• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS kaptanlarim ben sabah 61.2 kg çıktım ,az sonra ise yuruyerek gideceğim ama yarına yine artı cikacagim belli . Yarın kilo bildirimi yaptiktan sonra liste dışı yarışmak istiyorum , gece çalışmasına adapte olamadım çok şiş hissediyorum , bugün nöbetten gelmememe rağmen daha yeni uyandım . Uykusuzluk , su içmeye vakit olmamasi derken sistim iyice .
şimdi ortalığı biraz karıştırırken seni gördüm.güzel bir duyguydu bizim takımdan birini ilk 10 sıralamasında görmek.gece nöbeti acıktırır haklısın ama bunu kontrol etmek senin elinde evden yemek götürüp oraya bağlı kalmasan sorunun çözülecek .kapıp koyverme kendini.aşağıdaki tablodan bahsediyorum.
Adsız.webp

kızlar bir çılgınlık yaptım kendime S beden mayo aldım. içine girmek zorundayım artık. 1,5 yıldır gözüm ondaydı. hep kendimi içinde hayal ettim ama olmaz diye adım atmamıştım. geçen gece süper bir fırsatla karşıma yeniden çıktı. işaret mi acaba dedim ve hemen aldım. üstelik oramın buramın pörtleme ihtimali çok azaldı. kısacası cesaret ettim işte. şimdi iş S bedene düşmekte.ucundan bile yakalasam olur diyorum.
Adsız.png

kızlar bir çılgınlık yaptım kendime S beden mayo aldım. içine girmek zorundayım artık. 1,5 yıldır gözüm ondaydı. hep kendimi içinde hayal ettim ama olmaz diye adım atmamıştım. geçen gece süper bir fırsatla karşıma yeniden çıktı. işaret mi acaba dedim ve hemen aldım. üstelik oramın buramın pörtleme ihtimali çok azaldı. kısacası cesaret ettim işte. şimdi iş S bedene düşmekte.ucundan bile yakalasam olur diyorum.
Eki Görüntüle 2604120

Ay çok güzelmiş Emin’im gireceksin. Bende Eylül için alayım şimdi uygun diye ama bedenini tahmin edemiyorum. :) ama sen kesin “S” beden olacaksın Canım. Çokta yakışır

Eki Görüntüle 2604120
cok guzelmis :KK37:
jillian'a devam o zaman :rapci::rapci:

Kizlar selamlar :KK3:
ben birakmadim yardimciligi, gelip okuyorum da yogunluktan yazamiyorum. ama daha cok gelmeye calisacagim 🤗 🤗

kizartma ve hamur isi yapmadigi surece anne yemekleri 1tabak yenilebilir bence. soyle hergun mutlaka salata da yapsin, boylece diger yemekleri cok kacirmazsin :KK66:
;)

Ay çok güzelmiş Emin’im gireceksin. Bende Eylül için alayım şimdi uygun diye ama bedenini tahmin edemiyorum. :) ama sen kesin “S” beden olacaksın Canım. Çokta yakışır
iyi dileklerin için teşekkür ederim. sende eylüle S beden girersin bu azimle. sistem hatasımı bilmiyorum imkansız bir rakama aldım. gece hadi favorilerime bakayım ne durumda dedim aha ne göreyim 130 tl olan şey 19,9 tl atladım üstüne hemen tek kalmış üstelik. aynı modelin mavi rengi vardı birde onu aldım gerçi o m beden kızlarımdan biri giyer. sistem hatası olmaması için dua ediyorum kargoya verilince rahatlayacağım.
Ay bi uyku çöktürdü bayılacammmm :)
bahar geliyor yorgunluk yapıyor.
cok guzelmis :KK37:
jillian'a devam o zaman :rapci::rapci:
kesinlikle jilliana devam ama bugünlük zıplıyorum jumping-ceydos yapıyorum.

iyi dileklerin için teşekkür ederim. sende eylüle S beden girersin bu azimle. sistem hatasımı bilmiyorum imkansız bir rakama aldım. gece hadi favorilerime bakayım ne durumda dedim aha ne göreyim 130 tl olan şey 19,9 tl atladım üstüne hemen tek kalmış üstelik. aynı modelin mavi rengi vardı birde onu aldım gerçi o m beden kızlarımdan biri giyer. sistem hatası olmaması için dua ediyorum kargoya verilince rahatlayacağım.
bahar geliyor yorgunluk yapıyor.
kesinlikle jilliana devam ama bugünlük zıplıyorum jumping-ceydos yapıyorum.

İnşallah Canım M olsamda iyidir :) hedefim 38 olmak bakalım neler olacak.
Tek kaldığı içindir Canım tek kalınca öyle düşüyor rakamlar. Ne zaman verilecek kargoya. Bir de şu an kimse giyim derdinde değil :)
Benim ki yemekten sonra oluyor ya nedense bilmiyorum

Jillian sayesinde önceki kilo verişimde yaşadım deneyim, kiloya göre baya iyiydim
Eki Görüntüle 2604126
inanmıyorum birinci fotoda kesinlikle 11,9 değilsin ikincidede 104 değilsin kuzum sen sadece toplu görünüyorsun o kadar.ne kadar şanslısın.
Ben arşivimden bulacağım yükleyeceğim buraya linki indirirsiniz başka güzel sporlarım da var onları da yüklerim. Callenist miydi adı bi teyze vardı o da epey iyi
birinci bölümü ben yüklemeye başladım. diğerlerini sen hallet istersen

İnşallah Canım M olsamda iyidir :) hedefim 38 olmak bakalım neler olacak.
Tek kaldığı içindir Canım tek kalınca öyle düşüyor rakamlar. Ne zaman verilecek kargoya. Bir de şu an kimse giyim derdinde değil :)
Benim ki yemekten sonra oluyor ya nedense bilmiyorum
kesin m olursun ama s bedene girersin sıkı vücudun.
maviside aynı fiyat ve satışı hala var ertesi gün arkadaşım istedi bir girdim 130 olmuş.
insülinin ölçülmüş müydü ? onun içerisinde uyku yaptığı yazıyordu.

12.03.2020 Raporu:

14:30 gibi:
Bulgur pilavı
1 yk yoğurtlu pazı
Izgara sebze (az götürmüştüm yarısını yiyebildim)
1 turp

Sıvı:
3 lt su
Yaklaşık 1 lt dukan bira
Zencefil çay
Filtre kahve
Türk kahvesi
Eve gidince filtre kahve :)

Spor:
P90x3 - 30 dk x 10 = 300 puan
Jillian- =200 puan

Toplam: 500 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS

CEYDOS CEYDOS ben ağırlıksız yapmaya karar verdim Canım.

kesin m olursun ama s bedene girersin sıkı vücudun.
maviside aynı fiyat ve satışı hala var ertesi gün arkadaşım istedi bir girdim 130 olmuş.
insülinin ölçülmüş müydü ? onun içerisinde uyku yaptığı yazıyordu.

Evet canım biraz daha yükselmiş sonum glifor kullanmak ama istemiyorum :(

Alla alla ama sana o fiyattan verdiler mecbur yapacak bişey yok. Değişeceğini sanmam hata bile olsa.

İnşallah Canım önceki sporların faydası

Back
X