• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta: 110 kg
Bu hafta: 108,5 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,36

Serbest güne rağmen, o kadar içmeme rağmen sonuç çok mutlu etti. Yani 2 gün ile kimse kilo almıyormuş devamını toparlayınca oluyormuş gördüm bu düşünce ile kaçamak yapınca bıraktığım diyetlerime hep yazık olmuş.

Teşekkürler canım sana da

Güzel Canım çok iyi gidiyorsun

Boğaz ağrısı belirtisi değil bi şey olmaz Canım sen önlemini al

Süper sonuç Canım. Emeklerinin karşılığını görmek insanı mutlu ediyor.

Çok güzel ilerliyorsun daha sık takıma da gelsen çok daha iyi olur.

Süper Canım darısı “6” görmeye
Aminnnnnn :dondurma:

Yok psikolojik değil ,nöbet arkadaşım gripti ondan geçti , son iki nobettir onunla tutuyorum , ve iki nobettir grip:KK43:

:KK43:

Göğsün yanıyor , bogazim ağrıyor , burnum.akiuor ,gözlerim.agriyor. bağışıklığın azaldı uykusuzluktan .

Yâaaaa kizlar ne güzel eksiler bunlar , oturup aglayasim geldi halime , hiç artı çıkacak biri değildim ben . Hepinizi candan tebrik ederim muhtesemsiniz , hele iki kilo veren arkadaşlar gonlumun yildizisiniz :)
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Görünce mutlu oldum :) Bulamiyorum Bulamiyorum ile aynı sistemi yapıyorum bende arada neler yapıyor diye sizin takıma gelip sadece sessiz takip yapıp kaçıyordum :)
Evet biliyorum en iyi takipçisiyim :)) ben çoktan beri biliyordum sistemi ama cesaret edemiyordum. Hasibe bilmese bile beni bu sisteme başlatan onun günlükleri oldu, her sayfasını okudum tekrar tekrar okudum, her seviyede nasıl devam etmiş dönüp dönüp baktım :) sayesinde bende cesaret bulup başladım.
olsun yarın başlıyorlar kalabalık bu kez bitirir bence çok iradeli o da, başaracağına inanıyorum. Benim onun kadar hızlı gitmiyor ama gidiyor Ocak 22 başladım 13 kg verdim. Oruçlar olduğunda daha çok gidecek diye düşünüyorum.
Arada aklımdan geçiyordu ama yazmıyordum iyi oldu bu yazarım :)
Selam cnm
Dun yogunluktan gelemedim foruma yeni gordum mesajini
Bende gece niyetlendim yeniden basliyorum. Bu sefer sistem obeziteden ziyade organ temizligine yonelik. Benim kt raporumda 1 kere daha kt yapmami safra taslarim dusmezse bir kere daha yapmami tavsiye etmisti. Normalde daha once yapnlar tekrar yapmasin demisti ama ben bu yuzden tekrar yapiyorum.
+90 lar grubunda baya fazlayiz seviyeyi yapanlar ordanda takip edebilirsin 😉

Kiz kiyma yoktu soganli ketoda.10,15 cesit peynir vardi.☺
Hala mozzarella alamadim.
Yok umutsuz degilim vermis de olabilirim yarin bakalim.
Ben umutsuz olmam cunku gercekci biriyim.
Neyi yedigimin,yemem gerektiginin,eksigin fazlanin farkindayim hep yuzde yuz basarili olamasak da.
Şunu biliyorum en azindan.
Dusuk kalorili beslenince kilo veriliyor, 2×2=4😀😀😀
Tek cumle bu😀😀😀
Sen ne yaptin bu hafta kilo verecek misin bakalim.
Bu arada haftanin yarismasi bugun bitti degil mi ?
benim aklımda soğan burger varya ona gittim ben bu gece onu yapacağım kısmetse.öz eleştiriyi çok yaparım kendime bende. haklısın kalori çok önemli karbonhidratı kesmek önemli.
sonuçlarımı biliyorum ilk ölçümler ama ben geç paylaşım yapacağım yine belki arada spor yaparsam bazen dahada iniyor o kilo.
Iyi geceler Ben de uyumadan yemekleri I paylasayim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates bol yesillik 2 yumurta ekmek yok
Öğlen Yok
Aksam 6 da bol salata 1 dilim ekmek bir tabak tavuk sote ve bir kase yogurt
Ara 1 avuc kuru üzüm
10 bardak su 1 saat yuruyus 240 puan
:KK200:
Ben de hemen paylaşıyorum :)
Saat 11.00 sütlü kahve (200ml süt)+ 1 hurma
Saat 15.00 yarım tabak yağsız makarna+ 1 kase ev yapımı yoğurt( makarna çok çok azdı ve sossuzdu.)
Saat 20.00 1,5 lahmacun
1.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
Perşembe menüm
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta peynir zeytin şekersiz çay 1gün kurusu 1ceviz bolca yeşillik

Ara ıspanak tart avuç içi kadar hamuru pizza hamuru gibi inceydi şekersiz çay

Akşam 1kase ezogelin çorbası 1porsiyon sebze yemeği (brokoli patates havuç karnıbahar koyma soğan)

3lt su
30dk yürüyüş
İyi geceler kizlar ,ne yediğimi unuttum dün ayyy menü yazmaya geldim,aklimda menü kalmamış :) birde bogazlarim ağrımaya basladi beni karantinaya almazlar inşaallah bir korkuda başladı şimdi , nobetteyim yine , burdan bulaştı ya . Ellerimi de en az 30 kere yıkıyorum nöbette yinede kacamadim gripten . normal basit griptir inşaallah . Başka ne diyecektim hepsi gitti aklimdan :KK75:
psikolojik olabilir. şimdi market nöbetinden geldim.sonunda benimde akıllı saatim var. sabah 08:15 dikildim kapısına açıldığında ilk ben girdim aldım saati.ama insanlar bana yaklaştıkça boğazım ağrımaya başladı, öksürük nöbeti tuttu.gerildim.zaten teması seven biri değilim dip dibe hey allahım bizim insanımız bu konuda çok iyi.corona vız geliyor.arkadaşım yaklaşma diye bağırasım geldi.

Geçen hafta=88.50
Bugün = 86.65
Fark= - 1.85
Yüzde = 2.09
Umarim yüzdesi doğru olmuştur. CEYDOS CEYDOS

Eklentiler

• IMG_20200313_095029.webp
    IMG_20200313_095029.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 24
Günaydın
Geçen cuma 77.10
Bu cuma. 76.10 (bu arada ilk kez böyle bir kiloyla karşı karşıyayım. Şişmanlayıp şişmanlayıp zayıflayan bir insan değilim)
Tartı fotosunu, telefon bebeğin yattığı odada olduğundan çekemedim
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
@angelnesss
çok mutlu oldum. :KK9: sen bu güne kadar süt olsun diye kendini besliyordun. bu hafta yediklerin hem süt yaptı hemde sende birikmedi. süt olması için çok beslenmene gerek yok dengeli yemelisin. yani o tahin pekmez vs sabah 1 ölçü kafi. su içeceksin süt için.

Selam cnm
Bende gece niyetlendim yeniden basliyorum. Bu sefer sistem obeziteden ziyade organ temizligine yonelik. Benim kt raporumda 1 kere daha kt yapmami safra taslarim dusmezse bir kere daha yapmami tavsiye etmisti. Normalde daha once yapnlar tekrar yapmasin demisti ama ben bu yuzden tekrar yapiyorum.

AA bende geleyim Canım :) bende seviye 6 gelip orada kalacağım ideal kiloma inene kadar. Eylül’de tatil var o zaman ara verip sonra devam etmeyi planlama karar verdim

işte kimi yemek yemeye dayanamaz benimde kilitli kapım çikolata arada açıyorum.hem ketoda serbest %70 bitter olanlar.
Geçen hafta=88.50
Bugün = 86.65
Fark= - 1.85
Yüzde = 2.09
Umarim yüzdesi doğru olmuştur. CEYDOS CEYDOS
:KK200: yüzden 2 canım.
Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 73,1
Sabit
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
eşim mısır ekmeği kokuyor bu sabit.artma yok en azından bu hafta çok dikkat etmelisin yediklerine

Günaydın😀
Mutlu ve bol eksili cumalar herkese😍
Geçen cuma 73,40 kg
Bu cuma 72,70 kg
fark -700gr
Yüzde 0,95

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk

yeni tartımla bol eksili başlangıçlara 😀😀
hayırlı olsun açılış güzel olmuş. :KK200:
Gunaydin
Uykusuz bir gece oldu yine. Cocuklar odaya geldi sizinle yatabilirmiyiz diye. Sonra da uyuyamadim

Kalktim camasir katladim

Tarti fotosu Siyah beyaz sanki daha net oluyor kac küsür oldugu

Gecen hafta artidaydim o yuzden onu dusunerek hesapliyacagim dimi?

Eger oyle ise

Gecen hafta :65.5
Bu hafta: 64,5
Yüzde :1,52 %
Onumuzdeki hafta Hedef : 64

Tartim ne kirli cikmis :KK70:

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
dinlenmeden olmuş ama güzel bir eksi gelmiş :KK200:
Günaydınlarr.2 gündür çok yoğunum.Şimdi tartılıp yüzdemi yazmak istiyorum çok heyecanlı :KK70: :KK70: :KK70:
güaydın.
Gunaydin
Gecen hafta 81.5
Bugun 79.7
Yuzde 2,2
:KK200:çok güzel.
Geçen hafta:81.3
Bu hafta:78.9
Fark:2.4
Yüzde:2.95 :KK76:
vay be fark müthiş tebrikler :KK200:
Geçen hafta : 60.4
Bugün : 60.8
Fark : +400 Gr
Yüzde : artı çıkınca yüzde nasio hesaplanıyor acaba ya , hep eksi çıkınca hiç öğrenme gerek kalmamıştı :KK43:
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS Eki Görüntüle 2604340
korktuğum kadar kötü değil bu hafta daha dikkatli olursan sıkıntı kalmaz.

Geçen hafta: 110 kg
Bu hafta: 108,5 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,36

Serbest güne rağmen, o kadar içmeme rağmen sonuç çok mutlu etti. Yani 2 gün ile kimse kilo almıyormuş devamını toparlayınca oluyormuş gördüm bu düşünce ile kaçamak yapınca bıraktığım diyetlerime hep yazık olmuş.
nihayet sonunda oldu bu iş.ayyyy çok mutluyum .haftaya 106,5 odakla kendini mutlaka bak o kilo olacaksın. :KK9::KK200::KK19:

Selam cnm
hoşgeldin hasibe. diyet hikayeni henüz okuyamadım ama mutlaka okuyacağım .bayılırım başarı hikayelerine.senin sürecinde çok güzelmiş öyle duydum.

Eki Görüntüle 2604368

Gecen hafta 63.3
Bu hafta 63.6
Fark +0.3
Yuzde +0.47
Gelecek hafta istenen 62.0

Uzgunum takimi eksiye cektigim icin.
Eksigimin farkindayim,bahane uretmeyeyim.
Aslinda baya da cabaladim ama biliyorum ben bir biskuvi tanesi de yesem kilo veremem.
ah canım ya üzüldüm gerçekten o yüzden bende karbonhidrata hiç yaklaşmıyorum. hemen etkisini gösteriyor bende 1 dilim ekmek yesem baskül +1 olur. bu hafta dikkat et olur mu

çok mutlu oldum. :KK9: sen bu güne kadar süt olsun diye kendini besliyordun. bu hafta yediklerin hem süt yaptı hemde sende birikmedi. süt olması için çok beslenmene gerek yok dengeli yemelisin. yani o tahin pekmez vs sabah 1 ölçü kafi. su içeceksin süt için.
Sağol. Tahin bitmişti, daha sonra alırım. Su aynen. Bakalım hayırlısı

ah canım ya üzüldüm gerçekten o yüzden bende karbonhidrata hiç yaklaşmıyorum. hemen etkisini gösteriyor bende 1 dilim ekmek yesem baskül +1 olur. bu hafta dikkat et olur mu
O yizden ekmekle kisirla kilo verenlere sasiriyorum tepki veriyorum bazen burada kilo veremeyecekler diye.
Ama bazilari verebiliyor.
O kadar spor yaptim az yedim.
Ama bir kez saglikli yemegi fazla kacirdim bir de dun 4 catal pastadan aldim ama bende llmuyor iste.
Neyse bunu yine test etmis oldum artik yapmam.
Takimdan bekliyorum guzel eksiler.

Back
X