• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Komşu bugün istedi tartıyı verdim. Alırken aceleyle kutunun üstüne koydum, uyutucam diye. Uyandıktan sonra görür görmez koşa koşa ona gitti. elinden düşürdü 😭 normalde de hep peşindeydi de😂 koltuğun altına itiyordum alamiyordu. Görüncede bi hevesle oynamaya başlamış. İyi yine erken fark ettim. Yemek yapıyordum. Ses geldi, bi baktım patlama sesine korkmus haraket siz duruyordu. Uzaktan kucaklerken de benim ayağıma girdi. Sonra onunla uğraştım. Elektrik su0urgesine de bayılıyor, peşinden hiç gitmez. Cam diye supuremedim. Komşuya bıraktım. O kısmı süpürdüm aldım. Arkamı bi döndüm elektrik süpürgesini düşürdü 😂😂 su dökülmeye başladı 😱 elektrikten çektim. Baştan tekrar. 🤣🤣Çok yoruldum, hem gülüyorum, hem yaptığım işi tekrar yaptığım için sinirleniyorum. Ekşınlı bir akşamdı😁
Ne yazdım ya, yazarken tekrar yaşadım resmen😂😂
allah butun cocuklu anne lere sabir versin,
ortalıkta bir şey koymaya pisman etmeseler olmaz insanı.

Herkese iyi geceler çok yoğun bir gündü ara girdim ama yazamadım bir türlü ramazan böyle yoğun geçecek herhalde henrn menümu yazıp kaçayım sabah gelirim inşallah ☺
Sahur
iki tam ünlü küçük akıtma, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim peynir

İFTAR
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, salata, iki çatal fırın patates, bir bardak ayran

Su az oldu bugün yaa 1.5 litre
Spor da ev işi 3 saat kadar
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur

Komşu bugün istedi tartıyı verdim. Alırken aceleyle kutunun üstüne koydum, uyutucam diye. Uyandıktan sonra görür görmez koşa koşa ona gitti. elinden düşürdü 😭 normalde de hep peşindeydi de😂 koltuğun altına itiyordum alamiyordu. Görüncede bi hevesle oynamaya başlamış. İyi yine erken fark ettim. Yemek yapıyordum. Ses geldi, bi baktım patlama sesine korkmus haraket siz duruyordu. Uzaktan kucaklerken de benim ayağıma girdi. Sonra onunla uğraştım. Elektrik su0urgesine de bayılıyor, peşinden hiç gitmez. Cam diye supuremedim. Komşuya bıraktım. O kısmı süpürdüm aldım. Arkamı bi döndüm elektrik süpürgesini düşürdü 😂😂 su dökülmeye başladı 😱 elektrikten çektim. Baştan tekrar. 🤣🤣Çok yoruldum, hem gülüyorum, hem yaptığım işi tekrar yaptığım için sinirleniyorum. Ekşınlı bir akşamdı😁
Ne yazdım ya, yazarken tekrar yaşadım resmen😂😂
allah butun cocuklu anne lere sabir versin,
ortalıkta bir şey koymaya pisman etmeseler olmaz insanı.
Çocuklu olunca evde hareket ve iş hiç bitmez malesef
Benim oğlanda sandalyeye ordanda.mutfak masasına çıkıyor surahi peçete meyve ne varsa oynuyor . Dusecek basina bisey gelecek diye korkuyorum onlem olarak her odanin kapısı kapalı oturuyoruz bide sürekli peşindeyim

en iyisini yapmışsın kotu niyetli degiler iste niye sa kayin valideler boyle olmalari gerekdigni dusunuyor, hem benim esim ailenin tek oglu. ben köye gelin geldim ama şimdilik tarla falan is yapmıyorum ama yinede köyde gelin olmak zor.
gerçi, tam köy değilde ilçe aslinda ama köyden cok farki yok.
daha nerde yaşadığını bilmiyorum.
:kızgın:
Hangi ilcedesin soylemek istersen tabi
Ya ben seviyorum boyle hayvanlari bahceyi falan ama benim esim cokca ugrasiyor ben hobi olarak dusun arkadaslarim ailemde hep kadinlar yapiyor ben sadece kendim yapmis olsaydim bu kadar dirayetli olmazdim
Bana da 7 oglanli yere gittin kaynanana bir gun bakmadin dediler halbuki ben simdide esim e diyorum kira da bile oturmus olsam kendi evimde bakarim ben
4 kaynim 2 gorumum ayni koyde oturuyor gorumler uzak ama olsun yasam sartlari zor bir de ben direk cevap veririm simdi bile sakalasmalarimiz agir yani
Gelin olarak ilk oraya indigim icin hemen su verdim tasla burda adet oldu sonra da 2 saat bile durmadan evime geldim
Gorucu usulu mu severek mi

Herkese iyi geceler çok yoğun bir gündü ara girdim ama yazamadım bir türlü ramazan böyle yoğun geçecek herhalde henrn menümu yazıp kaçayım sabah gelirim inşallah ☺
Sahur
iki tam ünlü küçük akıtma, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim peynir

İFTAR
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, salata, iki çatal fırın patates, bir bardak ayran

Su az oldu bugün yaa 1.5 litre
Spor da ev işi 3 saat kadar
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur
Menün çok güzel olmuş canım ama su biraz az olmuş sanki

Hayirli sabahlar
Sahur ay ne yedigimi unuttum iyimi
İftar
5 kasik pilav 1 tabak yayla corbasi 5 kasik kuru fasulye salata avuc ici kadar ev yapimi kiymali pide 1 de biber dolma kiymali bu menu hic olmadi biliyorum ama o kalmasin bu yazik olmasin derken ne yedim anlamamisim yarin telafi ederim insallah

Su 1 .5 lt
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Puuff Puuff

Selam kızlar ben artık kilo verememekten çok sıkıldım gerçekten kilo vermek istiyorum ama ipin ucu kaçınca pes edıyorum artık ben çok sıkıldım bu durumdan kaçtıysa artıyor artıkça kilo alıyorum sonra iki kilo verıp ver al gibi koruma altına geçiyorum
Ben çok sıkıldım bi yolu bulamadığım için bu takımdakilerı mahcup olmak istemıyorum istemediğim için ayrıldım
Biliyorum ki herkes bendem nefret edecek kilo veremeyen kız gene burada diyecek öyle düşünüyorum kilo ver diyen insana çok mahcup oluyorum özellikle kaptana :(
Vazgeçebilsem verıyorum evet eminim ama vazgeçemiyorum
60 kilo olunca nelere vermedım
Çok sıkıldım artık :(

Selam kızlar ben artık kilo verememekten çok sıkıldım gerçekten kilo vermek istiyorum ama ipin ucu kaçınca pes edıyorum artık ben çok sıkıldım bu durumdan kaçtıysa artıyor artıkça kilo alıyorum sonra iki kilo verıp ver al gibi koruma altına geçiyorum
Ben çok sıkıldım bi yolu bulamadığım için bu takımdakilerı mahcup olmak istemıyorum istemediğim için ayrıldım
Biliyorum ki herkes bendem nefret edecek kilo veremeyen kız gene burada diyecek öyle düşünüyorum kilo ver diyen insana çok mahcup oluyorum özellikle kaptana :KK43:
Çok sıkıldım artık :KK43:
Canim hepimiz yüzlerce kez denedik ve vazgectik, denemeyi biraksak bizde bu istah varken ağır yasamlara doneriz.
Vermiyorsan da en azindan dikkat ediyorsun bu da guzel.
Sabirli olmamiz lazim.

Kullanıcı Adı : Gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz:73.350
Hedef kilonuz :57.0
Kilo alma hikayeniz : düzensiz ve sağlıksız beslenmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Biliyorum ki herkes bendem nefret edecek kilo veremeyen kız gene burada diyecek öyle düşünüyorum kilo ver diyen insana çok mahcup oluyorum özellikle kaptana :KK43:
Çok sıkıldım artık :KK43:
Ah canim ah benim bir kuzenim var sen sukret haline ve silkelen topla kendini
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)

Hosgeldin canim

İsim (İsteğe Bağlı ):

Hoş geldin canim
İnsallah hedef kilolarimiza birlikte ulasiriz .

Canim hepimiz yüzlerce kez denedik ve vazgectik, denemeyi biraksak bizde bu istah varken ağır yasamlara doneriz.
Vermiyorsan da en azindan dikkat ediyorsun bu da guzel.
Sabirli olmamiz lazim.
Evet dikkat edıyorum itina ile yemiyorum doydu mu birakıyorum ekmek şeker yemezsem bal gibi zayıflarım

Back
X