• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok zor Canım bi yandan yarış içindeler o yarışın içinde olsun hiç istemiyorum ama bir yandan da girmesi gerekiyor zor bi süreç. Zekiler aslında bu eğitim sistemi içerisinde daha çok harcananlar oluyor :KK43:

Teşekkürler canım hadi daha güzelleri sende olsun :*
insallah canim, her cuma az da olsa eksi gelsem super olacak

Güzel Canım şu bamyayı bi sevemedim gitti.

Hayatım onları yiyeceğine daha sağlıklı ve doyurucu şeyler yemek daha iyi. Bazen kalori değil yediklerin önemli. Ayrıca sağlıklı beslenmekte olmuyor bu ve bazı besinleri de unutmak gerekiyor.

Evet canım sinir oluyorum sorma mesela kıyafetli tartılıyorum sonra çıkarıyorum sonuç aynı :))))

Canım mesela Ahmet APA seviye 1 yaz öyle görürsün, bu şekilde 9. Seviyeye kadar gidiyor. Ben 6. Seviyede kalacağım ideal kiloma inene kadar.

Güzel Canım sporda beslenmede.

Canım bu ne böyle hadi gözlemeyi yedin keki niye yedin, hadi keki de yedin kızarmış tavuğu neden yedin. Hele reçele gelemedim. Sen zayıfsın 2 gözlemeyi nasıl yedin kuzum ben 110 kiloyum gözleme 2 tane hiç yiyemedim. Acilen toparlanmalısın ayrıca ceza sporun çok az yetmez eliptiği 30-40 dk yapmalısın. 10 dk ancak ısınmanı sağlar.

Canım olmaz hiç böyle sık sık takıma gelmelisin, o nedenle böyle oluyor. Annem hadi gözleme yedin neyse diğerleri ne anam :) ben şok akşam akşam vallahi. Sporu arttır olmaz kabul etmiyorum.

Olmaz kuzum olmaz 3. Kez yazıyorum ama yazayım :) min. 30 - 40 dk eliptik bekliyorum.

Gevrek dediğin simit sanırım, hem simit, hem ekmek kesinlikle ve kesinlikle olmamış karbo çok fazla

Geçmiş olsun Canım, çocuklar hasta olunca huy değiştiriyorlar çok zor oluyor. Bu aksiliklere rağmen güzel beslenip hareket etmişsin. Bi tebrik hakediyorsun Canım. :nazar:

Evet canım avantajları kullanmak lazım.

Güzel beslenme ve spor Canım, çok istikrarlısın maşallah.

Canım çok iyi olur ben çok kısa sürede ipsiz ip atlama yapıyorum. Akşama kadar 300-400 yapıyorum 800 puan, 1 saat ölüyorum spordan zumba yapıyorum ve squat, ip atlama, jumping jack vs hepsini yapıyorum 180 puan.

Ah ah nasıl olacak acaba, bugün gördüklerim şok etti beni :) kendini düzeltende var, aynı kalanda, kötüye gidende

Kolay gelsin Canım 2 çocukla gayet iyisin dinlenmemek normal vakit nasıl kalsın

Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.

Güzel menü Canım, hamam da iyi gelmiştir bende bu hafta bi masaja giderim.
Biliyorum canım , dediğim sporları yaptım akşam . Bugün kaçamaksiz ve sporlu bir gün olacak inşaallah . Ozgenin dediği gibi listedeyim sorumluluklarim var Yawrukush Yawrukush . Valla doymadim.kiz ondna yedikçe yedim , hatta daha da yerdim zor kaçtım mutfaktan :) bugünde oruç tutuyorum , işten çıkınca eve tempolu yürüyerek geleceğim 30 dk . İftarı yapincada üstüne biraz da eliptik katarım diye planladim . Sen de durum ne bugün ? Kız gruba az ugruyosun demişsin aslında sürekli giriyorum da , okuyorum mesaj atmayı unutuyorum yada vakit olmuyor işteyim ya . Bir hasta geliyor okurken telefonu atıyorum cebime ceva yazamiyorum .

Biliyorum canım , dediğim sporları yaptım akşam . Bugün kaçamaksiz ve sporlu bir gün olacak inşaallah . Ozgenin dediği gibi listedeyim sorumluluklarim var Yawrukush Yawrukush . Valla doymadim.kiz ondna yedikçe yedim , hatta daha da yerdim zor kaçtım mutfaktan :) bugünde oruç tutuyorum , işten çıkınca eve tempolu yürüyerek geleceğim 30 dk . İftarı yapincada üstüne biraz da eliptik katarım diye planladim . Sen de durum ne bugün ? Kız gruba az ugruyosun demişsin aslında sürekli giriyorum da , okuyorum mesaj atmayı unutuyorum yada vakit olmuyor işteyim ya . Bir hasta geliyor okurken telefonu atıyorum cebime ceva yazamiyorum .

Okuyunca biz bilemiyoruz şekerim :) hem tamıma hem birbirimize sorumluluklarımız var bu hafta :) birbirimizi mahçup etmeyelim, takımı düşün hemen yeme, bende neler yemek istiyorum da yemiyorum. Bende durumlar iyi spor yoğun, beslenme aynı bi değişiklik yok istikrarlı devam ediyorum kilom inat ediyor düşmekte çünkü bu kilonun üzerinde 10 kg sürekli oynadım ama şu an bulunduğum kilonun altına uzun süre inemedim hep pes ettim işte o inadı kırmak için inatlaşıyorum bende :)

Çok erken yaşta hayatımızın en önemli kararını veriyoruz ve o nedenle çoğu mutsuz çünkü seveceği sandığı mesleği sevmiyor bi çok kişi. Keşke daha da büyüdüğümüz de karar verebilsek
aslinda ilerde anadalini degistiriop baska bolumde bir universite okuyan kisi sayisi cok fazla.Yapilabilir,. Ben de tamamen bolumumu degistirdim, yaptigim isin ilk universitemle hicbir alakasi yok :P

isteyim daha :KK43: ama bugun de gidecegim is cikisi spora. O eski buraya gelecek :KK70:
senin puanin kadar olmaz ama yine 1 saat birseyler yapmayi planliyorum bakalim. Grup dersine katilirim beni en cok o motive ediyor.

Bende işteyim :) benim bu işte yaptıklarım daha salon var ama salonda yaptıklarımız çok düşük puanlı zumba içinde ki zıplama, squat, j.j. Sayıp puanlasam daha çok eder :) öyle yapıp bakacağım bugün :)

Okuyunca biz bilemiyoruz şekerim :) hem tamıma hem birbirimize sorumluluklarımız var bu hafta :) birbirimizi mahçup etmeyelim, takımı düşün hemen yeme, bende neler yemek istiyorum da yemiyorum. Bende durumlar iyi spor yoğun, beslenme aynı bi değişiklik yok istikrarlı devam ediyorum kilom inat ediyor düşmekte çünkü bu kilonun üzerinde 10 kg sürekli oynadım ama şu an bulunduğum kilonun altına uzun süre inemedim hep pes ettim işte o inadı kırmak için inatlaşıyorum bende :)
devam canim, dun okudum baya senin programinla ilgili. Cok fazla kilo veren insan var. Ve kesinlikle yazanlara katiliyorum kilo verince daha saglikli olacagimiz kesin

Bende işteyim :) benim bu işte yaptıklarım daha salon var ama salonda yaptıklarımız çok düşük puanlı zumba içinde ki zıplama, squat, j.j. Sayıp puanlasam daha çok eder :) öyle yapıp bakacağım bugün :)
2 ogun yemeye basliyorum. O yuzden simdilik pek halim yok ama ogle yemkten sonra dinlenme odasina gidip squat filan yapabilriim

2 ogun yemeye basliyorum. O yuzden simdilik pek halim yok ama ogle yemkten sonra dinlenme odasina gidip squat filan yapabilriim

Başlar da öyle zorlar ama sonra alışırsın Canım, bende eğer Cuma’ya aynı kalırsam Cumartesi dinlenip bakacağım kiloma doğru sonuç o zaman geliyor aynıysa saf protein yapacağım 3 gün tek öğün şeklinde. Öğle hurma yine mecbur.

devam canim, dun okudum baya senin programinla ilgili. Cok fazla kilo veren insan var. Ve kesinlikle yazanlara katiliyorum kilo verince daha saglikli olacagimiz kesin

Evet canım baya iyi sonuçlar almışlar, bende evimize de bu beslenmeli getirmeye başladım ayrıca evde ekşi maya ile ekmeğimi kendim yapmayı düşünüyorum seviyeler bitince ve sirkemi vs kendim yapacağım. Zaten evde bi şeyler yapmayı seviyorum kışlık hazırlardım buna sirkede dahil olacak. İlk hedefim dışarıdan ekmek almamak, sonra deterjan kısmını doğal ile değiştirmek.

Başlar da öyle zorlar ama sonra alışırsın Canım, bende eğer Cuma’ya aynı kalırsam Cumartesi dinlenip bakacağım kiloma doğru sonuç o zaman geliyor aynıysa saf protein yapacağım 3 gün tek öğün şeklinde. Öğle hurma yine mecbur.
cok guzerl bir plan canim,

Evet canım baya iyi sonuçlar almışlar, bende evimize de bu beslenmeli getirmeye başladım ayrıca evde ekşi maya ile ekmeğimi kendim yapmayı düşünüyorum seviyeler bitince ve sirkemi vs kendim yapacağım. Zaten evde bi şeyler yapmayı seviyorum kışlık hazırlardım buna sirkede dahil olacak. İlk hedefim dışarıdan ekmek almamak, sonra deterjan kısmını doğal ile değiştirmek.
wuuuwuu bunlar zaman alan ama tabiki bir o kadar da saglikli tercihler.

wuuuwuu bunlar zaman alan ama tabiki bir o kadar da saglikli tercihler.

Evet canım zaman alacak ama değecek uğraşlar olacak zaten her gün olmayacak hafta sonu ve hafta içi bi gün ekmek yapsam yeter gibi. Buzdolabına koyarız tost mak. Isıtılıp tüketilir. Orada ki Kan Grubu beslenme şekli gerçekten doğru ben ekmek yemeyince bağırsaklar iptal o nedenle kilo vermedim sanıyorum. Bu hafta grup derslerine de gireceğim neler olacak.

Ne guzel canim masallah sana, daim olsun basarilarin :)

Anne elinden fazlasi degdi bence Deryam, ahh ahhh, kendim ettim kendim buldum :(

Canim ilk gun icin menun iyi, bir haftaya tamamen oturur duzenin.
Nasilsin ,bebisin nasil?

Merhabalar hosgeldiniz, bize attiginiz mesajinizdan sonra sizi 9. takim davet etmis.
Etik olarak onlarla yarismaya devam etmeniz daha uygun olur, sevgiler. :KK200:

Canim sadece 2 ogun yemissin fakat, 2 tabak bulgur pilavi olmamis.
Onun yerine 1 tabak yiyip, salata , yogurt, ayran vs ile tamamlayabilirsin.

Cok guzel canim, cok sevindim :)

Canim ben senin yogunluklarini biliyorum, kendini sIkma, ne zaman musait olursan, biz hep buradayiz, bekliyoruz, Allaha emanet ol...:KK200:
Tesekkur ederim iyiyiz çok sükür. Bugun daha Iyi olacak Insallah..

Evet canım zaman alacak ama değecek uğraşlar olacak zaten her gün olmayacak hafta sonu ve hafta içi bi gün ekmek yapsam yeter gibi. Buzdolabına koyarız tost mak. Isıtılıp tüketilir. Orada ki Kan Grubu beslenme şekli gerçekten doğru ben ekmek yemeyince bağırsaklar iptal o nedenle kilo vermedim sanıyorum. Bu hafta grup derslerine de gireceğim neler olacak.
ben de cok seviyorum grup derslerini, nmotive edici oluyorlar orasi kesin ;)

Kizlar selamlar, cok hastayim gelemiyorum. Bir goz atiyim kimler kilo vermis dedim, o arada da daralma tablosunu guncelledim ;)

İSİMYAŞBOYBAŞLAMA TARİHİBAŞLANGIÇ KGHEDEF KGGÜNCEL KGVERILEN YUZDEVERILEN KGKALAN KG
AppLesma AppLesma 3915304/12/201985.072.073.014.12%12.01.0
@diyetlikadn2617104/02/202064.058.062.32.66%1.74.3
@fmad2316325/06/201962.656.060.92.72%1.74.9
@MigiMadid3016520/08/201987.580.085.91.83%1.65.9
CEYDOS CEYDOS 4316808/01/202073.663.069.85.16%3.86.8
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 3316025/06/201868.760.067.22.18%1.57.2
asena87 asena87 3216218/02/202065.556.065.20.46%0.39.2
mifihafa mifihafa 4515704/12/201980.065.074.56.88%5.59.5
BlancKahkul BlancKahkul 2516920/02/202068.759.068.50.29%0.29.5
fyzanur fyzanur 2915824/10/201970.650.059.715.44%10.99.7
@gulum72617006/02/202084.770.083.31.65%1.413.3
@Arietty_3215616/02/202068.050.065.53.68%2.515.5
milkk milkk 3316313/01/202072.359.075.3-4.15%-3.016.3
angelnesss angelnesss 3817014/11/201978.058.074.64.36%3.416.6
plasticwoman plasticwoman 3016424/01/2020117.760.0111.55.27%6.251.5

Hahahha ben de diyorum herhalde yanlislikla beni etiketledi🙈
Tamamdir yorum yapayim.benimkini de yazayim.
Bubarada yas boy kilonu tekrar yazar misin ona gore yorum yaparim onumuzdeki gunler.
Sende mi yurtdisindasin..
Labneyi sadece chessecakede yerdim burada herkes tuketiyor baya...

Oglen olmamis valla ne yalan soyleyeyim.
Patates ekmek gibi seyleri tamamen cikarmadan insan kilo vermeye baslayamiyor.
Azaltayim diyerek veremiyoruz genelde kilo.
Bir donem herseyi birakmak gerek bence...
Bugunun menusunu yazayim.
Annem geldi dun bu aksami cok iyi atlatamadim haliyle yarin da burada🤗
Yemeye coşmuyorum ama yapilan seyler hep kalorili.yinede hicbirini yemedim pek.

09.00 2 zeytin-1 catal peynir
13.00 yarim kase tarhana,yarim tabak tavuk yemegi.
20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.
Gun icinde:1.5 lt su,1 Turk kahvesi,4 cay,1 Neskafe,4 bitki cayi.
Işyerinde 3000 adim atmisim.
Annemle uygun degil ama bugun egzersiz yapmaliyim muhakkak.

Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani🙈
canim herkesin boy ve kilosu ilk sayfadaki daralma tablosunda yaziyor ;)

Back
X