- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Acı yiyorum da.. sonrası..Aci pul biber yeahh ahh çiğ kofte dürüm istedi canim kizzz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı yiyorum da.. sonrası..Aci pul biber yeahh ahh çiğ kofte dürüm istedi canim kizzz
![]()
afiyet olsun esim menun yine cok guzel su az olmus sahurdada icmeye çalış bence en azindan 2,5 litre iceye dikkat ediyorum benNasılsıniz canlar
Hemen menümu yazayım ☺
Sahur
iki küçük domates, bir biber ve bir yumurta ile menemen, bir dilim peynir, salatalık, dereotu, kırmızı biber, bir buçuk dilim ekmek
Iftar
Bur hurma, Yarım kase eristeli yeşil mercimekli çorba, üç kaşık salata, üç kaşık bulgur pilavı, 4 köfte, bir bardak ayran
Ara 4 Erik, bir bardak sütlü kahve
Su bugün içemedim çok bir buçuk litre
Spor da
100 zıp=200
100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi= 360
Toplam= 1160
luges
CEYDOS
Yawrukush
Salı günü menüm Sahur)Puuff ,
Arrietty_ ,
AdAstraPerAspera , M Meryem1306 , P Periannem menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar!! :)
İyi geceler salı günü menüm Sahur ; domates yogurt karısımıPuuff ,
Arrietty_ ,
AdAstraPerAspera , M Meryem1306 , P Periannem menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar!! :)
Süt bağımlısı olmussun sen anacimne vermesi aldım bu kiloların hepsi süt kilosu. 2015 öncesi böyleydim. 2015 te 24 kilo verdim 58 düştüm. sonra 2017 de yine yoldan çıktım süte dönüş.79 dan 67 e düştüm. sonra 2018 menopoz dedi doktor yine bu sefer fark etmeden dikkat ettiğim halde 78 oldum. 2018 2019 yine diyet yaptım. 69 a düştüm. tam devam ediyordum. 2019 ekimde eşim yıllık izne ayrıldı biz tatil yapalım derken eve bir döndüm 72 kilo hadi yılbaşı geçsin dedim 73,6 8 ocakta buraya katılma kararı aldım. ama bu kilo alma dönemlerinde süt hep aynı oranlarda girdi hayatıma. şimdi sadece cuma günleri 1 lt süt izni veriyorum kendime o gün hep sütlü nescafe içiyorum.
İyiyim canim, hayat eve sigar olayimiz devam ediyor. Evdeyiz. Bugün yemek yaptim derken yoruldum.Nasılsıniz canlar
Hemen menümu yazayım![]()
Sahur
iki küçük domates, bir biber ve bir yumurta ile menemen, bir dilim peynir, salatalık, dereotu, kırmızı biber, bir buçuk dilim ekmek
Iftar
Bur hurma, Yarım kase eristeli yeşil mercimekli çorba, üç kaşık salata, üç kaşık bulgur pilavı, 4 köfte, bir bardak ayran
Spor da
100 zıp=200
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi= 360
Toplam= 1160
luges
CEYDOS
Yawrukush
alistik bir kere na yapalim.ceza konusunda muhteşemsin zaten.alkışlıyorum seni sporlarında harika olunca kolay hallediyorsun.
100 suguat,ekmek yememişsin makarna yemişsin bir tabak olmadı kuzum bu, baklada karbonhidratlı yoğurtta iki kase makarnadan bir catal içimden sana ceza kestirmek geldi su yok spor yok.Milana firuze
taa dünden geliyorum yineyine menun cok guzel canim eşim afiyet olsun![]()
Salatayla aram hiç yoktur canım ☺ üzülmesin diye iki kaşık aliverdimSalata yeseydin kiz daha :)
Spor süper olmus
hiç bilmiyorum canım , yeni hiç bir şey alamadım ,pantolonları düşe düşe giyiyorum şuan kemerle kullanıyorum . hedefime ulaşmaya az kaldı , ulaşınca yapacağım toplu kıyafet alış verişimi.
Canım yer hareketlerini tavsiye ediyorum yattığın yerden sporHayırlı akşamlar
Sahur
İki yumurta bi dilim peynir bi dilim ekmek 4 zeytin
İftar bi kase şehriye çorba 150 gram göğüs bol salata
2 litre su
Türk kahvesi
Spor yok nedense hiç halim kalmıyor![]()
Evet kuzum su az oldu ama yarın en az iki litre sözafiyet olsun esim menun yine cok guzel su az olmus sahurdada icmeye çalış bence en azindan 2,5 litre iceye dikkat ediyorum ben![]()
Hayirli geceler Canlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 Tk tahin pekmez
iftar
yaprak sarması (dolu dolu bir kase kadar vardi)
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim pide ekmek
bide canim cok tatli seyler cekti oglan hoşbeş yerken 3 tanede ben yedim (ince gofret olanlardan)
bugun kendime hakim olamadimsahurda tek haslanmis yumurta yesem dengelenir mi
su 2 litre (sahura kadar 3 litreye tamamlarim )
30 dk leslie yaptim 210 P
erciyes111
Aynen canım hiç bu kadar evcil olmamıştımİyiyim canim, hayat eve sigar olayimiz devam ediyor. Evdeyiz. Bugün yemek yaptim derken yoruldum.
Sen nasilsin
Menün güzel olmus azicik ondan azicik bundan :)
Valla itiraf ediyorum benim yüzüm tutmadı yazmaya 76.2 görüyorum aç karına. Ne yesem 3 günde 900 gr alamam ki. Ya tartı bozuldu yada ödem var bilmiyorum. Ama bana acilen ödem atacak çok etkili bişey söyleyin yoksa kafayı yıyecem hayır böyle olunca heves de kalmıyor. Cuma ya eksi görmeliyimPazartesi Kilo Bildirimleri
Sütun1 GEÇEN HAFTA ARA ÖLÇÜM Birgaripanne
81,4 81,1A Aycaokurcan 77,8 77luges
76,5 75,9@Tarot520 73,5 74,5B Beklenen2 75,6 74,4erciyes111
69,4 69,5Milana firuze
68,9 69,1Aomine Daiki
65,4 65,4cokofesttt
64,8 64,9deniz diyette
62,9 63,4fyzanur
57,8 57,3AdAstraPerAspera
? ?@angelnesss 72,7 ?AppLesma
67,3 ?Arrietty_
67 ?@asena87 İzinde İzindeCEYDOS
İzinde İzindefayfeyfiy
59,3 ?Melek Ada
58,7 ?M Meryem1306 75,3 ?@mifihafa İzinde İzindeP Periannem 64,1 ?plasticwoman
İzinde İzindePuuff
88,8 ?
Kızlar kuralları unutmayalım lütfen pazartesi fotoğrafsız kilo bildirim günümüz ama tabloda bir çok arkadaşımızın bildirim yapmadığı görülmekte. Lütfen kurallara uyalım.
Iyi olsunda canim aman onlar hasta olmasin ,cok sevindim..Çok sukur oğlum iyi anne anne diye cok dolanıyor pesimde bugün yemek yaparken sürekli kucak istedi . Kucağımda yemek yaptık beraber
Yemiyor canim, air fry begendim siparis vercem birkac gune gelir, et izgara, kizartma, balik vs her seyi yapabiliyorsun, hepi topu 1 yemek kasigi yag ile yapiyor..Fırın yapsan yemiyor mu
Tahmin ediyorum bilmez miyim, ilk hamileligimin ilk 5 ayi cok zordu benimde , ha dustu ha dusecek diye bekliyordu doktorlar.aklim aslinda hep ayni konuda ama. Bakalim doktor bekleyelim dedi bu persembe yine gideceim, bakalim bu sefer ne diyecek. Sagol canim.
Air fry makinasi begendim canim, siparis edecegim birkac gune gelir..Tefal in actifry makinesi var kaynanamgilde.
Biraz ince dogruyorlar patatesi. Ama gercekten 1 yk yağ ile pisiriyor.
Benim favorimde tavaya doğrayıp azicik su azicik zeytinyağ ile yapılan tarif
Senin yakisikli oğlan begenmeyebilir![]()
Bugünün menüsünü yazayım:
Sabah 07:00 uyanış 30 dk yürüyüş
09:00- protein süt
12:30- 2 kepçe kabak çorbası, 1 salatalık, 1 biber
15:00- 5 çiğ kaju, 2 hurma
18:30 gibi en geç: ton balıklı salata
1 dilim wasa
Sıvı:
Dukan birası
Beyaz çay
Soda
3 lt su
Spor:
Sabah 30 dk yürüyüş
Akşam 45 dk yürüyüş
Yawrukush
CEYDOS
Şimdiden menümü yazayım
sahur
1yağda yumurta
bir domates
bir salatalık
yeşil çay 2 kupa
iftar
2 kase yağsız mercimek çorbası
avakado salatası (1 tüm avokado)
Yşil soğan, taze nane, taze sarımsak
su 3 litre
spor 34 dakika kardio,*10=340puan
Ara
Turk kahvesi
Ara
Tarcinli süt
1 greyfurt
Tek uzuldugun bu olsun, sen citir mi citir ol , etekler halledilir canim:)yok yok sakın dikkat etme. havaya girdim vezir gibi hissettim kendimi.
eteğe bende hem sevindim hem üzüldüm .bitiyordu yazık oldu.
Sagol gulum, Allah herkesinkini kabul etsin.sağ ol özgecim ,Allah razı olsun :) sn de tutuyosun snaırım seninkini de Allah kabul etsin inşaallah :)
28 nisan 2020 bugün ne yedim_
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 1 tane avokado salatası 2 kaşık yoğurtlu sarımsaklı
ara: elma
Akşam : karnıyarık harcı 4 kaşık + salata + 4 çilek
su : 2250 ml daha devam
spor : 260 dk temizlik (bugün temizlik günü) :780 puan
50 jumping : 150 puan
toplam : 930 puan
Canim bu menu hic olmamis ama kalori olarak gunluk diyete uygun , esin ceza vermis sanirim, daha saglikli menuler yapmaya gayret et.sahur: 2 dilim tb ekmegi 2 kasik kaymak 2 bardak cay.
iftar: 2 dilim pizza.
1 kupa kahve.
su: 1.25 litre.
spor: 100 suguat- 300 puan
100 mekik- 300 puan
300 ip - 600 puan.
5 saat ev isi- 900 puan
7000 adim - 350 puan
toplam- 2450 puan.
Egzersiz yok mu gulum?Bugun ne yedim
Sahur
Yapamadim o yuzden oructa tutamadim
Sabah kasarli bir yumurtali menemen
5 6 zeytin
Oglen
Aksamdan kalma makarnadan bir k kase
Aksam
Kori soslu tavuk sote
1 catal makarna esim kalanini yesin diye
Pakla cacgi 2 kase
Yarim kasetarhana corbasi
CEYDOS
Yawrukush
Milana firuze
28.04.2020
Sabah(12:30)
2 haşlama yumurta
Bol yeşillik
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara(16:30)
1 avuç siyah çekirdekli üzüm
2 çilek
Akşam(19:50)
1 kase mercimek çorbası
1 dilim balık fileto
Bol yeşillik
Su 3 lt
A AycaokurcanYawrukush
CEYDOS
Bugünkü menüm
Sahur 2 yumurta 1 zeytin 1 parca peynir
Iftar
1 kepçe çorba 2yk bulgurbpilavi 2 yk yeşil fasulye
Ara normalde yapmıyorum ama çok aciktim
1 bardak süt %70 kakaolu 2 kare bitter çikolata
Su
2 lt
Spor
45 dk leslie 315 puan
60 dk ev işi 180 puan
1000 adım 50 puan
100 ip atlama 200 puan
100 bisiklet hareketi 200 puan
Toplam 945 puan
CEYDOS
Yawrukush
AppLesma
Cok begendim bu menuyuSahur
1 tabak çorba
1 tb tavuk sote
1 çatal helva
1 br çay
I lt su İftar 200 gr köfte
1 kaşık mantar kavurma
Salata
30 dk leslie 210 puan
Masallah kuzucuga...Valla tam kaymak oldu.. bugün hareketleri bile farklılaşmaya başladımaşallah.. inşallah belki olur kaptişim
![]()
Menu cok guzel gulum, spor yok diye sadece kucuk bir ceza yazcam, biliyorum orucluyken hic hali olmuyor insanin ama 50 squat sadece..Hayırlı akşamlar
Sahur
İki yumurta bi dilim peynir bi dilim ekmek 4 zeytin
İftar bi kase şehriye çorba 150 gram göğüs bol salata
2 litre su
Türk kahvesi
Spor yok nedense hiç halim kalmıyor![]()
Suyu azicik arttirsan daha guzel olur canimcim.Nasılsıniz canlar
Hemen menümu yazayım ☺
Sahur
Iftar
Spor da
100 zıp=200
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi= 360
Toplam= 1160
luges
CEYDOS
Yawrukush
Canim pil degisikliklerinde farkliliklar normal..Hayırlı geceler kızlar canm çok sıkkın eşim tartının pilini değiştirdi sanırım yanlış tartıyormuş. Bir kilo fazla gösteriyor canm sıkıldı sanki boşuna diyet yapıyorum dikkat ediyorum. Bu hafta Yediklerime çok dikkat ettim cuma 58,7 bugün tartıldım 59,5![]()
Canim cok karbonhidratli bir gun olmus bugun, yarin daha cok dikkat etmeye calis olur mu?Hayirli geceler Canlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 Tk tahin pekmez
iftar
yaprak sarması (dolu dolu bir kase kadar vardi)
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim pide ekmek
bide canim cok tatli seyler cekti oglan hoşbeş yerken 3 tanede ben yedim (ince gofret olanlardan)
bugun kendime hakim olamadimsahurda tek haslanmis yumurta yesem dengelenir mi
su 2 litre (sahura kadar 3 litreye tamamlarim )
30 dk leslie yaptim 210 P
erciyes111
Canim baklava, sutlac bunlar hic diyette olmamis..Salı günü menüm Sahur)
İyi geceler salı günü menüm Sahur ; domates yogurt karısımı
Yarım dilim ekmek 1 yumurta 10 zaytin 2 kk peynir cay
İftar karnıyarık (bir patlıcan) 3 yk pilav salata bir kase mercimek çorbası 2dilim baklava yarım kase sütlaç
10 bardak su spor yok.
Siteye giriş yapmak çok zor baktım artık olmuyor daha yeni uygulamayı indirdim de oradan yazdım
Cumaya gidecek kilolar bu menulerle ben eminim, moralini bozma canim..Ben de menümü yazayım ama bütün hevesim kaçtı
Sahur : bir dilim ekmek, beş tane zeytin, haşlanmış yumurta, domates, salatalık
İftar:mercimek çorbası, orman kebabı 4 kaşık
Ara: çilek, muz
Su: bir litre kadar
Spor : 30 dakika leslie başka da yok
210 puan
Canim menulerini malesef bozdun, dun iftar sonrasi hem baklava hem sutlac yemissi, pilavda var..Valla itiraf ediyorum benim yüzüm tutmadı yazmaya 76.2 görüyorum aç karına. Ne yesem 3 günde 900 gr alamam ki. Ya tartı bozuldu yada ödem var bilmiyorum. Ama bana acilen ödem atacak çok etkili bişey söyleyin yoksa kafayı yıyecem hayır böyle olunca heves de kalmıyor. Cuma ya eksi görmeliyim
Cok guzel bir gun olmus canim.Bugun iftarda az yedim, 1 kase tarhana corbasi ictim ustune de 3 4 kasik barbunya yedim doydum kalktim zaten... arada hicbir sey yemedim sahurda da 1 milfoy boregi ve 2 dilim karpuz...
Aksam erkek arkadasimla 1 bucuk saat temposuz yuruduk
Su 1.5 L kadar ictim
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | ODUL | ![]() ![]() | |||||
|
| 10 DK A | 10DK D | |||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ODUL SPOR? | 50S | |||||
|
| ODUL 10DK A | ![]() ![]() | |||||