• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar yine yogun birgun beni beklyor, simdi mutfaga gecip yemek pisirecegim.
Sonrada eve makina tutup, silecegim.
Oradan Arasi okuldan alip, uyutup, camasir utuleyecegim, sonra Akini okuldan almaya gidecegiz.
Okul sonrasi cocuklari 1bucuk saat kadar parkta oynatiyorum, sonra eve gel, karinlarini doyur.
Esim gelecek Akinla piyano kursuna gidecegiz.
Sonra eve don saat oluyor 6-6.30 , yemek , odev, cocuklari uyutma telasi.
Hooop yine bitti gun:)
Anlamiyorum nasil boyle tempolu oluyor hergun, guya bugun dinlenecektim ama nerdeeee :))
Kaptanim kolay gelsin
gün biter işler bitmez 😃
Aksam bi saat.camasir katladım yerlestirmedim sonra dönüp dolaşıyorum.ne iş yaptım gibi oluyorum

Arkadaslar cok yakin arkadasima gectigimiz yaz gogus kanseri teshisi koyuldu.
Yazdan beri kemoterapi, isin tedavisi vs goruyor.
2 evladi var 36 yasinda.
Yarin sabah erkenden ameliyata girecek, 2 gogsude alinacak.
Eger akliniza gelirse, onun icin dua eder misiniz?
Allah evlatlarina, ailesine, sevdiklerine bagislasin diye...:dua:

24 şubat pazartesi bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir + 1 dilim labneli keto ekmeği 0,5 mm kesilmiş halde
öğlen : 2 minik elme aralı yedim hamamda bayılacaktım çünkü zor toparladım. + 2 maden sulu ayran
akşam : 2 adet yumurta ile hazırlanmış peynirli keto ekmekli 1 tatlı kaşığı tereyağlı omlet
su : henüz 1500 ml ama yatana kadar 2500 olacak
spor : mutfak toplama + geç saattede wc temizliği olacak mecburen pisilerimin huzuru için yapmalıyım.
bugün pilates günümdü biliyorsunuz ekip olarak hamama gittiğimiz için yarın yapacağız.feci halde yüzümü soymuşum.kıpkırmızı geziyorum ortalıkta.

2 evladi var 36 yasinda.
allah çocuklarına bağışlasın canım.hiç etmez olur muyuz? tabiki inşallah sorunsuzca geçer ameliyatı bir an önce iyileşir.kanser artık aşılabilen bir hastalık. annem iki yıl önce gırtlak kanserini yendi.

2 evladi var 36 yasinda.
Ben sabah namazinda mutlaka ederim. Rabbim safi ismiyle tecelli etsin, ailesine çocuklarına bağışlasın inşallah

Sabahları 1 yada 2 yumurta yemeye çalışıyorum zaten haftada 1 koli yumurta bitiyor yakında yumurtluycam 🐔🐔
azmış ben 4 günde 30 yumurta alıyorum.yumurtacım inanmaz halde bakıyor bana.üstelik tek tek inceleyerek alınca tuhaf geliyor herhalde.birgün dedim ki ben gramajına bakıp alsam nasıl olur ?adam bişey diyemedi.

Kaptanim kolay gelsin
gün biter işler bitmez 😃
Aksam bi saat.camasir katladım yerlestirmedim sonra dönüp dolaşıyorum.ne iş yaptım gibi oluyorum
Ev isleri acayip nankor canim, sirf bu sebepten is hayatina donmek istiyorum:)
Yaptigin seyin, maddi bir karsiligi olmadigi icinde malesef kiymet verilmiyor..

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir + 1 dilim labneli keto ekmeği 0,5 mm kesilmiş halde
öğlen : 2 minik elme aralı yedim hamamda bayılacaktım çünkü zor toparladım. + 2 maden sulu ayran
akşam : 2 adet yumurta ile hazırlanmış peynirli keto ekmekli 1 tatlı kaşığı tereyağlı omlet
spor : mutfak toplama + geç saattede wc temizliği olacak mecburen pisilerimin huzuru için yapmalıyım.
bugün pilates günümdü biliyorsunuz ekip olarak hamama gittiğimiz için yarın yapacağız.feci halde yüzümü soymuşum.kıpkırmızı geziyorum ortalıkta.

Ohh maşallah saglik suyu olsun
Keto ekmegi de neymiş hemen bakiyim
Yawrukush Yawrukush cok gecmis olsun rabbim safi ismiyle şifa versin allah evlatlarına bağışlasın
benimde arkadaşım 1 yıldır kemoterapi görüyor sol gossunu aldılar geçenlerde görüştüğümde kafama herşeyi takıyordum bundan sonra üzülmek yok hayat kısaymış çocuklarımla ve canim ne isterse onu yapicam diyordu hayatta en önemli şey saglik aslinda kıymetini bilemiyoruz

Cok sevindim senin icin, bende sahalara dondum, diyete basladim.
Menuleri yazacak zaman bulamiyorum ama duzene oturtacagim.
Karatay ve paleo diyeti yaptim zamaninda, kalori sayma diyeti ilede cok iyi sonuclar almistim, simdi ortaya karisik birseylerle 10 kilo verecegim bakalim :))
paleo nedir incelemem lazım hemen. başarılı olacağına inanıyorum.bir kere başardık yine yaparız diyorum.

Oh hamamda mis gibi olmussundur, ne guzel olmus.
Menunde guzel canim afiyet olsun:)

allah çocuklarına bağışlasın canım.hiç etmez olur muyuz? tabiki inşallah sorunsuzca geçer ameliyatı bir an önce iyileşir.kanser artık aşılabilen bir hastalık. annem iki yıl önce gırtlak kanserini yendi.
Amin canim ,insallah..
Annenede cok buyuk gecmis olsun, bir daha hic gelmesin basiniza insalah..

Sabahları 1 yada 2 yumurta yemeye çalışıyorum zaten haftada 1 koli yumurta bitiyor yakında yumurtluycam 🐔🐔
:)))

Ben sabah namazinda mutlaka ederim. Rabbim safi ismiyle tecelli etsin, ailesine çocuklarına bağışlasın inşallah
Allah razi olsun canim, amin insallah..

azmış ben 4 günde 30 yumurta alıyorum.yumurtacım inanmaz halde bakıyor bana.üstelik tek tek inceleyerek alınca tuhaf geliyor herhalde.birgün dedim ki ben gramajına bakıp alsam nasıl olur ?adam bişey diyemedi.
Sen gramajina bakayim deyince adamcagizin devreleri yanmistir:))

Ohh maşallah saglik suyu olsun
Keto ekmegi de neymiş hemen bakiyim
Yawrukush Yawrukush cok gecmis olsun rabbim safi ismiyle şifa versin allah evlatlarına bağışlasın
benimde arkadaşım 1 yıldır kemoterapi görüyor sol gossunu aldılar geçenlerde görüştüğümde kafama herşeyi takıyordum bundan sonra üzülmek yok hayat kısaymış çocuklarımla ve canim ne isterse onu yapicam diyordu hayatta en önemli şey saglik aslinda kıymetini bilemiyoruz
Sagol canim amin, benim arkadasimda oyle artik, diyor ki sen basina gelen bir seye uzuluyorsun, ben sana kiziyorum.
Sagligin yerinde , bundan buyuk mutluluk olabilir mi diyor.
O oyle diyince icim burkuluyor.
2 oglu var, ogullarimiz yasit, hamilelliklerimiz, dogumlarimiz hep beraber oldu.
Basi agrisa , sicradi mi acaba bir yere diyor, cok zor, insanin yakininda olmadan hic anlamiyormus...

Sizlere hic doyum olmaz guzel arkadaslarim, ben kaciyorum ama yine bir gozum bilgisayarda olacak..
Menulerini yazmayan arkadaslarim yazmayi unutmasinlar.
Egzersiz yapmayan arkadaslarimda 50 mekik, 100 ip atlama yapsinlar bu mesaji okuduklarinda :)
Opuyorum simdilik.:KK15:

Oh hamamda mis gibi olmussundur, ne guzel olmus.
Menunde guzel canim afiyet olsun:)

Amin canim ,insallah..
Annenede cok buyuk gecmis olsun, bir daha hic gelmesin basiniza insalah..

:)))

Allah razi olsun canim, amin insallah..

Sen gramajina bakayim deyince adamcagizin devreleri yanmistir:))
oldum valla kaymak gibi hissediyorum kendimi. fin hamamı sonrası birde şoklama yaptım kendime soğuk havuzda canlandırıcıydı.kendimizi şımartmalıyız.görüyorsunuz hayat kısa.
kadın şimdi paranoyak haftanın 3 günü hastanelerde kontrolde .bahane bulup gidiyor çok kızıyorum.birde randevu bildirimleri benim maile geliyor takipteyim hep.
bir keresinde hepsi aynı seçmeseniz dedi.ben bu sefer ters ters baktım hayır aynı değil benim seçtiğim daha ağır dedim.inanmadı ölçtü. onun ki 74 gr benimki 86 gr geldi.o günden beri pek bulaşmıyorlar bana.:63:

oldum valla kaymak gibi hissediyorum kendimi. fin hamamı sonrası birde şoklama yaptım kendime soğuk havuzda canlandırıcıydı.kendimizi şımartmalıyız.görüyorsunuz hayat kısa.
kadın şimdi paranoyak haftanın 3 günü hastanelerde kontrolde .bahane bulup gidiyor çok kızıyorum.birde randevu bildirimleri benim maile geliyor takipteyim hep.
bir keresinde hepsi aynı seçmeseniz dedi.ben bu sefer ters ters baktım hayır aynı değil benim seçtiğim daha ağır dedim.inanmadı ölçtü. onun ki 74 gr benimki 86 gr geldi.o günden beri pek bulaşmıyorlar bana.:63:
Allah sagliksifa versin herkese, onceliklede tum hasta sifa bekleyenlere..
Yumurtacinin gozunu korkutmussun :)
Severim senin gibi cevval kadinlari, masallah sana..
Hamam hic iyi gelmez mi ,en son kimbilir ne zaman gitmistim ben.

Eşimde eskiden ayda.1.koli yetiyordu şimdi haftada alıyoruz diyor
Ev isleri acayip nankor canim, sirf bu sebepten is hayatina donmek istiyorum:)
Yaptigin seyin, maddi bir karsiligi olmadigi icinde malesef kiymet verilmiyor..
Aynen canim dön dolaş yap.yerlestir yine aynı

Back
X