• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma 60.0
Pazartesi 60.2 cikti.
Regl her an olabilirim gecikedebiliyor ama benim.
Cumaya hizlanmali ya deniz diyette deniz diyette telas yaptim☺
nanik yapar gibi herkes reglinden bahsediyor ben menopoza girdim azıcık saygı şekerim olmuyor kıskanıyorum.vallahi gideceğim şu hormon ilaçlarından kullanacağım en sonunda. gider o 200 merak etme

Merhaba canim ankara dayim 3 çocuk annesiyim 40 yaşındayım.gruba 4 aralıkta 85.20 olarak basladim cuma günü 65.90 olarak mezun oldum.
Benimde dizler kötü. Ip atlamalı ,jj hareketlerini yapamam idrar kaçırıyorum afedersin 😰
Müthiş azmin varmış canım tebrikler. Koruma dönemine çok dikkat et, bengibi kilo alıp dönme canım 😄. İsmin Esma mi? Yenimahalle'deyim ben sen neredesin?
CEYDOS CEYDOS tatlı için ceza vermek gerektiğini yazmış. Bu durumda senin ceza kol çalışması olsun. Dambıl ya da su şişesiyle kol hareketleri ne dersin? (20x2 set yukarı aşağı) images (1).webp

17 mayıs 2020 bugün ne yedim ?

iki gün boyunca akşam yediklerim bana şişkinlik yapınca günü detoks ile geçirdim taki akşama kadar.
detoks : yeşil çay + süt + tarçın + zencefil 12:30 14:30 16:30 18:30
akşam : ton balıklı salata
su : 1500 ml devam
spor : 400 jc : 1200 puan
squat : 70 adet : 210 puan
9027 adım : 451 puan
toplam : 1861 sahalara kısmen döndüm hadi bakalım.

erciyes111 erciyes111

bende anlayamıyorum çünkü ilk paylaştığın menü bu neden oldu söyleyemeyeceğim. üzüldüm.
Sorma canım moral bozukluğu oldu. Hatta bu sabah amaan boşver moduna girmeme az kalmıştı. Allah'tan toparladım kendimi.
Aslında bir fikrim var ama biraz kötü yazmayayım buraya 😄😄
Ceyda'cim seni merak ettim, postlar eskilerde kalmıştır aramaya da vakit bulamadım. Biraz anlatsana kendini (en azından biz yeni katılanlar için ☺️☺️).

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canim tanisalim yoksa cezalar surekli degisir
26 yasindayim
1 kiz 1 erkek cocugum var ikisi de sezeryan
Kecilerimle ve bahcemle ugrasiyorum vakit buldukca
Onlisans mezunuyum
Evimde calisiyorum
Biraz neseli biraz da aceleci bir insanim
Selam canim gozumden kacmis mesajin
Memnun oldum ozlem bende 34 yasindayim eski kaptan yardimcisiyim cok guzel kilo verip mezun olduktan sonra bir rahatlama olmus olacakki bu haldeyim 2 tane minnak ogullarim var bana kok soķtürüyorlar evde

Bugunun pazartesi oldugunu unuttum muhtelen arti geldigim icin 😣😣😣
76.0 ciktim
Baslangic kilom oysaki 75.6 idi
Bukadarmi etki eder bi insanin bunyesine cok kotu besleniyorum kizlar durmam lazim ama olmuyor kotu beslenmeye devam
Birgaripanne Birgaripanne CEYDOS CEYDOS
üzülme bende artıdayım malesef ediyor canım. azıcık cozutunca malesef yükseliyor sonuçlar.sen ki bu yolu taş gibi olarak tamamlamış bir hatunsun azıcık dikkatle başarırsın.

Selam canim gozumden kacmis mesajin
Memnun oldum ozlem bende 34 yasindayim eski kaptan yardimcisiyim cok guzel kilo verip mezun olduktan sonra bir rahatlama olmus olacakki bu haldeyim 2 tane minnak ogullarim var bana kok soķtürüyorlar evde
Dönüşümüz muhteşem olacak deyip iddali başlayalım kozmocum 😄😄

Sorma canım moral bozukluğu oldu. Hatta bu sabah amaan boşver moduna girmeme az kalmıştı. Allah'tan toparladım kendimi.
Aslında bir fikrim var ama biraz kötü yazmayayım buraya 😄😄
Ceyda'cim seni merak ettim, postlar eskilerde kalmıştır aramaya da vakit bulamadım. Biraz anlatsana kendini (en azından biz yeni katılanlar için ☺☺).
menülerini düzenli paylaş daha aktif ol bırakma hissiyatın azalır kendini sorumlu olarak görmelisin.
çokta matah bir tarafım yok. 44 yaşında ev hanımı 2 kız çocuk ama büyük çocukların annesiyim. 26 yıldır aynı adama bağlı yine aynısıyla 22 yıldır evliyim. şimdilik erzincan'da ikamet ediyorum. çok fazla herşeyi kafaya takmayan salla gitsin hayat her şeye rağmen güzel mantığıyla yaşayan bir kadınım işte. saç rengimi değiştirmeyi ,kitap okumayı , uzun yolculuklara çıkmayı severim. :KK68:
hemen not düşeyim 1 yaşından beri diyetteyim

üzülme bende artıdayım malesef ediyor canım. azıcık cozutunca malesef yükseliyor sonuçlar.sen ki bu yolu taş gibi olarak tamamlamış bir hatunsun azıcık dikkatle başarırsın.
Insallah canim bakim cumaya sonuc ne olucak en azindan almayi durdururum ayy neguzel inmistim yaa su karantinadan once bile 72 ler de hayiflaniyordum kilo aldim diye hep kotu beslenmeden ceydosum

Back
X