• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

28 nisan 2020 bugün ne yedim_
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 1 tane avokado salatası 2 kaşık yoğurtlu sarımsaklı
ara: elma
Akşam : karnıyarık harcı 4 kaşık + salata + 4 çilek

su : 2250 ml daha devam
spor : 260 dk temizlik (bugün temizlik günü) :780 puan
50 jumping : 150 puan
toplam : 930 puan
çok güzel olmuş tatlım . avokado salatasının içinde neler var , bende yapayım bir ara :)

hiç bilmiyorum canım , yeni hiç bir şey alamadım ,pantolonları düşe düşe giyiyorum şuan kemerle kullanıyorum . hedefime ulaşmaya az kaldı , ulaşınca yapacağım toplu kıyafet alış verişimi.
İnsallah canim. Ne güzel olur yakışır her giydiğimiz. Senin hedefin kac kiloydu.
Seni yakalamak istiyorum en az3 haftam var.

28 nisan 2020 bugün ne yedim_
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 1 tane avokado salatası 2 kaşık yoğurtlu sarımsaklı
ara: elma
Akşam : karnıyarık harcı 4 kaşık + salata + 4 çilek

su : 2250 ml daha devam
spor : 260 dk temizlik (bugün temizlik günü) :780 puan
50 jumping : 150 puan
toplam : 930 puan
Benim de avokado salatasi var menumde. Bugün de yakin seyler yedik 😍
Sporun sahane

Şaka mi bu gunde 3 ve 4 litre sütmu. Neden ama nasil o kadar cok.. peki sık hastalanir miydin. Kansizlik var miydi .
evet canım kesinlikle doğru. şöyle içiyordum dev kupalarım var onda nescafeyi sütlü yapıyordum günde 3-4 kupa birde gece yatmadan bira bardaklarım var süt için kullandığım onda içerdim. ama hayır ben hasta bile olsam herkes gibi yatak döşek olmam hep öldürmez süründürür derim hastalıklarım için. o da yılda 1 veya 2 defadır. kansızlık nedir benim bilmediğim bişey. aslında yerlerde olması lazım değerlerin ama bende hiç düşmezdi. düşün ki hamile tahlillerin bile hep harika çıkardı.
zayıflamakta ayrı dert eskiler gelmiyor. bir sürü taptaze kıyafetim elimde kaldı . 70 küsür nere 57 nere . yeni kıyafetler için mağazalar kapalı , internetten almak için de bedenimi kestiremiyorum . sen dede durum böyle sanırım ceydoşcum ,etek bol geldiğine göre :)
muhteşem canım. ölçülerini al. tarzını belirle ve o ölçülerle ilk kıyafetini satın al.beden uymazsa iade edersin.
ben şanslıyım bu konuda her bedende kıyafetim var. 44 ten 36 ya kadar. ama ilk foto paylaştığım kilo verme maceramda şöyle bir yöntem izlemiştim ara kıyafetler için arkadaşlarıma haber verdim ben şu bedene düştüm giysi ihityacım var geçici bir süre için. elinizde kullanmadığınız bana uyacak ne varsa yollayın demiştim çok işe yaradı geçiş döneminde. en son kaldığım bedenim için satın alma yaptım. böylece ara beden masraflarında kurtuldum

evet canım kesinlikle doğru. şöyle içiyordum dev kupalarım var onda nescafeyi sütlü yapıyordum günde 3-4 kupa birde gece yatmadan bira bardaklarım var süt için kullandığım onda içerdim. ama hayır ben hasta bile olsam herkes gibi yatak döşek olmam hep öldürmez süründürür derim hastalıklarım için. o da yılda 1 veya 2 defadır. kansızlık nedir benim bilmediğim bişey. aslında yerlerde olması lazım değerlerin ama bende hiç düşmezdi. düşün ki hamile tahlillerin bile hep harika çıkardı.
muhteşem canım. ölçülerini al. tarzını belirle ve o ölçülerle ilk kıyafetini satın al.beden uymazsa iade edersin.
ben şanslıyım bu konuda her bedende kıyafetim var. 44 ten 36 ya kadar. ama ilk foto paylaştığım kilo verme maceramda şöyle bir yöntem izlemiştim ara kıyafetler için arkadaşlarıma haber verdim ben şu bedene düştüm giysi ihityacım var geçici bir süre için. elinizde kullanmadığınız bana uyacak ne varsa yollayın demiştim çok işe yaradı geçiş döneminde. en son kaldığım bedenim için satın alma yaptım. böylece ara beden masraflarında kurtuldum
yine masallahin varmis, çünkü simdi simdi cok sut icmenin kötü olduğunu söylüyorlar. Sana iyi gelmis demekki bünyen istemis.
Kilo verdin mi peki o dönemde

çok güzel olmuş tatlım . avokado salatasının içinde neler var , bende yapayım bir ara :)
avokadoyu azıcık mikrodalgada ısıttım ki ezilsin onu ezdim. sarımsak dövdüm yoğurt ha birazda maydanoz koydum karıştırdım hepsini
Benim de avokado salatasi var menumde. Bugün de yakin seyler yedik 😍
Sporun sahane
genel olarak benziyor menülerimiz yakın kilolarda yakın. yarış çok keyifli olacak. :KK36:

yine masallahin varmis, çünkü simdi simdi cok sut icmenin kötü olduğunu söylüyorlar. Sana iyi gelmis demekki bünyen istemis.
Kilo verdin mi peki o dönemde
ne vermesi aldım bu kiloların hepsi süt kilosu. 2015 öncesi böyleydim. 2015 te 24 kilo verdim 58 düştüm. sonra 2017 de yine yoldan çıktım süte dönüş.79 dan 67 e düştüm. sonra 2018 menopoz dedi doktor yine bu sefer fark etmeden dikkat ettiğim halde 78 oldum. 2018 2019 yine diyet yaptım. 69 a düştüm. tam devam ediyordum. 2019 ekimde eşim yıllık izne ayrıldı biz tatil yapalım derken eve bir döndüm 72 kilo hadi yılbaşı geçsin dedim 73,6 8 ocakta buraya katılma kararı aldım. ama bu kilo alma dönemlerinde süt hep aynı oranlarda girdi hayatıma. şimdi sadece cuma günleri 1 lt süt izni veriyorum kendime o gün hep sütlü nescafe içiyorum.

kefir yada yoğurt şart zaten canım
izni yüksek yerden koparmaya çalışıyorsun bakıyorum. :sopa:
kaptanım yemesin ne oalcak gitsin kilolar.
bak sen şah-ı kaptanım falan. bir süre ilişkimize ara verelim. patates izni çıkınca neler duyar oldum.
bak bende ona dayanamam çocuklar yalvarıyor hani kısır yapacaktın diye hep erteliyorum inan
Yok CEYDOS CEYDOS um sen bizim kalbimizin sultanısın 😘

sahur: 2 dilim tb ekmegi 2 kasik kaymak 2 bardak cay.
iftar: 2 dilim pizza.
1 kupa kahve.
su: 1.25 litre.
spor: 100 suguat- 300 puan
100 mekik- 300 puan
300 ip - 600 puan.
5 saat ev isi- 900 puan
7000 adim - 350 puan
toplam- 2450 puan.

sahur: 2 dilim tb ekmegi 2 kasik kaymak 2 bardak cay.
iftar: 2 dilim pizza.
1 kupa kahve.
su: 1.25 litre.
spor: 100 suguat- 300 puan
100 mekik- 300 puan
300 ip - 600 puan.
5 saat ev isi- 900 puan
7000 adim - 350 puan
toplam- 2450 puan.
anam bu ne pizza ,ekmek ne yaptın bugün kendine hiç acımadın mı ?hadi kaymak okey hızlı enerji niyetine diyetisyenler bile öneriyor diğerleri olmadı. suyun sahura kadar artacağını düşünüyorum. Birgaripanne Birgaripanne görmen gerek.

anam bu ne pizza ,ekmek ne yaptın bugün kendine hiç acımadın mı ?hadi kaymak okey hızlı enerji niyetine diyetisyenler bile öneriyor diğerleri olmadı. suyun sahura kadar artacağını düşünüyorum. Birgaripanne Birgaripanne görmen gerek.
cezama raziyim.:KK23:

kefir yada yoğurt şart zaten canım
izni yüksek yerden koparmaya çalışıyorsun bakıyorum. :sopa:
kaptanım yemesin ne oalcak gitsin kilolar.
bak sen şah-ı kaptanım falan. bir süre ilişkimize ara verelim. patates izni çıkınca neler duyar oldum.
bak bende ona dayanamam çocuklar yalvarıyor hani kısır yapacaktın diye hep erteliyorum inan

Aynen Canım bol süt yoğurt var zaten önceden sevmezdim diyetle alıştım 😂

bugün menüm
sahur : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
parmak kadar muz
yeşillik

iftar : 15 kaşık kuru fasulye
1/2 dilim tb ekmek
yarım bardak ayran
salata
2 kepçe çorba

ara öğün :

su : henüz 2 bardak
spor : yarım saat tempolu yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS P Periannem

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-04-28 at 21.26.45.webp
    WhatsApp Image 2020-04-28 at 21.26.45.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 31
bugün menüm
sahur : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
parmak kadar muz
yeşillik

iftar : 15 kaşık kuru fasulye
1/2 dilim tb ekmek
yarım bardak ayran
salata
2 kepçe çorba

ara öğün :

su : henüz 2 bardak
spor : yarım saat tempolu yürüyüş

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS P Periannem
mneü harika su ve sporda öyle ara öğünüde beğendim.

Back
X