• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya evde okadar seyim var ama yok arkadas. Ayni sekilde yapamiyorum. Ki bugun ki crossfit dersi bana uygun degil oyle oldugu gunler kendim yapiyorum salonda. Ama ayni plani evde yapayim desem basliyamiyorum.

Cardio yu aradan cikardim esime aksam salona gidecegim dedim. Ona soyleyip vazgecince ozaman cik spordan diyor hemen. Oyle oluncada gidiyorum mecbur :))

Aksam kesin giderim. Evde biraz lastik ile calistim. Suan aksam yemegi hazirliyorum. Kizimin kresine gitcez kostum partisi var 15 den 17 e kadar. Eve gelince birde Yemek ile ugrasmayim dedim.

Bende yazdikca yaziyorum diyet ile alakasiz seyleri :KK70:
ayy ne guzel kostum partisi. Bizde de vardi 2 hafta once. Ne mutlu oluyorlar o zaman. :) ve renkli renkli cogu kiz prenses oluyor zaten ;)

Bu mesajı ben bi yerden hatırlıyor gibiyim :))) yok canım öyle bi şansım yok düzenin dışına çıkamam çünkü sistemden çıkarsam 1. Günden başlamak zorundayım o kadar yaptıklarım boşa gider. Şimdi değişti yine beslenmem o nedenle eksi gelecektir. 2 hafta sonra tekrar değişecek şeklinde devam edecek. Yani vücut şaşırtma da olacaktır bu diye düşünüyorum bakalım.
himm tmm o zaman./ Bak sen bana dedin ben haftasonunda sasirttim vucudumu. Ama baya sistem gibi hadi hayirlsii :P
senin bu devam ettigin planin adi ne canim?

Pazartesi sendromu bu kanmayın kızlar hadi spora :) salonda daha iyi olur Canım/

Evde aynı şekilde çalışmıyor kim ne derse desin, orada gerçekten vaktini ayırıyorsun hele grup dersleri çok etkili.

Benimde evimde var herşey ama evde yaparım dediğim gün yapmamak için 10 bin bahane üretiyorum kendime :))) bazen salona giderken merdivenlerden ayağımı sürüye sürüye gidiyorum :)) ya da arabayı park ediyorum inmiyorum falan :))) ama kapıdan içeri girince de bi enerji.

Bende aynı taktiği uyguluyorum eşime söylüyorum bir daha sporda mısın deyince hayır dememek için gidiyorum :) ama bana hadi spora git desin gitmiyorum :) anlamadım ki benim bünye nasıl çalışıyor :)
aynen canim, ben genelde tabiri caizse cazgir hocalarind ersine gidiyorum, hareketi yapmayinca veya dinlenince hemen bagiriyorlar, dinlenmek yok. Yaza az kaldi diye :D

BlancKahkul BlancKahkul canim ben kilo verdigimi gorunce gaza geldim bu aksam kesin spor yapacagim.sen de yapiyorsun dimi🤗
Çok sevindim senin adına. Hadi inşallah hepsini veririz kilolarin. benim hedefim 9 kilo. Senin kaç ? Dün yapmistim bu akşamda yaparım inşallah. bende kilo vermişim, sabah gözlerim yaşardı tartıyı görünce. 68.5 tim 67. 8 kg ma inmisim. 👏👏👏
Bugünkü menüyü de yazayım bu arada :)
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tabak sebze türlüsü
Akşam
Yarım kase yoğurt.

himm tmm o zaman./ Bak sen bana dedin ben haftasonunda sasirttim vucudumu. Ama baya sistem gibi hadi hayirlsii :p
senin bu devam ettigin planin adi ne canim?

İşe yarayacak bence :* Canım ben şifa orucuna hazırlık yapıyorum. Ahmet APA yitik şifa yazarsan çıkar Google amcaya.

aynen canim, ben genelde tabiri caizse cazgir hocalarind ersine gidiyorum, hareketi yapmayinca veya dinlenince hemen bagiriyorlar, dinlenmek yok. Yaza az kaldi diye :KK70:

Hahaha benimki de aynı :) zaten pasif olunca olmuyor hocayı ben yönlendirmem lazım o beni yönlendirecek. Geçen ders vardı masaja geldik masaj odasından sesi duyuluyor hocanın :))

Hurma 4 e kadar tok tutuyor mu. Bende mi hurma alsam öğlen için. Yoğurt çok doyurucu olmuyor.

Tutuyor Canım ben zorlanmadım hiç. Yarın 5 adete düşüreceğim, tek sayılarda yiyin diyorlar. 3-5-7-9

İşe yarayacak bence :* Canım ben şifa orucuna hazırlık yapıyorum. Ahmet APA yitik şifa yazarsan çıkar Google amcaya.

Hahaha benimki de aynı :) zaten pasif olunca olmuyor hocayı ben yönlendirmem lazım o beni yönlendirecek. Geçen ders vardı masaja geldik masaj odasından sesi duyuluyor hocanın :))

Tutuyor Canım ben zorlanmadım hiç. Yarın 5 adete düşüreceğim, tek sayılarda yiyin diyorlar. 3-5-7-9
bakayin hemen neymis bu ;)

akşam yemeğine ne yesem bilemedim.yumurta mı yoksa yoğurtlamı bitirsem günü.öğleden sonra full hamam sefası yaptım.bol maden suyu ve ayran tükettim.şimdi ne yiyeceğim kararsızım kızlar yardım.

Çok sevindim senin adına. Hadi inşallah hepsini veririz kilolarin. benim hedefim 9 kilo. Senin kaç ? Dün yapmistim bu akşamda yaparım inşallah. bende kilo vermişim, sabah gözlerim yaşardı tartıyı görünce. 68.5 tim 67. 8 kg ma inmisim. 👏👏👏
Bugünkü menüyü de yazayım bu arada :)
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tabak sebze türlüsü
Akşam
Yarım kase yoğurt.
Bende su an 64.4 gordum ama ilk geldigimde hedefi 56 diye fazladan atmisim isin dogrusu.
Sonra anladim ki o kiloya gelince mezun oluyorsun.
Ilk hedefim 60 sonrasi keyif icin ...
Menun cok iyi bugun.
Sabah peynir yemeden nasil yapiyorsun ya ben ariyorum peynir olmazsa.
Bugun isyerinde gün yiyecekleri vardi pastalar borekler dogum gunleri ucustu ama dogum gununde bulunup pasta yemeyebildim cok guzel bir duygu 🤗

Selamlar guzel arkadaslarim, dun esimin is yerinde sorun cikti, aksama kadar calisti, o sebeple 2 kuzumda benimleydi.
Dogum gunu partisi, alisveris, yemek hazirla, cocuklarla oyna derken ,aksam onlari uyuturken uyuyup kalmisim.
Menu tablomuzu bir saat sonra kuzulari okula birakip yapacagim.
Sizler nasilsiniz, haftanin ilk gunu nasil geciyor?

Benden bugun;
Oncelikle soyleyeyim oglen menude pasta kek kisir borek cesitleri makarna corba ve dogum gunu vardi.

08.30 4 zeytin azicik peynir 1 haslanmis yumurta 1 ceviz
14.00 1 kase corba,gul boreginin ceyregi 1 dilim kekin ceyregi ve 1 kasik kisir
18.30 sadece balik.
Gun icinde 1 lt su 1 Turk kahvesi 1 neskafe 3 cay.
Spor; isyerinde 2500 adim
10 dk eliptik bisiklet
15 dk leslie 1 mile
8 dk etkili karin egzersizi
Bunlari aksam mutlaka yapacagim.

Oglen cesit cok gibi dursada masadan doymadan kalktim yediklerim minikti.
Ve dogum gununde pastaya yok diyebilmem goz yasarticiydi 🤗🤗🤗
BlancKahkul BlancKahkul

Bende su an 64.4 gordum ama ilk geldigimde hedefi 56 diye fazladan atmisim isin dogrusu.
Sonra anladim ki o kiloya gelince mezun oluyorsun.
Ilk hedefim 60 sonrasi keyif icin ...
Menun cok iyi bugun.
Sabah peynir yemeden nasil yapiyorsun ya ben ariyorum peynir olmazsa.
Bugun isyerinde gün yiyecekleri vardi pastalar borekler dogum gunleri ucustu ama dogum gununde bulunup pasta yemeyebildim cok guzel bir duygu 🤗
Peynirle aram çok yok zaten. Sabah; terayagli ballı ekmeğe, sucuklu tosta, salama, vişne reçeline bayilirimmm. Arada yiyorum çok azicik. Bizde de tulumba tatlısı vardı. Eczacı bey merkeze uğramıştı, dönüşte tulumba tatlisi getirmiş. Dayanamayıp yiyecegimi bildiğim için hiç arkaya uğramadım. Akşamda cantamla montumu alıp koşarak terkettim orayı 😂😂😂😂

Benden bugun;
Oncelikle soyleyeyim oglen menude pasta kek kisir borek cesitleri makarna corba ve dogum gunu vardi.

08.30 4 zeytin azicik peynir 1 haslanmis yumurta
18.30 sadece balik.
10 dk eliptik bisiklet
15 dk leslie 1 mile

BlancKahkul BlancKahkul
Canim davet vs olunca menuler ister istemez bozuluyor ama diyetin ozu boyle, inisli cikisli olabilir.
Sen guzel korumussun kendini, sadece 50 mekik cezasi gelecek, kurallar geregi.
Pasta yememeni ayrica taktir ettim..

Peynirle aram çok yok zaten. Sabah; terayagli ballı ekmeğe, sucuklu tosta, salama, vişne reçeline bayilirimmm. Arada yiyorum çok azicik. Bizde de tulumba tatlısı vardı. Eczacı bey merkeze uğramıştı, dönüşte tulumba tatlisi getirmiş. Dayanamayıp yiyecegimi bildiğim için hiç arkaya uğramadım. Akşamda cantamla montumu alıp koşarak terkettim orayı 😂😂😂😂
Sanada kocaman tebrikler canim, tatliyi yemedigin icin :)

bakayin hemen neymis bu :KK66:

Bak Canım hatta toplu grup başlıyor belki ona başlarsın sende

yok sakın pes etme vereceksin cuma gelince yine hepimiz şok olacağız.birden durmaz vermen.şaşırmıştır vücudun yoluna girer 2 güne kadar.

Sağol canım yok pes etmek. sadece deli tartıma kızıyorum bi 111,2 gösteriyor 2 sn sonra 111,7 kafasına göre :)

akşam yemeğine ne yesem bilemedim.yumurta mı yoksa yoğurtlamı bitirsem günü.öğleden sonra full hamam sefası yaptım.bol maden suyu ve ayran tükettim.şimdi ne yiyeceğim kararsızım kızlar yardım.

Benim de oyum yumurtadan yana :)

Benden bugun;

08.30 4 zeytin azicik peynir 1 haslanmis yumurta 1 ceviz
18.30 sadece balik.
10 dk eliptik bisiklet
15 dk leslie 1 mile

BlancKahkul BlancKahkul

Çok dengesiz olmuş Canım bugün, umarım yarın telafi edersin.

Bu mesajı ben bi yerden hatırlıyor gibiyim :))) yok canım öyle bi şansım yok düzenin dışına çıkamam çünkü sistemden çıkarsam 1. Günden başlamak zorundayım o kadar yaptıklarım boşa gider. Şimdi değişti yine beslenmem o nedenle eksi gelecektir. 2 hafta sonra tekrar değişecek şeklinde devam edecek. Yani vücut şaşırtma da olacaktır bu diye düşünüyorum bakalım.
Yedikleriniz çok az. Metabolizman mi yavaş acaba. Kilo verememen ilginc

Ders başlamadan bi takıma yazayım, menümü yazayım dedim :)

Öğle (11:30) - 7 hurma

Akşam (16:00) - bulgur pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, biraz yumurtalı ıspanak.

Su - 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay

Spor:

60 dk zumba
60 dk pilates

Neden bu sporların puanı çok az -_-

Yawrukush Yawrukush stitch stitch

fyzanur fyzanur nerelerdesin? Umarım herşey yolundadır spor vardır, kaçamak yoktur.

Back
X