tünaydın 4. takımın şahane kadınları. bugün nasılsınız? ben henüz uyandım dersem beni taşlar mısınız?
o da bişey mi yavrum , benim küçük sabah 8 baba işe gider başalr ağlamaya akşam 8 baba gelene kadar ağlardı hiç susmazdı. nasıl bir sabrım varmış diye dönüp bakıyorum geçmişe bazen. geçen gün büyük kızımla konuştuk hatta. hala atarlı kraliçedir kendisi.Şöyle kaptanım bizim şuan koliklik ağlamalarımız gaz sancılarımız var.. iftardan sonra başlıyoruz sahura kadar.. geçecek diyorum sabretmeye çalışıyorum ama bazen öyle bir oluyorki oturup onunla ağlayasım geliyor..
Teşekkürler canım
Özel değilse problem ne canım.. bende pkoyum.. Benim de bebek çok zor oldu
Maşllah cnm![]()
bir gece terapi yap kendine ama lütfen hafta sonu olmasın o zaman alınan kararlar hafta içi bozuluyor. de ki kendine ben bu işe başlayacağım ve bu sefer son olacak ama ikna et. ve ertesi gün başla.Selam kızlar ben artık kilo verememekten çok sıkıldım gerçekten kilo vermek istiyorum ama ipin ucu kaçınca pes edıyorum artık ben çok sıkıldım bu durumdan kaçtıysa artıyor artıkça kilo alıyorum sonra iki kilo verıp ver al gibi koruma altına geçiyorum
Ben çok sıkıldım bi yolu bulamadığım için bu takımdakilerı mahcup olmak istemıyorum istemediğim için ayrıldım
Biliyorum ki herkes bendem nefret edecek kilo veremeyen kız gene burada diyecek öyle düşünüyorum kilo ver diyen insana çok mahcup oluyorum özellikle kaptana
Vazgeçebilsem verıyorum evet eminim ama vazgeçemiyorum
60 kilo olunca nelere vermedım
Çok sıkıldım artık![]()
kız ne öyle nispet yapar gibi regl oldum falan. bende dün gece çok ümitlendim ama fos çıktı. harika gerçekten fark muhteşem.Cuma 62.4
Bugun 61.4
Regl olduğum icin güzel eksi geldi
hadi bu sefer pes etmek yok. eşini dinlemiyorsun kesinlikle, bu geçen seferki günlerini zaten yapamazsın bol tatlılı olanlar. tekrar hoşgeldin aramıza.Kullanıcı Adı : Gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz:73.350
Hedef kilonuz :57.0
Kilo alma hikayeniz : düzensiz ve sağlıksız beslenmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)
Yawrukush
CEYDOS
bende aynı dolanıyorum.63 civarında canım. bişeyler yapmak gerek ama çözemedim.63,6 idim. Büyük ihtimalle 62 yi gördüğümde kırılacak her şey. Bekliyorum, devam ediyorum![]()