bende seni takip ediyorum hiç merak etme.
Menulerini takipteyim azimli dostum, cuma gününe kadar yarışıyoruz. Hic aklimdan cikmiyosunsayende kacamak yapmıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende seni takip ediyorum hiç merak etme.
Menulerini takipteyim azimli dostum, cuma gününe kadar yarışıyoruz. Hic aklimdan cikmiyosunsayende kacamak yapmıyorum
![]()
Ahh canim cok geçmiş olsun. Çocuklar düşe kalka büyüyorlar benim oğlanda yatağından düştü kaç aydır yer yatağında yatırıyorum . Böyle böyle büyüyecekler.Kızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle
Sahur
İki dilim ekmek iki dilim kaşarla tost
İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran
Ara bir bardak sütlü kahve
Su 2 litre
Spor 100 bisiklet hareketi
2 Saat ev isi
fyzanur
CEYDOS
Yawrukush
Bebek istiyor musunuz canim?
Hamilelik olma ihtimali varsa nasil kilo vereceksin?
Harikasin canim, kefir en guzeli, meyvelerde yeterince sekerli :)
Sut olsun kuzuna..
Cok guzel bir menu ,yuruyuste super canim :)
Canim rahatsizsin spordan muafsin, kendini zorlama..
Dinlen bol bol..
Kolay gelsin canim, neler var bahcenizde?
Emeklerine saglik kaptanim, hemen ilk sayfayi guncelliyorum.
Magnolya, patates ve sarma hepsi birarada oldugu icin ceza geliyor kuzum..
Ders calismalarin nasil gidiyor ,gecen gunduzune karismis,, kolayliklar canim..
Cok guzel bir gun olmus canim, insallah sende kisa zamanda iyi olursun, aklim sende....
Cok guzel birgun olmus canim, nasilsin?
Menun oldukca guzel su ve sporunuda guncellersen not edecegim canim.
Diyetisyen menuleriyle guzel gidiyorsun :)
2 gunde guzel olmus kaptanim.
Cok guzel birgun olmus canim.![]()

Canim gecmis olsun gurbet elde Allah sizinle insallah gece gece beni de duygulandirdin.1bucuk yil once ekim ayinda Aras bir gunde emmeyi birakmisti, 22 aylikti tam.
2 gun ust uste emmediginden uyuyamadi, hep emerek uyuyordu, sonra hasta oldu atesi cikti ,asiri huysuzlandi ama ne yapsam emmedi , bende artik vakti gelmisti diye emzirmeyi birakirim boylece demistim.
Hafta sonuydu biraz hava alsin hemde iyi gelir belki diye ailecek parka gittik.
Oradada hic susmadi, salincakta bile agla agla ortaligi yikti.
Sonra kaydiraga gitmek istedi ve orada sakinlesti , oynamaya basladi..
Derken hepimizin keyfi yerine geldi.Parkin merdivenlerinin orada dengesini kaybetti esimde bende onundeyiz, elini tutup ,yetisemeden dustu yuz ustu..
Kucagima aldim , kan icinde yuzu
Alni acilmis, merdivenin demiri parcalamis kuzumu
Acili aradik , ambulans yerine polisler geldi, biz esimle aklimizi yitirdik resmen, agla agla katildi Aras..
Akin onu gorunce kardesime ne olacak diye bir yandan o agliyor , herkes film izler gibi izliyor.
Acile kendimiz surup gittik, ilk gittigimiz acilde 2 saate yakin beklettiler ne zaman iceri alacagimizda belli degil dediler.
Agri kesici dahi verilmedi kuzuma, elimizde kagit havlu , kani durdurduk ama perisan olduk..
Bastik gittik baska acile , aksamin 10u oldu, ne zorluklarla 5 dikis atildi.
Akin hastane koltuklarinda uyudu, kimsemiz yok burada sefil olduk.
1 bucuk yil oldu hala esimle hatirladikca burnumuzun diregi sizlar, ikimizde nasil tutamadik cocugu nasil yaptik diye kendimizi affedemiyoruz.
Ama olacagin onune gecilmiyor..
Bu saatte neden yazdim bunuerciyes111 cocuklar cok zorluklarla buyuyorlar.
Eger iyilerse, cozulecek bir dertse cok sukur deyip hayata devam ediyoruz.
Canini sIkma, Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin, her zaman esirgesin evlatlarimizi, isteyen herkese de nasip etsin...![]()
HAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1.
CEYDOS &
Puuff ===> % 1.91
2.
fyzanur & P Periannem ===> % 1.25
3. A Aycaokurcan &
Aomine Daiki ===> % 1.24
4.erciyes111 &
luges ===> % 0.67
5.Milana firuze & @Tanssss ===> % 0.57
6. @Tarot520 &cokofesttt ===> %0.46
7.AppLesma & B Beklenen2 ===> %0.23
8. M Meryem1306 &deniz diyette ===> %0.13
9. @AdAstraPerAspera &Melek Ada ===> % - 0.68
10.Arrietty_ & @fmad ===> % - 0.79
Dereceye giren ve kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Amin, okurken yaşadım resmen, ağlamamak için zor tuttum kendimi1bucuk yil once ekim ayinda Aras bir gunde emmeyi birakmisti, 22 aylikti tam.
2 gun ust uste emmediginden uyuyamadi, hep emerek uyuyordu, sonra hasta oldu atesi cikti ,asiri huysuzlandi ama ne yapsam emmedi , bende artik vakti gelmisti diye emzirmeyi birakirim boylece demistim.
Hafta sonuydu biraz hava alsin hemde iyi gelir belki diye ailecek parka gittik.
Oradada hic susmadi, salincakta bile agla agla ortaligi yikti.
Sonra kaydiraga gitmek istedi ve orada sakinlesti , oynamaya basladi..
Derken hepimizin keyfi yerine geldi.Parkin merdivenlerinin orada dengesini kaybetti esimde bende onundeyiz, elini tutup ,yetisemeden dustu yuz ustu..
Kucagima aldim , kan icinde yuzu
Alni acilmis, merdivenin demiri parcalamis kuzumu
Acili aradik , ambulans yerine polisler geldi, biz esimle aklimizi yitirdik resmen, agla agla katildi Aras..
Akin onu gorunce kardesime ne olacak diye bir yandan o agliyor , herkes film izler gibi izliyor.
Acile kendimiz surup gittik, ilk gittigimiz acilde 2 saate yakin beklettiler ne zaman iceri alacagimizda belli degil dediler.
Agri kesici dahi verilmedi kuzuma, elimizde kagit havlu , kani durdurduk ama perisan olduk..
Bastik gittik baska acile , aksamin 10u oldu, ne zorluklarla 5 dikis atildi.
Akin hastane koltuklarinda uyudu, kimsemiz yok burada sefil olduk.
1 bucuk yil oldu hala esimle hatirladikca burnumuzun diregi sizlar, ikimizde nasil tutamadik cocugu nasil yaptik diye kendimizi affedemiyoruz.
Ama olacagin onune gecilmiyor..
Bu saatte neden yazdim bunuerciyes111 cocuklar cok zorluklarla buyuyorlar.
Eger iyilerse, cozulecek bir dertse cok sukur deyip hayata devam ediyoruz.
Canini sIkma, Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin, her zaman esirgesin evlatlarimizi, isteyen herkese de nasip etsin...![]()
Cok gecmis olsun cocuklar boyle duse kalka buyuyor Allah koruyor yavrularimiziKızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle
Sahur
İki dilim ekmek iki dilim kaşarla tost
İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran
Ara bir bardak sütlü kahve
Su 2 litre
Spor 100 bisiklet hareketi
2 Saat ev isi
fyzanur
CEYDOS
Yawrukush
Simdi yaptim 150 topuga degme
İyiyim kaptanım çok şükür uzun aradan sonra foruma girdim bugün hatta burayada baktım ama malesef kilo aldığım için çekindim ve yazamadımGonulmeyvesi nasilsin gulum :)
Masallah canim ne guzel, bahceyle ugrasmak da insana ayri bir huzur veriyor.Domates biber patlican kabak bamya salatalik annemgilin on bahcede de karpuz var canim
Oglum 8 aylik istemiyorum ama spiral takili yine de supheye dusmuyor deilim
2 haftada 3 kilodan fazla verdim bu hafta fazla veremedim ama olsun yine de cok memnunum 70 leri bir gorsem daha iyi olacak esimin gunduz vardiyasinda daha cok veririm zannediyordum ama veremedim demek ki 4 12 benim icin daha iyi
Canim buradan bakip begendigin bir egzersiz varsa evde yapabilirsin :)4.takimin sportifff hatunlariiii
Bana sspor videosu önermek ister misiniz? Yalniz dizlerim sıkıntıli. Dizi cok yormayan egzersiz olmali.
Allah razi olsun canim, Allah korusun butun evlatlari..Canim gecmis olsun gurbet elde Allah sizinle insallah gece gece beni de duygulandirdin.
Canim baska eslesmek isteyen arkadasta varsa , yazsinlar senle esleyecegim.CEYDOS Waoww bu hafta 1. Olduğumuza inanamıyorum.
Ben şoook
Çok fena gaza geldim
Uygulamayı uzun süredir kullanamıyorum. Silip yüklememe rağmen. Cromeden açmak zahmetli bir sürü açık kayitli sayfam var. Burda aktifligimide en çok bu etkiliyor.
Eş olmak isteyen varsa ben varım.
Cuma günü bekle ben geliyorummmm![]()
Amin canim, eksik olma...Amin, okurken yaşadım resmen, ağlamamak için zor tuttum kendimi
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
Hic egzersiz ya da ev isi, aktivite vs var mi gulum?2 mayıs kahvaltı
1 yumurta 5 zeytin, top peynir, 1 br çay, 1 omlet
Akşam tavuk sote,1 bardak ayran, 2 lt su
Bugün sahur
1 br kahve, tavuk sote , 1 litre su
İftar
Fasulye yemeği, salata, küçük kase arpa şehriye çorbası, ayran(iftar planım bu değişiklik yada ekleme olursa yazarım)
Canim tekrar hosgeldin seni burada gormek ne guzel.İyiyim kaptanım çok şükür uzun aradan sonra foruma girdim bugün hatta burayada baktım ama malesef kilo aldığım için çekindim ve yazamadım
Sizler nasılsınız
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| 200 IA | ![]() ![]() | |||||
|