- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Üç öğün yaptığın için iki gözleme acaip dikkat çekiyo vallabugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
öğlen : dalyan köfte
5 kaşık çorba
akşam : 2 gözleme
peynir
zeytin
1minik kek
domates
2 çay kaşığı reçel
kızarmış tavuk
su : 1 litre
spor : 30 dk tempolu yürüyüş
Yawrukush
stitch
plasticwoman
2 gözleme yemişDers başlamadan bi takıma yazayım, menümü yazayım dedim :)
Öğle (11:30) - 7 hurma
Akşam (16:00) - bulgur pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, biraz yumurtalı ıspanak.
Su - 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor:
60 dk zumba
60 dk pilates
Neden bu sporların puanı çok az -_-
Yawrukush
stitch
fyzanur nerelerdesin? Umarım herşey yolundadır spor vardır, kaçamak yoktur.
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | ![]() ![]() | ||||||
| Ceydos | ![]() | ![]() ![]() | |||||
| fyzanur | ![]() ![]() | 15DK D | 50M | ||||
| AppLesma | MUAF | 10DK Y | ![]() ![]() | ||||
| gulum7 | 50 M ![]() | ![]() ![]() | |||||
| BlanchKahkul | ODUL SPOR? | ![]() ![]() | |||||
| Arrietty | ![]() ![]() | 50M ![]() | |||||
| milkk | ![]() ![]() | ODUL MUAF | MUAF | ||||
| plasticwoman | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
| diyetlikadin | ![]() ![]() | 50M | ![]() ![]() | ||||
| Asena87 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
| mifihafa | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
| angelnesss | ![]() ![]() | ODUL | ![]() ![]() |
Piknik sepetimiz yoktu ,cunku harika balik restoranlari var okyanus kenarinda , onlardan birinde yedik :)lütfen yanımızda piknik sepetide vardı de tam olsun.nedense hayallerimde öyle canlandı.
Guzel olmus canim :)İyi geceler
Sabah
Yarim gevrek tereyagli yumurta peynir 5 zeytin 2 dilim kadar ev ekmegi cay
Ara
Cay elma
Ogle
Az yagda hamsi tava saymadim nekadar yedim bi kase yesil mercimek roka marul
Ara
yesil cay az yulafli bar
Aksam
5 kasik pirasa az hamsi marul
Ara
1 isirik portakalli kurabiye cay
Su 2.5lt oldu
Spor 45dk tempolu yuruyus 15 dk egzersiz bolca ev isi yap yap bitmiyor
Yawrukush
CEYDOS
Guzel gecti gunumuz tesekkurler canim:)İyi geçiyordur inşallah![]()
Guzel bir gun olmus canim :)Yawrukush
stitch
@angelnesss
Kahvaltı
Peynir, zeytin, s yumurta, kepek ekmeği, tahin helvası (bunu süt yapması için yiyorum) tere
öğle
Yopurtlu çorba
akşam
Yoğurtlu çorba
Aynı tabakta b pilavı ve fırında köfte patates, salata
Su 3-4 litredir
Aralar
Tahin, pekmez, susam (bu tip şeylere mecburum) zaten oturup kavanoz yemiyorum ölçüsünde ...
Cok guzel bir gun olmus,sende mi keto yapmaya karar verdin canim?23 şubat pazar bugün ne yedim?
sabah : yoğurtlu mix
öğlen : 2 adet yumurta ile peynirli omlet + 1 dilim keto ekmeği labneli
akşam : yoğurtlu mix + 1 dilim keto ekmeği labneli
su : 2000 ml olacak inşallah yatana kadar zencefilli tarçınlı
ek içecek : ödem çayı
spor : 30 dk ev temizliği 35 dk yemek hazırlıkları : 65 dk : 130 puan
Canim tu gun cok kosturmussun ama tatli kismina dikkat et, hemen kilo aldiriyor..Iyi geceler hanimlar
Bana bişey oldu anlamadım 2 hafta sonu ipin ucunu kaçırıyorum akşam yemekten sonra tatlı istedi cnm
Sabah menu
1 dilim cvd ekmegi 1 has yumurta 1 yeşil biber 2 zeytin
Öğle
Yoğurtlu çorba
Akşam
K fasulye salata
2 incir 3 kaşık sütlaç ()
Spor
Lesie 3 mil
100 yerde bisiklet sürme
3 saat ev temizleme yemek.bulasik çamaşır çocukları banyo yaptırma
100 ayaklari karna çekmek
Şu
2litre
Yawrukush
stitch @diyetlikadn
Şimdi çocukları yatiracam çamaşır serip ortalık toplayacağım
Harikasin esim en cok biz kilo verelim:)Sağol canım bu egzersizi yaparım bu hafta en çok biz kg vermeliyiz![]()
Kotu degil menun aslinda yufka ekmegi cok yemediysen..Pazar menü
Kahvaltı
1dilim ekmek üzerine kaymak bal sürdüm
2haşlanmış yumurta
Peynir 5zeytin şekersiz çay
ara sade kahve 1lokma pestil
akşam
Çağ kebabı 3şiş
1büyük bardak ayran
1yufka ekmek
yarım saat yürüyüş ve 3lt su
bugünki menüm kötü ya yarın dengelerim artık![]()
Evet burada yasamanin hem avantajlari, hem dezavantajlari var.Canım eve gelince yapamadım ama yarın yaparım gerçi yarın salon da var ama havalar ısınsa erken uyanıp yaparım duş alıp çıkınca hastalanırım yüksek ihtimal.
Çok pahalıymış Canım ama birikim için iyi olabilir sonra Türkiye’de rahat edersiniz. Uzakta olmakta zor ama gelecek için de bi yandan iyi
Yine iyi Canım başka bir şey yemezsen sorun olmaz. Kontrolü bırakmazsan daha gider Canım.
Çok keyifli görünüyor Canım.
Yetti mi Canım akşam, baya kalorili oluyor yani akşam yemeği yemek daha iyi olabilirdi sonra aç olmamak için. Ama bazen insanın canı böyle şeylerde istiyor.
Hafta sonu için iyi Canım.
Hafta sonun güzel geçmiş Canım.
Hareketli bi gün olmuş o nedenle sorun olmaz sanırım.
İçine yağ atılıyor Canım odur muhtemelen, Hindistan cevizi yağ en uygunu.
Canım çok karbo olmuş umarım yarın toparlarsın.
Eksidesin canim ne guzel :)Bugun ku kilom 74.4
Tebrikler canim, iyi haftalar.
Bekliyoruz menulerini canim :)Tesekkur ederim tanistigima memnun oldum o zaman bugun bașlasın
Canım arkadaşım 90x programı demissin bilmiyorum malesefMisafirlikteydim canım aslında çok sevmem çok yemem lokum ama cevizliydi ona dayanamıyorum
Teşekkür ederim olsun buranın kurallarına yine uyar yine yarışmalarda olursam benim için sorun yok çünkü ben gazla çalışıyorum
Oy oy oy hemen boştayken kalkıp yapıyorm hem belki coşar bikaç hareket daha yaparm
Olur canım bugünü kaçırdım bilmiyorum sen yaptın mı yarın yapabiliriz istersen sen hangi bölümlerini yapmayı planlıyosun
10 dakika dansımda varmış oğlanla bol bol kuduruyoz bu aralar kuyruğum oldu ama ekstradan 10 dakika dans değilde zumba yapsam olur dimi
Afiyet olsun canım zaten işlerden zayıflamamız lazm bizim ama bu kadar hareketli olup nasıl ekstra spora ihtiyacımız oluyo bilmiyorum p90x programını biliyo musun
Canım kaptanim senin icin cok uzuldum insallah ekonomik olarak rahatlarsınız da sık sık ailenizin yanına gidebilirsinizHer yaz geliyordum 3 yasindaki oglum dogana kadar, onun dogdugu sene gelemedim, gecen senede gelemedim, bu yazda gidemeyecegim, yani 3 yil gidememis olacagim
Ucak biletleri sadece 1 kisi icin 2000$ a yakin oluyor yaz donemi , gecen yaz sadece cocuklar ve benim icin 6000$ bilete odememiz gerekiyordu.
Bu senede annem geldi, 2 ay kaldi benimle, esimde kisin gitti Turkiye'ye ailesini gormeye, malesef ailedeki birey sayisi artinca gitmek zorlasiyor![]()
Al benden de o kadar mutfağa girmeye korkuyorum gözüm hep yiyeceklere takılıyor akşam cayın yanına bisküvi yemek istiyorum kendimi zor tutuyorumben akşam oldumu salıyorum ya noldu bana bilmiyorum hiç yüzüm yok menü yazmaya valla . öğlene kadar çok iyiydim . hatta işten çıktım eve 30 dk tempolu hızda yürüyerek geldim spor olsun diye . markete gittim hiç abur cubur almadım . eve bi geldim annem gözleme yapmış dayanamadım zaten açtım hemen yedim . bide 2 parmak kadar kek attım ağzımaa offf off başıma gelenler
SağolPiknik sepetimiz yoktu ,cunku harika balik restoranlari var okyanus kenarinda , onlardan birinde yedik :)
Ama atistirmaliklarimiz ve cayimiz vardi yanimizda..
Guzel olmus canim :)
Guzel gecti gunumuz tesekkurler canim:)
Guzel bir gun olmus canim :)
Cok guzel bir gun olmus,sende mi keto yapmaya karar verdin canim?
Canim tu gun cok kosturmussun ama tatli kismina dikkat et, hemen kilo aldiriyor..
Harikasin esim en cok biz kilo verelim:)
Kotu degil menun aslinda yufka ekmegi cok yemediysen..
Evet burada yasamanin hem avantajlari, hem dezavantajlari var.
Hakkimizda hepimizin hayirlisi..
Eksidesin canim ne guzel :)
Tebrikler canim, iyi haftalar.
Bekliyoruz menulerini canim :)
Pizzaya kucuk bir ceza geldi canim, nasil oldu da yedin?Gunaydin
Dun 12 de kalan keto soganliyi yedim.
Marul ve 2 Cheddar Babybell
17 de 1 kucuk dilim kasarli pizza yedim
Su 2 L
17bin adim
1 saat tempolu yuruyus
Bugun evdeyim. Daha planlamadim ne yapip yiyecegimi
Birazdan da tartilacagim
Goreceksin bence:)
Harika bir eksi, tebrikler canim :)Cuma 65.2
Pazartesi 64.4
Bu hafta benim haftam olacak hissediyorum
Cuma tarti fobim olmazsa![]()
Benimde evde bisikletim vardi ama evde yapilan spor asla salonda yapilan gibi olmuyor cok haklisin, sonra sattim bisikletimi..Firsatin oldukca salona gidersin canim..Ya evde okadar seyim var ama yok arkadas. Ayni sekilde yapamiyorum. Ki bugun ki crossfit dersi bana uygun degil oyle oldugu gunler kendim yapiyorum salonda. Ama ayni plani evde yapayim desem basliyamiyorum.
Cardio yu aradan cikardim esime aksam salona gidecegim dedim. Ona soyleyip vazgecince ozaman cik spordan diyor hemen. Oyle oluncada gidiyorum mecbur :))
Aksam kesin giderim. Evde biraz lastik ile calistim. Suan aksam yemegi hazirliyorum. Kizimin kresine gitcez kostum partisi var 15 den 17 e kadar. Eve gelince birde Yemek ile ugrasmayim dedim.
Bende yazdikca yaziyorum diyet ile alakasiz seyleri![]()
Hic egzersiz yapabildin mi canim?Çok sevindim senin adına. Hadi inşallah hepsini veririz kilolarin. benim hedefim 9 kilo. Senin kaç ? Dün yapmistim bu akşamda yaparım inşallah. bende kilo vermişim, sabah gözlerim yaşardı tartıyı görünce. 68.5 tim 67. 8 kg ma inmisim.
Bugünkü menüyü de yazayım bu arada :)
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1 tabak sebze türlüsü
Akşam
Yarım kase yoğurt.
Yine cok guzel birgun olmus, spor puanlarini iyi hatirlattin canim, guncelleyecegim hepsinii :)Ders başlamadan bi takıma yazayım, menümü yazayım dedim :)
Öğle (11:30) - 7 hurma
Akşam (16:00) - bulgur pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, biraz yumurtalı ıspanak.
Su - 3 lt
Filtre kahve
Yeşil çay
Spor:
60 dk zumba
60 dk pilates
Neden bu sporların puanı çok az -_-
Yawrukush
stitch
fyzanur nerelerdesin? Umarım herşey yolundadır spor vardır, kaçamak yoktur.
Harikasin :)
Bende kahvaltiya 2 yumurtadan menemenimi yaptim, mis gibi doydum, sanada afiyet olsun canim :)gönlüm yumurtadan yanaydı ama tembellik vardı şimdi yapıyorum.
Afiyet olsun canim, sut olsun hepsi..İyi akş
kahvaltı
Peynir
Tahin helv
Kızarmış kepek ekmeği
Haşl yumurta
Çay
Domates-salatalık
öğle
Vakit bulamadım, zaten kahvaltı, ev işi hepsi eşimdeçok üzülüyorum eve yetememekten. Ben ne yapıyorum
neyse moral bozmak yok
akşam
Aynı tabakta 2 biftek, pilav
salata, portakal Suyu
su 15 bardak ama 20 ye tamamlarım inş yatana kadar
Aralar
Pekmez
Tahin
Rezene
Siyah kuru üzüm
Süt art çay 1 tane
Yawrukush
stitch
@angelnesss
Canim benim bende 2 kuzumu emzirdim , emzirdigim donemlerde yemeyi arttirdigim gidalar oldu.Yawrukush dün karbonhidrat olmuş demiştin yaa, haklısın ben de zaten iyi olmadığını biliyorum ama tamamen tesadüf süt art yolunu ararken karşıma çıktı
Aklıma sen geldin
Eki Görüntüle 2596018
takım yeme krizine girmişkenİyi aksamlar
Sabah 3 kuru kayisi
Lor marul 5 zeytin1 yagda yumurta ceyrek gevrek 3 dilim kizarmis ev ekmegi cay
Ara yesil cay
Ogle
Mor lahana ve marul salata icine dinden kalan hamsileri koydum bir tabakbkadar
Ara
turk kahvesi
Aksam 2 kofte 1 kase karnabahar salata yagsiz 2 dilim ev ekmegi yogurt
Ara cay
Su 2.5 lt
Spor40 dk tempolu yuruyus
Yawrukush
CEYDOS
bu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.Henüz yapmadim. Mekik cekicem 15 tanePizzaya kucuk bir ceza geldi canim, nasil oldu da yedin?
Goreceksin bence:)
Harika bir eksi, tebrikler canim :)
Benimde evde bisikletim vardi ama evde yapilan spor asla salonda yapilan gibi olmuyor cok haklisin, sonra sattim bisikletimi..Firsatin oldukca salona gidersin canim..
Hic egzersiz yapabildin mi canim?
Yine cok guzel birgun olmus, spor puanlarini iyi hatirlattin canim, guncelleyecegim hepsinii :)
Harikasin :)
Bende kahvaltiya 2 yumurtadan menemenimi yaptim, mis gibi doydum, sanada afiyet olsun canim :)
Afiyet olsun canim, sut olsun hepsi..
Esler boyle zmanlarda destek icin varlar, bebekler malesef annenin yaka ignesi gibi, tum zamanini aliyor, o yzden esinin firsati varsa ne guzel sana yardimci olmasi, sagolsun, sende kendini kotu hissetme, onun boyle bir durumu olsa ozmanda sen yardim edersin..
Canim benim bende 2 kuzumu emzirdim , emzirdigim donemlerde yemeyi arttirdigim gidalar oldu.
Herkesin bunyesi birbirinden farkli olmakla beraber , bende et urunleri ve bulgur cok sut yapiyordu.
Canim tatli istediginde de 1-2 adet hurma yiyordum.
Sende deneyerekk neyin sutunu arttirdigini goreceksin ve onlari elbetteki yemelisin.
Ama kararinda ye canim, benim uyarilarimin sebebi seni incitmek degil asla, bir cok uyemiz, emzirme zamani kilo alip, kilo vermek icin aramiza katildilar.
Asiriya kacarsan kilo oluyor ama kararinda yersen elbette sutunu arttirir.
Dereotu birde bira mayasi tabletide (bu alkollu birsey degil ,bir vitamin sadece ismi boyle) benim sutumu cok arttirmisti ,aklinda olsun canim, bol bol olsun sutun..![]()
Bayiliyorum senin menulerine, sporlarina, sadece suyun az olmus bugun, sporada gitmissin suya ilave yapmaya calis canim :)Iyi aksamlar
Günün özeti
Sabah 8
100 gr ceri domates. Aslinda 25gr filan almistim ama domates tadi tuzlu gibi geldi. Boyle olunca daha yiyesim geldi.
Ara
Ev yapimi keto bar
Ogle spor oncesi Keto kahve
Aksam
100 gr Tazefasulye icine 1 yumurta kirdim
Su 1,5 L
Spor
1 saat eliptik
30dk bisiklet
15 dk evde agirlik ile isinma
30dk crossfit
Aksam neler olmus oyle guzelim, evde miydin, is yerinde miydin?bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
6 zeytin
1kk peynir
öğlen : dalyan köfte
5 kaşık çorba
akşam : 2 gözleme
peynir
zeytin
1minik kek
domates
2 çay kaşığı reçel
kızarmış tavuk
su : 1 litre
spor : 30 dk tempolu yürüyüş
Yawrukush
stitch
plasticwoman

Bana bunlarla gel kuzum ve cikar zararli seyleri hayatindan...plasticwoman
Yawrukush kendi cezamı kendim kesiyorum şimdi 10 dk eliptik yapacağım , 10 şınav , 100 de zıplama yapıp geliyorum
![]()
Cok guzel canim :)İyi aksamlar
Sabah 3 kuru kayisi
Lor marul 5 zeytin1 yagda yumurta ceyrek gevrek 3 dilim kizarmis ev ekmegi cay
Ara yesil cay
Ogle
Mor lahana ve marul salata icine dinden kalan hamsileri koydum bir tabakbkadar
Ara
turk kahvesi
Aksam 2 kofte 1 kase karnabahar salata yagsiz 2 dilim ev ekmegi yogurt
Ara cay
Su 2.5 lt
Spor40 dk tempolu yuruyus
Yawrukush
CEYDOS
Gecmis olsun canim nasil oldu kizin?Iyi aksamlar hanımlar Çocuklar bugün hep üstümdeler büyük kızım hasta aksama.kadar dinlendi uyudu
oğlumda cok huysuz elimde ne zaman telefonu görse istedi ağladı bi bırakmadı rahat
Neyse uyandigimdan beri çocuklar ve ev işi ile uğraştım ustune yetmezmis gibi tartıda canim sıkıldı 500 g fazla geldim iştahım bi iki gundur artmış durumda iştah kapatan doyurucu besinler neler diye bakmam lazım Benden bu kadar
menüm
Sabah
1 tereyağlı yum peynir zeytin 1-2catal tonbalığı
Ara
Yarim greyfurt
Öğlen
Bulgur pilavı tavuklu yoğurt
Akşam
3 kucuk kofte
Su 2 litre
Spor
3 saat ev işi (çocuklar uyuyunca lesie 3 ve bacak inceltici plates yapicam )
Yawrukush
stitch @diyetlikadn
Insallah sende gorusursun canim kardesin ve yegenlerinle..Canım arkadaşım 90x programı demissin bilmiyorum malesef
Canım kaptanim senin icin cok uzuldum insallah ekonomik olarak rahatlarsınız da sık sık ailenizin yanına gidebilirsiniz
gurbetlik zor be kaptanim bende iki yıldır kardeşimi ve yeni doğmuş yiğenimi göremedim insallah bu yıl imkanımız olurda görüşebiliriz
Al benden de o kadar mutfağa girmeye korkuyorum gözüm hep yiyeceklere takılıyor akşam cayın yanına bisküvi yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum![]()
Misafiriniz gitti mi Deryacim?Bugunku menum
08:00- 1 dilim ekmek, bolca donates, biber, 2 yumurtadan peynirli omlet.
ara: 2 fincan sutlu kahve
13:00- 3 tane sebzeden kifte, 1 kase kirmizi lahana salatasi, 1 kase havuc salatasi.
17:30 - 1 tane ton balikli yumurtali sandvic, 1 mandalina.
Su: 2,5 lt
Spor: 1 sat tum vucut calismasi (tbc)
Yawrukush
Arrietty_
Ahahah cok guldum bu yoruma ama haklisin canim :)takım yeme krizine girmişkenbu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.
Mutlaka kucukte olsa bir egzersiz ekle canim.Henüz yapmadim. Mekik cekicem 15 tane![]()
tabi ki balıkta harika bende tercih ederdim.Piknik sepetimiz yoktu ,cunku harika balik restoranlari var okyanus kenarinda , onlardan birinde yedik :)
Ama atistirmaliklarimiz ve cayimiz vardi yanimizda..
Cok guzel bir gun olmus,sende mi keto yapmaya karar verdin canim?
sana da afiyet olsun canım gerçekten doyuruyor yumurtaBende kahvaltiya 2 yumurtadan menemenimi yaptim, mis gibi doydum, sanada afiyet olsun canim :)
takım yeme krizine girmişkenbu hafta şansımız yüksek canım birinci biz olabiliriz.ekmek dilimlerini 1 adete düşürsen harika olacak.
3 de tepemde oğlan ağlıyor kiz telefon istiyor böyle karmaşık bi hayatım varBayiliyorum senin menulerine, sporlarina, sadece suyun az olmus bugun, sporada gitmissin suya ilave yapmaya calis canim :)
Aksam neler olmus oyle guzelim, evde miydin, is yerinde miydin?
Feyzos gozleme, kek bunlari yemen yasak, birde listedesin , hemen toparlaniyorsun gulum...
Bana bunlarla gel kuzum ve cikar zararli seyleri hayatindan...
Cok guzel canim :)
Gecmis olsun canim nasil oldu kizin?
Oglun daha iyi mi, sakinlesti mi?
Cocuklar hasta olunca tum duzen gidiyor![]()
Cok sevindim senin icin, bende sahalara dondum, diyete basladim.tabi ki balıkta harika bende tercih ederdim.
keto bana en yakın diyet gibi geldi.biliyorsun karbonhidratı sadece yararlı olanları almaya çalışıyorum ki ketoda serbest.eh yumurtada diyetimde çokça mevcuttu bazen her öğünüm yumurta oluyor.sadece yağ ekleyerek diyetimin içeriğini değiştirmiş oldum.birde ekmek girdi keto tarzı fena olmadı çünkü o da çoğunluk yumurtadan oluşuyor.
sana da afiyet olsun canım gerçekten doyuruyor yumurta
Yumurtayla aram iyi olsa yiycem karnım doyar belkitabi ki balıkta harika bende tercih ederdim.
keto bana en yakın diyet gibi geldi.biliyorsun karbonhidratı sadece yararlı olanları almaya çalışıyorum ki ketoda serbest.eh yumurtada diyetimde çokça mevcuttu bazen her öğünüm yumurta oluyor.sadece yağ ekleyerek diyetimin içeriğini değiştirmiş oldum.birde ekmek girdi keto tarzı fena olmadı çünkü o da çoğunluk yumurtadan oluşuyor.
sana da afiyet olsun canım gerçekten doyuruyor yumurta