• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zayıflamanın en önemli kuralı kalan yiyecekler tedavülden kaldırılır. çöpe at komşulara dağıt dondurucuya koy ama senden gitsin. pazar günü gelen o ev yapımı bir adet yediğim çiğ köftenin kalanı tamamen çöpe gitti. ah ah
dondurucuya girenlerin hepsi girdi zaten, bunlar giremeyenler. cope de atamam ben, uzuluyorum.
ama gercekten salata falan yemegi ozledim, bugun bitiyorlar artik, bundan sonra biraz daha hafif geciricem. bu hafta olmasa da haftaya cuma eksi gelicek ;)

Dogru diyorsun kimse yemez 🤣
şaka bir yana gerçekten komşum geliyor bazen evde nasıl sessiz ben kendimi dizi komasına sokar sonra 1 ay sessizliğe bürünürüm. ona rağmen kapıyı açmayayım ceyda dur açma derken bir bakıyorum kapıdayım. hoşgeldin canım buyur gel derken buluyorum kendimi. terapi lazım bana.

yas 35, kolajen kullaniyorum, hatta ozelden konusmustuk senle, unutmussun :)
simdi de ilik suyu hazirladim, yemeklere onu da ekliyorum
unutmadım kullanmaya başlamadığını düşündüm henüz.erteliyordun ya.işe yaramadı mı peki bende ciddi fark oldu ağlamıyorum artık squatta.bazen öğretmenim çişim geldi tenefüse çıkabilirmiyim desemde sonuna kadar yapabiliyorum .

unutmadım kullanmaya başlamadığını düşündüm henüz.erteliyordun ya.işe yaramadı mı peki bende ciddi fark oldu ağlamıyorum artık squatta.bazen öğretmenim çişim geldi tenefüse çıkabilirmiyim desemde sonuna kadar yapabiliyorum .
bu aralar agriyor diye unutmuyorum, kullaniyorum ama fayda etmeye baslamadi henuz

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS kaptanlarim ben sabah 61.2 kg çıktım ,az sonra ise yuruyerek gideceğim ama yarına yine artı cikacagim belli . Yarın kilo bildirimi yaptiktan sonra liste dışı yarışmak istiyorum , gece çalışmasına adapte olamadım çok şiş hissediyorum , bugün nöbetten gelmememe rağmen daha yeni uyandım . Uykusuzluk , su içmeye vakit olmamasi derken sistim iyice .

Back
X