• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü ve sporumu yazayım,

Öğle: 7 hurma

Akşam: az ekmeksiz köfte, bulgur pilavı, salatalık.

Sıvılar:
Filtre kahve
Bitki çayı
Maden suyu

Sporlar:
Wallsit- 320 x 2 = 640 puan
Bacak açma: 140 x 2 = 280 puan
İp atlama: 150 x 2 = 300 puan
Squat: 140 x 2 = 280 puan
Calf raises: 60 x 2 = 120 puan
Lunge: 40 x 2 = 80 puan
Zumba: 60 dk x 2 = 120 puan
Pilates: 60 dk x 2 = 120 puan

Toplam: 1940 puan

Yawrukush Yawrukush @stitch

Sevgili eşim fyzanur fyzanur bende durumlar böyle hadi bol sporlu gel :)
aç duruyosun kız resmen aaaa nasıl dayanıyosun ? sporlarına hayran kaldım valla , ben seni haketmiyorum sana dişli bir ortak lazım Yawrukush Yawrukush :bicak::KK70:

bugün menüm
sahur : 3kk peynir ( labne+ süzme karışımı)
1dilim ekmek
6 zeytin

iftar : 1.5 muz
8 kaşık patates yemeği
1dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt
4kaşık pilav
çok az tavuk

su : 2 bardak
spor : uyuya kalmışım ya yeni kalktım , iftarıda kaçırmışım uyuyup kalınca :KK70:

Yawrukush Yawrukush plasticwoman plasticwoman @stitch

Allah kabul etsin Canım ama akşam olmamış, protein ağırlıklı yapsaydın daha iyi olurdu daha çok tok tutardı, hani spor? :)

aç duruyosun kız resmen aaaa nasıl dayanıyosun ? sporlarına hayran kaldım valla , ben seni haketmiyorum sana dişli bir ortak lazım Yawrukush Yawrukush :bicak::KK70:

Hayır ben seni kendime benzetip hemen mezun edeceğim :))) haydi spor eliptik vardı senin sanırım 30 dk eliptik bol karbo da almışsın enerjinde olur.

plasticwoman plasticwoman bezelye olmasa iyi olur tabi ki ama oglen cikan yemege mecburum yaninda az salata yogurt sadece yedigim icin rahattim bir de ekmek yemeyince icim rahat oluyor.
Ya bir de bezelyeyi dert edip nete baktim.aksine tok tutucu ozelligi de var diyette kacinmayin diyor bilemedim tabi de sulu yemek iste yedim🤗🤗:):)

plasticwoman plasticwoman bezelye olmasa iyi olur tabi ki ama oglen cikan yemege mecburum yaninda az salata yogurt sadece yedigim icin rahattim bir de ekmek yemeyince icim rahat oluyor.
Ya bir de bezelyeyi dert edip nete baktim.aksine tok tutucu ozelligi de var diyette kacinmayin diyor bilemedim tabi de sulu yemek iste yedim🤗🤗:):)

Arada olur Canım sorun olmaz ama diyette tercih edilmiyor içeriğinden dolayı. Ben o kadar çok diyetisyene gittim ve ünlü, başarılı diyetisyenlere ayrıca o kadar araştırmalar yaptım ki bilgim epey var zaten beslenme ve diyetetik okusam mı diye düşünmüyor değilim :)

@
Tamam ben 9 dan sonra yaparım. Bitince yazıcam
30 dk leslie 2
50 squat
50 mekik
Işte 4000 adim.
Benden bu kadar,sen ne yaptin canim???

Leslie 2 sıktı beni ayni hareketler 30 dk falan.
Yeni seyler denemeliyim ama hic halim yok ya cok zor geliyor jillian falan.
Ama iyi gidiyor kendimden beklemiyordum🤗🤗:):):)

Kizlar yazmislar carsamba persembe sebze agirlikli gidecegim diye elimizden geldigince bizde oyle yapalim🤗
Sabah 5 te tostu uyanip yeyip yine mi yattin anlamadim😁

Arada olur Canım sorun olmaz ama diyette tercih edilmiyor içeriğinden dolayı. Ben o kadar çok diyetisyene gittim ve ünlü, başarılı diyetisyenlere ayrıca o kadar araştırmalar yaptım ki bilgim epey var zaten beslenme ve diyetetik okusam mı diye düşünmüyor değilim :)
Yok canim haklisin bende hep duyarim karbonhidrati fazla icinde diye diyette yasaklarlar.
Bende 2 gun sebze agirlikli gideyim diyorum da hic vakit yok biseyler alip salata yapmaya.yarin alsam yogurtlu kabak haslama yaparim ama😁

Yok canim haklisin bende hep duyarim karbonhidrati fazla icinde diye diyette yasaklarlar.
Bende 2 gun sebze agirlikli gideyim diyorum da hic vakit yok biseyler alip salata yapmaya.yarin alsam yogurtlu kabak haslama yaparim ama😁

Ayrıca 100 gr bezelyede 6 gr şeker var valla benimde yokta allahtan internetten sipariş var :) sipariş verdim yarın gelecek evde ki sebzeleri attım fırına diğerleri de yarın artık

Benim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)
Haklarinda hayirlisi, en guzeli olsun cocuklarin..

1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))
Verebildigin kadar ver canim, orada da dikkatli ye.
Bak 3 ayda eski kiloma ciktim, onca emegim, diyetim bosa gitti, oyle kizginim ki kendime :(

Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?

Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..

Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)
Ellerine saglik...

Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)

Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.
3. cuma listeye dahil olunuyor, yani bu hafta degil , haftaya esas listedesin kuzum..
Yagmura yakalanmissin gecmis olsun canim..

Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?
Menun guzel, sporda eklersin harika olur..

Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?

Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...

Harika :nazar: :nazar:

Canim menun guzel, suda, yuruyuste..
Sadece kazandibiye 10 dk yruyus cezasi geliyor.
tamam cezami cekerim. Hazir paket kalorisi cok fazla degil diye yedim

bugün menüm
sahur : 3kk peynir ( labne+ süzme karışımı)
1dilim ekmek
6 zeytin

iftar : 1.5 muz
8 kaşık patates yemeği
1dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt
4kaşık pilav
çok az tavuk

su : 2 bardak
spor : uyuya kalmışım ya yeni kalktım , iftarıda kaçırmışım uyuyup kalınca :KK70:

Yawrukush Yawrukush plasticwoman plasticwoman @stitch
Allah kabul etsin canim

607B099A-4B68-441B-BD77-9391D7B6E4D8.webp

Allah kabul etsin Canım ama akşam olmamış, protein ağırlıklı yapsaydın daha iyi olurdu daha çok tok tutardı, hani spor? :)
sağ ol canım :) aslında bende bu ara protein ağırlıklı beslenmek istiyorum , karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için yüzüm çökmeye başladı . ama annem bunları yapmış akşam yemeğine , benim de yemek yapmaya vaktim olmadı, ne yaptıysa onu yedim mecbur . ama protein,meyve sebze ağırlıklı beslenmeye döneceğim .
Hayır ben seni kendime benzetip hemen mezun edeceğim :))) haydi spor eliptik vardı senin sanırım 30 dk eliptik bol karbo da almışsın enerjinde olur.
hahahha süper. sana söz yarın 45 dk eliptik yapacağım ,işten eve de 30 dk tempolu yürüyüş yaparak geleceğim . :)
Allah kabul etsin canim
amin sağ ol canım :)

sağ ol canım :) aslında bende bu ara protein ağırlıklı beslenmek istiyorum , karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için yüzüm çökmeye başladı . ama annem bunları yapmış akşam yemeğine , benim de yemek yapmaya vaktim olmadı, ne yaptıysa onu yedim mecbur . ama protein,meyve sebze ağırlıklı beslenmeye döneceğim .

hahahha süper. sana söz yarın 45 dk eliptik yapacağım ,işten eve de 30 dk tempolu yürüyüş yaparak geleceğim . :)

amin sağ ol canım :)

Canım enerjin tam şimdiden hazırla yemeğini ben gelip yapacağım yoksa :))) anne söyle yada yarın sebze yapsın sebze yoğurt beslen iki gün tartı da güzel sonuç almamız lazım :)

Hadi inşallah bekliyorum o zaman şimdi yemeğini hazırla :)

Benim oglumda 6 bucuk yasinda hergun bir meslek seciyor kendine :)
Haklarinda hayirlisi, en guzeli olsun cocuklarin..

1 hafta bile olsa kilo aliniyor, esim 8 gunlugune gitti 3-4 kilo alip geldi :))
Verebildigin kadar ver canim, orada da dikkatli ye.
Bak 3 ayda eski kiloma ciktim, onca emegim, diyetim bosa gitti, oyle kizginim ki kendime :(

Allah kabul etsin kuzum nasilsin bugun?

Cok sevindim iyi olmana canim, diyete alisabildin mi ,nasil gidiyor, bir sorun yok insallah..

Canim biran evvel iyiles yuvaya don, ozledik:)
Ellerine saglik...

Nasil az yiyorsun, ne guzel kilo veriyorsun masallah sana :)

Canim 15 subatta katildin aramiza, 2 hafta deneme suren bu cumanin sonunda bitiyor.
3. cuma listeye dahil olunuyor, yani bu hafta degil , haftaya esas listedesin kuzum..
Yagmura yakalanmissin gecmis olsun canim..

Canim bulguru cok mu yedin, miktari ne kadardi?
Menun guzel, sporda eklersin harika olur..

Menun guzel canim, baya aralikli yemissin, hic egzersiz yapabildin mi bugun?

Cok guzel menun canim,cay ve kahve cok tuketmissin, su biraz daha icmeye calis firsatin olursa...

Harika :nazar: :nazar:

Canim menun guzel, suda, yuruyuste..
Sadece kazandibiye 10 dk yruyus cezasi geliyor.
Oructum bugun hem üç aylarin basi hem de kazam var birkac gün daha tutacam. Cok zorlanmadim sükür. Sadece son saatlerde artk bas agrim falan oldu. Ilgın için tesekkur ederim.:)
Bugünku menum
Sahur 2 yumurta bol domates 2 kk tulum peynir 2 dilim ekmek
Iftar bir büyük kase salata büyük bir tabak taze fasulye 2 yk pilav
20 gr kadar kuru üzüm
10 bardak su
50 dk yuruyus

25 şubat 2020 bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
akşam : 3 adet bulut ekmek içine 30 gr peynir 2 adet aç bitir salam + 2 kaşık peynir tatlısı (ah nefsim)
su : 2200 ml daha devam
spor : 115 dk pilates : 345 puan
140 squat : 280 puan
65 dk temizlik : 130 puan
toplam : 755 puan
mifihafa mifihafa

Son düzenleme:
Ben geldimm
Dünkü listem
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
Şekersiz çay