- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Tamam olur yapalim jilliani yarina birakip zipzip yarisi yapalimdüzenleyen sen olacaksan ben varım yaaaaa ben herşeye varım. iş zayıflama olsun hiç hayır demem.
O zaman zipzip yapan beni etiketlesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olur yapalim jilliani yarina birakip zipzip yarisi yapalimdüzenleyen sen olacaksan ben varım yaaaaa ben herşeye varım. iş zayıflama olsun hiç hayır demem.
evde müzik sesi bangır bangır komşu kapımı çalmış ben yokmuşum gibi davranıyorum misal. hep mesaj yazarken kim yer benim online olmadığımı2-3 hafta once kesfettim bu durumu :))kapali görünüyor yesil de yanmiyor aktif değilmissin gibi görünüyor su an :)))
dondurucuya girenlerin hepsi girdi zaten, bunlar giremeyenler. cope de atamam ben, uzuluyorum.zayıflamanın en önemli kuralı kalan yiyecekler tedavülden kaldırılır. çöpe at komşulara dağıt dondurucuya koy ama senden gitsin. pazar günü gelen o ev yapımı bir adet yediğim çiğ köftenin kalanı tamamen çöpe gitti. ah ah
oh ev inleyecek zıplarken benTamam olur yapalim jilliani yarina birakip zipzip yarisi yapalim
O zaman zipzip yapan beni etiketlesin![]()
hasretle bekliyorum önümüzdeki haftayı.dondurucuya girenlerin hepsi girdi zaten, bunlar giremeyenler. cope de atamam ben, uzuluyorum.
ama gercekten salata falan yemegi ozledim, bugun bitiyorlar artik, bundan sonra biraz daha hafif geciricem. bu hafta olmasa da haftaya cuma eksi gelicek![]()
ben dizlerden zipzip yapamiyorum artikTamam olur yapalim jilliani yarina birakip zipzip yarisi yapalim
O zaman zipzip yapan beni etiketlesin![]()
O zaman zorlama canimben dizlerden zipzip yapamiyorum artik![]()
yaş kaçtı ki senin.çıtırsınız daha. neden kolojen kullanmıyorsunuz.ben dizlerden zipzip yapamiyorum artik![]()
Dogru diyorsun kimse yemezevde müzik sesi bangır bangır komşu kapımı çalmış ben yokmuşum gibi davranıyorum misal. hep mesaj yazarken kim yer benim online olmadığımı
yas 35, kolajen kullaniyorum, hatta ozelden konusmustuk senle, unutmussun :)yaş kaçtı ki senin.çıtırsınız daha. neden kolojen kullanmıyorsunuz.
şaka bir yana gerçekten komşum geliyor bazen evde nasıl sessiz ben kendimi dizi komasına sokar sonra 1 ay sessizliğe bürünürüm. ona rağmen kapıyı açmayayım ceyda dur açma derken bir bakıyorum kapıdayım. hoşgeldin canım buyur gel derken buluyorum kendimi. terapi lazım bana.Dogru diyorsun kimse yemez![]()
unutmadım kullanmaya başlamadığını düşündüm henüz.erteliyordun ya.işe yaramadı mı peki bende ciddi fark oldu ağlamıyorum artık squatta.bazen öğretmenim çişim geldi tenefüse çıkabilirmiyim desemde sonuna kadar yapabiliyorum .yas 35, kolajen kullaniyorum, hatta ozelden konusmustuk senle, unutmussun :)
simdi de ilik suyu hazirladim, yemeklere onu da ekliyorum
bu aralar agriyor diye unutmuyorum, kullaniyorum ama fayda etmeye baslamadi henuzunutmadım kullanmaya başlamadığını düşündüm henüz.erteliyordun ya.işe yaramadı mı peki bende ciddi fark oldu ağlamıyorum artık squatta.bazen öğretmenim çişim geldi tenefüse çıkabilirmiyim desemde sonuna kadar yapabiliyorum .
tablet olanlar günde iki galiba sende iki mi kullanıyorsun?bu aralar agriyor diye unutmuyorum, kullaniyorum ama fayda etmeye baslamadi henuz
hayir benimkisi gunde bir defa 2tablettablet olanlar günde iki galiba sende iki mi kullanıyorsun?
şifa olur inşallahhayir benimkisi gunde bir defa 2tablet
Nöbete gidecem canım , bir saate çıkacağım .sabah 61.2 kg çıktım gittikce alıyorum . Listeden cikacam artık yarın . Liste dışı devam edeceğimGel canim bizimle jillian yap bugun ucuncu hhnunuz. Seviye 1 kolay zaten hemencevik yetisiver bize.
zipzip pro uye canim, gorup hemen yakalar gizli ziyaretcileri![]()
pazartesi bizde birlikte gideriz kahveye onlara.Ben kendimi ele verdim direkt söyledim :)))gizli takipçi değildim aslında ama yazmaya cesaret edemeyen kişiydim onu ele verdik :)))