- 3 Aralık 2019
- 907
- 2.977
- 43
Azar azar giden kilo kalici oluyor geri gelmiyor. Eski esim az olsun öz olsun demi ya.Cuma 75.2
Bugun 75.1 gıdım gıdım kablumbağa hızında kılo veriyorum. Buna şukur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azar azar giden kilo kalici oluyor geri gelmiyor. Eski esim az olsun öz olsun demi ya.Cuma 75.2
Bugun 75.1 gıdım gıdım kablumbağa hızında kılo veriyorum. Buna şukur![]()
Evet biz hala cok cikmiyoruz disari ama ev ustume ustume gelmeye basladi, bitse artik su hastalik artik off ☺Baya yerleşti gibiler normalde kilo vermem zaten hızlı değil benim tiroidden dolayı bakıp göreceğiz ☺ Biz evdeyiz sürekli arada yürüyüşe çıkıyoruz active caseler baya düşünce stresim azaldı biraz daha çok dışarda yürüyüş yapar olduk ☺ Sen nasılsın nasıl gidiyor
canimmm ❤Yaaaasen bitemedin kaptan
Bu grup ne kadar şanslı
Sen
Yawrukush
Eski kaptanlar da
@Kozmogirl17
stitch
Hepiniz ve tüm üyelerimiz de harika insanlar ❤
Allah şifa versin kaptanımInsallah canim, bogazini tutuyor, arada oksuruyor ve atesi var Feyzos![]()
İnşallah canımMerhaba
Evet çok yemek yemezdim eskiden bu yana
Genelde tek öğün le günüm biterdi. Ama sonra sonra yemeye alıştım
Ben ancak baya az yedigimde ve uyudugumda ac olursam kilo verebiliyorum. Ilcedeyken eliptik bisiklet almistim. Bir donem 5 alti kilo vermiştin onunla sonra geri almistim.
Şu anda sahurda meyve yada yoğurt altınbaşak kepeklinin yarısını yiyorum.
bazen ceviz bazen badem.yiyorum bir kaç tane. 2 buçuk su içiyorum. Iftarda da hafif yemekler yemeye çalışıyorum
Hiç ekmek tüketmiyorum.
Spor olarakta evde spor programı veya eliptik yapıyorum ama çokta yapmıyorum. Inşallah sağlıklı beslenmeye de sporda burada motive olup tamamen hayatıma katarım.
Kuzuuum tez yazıyordun sanırım bitti mi ocanimmm ❤
Ahhhh ahhh cezalarHayırlı olsunasena87
Sadece hipotiroidim var. Gebelikte gestasyonel diyabetim vardı insülin kullandım ama Doğum sonrası şeker yüklemesinde sıkıntı olmadı. Anne tarafım hep diyabetanneanne, dayı, teyze, anne falan
kilo vermeyi bu yüzden de istiyorum zaten yoksa ileride diyabet hastası olacağım
Bol karbonhidrat olmuş canım Keske suyunu daha arttırabilseydinNeyse üzülerek 100 mekik cezası geliyor . Bugün kaldığın yerden devam dünü unut
Hoşgeldinben Aysun , gruba düzenli uğrarsan motivasyonun düşmez ve kilolar da gider inş
Ben de 61 olmuşumSağol bitanem, çabalanip duruyorum. Güncel 60.6 oldum ama listeye giremedim
İzne ayrilma kilom 60
Senin nasil gidiyor bebetom![]()
çok zararlı gıdalar yok o yüzden yırttın hadi gene iyisin. senin yüzünden stres bastı bana. bende eşya toplayacağım karar verdim. çarşamba başlıyorum.
bak bayram geldi. cicilerimizi giyip evde poz vereceğiz.elbiseler güzel dursun değil mi? ben daha ileri gidip dışarı çıkarak arkadaşlarımın bayramlarını camlarından kutlayacağım.
direk ceza okuyamadım bile yavrum ne yaptın sen
Menün güzel olmuşİyi geceler
Sahur
Ceyrek yufka kadar ispanak li gozleme salata az yagda yumurta zeytin peynir cay
İftar
2 kepce mercimek corbasi 4 kasik zeytinyagli taze fasulye 1 dolu kasik tavuk sote az cacik bir kase salata ceyrek krep kadar pirasali misir unlu ekmek
Ara 1 buyuk kupa turk kahvesi
Simdi bir sade soda
Su 3lt
Spor yok ev isi cok
Yawrukush
CEYDOS
asena87
cokofesttt
Canım iftarla sahur arası en az 2,5 lt su içmeye çalış.. menün güzel bence..18 mayıs menüm
sahur : 2 yumurta
2dilim ekmek
peynir
zeytin
domates,biber
iftar : 5 kaşık etli patlıcan
1 parmak kadar tb ekmek
yoğurt
1.5 kepçe çorba
salata
2kuru kayısı
su : henüz 1 bardak
spor : henüz yok ,yapabilirsem yapacağım
Yawrukush
CEYDOS
Aomine Daiki
Evetİnşallah canım
Diyetisyen menüsüyle kilo almanın sebebi budur o zaman :)
Çünkü vücudun az yemeye çok alışmış
Olsun şimdi o zayıf hallere geri döneceğizEvet
Yoksa listede birşey yok herkes zayıflar.
Ama ben normal yiyince kilo alan cinstenim. Yaş ilerledikcede yemek yemeyi sevdim ve şişman oldum gittim.
Ağzın bal yesin canım. Tabı kılo verinceAzar azar giden kilo kalici oluyor geri gelmiyor. Eski esim az olsun öz olsun demi ya.