Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklosin canim. uzgunum.Iyi olsunda canim aman onlar hasta olmasin ,cok sevindim..
Gorusemiyoruz hic, ramazanda da epey yogunsundur tahmin edebiliyorum..
Yemiyor canim, air fry begendim siparis vercem birkac gune gelir, et izgara, kizartma, balik vs her seyi yapabiliyorsun, hepi topu 1 yemek kasigi yag ile yapiyor..
Tahmin ediyorum bilmez miyim, ilk hamileligimin ilk 5 ayi cok zordu benimde , ha dustu ha dusecek diye bekliyordu doktorlar.
5. ayin sonuna kadar hep kanamalarim oldu, kimse benim ne hissettigimi anlamadi, bilemedi esim bile..
Ama aklim hep bebisteydi, birsey olmasin diye hep diken ustundeydim.
Ne zzmaan stresim artsa kanamam oldu
O yuzden aklin hep ondadir biliyorum ama icini ferah tut Deryacim, bize guzel haberlerle geleceksin persembe gunu ben oyle hissediyorum.
Air fry makinasi begendim canim, siparis edecegim birkac gune gelir..
Cok kullnisli ,cok guzel oluyor, 2arkadasimda da var cok memnunlar ayni markayi alacagim :)
Canim hic gorusemiyoruz iyi misin?
Tek uzuldugun bu olsun, sen citir mi citir ol , etekler halledilir canim:)
Sagol gulum, Allah herkesinkini kabul etsin.
Canim bu menu hic olmamis ama kalori olarak gunluk diyete uygun , esin ceza vermis sanirim, daha saglikli menuler yapmaya gayret et.
Sen listedesin, cuma gunude yarismami var unutma!!!
Iyiyim canim, sagolİyim canm çok şükür evet büyüdüsen nasılsın
Canim cok zor gecmis senin de hamileligin. Tabiki cok korkmussundur birsey olacak diye. Bizim icimizde buyudugu icin galiba, en cok kirksn , endiselenen anneler oluyor.Iyi olsunda canim aman onlar hasta olmasin ,cok sevindim..
Yemiyor canim, air fry begendim siparis vercem birkac gune gelir, et izgara, kizartma, balik vs her seyi yapabiliyorsun, hepi topu 1 yemek kasigi yag ile yapiyor..
Tahmin ediyorum bilmez miyim, ilk hamileligimin ilk 5 ayi cok zordu benimde , ha dustu ha dusecek diye bekliyordu doktorlar.
5. ayin sonuna kadar hep kanamalarim oldu, kimse benim ne hissettigimi anlamadi, bilemedi esim bile..
O yuzden aklin hep ondadir biliyorum ama icini ferah tut Deryacim, bize guzel haberlerle geleceksin persembe gunu ben oyle hissediyorum.
Cok kullnisli ,cok guzel oluyor, 2arkadasimda da var cok memnunlar ayni markayi alacagim :)
Canim bu menu hic olmamis ama kalori olarak gunluk diyete uygun , esin ceza vermis sanirim, daha saglikli menuler yapmaya gayret et.
Kaptişim şimdi ramazanda oruçluyken cuma tartısını geçen yıl perşembe iftardan önce tartılıyorduk.. hala aynımı ?Egzersiz yok mu gulum?
Cok begendim bu menuyu
Masallah kuzucuga...
Her seyin hayirlisi canim.
Menu cok guzel gulum, spor yok diye sadece kucuk bir ceza yazcam, biliyorum orucluyken hic hali olmuyor insanin ama 50 squat sadece..
Suyu azicik arttirsan daha guzel olur canimcim.
Bu haliylede harika.
Canim pil degisikliklerinde farkliliklar normal..
Canini sIkma, moralini bozma..
Kilo vermek cok inisli cikisli bir olay, bu yasadiginda cok normal.
Sen duzenli beslenmene devam et, kilolar gidecek ben eminim...
Canim cok karbonhidratli bir gun olmus bugun, yarin daha cok dikkat etmeye calis olur mu?
10 dk dans cezasi geliyor..
Canim baklava, sutlac bunlar hic diyette olmamis..
10 dk dans cezasi geliyor, iftar sonrasi cay zamanlarini kuru meyve ya da kuruyemis ile gecirmeye calis gulum, tatli yersen kilo alirsin...
Cumaya gidecek kilolar bu menulerle ben eminim, moralini bozma canim..
Canim menulerini malesef bozdun, dun iftar sonrasi hem baklava hem sutlac yemissi, pilavda var..
Bunlarin yerine 1 avuc yemis yeseydin ya da 2 hurmayla tatli istegini bastirsaydin cok guzel olurdu.
Menulerin boyle olursa kilo vermen cok zorlasir malesef kilo vermek cokk cook zor
Cok guzel bir gun olmus canim.![]()
suyun çok az arttırmalısınNasılsıniz canlar
Hemen menümu yazayım ☺
Sahur
iki küçük domates, bir biber ve bir yumurta ile menemen, bir dilim peynir, salatalık, dereotu, kırmızı biber, bir buçuk dilim ekmek
Iftar
Bur hurma, Yarım kase eristeli yeşil mercimekli çorba, üç kaşık salata, üç kaşık bulgur pilavı, 4 köfte, bir bardak ayran
Ara 4 Erik, bir bardak sütlü kahve
Su bugün içemedim çok bir buçuk litre
Spor da
100 zıp=200
100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
2 saat ev işi= 360
Toplam= 1160
@lugesCEYDOS
Yawrukush
olumsuz düşünme .tartın yanlışsa hep yanlıştı. bişeyler başardın.Hayırlı geceler kızlar canm çok sıkkın eşim tartının pilini değiştirdi sanırım yanlış tartıyormuş. Bir kilo fazla gösteriyor canm sıkıldı sanki boşuna diyet yapıyorum dikkat ediyorum. Bu hafta Yediklerime çok dikkat ettim cuma 58,7 bugün tartıldım 59,5![]()
oooo aşmışız kendimizi sen böyle yemezdin ne kaçtı içine.Hayirli geceler Canlar
sahur
1 haşlanmış yumurta
1 Tk tahin pekmez
iftar
yaprak sarması (dolu dolu bir kase kadar vardi)
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim pide ekmek
bide canim cok tatli seyler cekti oglan hoşbeş yerken 3 tanede ben yedim (ince gofret olanlardan)
bugun kendime hakim olamadimsahurda tek haslanmis yumurta yesem dengelenir mi
su 2 litre (sahura kadar 3 litreye tamamlarim )
30 dk leslie yaptim 210 P
erciyes111
baklava olmamış canım sahur güzel iftar batmış resmen. ve spor yokSalı günü menüm Sahur)
İyi geceler salı günü menüm Sahur ; domates yogurt karısımı
Yarım dilim ekmek 1 yumurta 10 zaytin 2 kk peynir cay
İftar karnıyarık (bir patlıcan) 3 yk pilav salata bir kase mercimek çorbası 2dilim baklava yarım kase sütlaç
10 bardak su spor yok.
Siteye giriş yapmak çok zor baktım artık olmuyor daha yeni uygulamayı indirdim de oradan yazdım
hep sınanıyorum ben süt yüzünden başka imtihan olmasa buna katlanayım.Süt bağımlısı olmussun sen anacim
Dünyadaki imtihani sütle olan bir seni gördüm. Allah kurtarsin![]()
menün güzel endişe etme düzeltirsin.Ben de menümü yazayım ama bütün hevesim kaçtı
Sahur : bir dilim ekmek, beş tane zeytin, haşlanmış yumurta, domates, salatalık
İftar:mercimek çorbası, orman kebabı 4 kaşık
Ara: çilek, muz
Su: bir litre kadar
Spor : 30 dakika leslie başka da yok
210 puan
maydanoz kürü yap canım.Valla itiraf ediyorum benim yüzüm tutmadı yazmaya 76.2 görüyorum aç karına. Ne yesem 3 günde 900 gr alamam ki. Ya tartı bozuldu yada ödem var bilmiyorum. Ama bana acilen ödem atacak çok etkili bişey söyleyin yoksa kafayı yıyecem hayır böyle olunca heves de kalmıyor. Cuma ya eksi görmeliyim
cuma yapıyoruz saatler uygun çünkü oruçlu olanlar en geç saat 17:00 kadar bildirim yapabiliyorlar.Kaptişim şimdi ramazanda oruçluyken cuma tartısını geçen yıl perşembe iftardan önce tartılıyorduk.. hala aynımı ?
Intikammi

Çok iyisuyun çok az arttırmalısın
olumsuz düşünme .tartın yanlışsa hep yanlıştı. bişeyler başardın.
oooo aşmışız kendimizi sen böyle yemezdin ne kaçtı içine.erciyes111 ceza kes. mennü düzelt sporu arttır.
baklava olmamış canım sahur güzel iftar batmış resmen. ve spor yokdeniz diyette kes cezasını
hep sınanıyorum ben süt yüzünden başka imtihan olmasa buna katlanayım.
menün güzel endişe etme düzeltirsin.
maydanoz kürü yap canım.
cuma yapıyoruz saatler uygun çünkü oruçlu olanlar en geç saat 17:00 kadar bildirim yapabiliyorlar.
hayir haksizlik olmasin dedim.Intikammi![]()
100 suguat benimki tamam.Intikammi![]()
benimde merak etdigim soruydu.Kaptişim şimdi ramazanda oruçluyken cuma tartısını geçen yıl perşembe iftardan önce tartılıyorduk.. hala aynımı ?
Iyi olsunda canim aman onlar hasta olmasin ,cok sevindim..
Evet canim oyle oluyor, persembe gunu bizi habersiz birakma olur mu?Canim cok zor gecmis senin de hamileligin. Tabiki cok korkmussundur birsey olacak diye. Bizim icimizde buyudugu icin galiba, en cok kirksn , endiselenen anneler oluyor.
Yok kuzum cuma gunleri tartilacagiz..Kaptişim şimdi ramazanda oruçluyken cuma tartısını geçen yıl perşembe iftardan önce tartılıyorduk.. hala aynımı ?
Deneyimleyip , tecrubelerimi paylasirim canim.Evet canım bende alacaktım bi ara almadım bazıları güzel demiş bazıları kötü demiş sen deneyimle bize de söyle, benim oğlumda kızartma seviyor sağlıklı hale getiririm
Bu geçtiğimiz haftadan itibaren derslerime çok yoğunlaştım, finallerimiz normalde bayramdan hemen sonra yapılacaktı, üniversite tam bir şey demiyor ama haberlere göre de azalış gösterdiği için normal tarihinde yapılacak diye düşünüyoruz. O yüzden çalışmaya başladım.
dünkü menünün bulgur ve semizotu salatası ile zenginleşmiş halini servis ettim oruçlu ahalime.Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, iftar hazirligi yapan arkadaslarim hazirliklariniz nasil gidiyor?
Bugun takima pek kimse ugramamis..
Arrietty_ nerelerdesin gulum, bir mesaj yaz...
sahurda yumurta bari yesen böyle elden ayaktan düşeceksin .sporda olmalı
: 2 tabak kuru fasulye