• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdiye 24 kilo vermem lazimdi , 190 gün olmuş :skandal: kaçamaklar ve hastane dönemi beni çok yavaşlatmış ama.pes etmemek onemli demekki düşe kalka hedefe yaklasmisim :dondurma:Eki Görüntüle 2628267
U hangi uygulama canim
canım 100 gr vermişsin geçen hafta kilonu yanlış hatırlıyorsun sanırım. ama bu işte kaçamak var ben sana söyleyeyim fark çok az. yazdıkalrınla daha yüksek olmalıydı.
Aaa kafa mi kaldi bende hersey karisti kaptanim en iyisi ikindin tartilayim o zaman netlessin
ruya sonucta o kadar onemseme, sadice bir ruya.
Boydan boya sirtimdan bicaklanmis gibi hissediyorum bu etki gecerse rahatlarim gibi

Cuma kilo bildirimi

Eklentiler

• IMG_20200430_131248.webp
    IMG_20200430_131248.webp
    7 KB · Görüntüleme: 32
Yawrukush Yawrukush işin açığı ben her sene oruç tutarım oruçluyken belli bir sure sonra kılo vermem durur kılo veremem. Ondan çekiniyorum ama şimdiye kadar ıkı kılo verdım. Haftaya 75 i gorurmuyum bılmıyorum. O kadar az yiyorum ki iftarda sahurda kılo vermek için bu grup benı gaza getiriyor. Dahil olmak isterim tabı kı hafta bır kılo zaten hedefim. Ramazan da olmak benı çekındırıyor. Ramazandan sonra dahıl olsam sorun yasar mısınız.
Benim de 2.5 kilom kaldı listeye girmek için biz galiba Beraber gireceğiz listeye canım hadi inşallah

Birgaripanne Birgaripanne aksam üstü kilo bildirimine tekrar bakarim.
Bazen ben de alingan olurum. Özel donemlerimiz olabiliyor, hassas oluyoruz. Lütfen önceliğin kendin olsun, kendi halinde kafana göre takıl, eşini son plana at. Hiiiccc takma kafaya. Gormezden gel onu.

CEYDOS CEYDOS bugün yarışımız başladı haftaya cumaya kadar iyi olan kazansin :)
Ben regl oldum bugün 1.günüm. sonucumu nasil etkiler bilmiyorum, ama elimden geleni yapacağım. Gerisi tartiya kalmis 😂

Çok centilmen bir satranç ustası, maç esnasında dokuz saattir hamle yapmayan rakibine, (içerleyerek) "Ne zaman oynayacaksınız?" diye sorduğunda, "Sıra sizde değil mi?" cevabını almıştı. İnsan ilişkileri de böyledir: İletişimsizlik, anlamsız kırgınlıklar ve zaman kaybı demektir.

Cuma kilo bildirimi
nihayet canım
Birgaripanne Birgaripanne aksam üstü kilo bildirimine tekrar bakarim.
Bazen ben de alingan olurum. Özel donemlerimiz olabiliyor, hassas oluyoruz. Lütfen önceliğin kendin olsun, kendi halinde kafana göre takıl, eşini son plana at. Hiiiccc takma kafaya. Gormezden gel onu.

CEYDOS CEYDOS bugün yarışımız başladı haftaya cumaya kadar iyi olan kazansin :)
Ben regl oldum bugün 1.günüm. sonucumu nasil etkiler bilmiyorum, ama elimden geleni yapacağım. Gerisi tartiya kalmis 😂
çok güzel etkiler bence bu dönemde dikkat eder ve spora yüklenirsen daha fazla kilo verebilirsin. ben hala bekliyorum soğan suları kaynattım, civan perçemi içiyorum.yok yok yok.
Çok centilmen bir satranç ustası, maç esnasında dokuz saattir hamle yapmayan rakibine, (içerleyerek) "Ne zaman oynayacaksınız?" diye sorduğunda, "Sıra sizde değil mi?" cevabını almıştı. İnsan ilişkileri de böyledir: İletişimsizlik, anlamsız kırgınlıklar ve zaman kaybı demektir.
:KK9: :KK9: :KK9:

30 nisan 2020 dün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : elma + avokado salatası
akşam : ton balıklı salata
sahur : 5 dilim kızarmış sucuk bu sahurlar beni yakacak. artık hazırlık aşamalarında derin uykuya geçicem kesin
su : 2000 ml
spor : 300 jumping ceydoş :900 puan
200 crunch : 600 puan
30 dk ev işi : 90 puan
toplam : 1590 puan

harika sonuç hakettin güzel menülerin vardı.
ama bizim kadar verince durma normal canım bakma sen bana. bu kilolarda çok zor düşüyor.
ne hilesi canım saat 17 ye kadar vaktimiz var.hayırdır takıma dönüyor musun yoksa.
fotoğrafın üstüne tıkla köşesinden tut küçült word belgesinde olduğu gibi
listeye mi diyosun canım , liste dışı yarışmakla pek fark yok aslında . kaçamak felan yapınca listeyi kötü etkilerim çok güvenemedim kendime , böyle liste dışı takılayım ben :)

U hangi uygulama canim

Aaa kafa mi kaldi bende hersey karisti kaptanim en iyisi ikindin tartilayim o zaman netlessin

Boydan boya sirtimdan bicaklanmis gibi hissediyorum bu etki gecerse rahatlarim gibi
ismine bakıp yazacağım canım şimdi pcden giriyorum telefonu nereye attım bilmiyorum , bakınca yazacağım.

30 nisan 2020 dün ne yedim ?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : elma + avokado salatası
akşam : ton balıklı salata
sahur : 5 dilim kızarmış sucuk bu sahurlar beni yakacak. artık hazırlık aşamalarında derin uykuya geçicem kesin
su : 2000 ml
spor : 300 jumping ceydoş :900 puan
200 crunch : 600 puan
30 dk ev işi : 90 puan
toplam : 1590 puan
ben sucuk yemek istersem sıcak suya atıp pişiriyorum , öylede güzel oluyor . tabi bir kızartma tadı vermiyor ama buda güzel denersen :)

listeye mi diyosun canım , liste dışı yarışmakla pek fark yok aslında . kaçamak felan yapınca listeyi kötü etkilerim çok güvenemedim kendime , böyle liste dışı takılayım ben :)
ben sucuk yemek istersem sıcak suya atıp pişiriyorum , öylede güzel oluyor . tabi bir kızartma tadı vermiyor ama buda güzel denersen :)
yağsız kızartma bizimkide kendi yağında bir dönem senin gibi suyla yapıyordum bende.
Karatay dene bir de
karatayında mı regl menüsü var
Geçen cuma 67.30
Bu cuma 67.70
Fark +40
Yüzde - 0.59
Diyete başladığımdan beri ilk defa + geldim . Geç yatıp geç kalkmadan dolayı mi yoksa sahurdan mi sporsuz gecti bu hafta ondan mi oldu anlamadim cok üzgünüm 😭😭
bende üzgünüm canım.

Geçen cuma 67.30
Bu cuma 67.70
Fark +40
Yüzde - 0.59
Diyete başladığımdan beri ilk defa + geldim . Geç yatıp geç kalkmadan dolayı mi yoksa sahurdan mi sporsuz gecti bu hafta ondan mi oldu anlamadim cok üzgünüm 😭😭
Spor baya fark ettiriyor canım.neyse bu hafta biraz daha dikkat edersin

PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

:sampiyon::sampiyon::sampiyon: 1. Milana firuze Milana firuze :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:rapci::rapci::rapci:2. erciyes111 erciyes111 :rapci::rapci::rapci:
:KK9::KK9::KK9:3. B Beklenen2 :KK9::KK9::KK9:
:KK200:4. CEYDOS CEYDOS :KK200:
:KK200:5. Birgaripanne Birgaripanne :KK200:
:KK200:6. Melek Ada Melek Ada :KK200:
:KK200:7. A Aycaokurcan :KK200:
:KK200:8. cokofesttt cokofesttt :KK200:
:KK200:9. deniz diyette deniz diyette :KK200:
:KK200: 10. luges luges :KK200:
:KK200: 11. Aomine Daiki Aomine Daiki :KK200:
:KK200: 12. N Nefes1411 :KK200:

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

Back
X