@kozmogirl17 @ stitch
Masallah oğlusun pek yakışıklı kaptanim :nazar:
Temizlikten canin cikti canim, dinlen artik..
Nasilsin bugun?
Sarmalari yaptiniz mi :)

Kızlar incelme tablosu yapmıştım
Göğüs bel kalça olarak kalçada incelme yok cok uzuldum
Göğüs bel kalça
30 aralık 101 113 113
8 ocak 99 110 110
19 subat 94 103 109
Gayet guzel inceliyorsun, uzulmek yerine sevinmelisin canim.

Aynen cocuk olunca saate gerek kalmiyor. Ama Yinede kuruyorum. Bugun 1 saat uyumusum o biraz iyi geldi. Spordan dincim ve gece tas gibi uyumayi bekliyorum.
Senin dun baya yogundu dimi. Bugun ki planin nedir.
Ne guzel olmus uyuman, bende oglen ufakligimi uyuturken gozlerim gidiyor ama buyuk oglumu yalniz birakmayayim diye hoop kalkiyorum yataktan :)
Dun buyuk oglumla esimin is yerine gittik, oldukca buyuk bir yer, ogle yemegimizi yedik beraber, sonra oyun odalarina gittik oglumla takildik.
Ordan kucugumu almaya gittik,sonra aksama kadar, trambolin, bahcede oynamaca, oyun hamuru, beraber leslie yaptik oyle gecti gunumuz, aksam perttim :)
Bugun birazdan buyuk oglumla yine markete gidecegiz, indirimlere bakmaya ,sonra kucuk oglumu alip, cok yakin bir arkadasim var ismi Vanessa, onunda 2 oglu var.Beraber yemek yemeye gidip, arkasindan da cocuklari parka goturup iyice bir yoracagiz.
Sansim yaver giderse donuste ikisinide uyutup, ayaklarimi uzatip, bir kahve icmek hayalindeyim, bakalim muvaffak olabilecek miyim :)))
Dipnot: Umuttur anneyi yasatan. :p :KK70:

Ne guzel olmus uyuman, bende oglen ufakligimi uyuturken gozlerim gidiyor ama buyuk oglumu yalniz birakmayayim diye hoop kalkiyorum yataktan :)
Dun buyuk oglumla esimin is yerine gittik, oldukca buyuk bir yer, ogle yemegimizi yedik beraber, sonra oyun odalarina gittik oglumla takildik.
Ordan kucugumu almaya gittik,sonra aksama kadar, trambolin, bahcede oynamaca, oyun hamuru, beraber leslie yaptik oyle gecti gunumuz, aksam perttim :)
Bugun birazdan buyuk oglumla yine markete gidecegiz, indirimlere bakmaya ,sonra kucuk oglumu alip, cok yakin bir arkadasim var ismi Vanessa, onunda 2 oglu var.Beraber yemek yemeye gidip, arkasindan da cocuklari parka goturup iyice bir yoracagiz.
Sansim yaver giderse donuste ikisinide uyutup, ayaklarimi uzatip, bir kahve icmek hayalindeyim, bakalim muvaffak olabilecek miyim :)))
Dipnot: Umuttur anneyi yasatan. :p :KK70:

Anlasildi bugun de yogun gececek :)
Anne olmak zor ama cok guzel birsey.

Umarim kahve hayalin gerceklesir 😬
Ben cocuklari da crossfit e yazdirdim haftada 2 birlikte gidelim diye. Bayildilar ve gece de tas gibi uyuyorlar 🤣

Çarşamba menüm
Sabah : 1haslanmis yumurta
1kk peynir
5 zeytin
1dilim ekmek

Akşam : 2kasik pilav
1 but tavuk
25 Gr kepek ekmek

23: 30 (nöbet ) : 50 Gr kepek ekmek
6 zeytin

Su : 1.5 litre
Spor : 1saat yürüyüş

Cok guzel olmus canisi :)

Sagol canim daha iyiyim
Cok sevindim, nasil gecti canim gunun?

Hayirli sabahlar dunku menumu yazayim
Sabah peynirli yumurta domates 2 zeytin 2 dilim kadar kizarmis ekmek cay
Ara ceyrek gevrek
Ara cay
Ogle 1 kase kuru fasulye 3 4 kasik yumurtali ispanak yogurt
Ara turk kahvesi buyuk bir fincan
Aksam az kuru biber 1 kase ispanak yemegi uzerine yogurt 1 dilim ekmek az tahin helva
Su 2 lt olmustur
Spor20 dk egzersiz
Sabah 9.30 evden ciktim 13 de eve girdim hastaneye gittik bunu da spora sayarsam otobus ve tranvayda gecen zaman haric yuruduk ve ayakta bekledik
Ev isi 1 saat yemek hazirlama camasir toplama baska is yapmadim
Artik bunlar kac puan eder bilemedim kaptanim versin puani
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
3 saat yuruyus, 20 dk egzersiz, 1 saat ev isi 700 puan ediyor canim, guzel birgun olmus :)

Bugün beklenen menüm;

Öğle: kıymalı patlıcan, yoğurt

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, salatalık

Oğlan dün ateşlenmiş haber vermemişler bana eğer kötüleşmezse spora gideceğim ama iyi olmazsa durumu eve geçerim ama evde yaparım sporumu
Nasil oldu canim kuzun, atesi yoktur insallah..

cok tatlisiniz, hava da ne guzel gorunuyor :KK200:
burada bitmeyen yagmurlar basladi, haftaya da kar yagicakmis :KK57:
Hava harika yaz basladi burada senemim, kisa kollularla takiliyoruz :)
Hadi ya acmadi mi sizin orada hala :(

Günaydın😀
Çarşamba menüm
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 adet fındık lahmacun 4 parça tavuk şiş bol salata
18:30 fırında kıymalı patlıcan yemeği (yazdan kalma közlenmiş patlıcan domates ve kıyma ve zeytinyağlı ile fırınlandı) sarımsaklı cacık
3 litre su içildi
4870 adım atıldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Cok guzel birgun olmus canim :)

Doldurdum. Yarın tartı fotografimi atarım. Teşekkür ederimmm
Tekrar aramiza hosgeldin canim, yakinda dugununde varmis ne guzel, cok mtlu olursunuz insallah.. :nazar: :KK200:

bu hafta benim icin cok kotu geciyor canim dun , bugun hep disardayim. Deddigin gibi aksam arkadaslarla uzun sure oturunca ister istemez insan yiyor hele ki iciyor (bu bolum daha kotu galiba).
Evet rutin duzen bozulunca kotu oluyor canim benim..

19 şubat çarşamba ne yedim?
sabah : 1 adet haşlanmış yumurta
öğle : tavuk suyu çorba
akşam : tavuk suyu çorba
su :1100 ml
spor : 110 dk pilates : 330 puan
140 squat : 280 puan
toplam puan : 610 puan
Nasilsin canim , nasil gecti gunun?

Diyete başladığım zamanlar yani ocağın ortası iki pantalon almıştım biri bedenim, biri bi ufak bedeni. Denedim olmadı tabi ufak olan. Ben halen olmaz diye düşünüyordum ama sabah denedim bol bile gelmeye başlamış çok mutlu oldum :KK200:
Harika haber, bende cook sevindim senin adina, daham mezuniyetini kutlayacagiz :)

selammm:)
nasılşsınız?
yawrukush ceza tamam 20 dk:)
daha da vermelisin agir ceza istiyorum Yawrukush Yawrukush

Ben Akşam 17 den sonra hiç bişey yemesem kilo gider...
6:30 kahvaltı ara: çay meyve öğle 12 de yemek yesem akşam hiç yemek yemesem kilo gider.
bide günde 1 saat sporumu yapsam sıkışlasam on nurmara hatun olurum...
benim kilomun sabit duruyorsa akşam geç yemek yediğimdendir..
benim yemek saatim şudur.
6:30-12-20 yemek.
spor yerine ev süpürme toplama mevcut...
23:00 de uyku.
eee nasıl olacak
Aksam yemegini en gec 29da bitirebilsen harika olcak Aslicim ama olmuyorsada uzulme, miktarlari azalt yediklerinin.
Hem istedigin ceza olsun bugun sana 100 mekik cezasi o halde :)

zor kilo vermemin nedenlerini araştırırken bulmuştum.sorularınızı cevaplar.ben arada içiyorum.

Sıkı bir diyet yapıyor, ancak yine de kilo veremiyorsanız dikkat… D vitamini eksikliği kilo vermenize engel olabilir. Özellikle kadınlarda daha sık rastlanan D vitamini eksikliği kilo vermeye etki eden unsurların başında geliyor. Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, D vitamini eksikliğinde kemik gelişimi ve bağışıklık sisteminin zayıflamasının yanı sıra enerji tüketim dengelerinin de etkilenerek yağlanmanın kolaylaştığını açıkladı.

Dünya genelindeki insanların yaklaşık yüzde 50’sini etkilediği tahmin edilen D vitamini eksikliği; kemik gelişimden bağışıklık sistemine, çocuklarda büyüme gelişmeden diş çıkarmada gecikmeye kadar sağlımıza birçok açıdan etki ediyor. Ancak D vitamininin etkisi tüm bunlarla sınırlı kalmıyor. Yapılan son araştırmalar kilo vermeyi etkileyen unsurların başında D vitamini eksikliğinin de yer aldığını gösteriyor.
Ne guzel bilgiler paylasiyorsun coook severek okuyorum hepsini :)

Merhaba hanımlar bikaç gün yoğundum yazmaya fırsatım olmadı dünkü menümü hemen veriyorum
Sabah
1 puaça
Şekersiz çay
Öğlen sade türk kahvesi
Akşam haşlanmış tavuk göğsü
3000 küsur adım 😶
Guzel menu canim, ne var ne yok, her sey youlnda mi?

Çok teşekkür ederimm 🥰🥰oğlanda uzun zamandır kaçak yapmıyordu eşimle dedik ne güzel kaçırmıyo dedik ve suladı çok nazar değdiriyorz 😶 ve o meşhur karpuz çilekli sodadan içmiştim şekerli biliyorum da normali hiç içemiyorum 😶
En cok anne babanin nazari degiyor gercekten cocuklara.
Cani sagolsun arada boyle kucuk vukuatlar normal :)
O sodadan uzak dur canim, su ic yerine mis gibi:)

Menümü yazayım;

Öğle: etli patlıcan yemeği, 3 kaşık yoğurt, yer fıstığı

Akşam: ızgara sebze, yoğurt, yer fıstığı

Su 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay

Spor:
Oğlum hasta salon işi iptal ateşi yükseliyor.
Eve gidince 60 dk Leslie x 3 = 180 puan
İp atlama 200 x 2 = 400 puan
Squat 200 x 2 = 400 puan
Wallsit 200 x 2 = 400 puan

Toplam: 1380 puan

Akşam yemeğim değişti çünkü salon işi iptal o nedenle ızgara sebze yiyeyim hazır evde yeme fırsatım varken diye düşündüm :)

Canim nasil oldu yavrun, bir haber versen bize, meraktayim, insallah yukselmez atesi...

Sabah;
- 1 tane yumurta
- 1 dilim ekmeğin üstüne bal ve tereyağı sürüp yedim
Öğlen;
- 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
Akşam;
- 1 tane lupo sandivic kek
- 1 tane mandalina

1 lt su içtim. Bu kadar. Mandalinayi daha yemedim uyumadan önce yerim. Başka birşey yemeyecegim.
Aksam yemegin olmamis canim, karbonhidrat cabuk aciktirir.
Hic egzersiz yapabildin mi bugun?

Anlasildi bugun de yogun gececek :)
Anne olmak zor ama cok guzel birsey.

Umarim kahve hayalin gerceklesir 😬
Ben cocuklari da crossfit e yazdirdim haftada 2 birlikte gidelim diye. Bayildilar ve gece de tas gibi uyuyorlar 🤣
Kac yasindaydi canim senin kuzularin?
Bende gecen sene spor salonuna gidiyordum, cocuk bakimida vardi.
Buyuk oglum cok egleniyordu oyun parkinda fakat kucugum cok agliyordu , 2 kez uyardilar cok agliyor gelip alin diye.
Aras da bakti ki aglayinca anne geliyor, kosullu ogrenmede aydinlanma yasadi evladim, ve her seferinde aglar oldu bende uyeligimi dondurdum..
Kahve hayalimi gunun en guzel ani olarak sakliyorum icimde, kavusamadigim sevgilim gibi.:KK70::p

perşembe menüm
sabah : 1 tabak patates kızartması
2dilim ekmek
1kk peynir
10 zeytin

öğlen :20 tane patates kızartması
2 dilim ekmek
1kk peynir
5 zeytin
2 muz

akşam : 3 kaşık pırasa
avuç içi kadar tavuk
1 avuç fındık

su : 1.5 litre
spor : 20 dk eliptik

Off bu nasil menu Feyzos, tarti oncesi, listeye girer ayak, ben nerelere gidem :(

İyi akşamlar herkese...

Kahvaltı
2-3 dilim kepek ekmeği
Domates-salatalık
Peynir-zeytin
Çay
Omlet

öğle yemeği
yiyemedim

Akşam yemeği
Bir küçük dilim kepek ekmeği
Bi tabak Brokoli (yemeği)
Bulgur pilavı
Yeşillik

Aralar
Yarım çay brd pekmez
Marul
Bir süt art çay
Yaklaşık 4 litre su

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Cok guzel bir menu olmus canim, nasilsin, bebis nasil?

Menume ek : 1tane Halley, 1kasik bulgur pilavı ,az tavuk . Valla kizlar çok üzgünüm bugün ki menumden dolayı aglayasim geldi niye bukadar saçma yedim diye . Zevkte almadım niye yedim bilmiyorum . Tartıda artı cikacam kesin , çok şiş hissediyorum kendimi .uykumu alamadım bir türlü ondan mi oldu noldu kafam sersem gibi . Saçma sapan şeyler yedim nedense ya
Ah guzelim arti cikarsan, liste 1 hafta daha kalacak, sen hic yapmazdin boyle, iyi misin, her sey yolunda mi?

Back
X