• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bugun gercekten uzgunum, senin bu mesajina karsilik da hislerimi yazmis olayim canim..
CEYDOS CEYDOS kaptanda bende hicbir karsilik almadan bu takimin her isine kosuyoruz.
Listeler, menulere yorumlar, destege ihtiyaci olan arkadaslarimiza destek, yarismalar, eslesmeler vs vs..
Diyetisyen degiliz, yasam kocu degiliz ama onlarin yaptiklarini yapiyoruz.
Aldigimiz tek karsilik takimimiz guzel kilo verince mutlu olmak.
Ama bazen menulere ozen gosterilmiyor, bazen egzersiz yapilmiyor, bazen sil bastan yeniden basliyoruz, bazen kilo bildirimlerini unutup yapmiyor arkadaslarimiz, bazen takim kurallarina uyulmuyor..
O zamanda bu isi devam ettirmek bizim acimizdan zorlasiyor.
Cunku misal kendi adima konusursam 2 kucuk cocugum var, 10 saat turkiye ile saat farkim var, bir suru yapmam gereken evimin isleri var, cocuklarimin etkinlikleri, odevleri- egitimleri var, var da var...
Oturup dinlenecegim kisacik bir zaman bulunca takima geliyorum..
Uzun lafin kisasi , gercekten emek verip karsiligini alamayinca insan uzuluyor.
Umarim herkes daha dikkatli olur bundan sonra...
Gerçekten haklisiniz kaptanım ne diyelim şimdi .800 gr verdim bugün ama ödül yapmadim kendimi kötü hissettim gerçekten geçen hafta baya iyidik bu hafta sonuçlar baya kötü geldi. Allah sizden razı olsun gerçekten çok ilgi gösteriyorsunuz

Merhaba hanımlar halen tartının artı gelmesini düşünüyorum cok moralim bozuk
Ramazan bayramına 3 hafta var 3 hafta içinde hedefime ulasicam kafama koydum bayrama kadar bu isi bitmiş olucak
Sevgili eşim leslie yap hergun gerçekten bn faydasını gördüm 1 mil ile başla yavaş yavaş arttirirsin

Göremedim yaa atıldım mi listeden😲
varsın canım önceki haftalara bakmışsındır en son mesaja bakman gerekiyor
(24 Nisan-01 Mayis 2020)

*** 4. Takım 672. Etap *** ALTINCI

AppLesma (67.3/67.7/+0.4/%-0.59)
Arietty_ (67/67.5/+0.5/%-0.75)
Meryem1306 (75.3/75.7/+0.4/%-0.53)
erciyes111 (69.4/69.1/0.3/%0.43)
Milana firuze (68.9/68.2/0.7/%1.02
)
cokofesttt (64.8/64.5/0.3/%0.46)
Beklenen2 (75.6/74.8/0.8/%1.06)
Tanssss (81.4/81.3/0.1/%0.12)

4. Takım ortalaması: %0.153

sofrada görünce yenmiyor canım. bu işi başaracaksanız hayır demeyi öğrenmelisiniz önce.benim evimde yemek pişmiyor mu sanıyorsunuz. hadi bugün neler vardı yazayım. izmir köfte + bulgur pilavı + bol çeşnili salata + tahinli kemalpaşa tatlısı + ramazan pidesi hadi ben bunlardan hangisini yedim. şaşıracaksın ama aynı masadaydım bunların hiçbirini yemedim. yediğim onlarınkinden ayrı pişirdiğim ızgara köfte + marul yaprakları. suyumu içtim kalktım
Canim ya sendeki iradeyi kiskandim masallah dur demesini ne guzel beceriyorsun tebrikler👏👏👏darisi butun 4. Takimin hanimlarina

bugün menüm
sahur : 1 minik haşlanmış yumurta
yulaflı muzlu süt (2kaşık yulaf+parmak kadar muz+yarım bardak süt+1 erik)
1dilim tb ekmek
salata
1kk peynir
2 zeytin
1ceviz

iftar : 1 tane karnıyarık (patlıcanı kızartma değil )
3 kaşık pilav
cacık
salata

ara : 1 dilim kek
1.5 ceviz,3 badem,2 fındık,parmak kadar muz

su : 1 litre (devam ediyorum)
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Gerçekten haklisiniz kaptanım ne diyelim şimdi .800 gr verdim bugün ama ödül yapmadim kendimi kötü hissettim gerçekten geçen hafta baya iyidik bu hafta sonuçlar baya kötü geldi. Allah sizden razı olsun gerçekten çok ilgi gösteriyorsunuz
ben ödül yaptım valla, 7.olduğumuzu görmemiştim :KK23:

Merhaba hanımlar halen tartının artı gelmesini düşünüyorum cok moralim bozuk
Ramazan bayramına 3 hafta var 3 hafta içinde hedefime ulasicam kafama koydum bayrama kadar bu isi bitmiş olucak
sen iradelisin canım eminim çabuk toparlarsın , cumaya güzel bir eksiyle geleceksin üzülme. bazen oluyor böyle.

hayirli aksamlar hanimlar ❤

sahur
1 haşlanmış yumurta
1 tane muz

iftar
fırında Tavuk(2but)
3 kaşık fırında patates
1 dolu tabak salata
ayran
iki çatal biskuvili pasta

su sahura kadar 3 litre içeceğim

spor 15 DK leslie 105 P
50 squat 150 P
1 saat ev işi 180 P
Menum
Sahur peynir zeytin domates ceviz
İftar 1kase çorba İzmir kofte yapmıştım 1 kofte 3 tane patates bir dilim domates
Bol salata
İftardan sonra bir çatal kadayıf tatlısı

Şimdi bir greyfurt suyu içiyorum kahve yanında

Spor ıkı gundur yapamıyorum :KK43: bir ağırlık oluyor.
menülerinizi beğendim kızlar :) cuma kaçamağı yapmışsınız sizde ucundan azıcık tatlı yemişsiniz , okadarcık tatlılarla tatmin oldunuz mu , ben bir dilim keki götürdüm :dondurma:

İyi geceler cok uzuldum 6. Olmus takim ama olsun. Haftaya daha iyi olur insallah

Bugun ku kilom maalesef 72.1 guzel bir kilo verince gelecegim insallah geri bu hafta tekrar menu yazmaya basliyacagim yoksa ipin ucu kaciyor

Sahur
Yarim dunden kalan pisi 3 kasik makarna 2 kasik ciger aksamdan kalan domates salatalik az peynir zeytin cay

İftar
1 kase tarhana corba yarim tabak manti makarnadan bol roka yarim krep kadar misir unu ve taze soganla yapilan tavada pisen ekmek

Ara
Cay az kabak cekirdegi 2 lokma kakaolu kek onu da kucuk kizim yapti ondan yedim

Bundan sonra daha dikkatli olacagim insallah

Yawrukush Yawrukush iyiyim canim sagol sen nasilsin diyecegim ama bugun sonuclar herkesi uzmus haftaya toparlanir canim
CEYDOS CEYDOS canim daha gelmeye hazir degilim ama menu yazmaya gelecegim insallah

İyi geceler cok uzuldum 6. Olmus takim ama olsun. Haftaya daha iyi olur insallah

Bugun ku kilom maalesef 72.1 guzel bir kilo verince gelecegim insallah geri bu hafta tekrar menu yazmaya basliyacagim yoksa ipin ucu kaciyor

Sahur
Yarim dunden kalan pisi 3 kasik makarna 2 kasik ciger aksamdan kalan domates salatalik az peynir zeytin cay

İftar
1 kase tarhana corba yarim tabak manti makarnadan bol roka yarim krep kadar misir unu ve taze soganla yapilan tavada pisen ekmek

Ara
Cay az kabak cekirdegi 2 lokma kakaolu kek onu da kucuk kizim yapti ondan yedim

Bundan sonra daha dikkatli olacagim insallah

Yawrukush Yawrukush iyiyim canim sagol sen nasilsin diyecegim ama bugun sonuclar herkesi uzmus haftaya toparlanir canim
CEYDOS CEYDOS canim daha gelmeye hazir degilim ama menu yazmaya gelecegim insallah
kız bu nasıl menü şok oldum , sadece hamur işinden oluşuyor , neden böyle oldu bu menü :skandal::skandal::skandal::skandal:

Vallahi evde herkes oruc olunca kim ne isterse yapiyorum. Daha kizartma var normalde ama ondan yemedim dusun cirba dunden kalan mecburen yedim bugun boyle oldu
bayağı bir spor yapmadan erimez bunlar heralde . şu artan yemekler annelerin bir numaralı kilo alma sebebi. ben artık artanı bahçeye hayvanlara koyuyorum yoksa o dökülmesin bu dökülmesin diye kilolar alıp başını gidiyor. bugün cuma kaçamağı için masada kek ve patates kızartması vardı bizdede. patates aşığı birisi olarak tuttum kendimi ve birisini seçtim . hepsini yiyince bunun sonu gelmiyor ,seçim yapmak en güzeli. onu da öteki hafta yerim dedim mesela. bu şekilde kilomuzu daha iyi koruyoruz bence.

Birgaripanne Birgaripanne tekrar tartilmadin mi canim, göremedim galiba. Benimle yarıştığın ve motive ettiğin icin cok teşekkür ederim canım.
Haftaya daha güzel sonuclarla geleceksin eminim canim .
Ayni canim degisen olmadi tarcinli sut icmemenin zarari
Vallahi evde herkes oruc olunca kim ne isterse yapiyorum. Daha kizartma var normalde ama ondan yemedim dusun cirba dunden kalan mecburen yedim bugun boyle oldu
Az yap az ye taktigini uygula daha iyi oluyor ben oyle yapiyordum bir kac gundur uygulamadim kilo veremedim
Birgaripanne Birgaripanne tatlım programın adını sormuştun baktım , kilo takip yazınca google play e çıkıyor.
Saol canim

İyi geceler kızlar hem takım için hem benm için verimli bir hafta olmadı. Ama kararlıyım bu hafta çok güzel geçecek🤗

Sahur: haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir

İftar: bir kepçe mercimek çorbası, salata, 5 kaşık Bamya, iki kaşık yoğurt

Ara: 1 elma, 2 ceviz, 2 hurma

Su ve sporu sahura yakın paylaşırım
Hepimiz için bol eksili bir hafta olması dileğiyle🤗

İyi geceler kızlar hem takım için hem benm için verimli bir hafta olmadı. Ama kararlıyım bu hafta çok güzel geçecek🤗

Sahur: haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir

İftar: bir kepçe mercimek çorbası, salata, 5 kaşık Bamya, iki kaşık yoğurt

Ara: 1 elma, 2 ceviz, 2 hurma

Su ve sporu sahura yakın paylaşırım
Hepimiz için bol eksili bir hafta olması dileğiyle🤗
menün güzel olmuş ,yoğurt biraz daha fazla olabilirmiş sanki diğerlerinin miktarı az çünkü :)

Back
X