• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Görünce mutlu oldum :) @HasibeG ile aynı sistemi yapıyorum bende arada neler yapıyor diye sizin takıma gelip sadece sessiz takip yapıp kaçıyordum :)
Hasibe birakti ama yeniden baslayacak yarindan itibaren 😊
Bu sistemle cook guzel kilolar verdi darisi sana insallah
Sende gelince sessiz kalma artik takima yaz mutlaka 😊

Evet biliyorum en iyi takipçisiyim :)) ben çoktan beri biliyordum sistemi ama cesaret edemiyordum. Hasibe bilmese bile beni bu sisteme başlatan onun günlükleri oldu, her sayfasını okudum tekrar tekrar okudum, her seviyede nasıl devam etmiş dönüp dönüp baktım :) sayesinde bende cesaret bulup başladım.
olsun yarın başlıyorlar kalabalık bu kez bitirir bence çok iradeli o da, başaracağına inanıyorum. Benim onun kadar hızlı gitmiyor ama gidiyor Ocak 22 başladım 13 kg verdim. Oruçlar olduğunda daha çok gidecek diye düşünüyorum.
Arada aklımdan geçiyordu ama yazmıyordum iyi oldu bu yazarım :)

Evet biliyorum en iyi takipçisiyim :)) ben çoktan beri biliyordum sistemi ama cesaret edemiyordum. Hasibe bilmese bile beni bu sisteme başlatan onun günlükleri oldu, her sayfasını okudum tekrar tekrar okudum, her seviyede nasıl devam etmiş dönüp dönüp baktım :) sayesinde bende cesaret bulup başladım.
olsun yarın başlıyorlar kalabalık bu kez bitirir bence çok iradeli o da, başaracağına inanıyorum. Benim onun kadar hızlı gitmiyor ama gidiyor Ocak 22 başladım 13 kg verdim. Oruçlar olduğunda daha çok gidecek diye düşünüyorum.
hasibenin hikayesini bilmiyorum link verirseniz bende okuyayım moral olur banada.

Yine cook guzel kilo vermissin 13 kilo iyi bir rakam tebrik ederim 🤩🤩
yahaha muhteşemsiniz kızlar. görünce hemen ocağa koydum. hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın asıl.:KK50:
Hosbuldum canim tesekkur ederim iyiyim bende 😊😘

hasibenin hikayesini bilmiyorum link verirseniz bende okuyayım moral olur banada.

Sanırım seviyelere başladığı sayfalar 400 gibi

Yine cook guzel kilo vermissin 13 kilo iyi bir rakam tebrik ederim 🤩🤩

Hosbuldum canim tesekkur ederim iyiyim bende 😊😘

Evet canım insan işte tatmin olmuyor :)))) teşekkür ederim :KK200:

Hasine 107 kilodan 69 a kadar dustu bazi olaylar yuzunden diskalifiye oldu ama diyet gunluklerinde sayfasi var adresi kopyalarim
ay hadi inşallah bende karar verirsem hangisini yapmak istediğime güzel olacak karman çormanım. pilates zumba jillian hoplama zıplama. ya biri yada hepsi olacak gücüm yetene kadar.
Aslinda bugun cok asiri spor yapmasan guzel olur, bizim kizlar jillian sornasi tartida genelde arti goruyor
Ben listede değilim sıkıntı olmaz :))

Hasine 107 kilodan 69 a kadar dustu bazi olaylar yuzunden diskalifiye oldu ama diyet gunluklerinde sayfasi var adresi kopyalarim

Aslinda bugun cok asiri spor yapmasan guzel olur, bizim kizlar jillian sornasi tartida genelde arti goruyor
Ben listede değilim sıkıntı olmaz :))
o zaman sadece zıplıyorum bugün zumba belki plasticwoman plasticwoman dediğine geldim canım

ben de bugun jillian yapip yarin cikacagim arti icin onu mu suclasam :rolleyes:
gecen haftasonu dogumgununden mamalar hala bitmedi, kilo alma diyetinde gibiyim bu hafta :olamaz:
zayıflamanın en önemli kuralı kalan yiyecekler tedavülden kaldırılır. çöpe at komşulara dağıt dondurucuya koy ama senden gitsin. pazar günü gelen o ev yapımı bir adet yediğim çiğ köftenin kalanı tamamen çöpe gitti. ah ah

Back
X