• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic de akillanmadi, suan hala mutfakta ayagimin dibinde, taburesini almaya calisti, bak ellerine yine olur dedim yok , her sey oyun ona..
Aclikla kilo vermek hic dogru degil canim bunu sen en iyi biliyorsun, eninde sonunda kirilacak direnc kilon, biraz daha sabir.. :KK200:
haylaz adam ya. ama daha çok küçük annesi.
sabrediyorum zaten. yılmadan bekliyorum.
05.05.2020

Sahur

2 yk omblet
1 dilim beyaz peynir
1 cb kefir
Yeşillik

İftar

2 kase şehriye çorbası
4 yk yoğurlu köz biber
1 dilim tambuğday ekmeği

Su 2,8 lt

Ara
1 elma

Bugün tartılayım dedim 64,3 çıktım cumaya çok umutluyum inşallah :KK73:

B Beklenen2 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
cumaya 64 olacak o demekki gözün aydın

tünaydın 4. takımın şahane kadınları. bugün nasılsınız? ben henüz uyandım dersem beni taşlar mısınız?:KK68:

o da bişey mi yavrum , benim küçük sabah 8 baba işe gider başalr ağlamaya akşam 8 baba gelene kadar ağlardı hiç susmazdı. nasıl bir sabrım varmış diye dönüp bakıyorum geçmişe bazen. geçen gün büyük kızımla konuştuk hatta. hala atarlı kraliçedir kendisi.
bir gece terapi yap kendine ama lütfen hafta sonu olmasın o zaman alınan kararlar hafta içi bozuluyor. de ki kendine ben bu işe başlayacağım ve bu sefer son olacak ama ikna et. ve ertesi gün başla.
kız ne öyle nispet yapar gibi regl oldum falan. bende dün gece çok ümitlendim ama fos çıktı. harika gerçekten fark muhteşem.
hadi bu sefer pes etmek yok. eşini dinlemiyorsun kesinlikle, bu geçen seferki günlerini zaten yapamazsın bol tatlılı olanlar. tekrar hoşgeldin aramıza.

bende aynı dolanıyorum.63 civarında canım. bişeyler yapmak gerek ama çözemedim.
Allah iyiliğini versin canim :) ne nispeti kiz, aciklama yaptim. Bilirsin kilo olayinda regl aciklamasi cok önemli 😂.

Oyy canim, insallah seninki de olur .
ya inşallah nasıl bir gaz şişliği var anlatamam patlıycam zannettim dün gece. genelde regl öncesi olurdu ama bugün beklentimi karşılamadı.
Kakaolu islak kek yaptim ne kadannnn güzel kabardi.
Bakalim yiyecek miyim, yemeyecek miyim. İrademe nefsime ne kadar hakim olacağım
sana yiyebileceğin tarif
1 çorba kaşığı tereyağ erimiş
1 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı tatlandırıcı stevia tercihen
2 çorba kaşığı süt badem sütü vs olabilir
1 yumurta
1/2 kabartma tozu

hepsini krıştır mikrodalgada pişir. 4 dk kadar pişirdim ben. tarifte 1,5 dakika diyordu. oran artınca pişmedi. ben iki katı yaptım geçenlerde evdekilere kare yoğurt kapları harika kalıp oldu.

6mayıs iftar
Bi bardak su
Bi kase ezogelin çorbası
2 sürü çiğköfte
3 bardak ayran
1 kaşık helva
1 tatlı tulumba
Çok fena şiştim 🙄🙄

Selam kızlar ben artık kilo verememekten çok sıkıldım gerçekten kilo vermek istiyorum ama ipin ucu kaçınca pes edıyorum artık ben çok sıkıldım bu durumdan kaçtıysa artıyor artıkça kilo alıyorum sonra iki kilo verıp ver al gibi koruma altına geçiyorum
Ben çok sıkıldım bi yolu bulamadığım için bu takımdakilerı mahcup olmak istemıyorum istemediğim için ayrıldım
Biliyorum ki herkes bendem nefret edecek kilo veremeyen kız gene burada diyecek öyle düşünüyorum kilo ver diyen insana çok mahcup oluyorum özellikle kaptana :(
Vazgeçebilsem verıyorum evet eminim ama vazgeçemiyorum
60 kilo olunca nelere vermedım
Çok sıkıldım artık :(

Canım sakın öyle düşünme. Burası gerçekten insanı frenliyor. Eğer bırakırsan ipin ucu tamamiyle kaçar. Yeniden tekrar başla canim .
Kullanıcı Adı : Gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz:73.350
Hedef kilonuz :57.0
Kilo alma hikayeniz : düzensiz ve sağlıksız beslenmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)

Hoşgeldin canim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
2gundur ugrayamadim, pazartesi Akinin okulu , odevleri cok yogundu.Birde ogretmenler gunuydu, bende sinif annesi oldugum icin ogretmenin hediyesi, power point slidelari ve videolar ile ogretmenimizi sevindirme isleri bendeydi.Cok yogun bir gundu.
Dunse sabah cocuklara kahvalti hazirliyordum, 2 saniyeligine yukari ciktim ve aglama sesiyle asagi indim.Ufakligim sen tabureyi cek mutfaga ve sicak ocaga elini sur, sag elinin parmaklari yandi :(
Ne yanik kremleri, ne buz hicbir sey fayda etmedi, oyle boyle aglamadi ama :(
Tum gun abartisiz soguk suyun icine elini sokup yasadi..
Oglen uykusuna bile oyle yatirdik, aksam uzeri biraz hafifledi..
Hic giremedim siteye Aras surekli yanimdaydi , ohalde birde Akinin odevleri vs ile ilgilendim.
Aksam 8de odevlerini yollayabildik ogretmene, cok yoruldum, cok yiprandim dun.
Hidrellez di onun icin bile bir sey yapamadik.Hepinizin hidrellezi hayirli olsun.Tum dunyaya saglik, mutluluk, huzur, bolluk bereket getirsin..
Sizler nasilsiniz gorusmeyeli kizlar, ozledim hepinizi...
Oyyy kuzum cok geçmiş olsun yanık cok kötüdür canı da çok acımıştır. Kuzum benim.

Kullanıcı Adı : Gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz:73.350
Hedef kilonuz :57.0
Kilo alma hikayeniz : düzensiz ve sağlıksız beslenmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
hoş geldim, en saglikli şekilde kisa sürede hedefne ulasirsin insallah.

İyi geceler bugün ne yedim
Sahur domates marul
2 kk peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek 1 yumurta
İftar
Bir tabak katkılı kabak dolması (içi bulgur ve kıymadan hazırlanan sarımsaklı yoğurtlu yöresel bir yemek)
Bir kase çorba
3 veya 4 hurma
A ta bir armut 10 erik
Biraz önce acıktım sade bir kase yoğurt yesim
1 saat yürüyüş 10 bardak su
Daha dıkkatli olmama rağmen bugün de tartıda artı çıktım. Henüz refleks olamadım. Artık regl olmak istiyorum :KK34:
Şişkinlik beni mahvetti. Tuvalete de çıkamıyorum.

En Büyük KK
Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
2gundur ugrayamadim, pazartesi Akinin okulu , odevleri cok yogundu.Birde ogretmenler gunuydu, bende sinif annesi oldugum icin ogretmenin hediyesi, power point slidelari ve videolar ile ogretmenimizi sevindirme isleri bendeydi.Cok yogun bir gundu.
Dunse sabah cocuklara kahvalti hazirliyordum, 2 saniyeligine yukari ciktim ve aglama sesiyle asagi indim.Ufakligim sen tabureyi cek mutfaga ve sicak ocaga elini sur, sag elinin parmaklari yandi :KK43:
Ne yanik kremleri, ne buz hicbir sey fayda etmedi, oyle boyle aglamadi ama :KK43:
Tum gun abartisiz soguk suyun icine elini sokup yasadi..
Oglen uykusuna bile oyle yatirdik, aksam uzeri biraz hafifledi..
Hic giremedim siteye Aras surekli yanimdaydi , ohalde birde Akinin odevleri vs ile ilgilendim.
Aksam 8de odevlerini yollayabildik ogretmene, cok yoruldum, cok yiprandim dun.
Hidrellez di onun icin bile bir sey yapamadik.Hepinizin hidrellezi hayirli olsun.Tum dunyaya saglik, mutluluk, huzur, bolluk bereket getirsin..
Sizler nasilsiniz gorusmeyeli kizlar, ozledim hepinizi...
Bir daha boyle birsey yqsaraan patates rendele koy canim yada dis macunu
Sahur domates marul
2 kk peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek 1 yumurta
İftar
Bir tabak katkılı kabak dolması (içi bulgur ve kıymadan hazırlanan sarımsaklı yoğurtlu yöresel bir yemek)
Bir kase çorba
3 veya 4 hurma
A ta bir armut 10 erik
Daha dıkkatli olmama rağmen bugün de tartıda artı çıktım. Henüz refleks olamadım. Artık regl olmak istiyorum :KK34:
Kuzum etiket yapmayi unutmusun
Menun idare eder

Sahur domates marul
2 kk peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek 1 yumurta
İftar
Bir kase çorba
3 veya 4 hurma
A ta bir armut 10 erik
hepimizin ortak derdi haline geldi. topluca çözüm bulmak şart oldu. şimdi ben civanperçemi denedim üstüne soğan suyu kaynattım olmadı sende dene istersen. şimdi kür halinde hayıt otu yapacağım bakalım o ne tepki gösterecek.

Back
X