- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
merak etme, 100gr'cik 1gunde eksiye dondurulur, hadi gel jillian'a katilBen bu hafta veremedimhatta 100gr fazla çıktım 61.0 çıktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etme, 100gr'cik 1gunde eksiye dondurulur, hadi gel jillian'a katilBen bu hafta veremedimhatta 100gr fazla çıktım 61.0 çıktım
cok kotu yaa.Ben de poset cay yaptim, ders calismam gerekiyor corona haberleri okuyorum
BBC'de Wuhan hakkinda bir program hazirlamislar, onun 10dk'lik tanitimini izledim cok kotu oldum
"Our World - Wuhan: Life Under Lockdown"
selam canim, \turkiye saatiyle 21:30da mi?Selamlar kizlar nasilsiniz, simdi uyandim, hemen listelerimize bakiyorum.
Bu aksam 21.30da musait olan arkadaslarimla , 6.takima sohbete gidiyoruz unutmayin :)
hafta boyunca menü paylaşımı yapmadın canım.bizlerde menülerine müdahale edemedik bu yüzden.günlük olarak gelip menü paylaşımı yaparsan bu hafta toparlarsın kendiniBen bu hafta veremedimhatta 100gr fazla çıktım 61.0 çıktım
o zaman benim hic yeyip icmemem lazim \ooo afiyet olsun bende tam doz değil yarım doz sütlü kahve içmeye karar verdim.eksik verdimse eksik içiyorum mecburen
Evet canim :)selam canim, \turkiye saatiyle 21:30da mi?
evvet işte beklediğim cümleyi kurdun.iç ama az ye please.o zaman benim hic yeyip icmemem lazim \regli olacagim yarin belki o zaman biraz eksi gelir
İlk 3 e girmisim ya kendimi tebrik ediyorum. 1, ve 2. Olan arkadaslarimi daPUANLI SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARI
1.
Arrietty_
2.
asena87
3.
mifihafa
4.CEYDOS
5. @angelnesss
6. @plasticwoman
7.DeryaOnDiet
8. @DDeeRRiiNN41
9. @Puuff
10.AppLesma
11. @Meryem1306
12. @Kelebeknefes
13.fyzanur
14. @Periannem
15. @isimsiz965
16. @gulum7
17. @milkk
1. olanArrietty_ 2. olan
asena87 ve 3. olan
mifihafa tebrikler harikaydınız.
Spor yarışmasına katılan tüm arkadaşlarımın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.
PUANLI SPOR YARIŞMAMIZIN SONUÇLARI
1.
Arrietty_
2.
asena87
3.
mifihafa
4.CEYDOS
5. @angelnesss
6. @plasticwoman
7.DeryaOnDiet
8. @DDeeRRiiNN41
9. @Puuff
10.AppLesma
11. @Meryem1306
12. @Kelebeknefes
13.fyzanur
14. @Periannem
15. @isimsiz965
16. @gulum7
17. @milkk
1. olanArrietty_ 2. olan
asena87 ve 3. olan
mifihafa tebrikler harikaydınız.
Spor yarışmasına katılan tüm arkadaşlarımın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.
Tesekkurler canim
Her yer kapandı malesef eşimde kucuk bi salona gidip koşu yapıyordu 3 haftalığına kapanmış .5 kişi kullanıyoruz zaten onun dışında açılmıyor salon.temizlikte bizde başkası girsin istemiyoruz çünkü .hiç olmadı bu .
bu gece güzel bişeyler yap.sende ye yarın yine rutinine dönersin.makarna olmasın ama, pilavda ay dur patetes ve bulgurdaHer yer kapandı malesef eşimde kucuk bi salona gidip koşu yapıyordu 3 haftalığına kapanmış .
Bugun internette sıkıntı var bende spor yapamıyorum .
Öğleden beri temizlik yapıyorum daha isimde bitmedi yemek yapmam lazım ne yapsam diye.dusunuyorum
Tebrik ederim ben 10. Olmusum bu hafta cok kötüydüm yine sahalara döndüm cok sukur
Buzlukta ıspanak var onu pisiriyim artıkbu gece güzel bişeyler yap.sende ye yarın yine rutinine dönersin.makarna olmasın ama, pilavda ay dur patetes ve bulgurda
Canim sabitim ben hic elleme beniKizlar benim isim var, bir sureligine kaciyorum. herkese guzel bir gun dilerim
kizlar, daralma tablosunu gondermek icin sizin bildirimlerinizi bekliyorum @fmad @BlancKahkul Z zeynebzeynebYawrukush @isimsiz965
Kozmogirl17 @istanbula @Gonulmeyvesi
Okuldan fırsat bulup yazamıyordum şimdi tatilde bol bol bildirim yaparım inşallahhafta boyunca menü paylaşımı yapmadın canım.bizlerde menülerine müdahale edemedik bu yüzden.günlük olarak gelip menü paylaşımı yaparsan bu hafta toparlarsın kendini
Ay o neyBen bu hafta veremedimhatta 100gr fazla çıktım 61.0 çıktım