• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kotu olmus canim.
ama beraber jilliana baslamamiz super oldu. \kilo almis olsam bile hafif incelme farkediyorum vucudumda.
hic jilliani 30 gun yapmamistim bu ilk olacak :KK66:
evet allahtan o var diyorum.dün yapmadım bu gece mutlaka yapacağım ve sonra düzenli günlük.

Slm kızlar hayırlı cumalar herşey karıştı bu ara spor salonu bile tatile girdi napıcaz bilmiyorum okullar öyle..
Sabah tartıldım ama resim çekemedim CEYDOS CEYDOS
Şimdi çeksem fazla çıkar kesin
88.5 çıktım
Motivasyonumda düştü
Fazla giremiyorum bu ara canm
Yanlış yazmışım
98.5 olacak ;)

bugundne itibaren evdeyim de enaz 2 kere spor yapacagim 1 sabah 1 aksam. biri kesin jillian olacak digeri de leslie olur, zumba filan olur. hatta belki acik havada kosar, yururum biraz. \dedigin gibi evde olmsnn avantajini kullanacagim canim

Süper olacak Canım bence hem stresten de uzak olursun biraz bu ara iyi olacak sana

insulin var canim, cok yuksek

Benimde var Canım o zaman if yap iyi geliyor insüline

Kizlar gunaydin nasilsiniz? Umarim gununuz cok iyi geciyordur.
Harika eksiler gordum, herkesi cok tebrik ederim. :KK9:
ben de tartildim bu sabah, ve bekledigim gibi arti geldim.
gecen hafta 66.2
bu hafta 67.8 :skandal:
yuzdeyi sonra hesaplayip listeye ekleyecegim xx

Süper olacak Canım bence hem stresten de uzak olursun biraz bu ara iyi olacak sana

Benimde var Canım o zaman if yap iyi geliyor insüline
canim ben yemek aralarini uzatinca cok kotu oluyorum aralikli yiyemiyorum :( denedim birkac kez cok zorlaniyorum, asiri aclik ve sinir oluyor bende cekilmez biri oluyorum. ve bas donmesi adeta el titremesi filan oluyor, hic gelemiyorum uzun sureli acliga

Yanlış yazmışım
98.5 olacak :KK66:
motivasyonunu yükseltmeye çalış bu hafta. yükseltsen daha fazla olacak verdiğin.tebrikler
Kizlar gunaydin nasilsiniz? Umarim gununuz cok iyi geciyordur.
Harika eksiler gordum, herkesi cok tebrik ederim. :KK9:
ben de tartildim bu sabah, ve bekledigim gibi arti geldim.
gecen hafta 66.2
bu hafta 67.8 :skandal:
yuzdeyi sonra hesaplayip listeye ekleyecegim xx
vay doğumgünü beslenmesi sonuçları geldi. :skandal::KK48:

Slm kızlar hayırlı cumalar herşey karıştı bu ara spor salonu bile tatile girdi napıcaz bilmiyorum okullar öyle..
Sabah tartıldım ama resim çekemedim CEYDOS CEYDOS
Şimdi çeksem fazla çıkar kesin
88.5 çıktım
Motivasyonumda düştü
Fazla giremiyorum bu ara canm
merhaba canim, ne kadar gelip sohbete katilirsan o kadar motive oluyorsun. biz de sizin icin elimizden geldigince tablolar yarismalar yapip motivasyon etmeye calisiyoruz. ama senin aklina iyi bir motivasyon fikri de gelirse lutfen paylas bizimle. ama daha cok yeni geldin, hemen pes etme. gel bu hafta sohbete daha cok katil ;)

Selam kizlar bugunku kilom: 68.15
gecen hafta\; 67.65
fark\; 500gr
yuzde\; 0,73 :KK43:
@Yawrukush izne cikmak istiyorum canim.
Deryacim, benim icin ince davraniyorsun, once ben 65 goreyim diye degil mi :KK37:
ama biz boyle yerimizde sayarken CEYDOS CEYDOS gecti bizi :skandal:
bence bir hafta daha kal listede, izne cikma. eger hergun jillian yapacaksan haftaya super eksi gelicek bence. disardan yemeklere devam mi?

Deryacim, benim icin ince davraniyorsun, once ben 65 goreyim diye degil mi :KK37:
bence bir hafta daha kal listede, izne cikma. eger hergun jillian yapacaksan haftaya super eksi gelicek bence. disardan yemeklere devam mi?
keto çakması diyetim sağolsun çok işe yaradı gelin 1 hafta yumurta yiyin bakın nasıl 1 kilo gidiyor.

İyi geceler kizlar ,ne yediğimi unuttum dün ayyy menü yazmaya geldim,aklimda menü kalmamış :) birde bogazlarim ağrımaya basladi beni karantinaya almazlar inşaallah bir korkuda başladı şimdi , nobetteyim yine , burdan bulaştı ya . Ellerimi de en az 30 kere yıkıyorum nöbette yinede kacamadim gripten . normal basit griptir inşaallah . Başka ne diyecektim hepsi gitti aklimdan :KK75:
canim esim rahatsizdi gecen haftalarda, eger oksuruk kuru oksuruk degilse, balgamliysa veya burun akintisi varsa o zaman normal grip oluyormus. Corona'da akinti yok, nefes darligi, kuru oksuruk ve ates en belirgin ozellikleri.
Gecmis olsun bu arada cok, umarim hemen atlatirsin. Bu donemde saglik calisani olmak zor, ama en buyuk ozveri ve salginin onlenmesi de sizler sayesinde olucak :KK74:

insallah canim, yok canim catering firmasi 2 gundur yemiyorum , onumuzdeki 2 hafta da olmayacak.
ama jilliana devam.

virusten dolayi kapattilar mi yoksa :KK57:
sirket ok verdi mi 2hafta izne senin icin?
cogu insan virusten dolayi calismiyor, simdilik 2 hafta mola ama \emin degilim devam edecekler mi, iki hafta sonra. Koty oldu 1 aylik pesin odemistim ama yapacak birsey yok :(

Back
X