• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

32 yasindayim annemlere gittigimizde hala kavga ediyoruz😀

8 numaranin altini ombre gibi acmaknistersen yukarida kulluluk olmasi gerekir diye dusunuyorum.
O yuzden ust kisimlara 7.1-8.1-gri ve 0,22 alip karistiriyorum.

Evet dedigin gibi olmamis canim ama rn azindan spora azim etsen daha gun bitmedi.

Allah kabul etsin orucunu canim valla oructa ben daha cok yiyorum sende fazlalik yok ama suya zorla kendini gece.
Simdi hep duyuyorum 20 li yaslarda olsaydim hep su icerdim ya da guzelligimi suya borcluyum.
Bunlari 20li yaslarda duysaydim ne vardi😀

Ikindi ve aksam olmamis sanki,bir kac zamandir menulerine yapilan yorumlara bakiyorum canim,hala pirincten,bulgurdan,ekmekten vazgecmiyorsun sanki
Sanki vazgecsen,kafana koysan bir kez daha kolay kilo verirsin gibi.🤩

Afiyet olsun,Allah kabuk etsin orucunu.
Bu donem herkesin şaşiyor tabi menuleri ama lahmacun,serbet falan hayatindan cikmali sanki.bir de sahurla iftari dengelesen daha iyi olur.

Allah kabul etsin orucunu canim,kizinin dogum gunu kutlu olsun,az da gitse duzenli kilo veriyorsun bu cok guzel ama sahurda suyla nasil dayandin beee🙈

32 yasindayim annemlere gittigimizde hala kavga ediyoruz😀

8 numaranin altini ombre gibi acmaknistersen yukarida kulluluk olmasi gerekir diye dusunuyorum.
O yuzden ust kisimlara 7.1-8.1-gri ve 0,22 alip karistiriyorum.

Evet dedigin gibi olmamis canim ama rn azindan spora azim etsen daha gun bitmedi.

Allah kabul etsin orucunu canim valla oructa ben daha cok yiyorum sende fazlalik yok ama suya zorla kendini gece.
Simdi hep duyuyorum 20 li yaslarda olsaydim hep su icerdim ya da guzelligimi suya borcluyum.
Bunlari 20li yaslarda duysaydim ne vardi😀

Ikindi ve aksam olmamis sanki,bir kac zamandir menulerine yapilan yorumlara bakiyorum canim,hala pirincten,bulgurdan,ekmekten vazgecmiyorsun sanki
Sanki vazgecsen,kafana koysan bir kez daha kolay kilo verirsin gibi.🤩

Afiyet olsun,Allah kabuk etsin orucunu.
Bu donem herkesin şaşiyor tabi menuleri ama lahmacun,serbet falan hayatindan cikmali sanki.bir de sahurla iftari dengelesen daha iyi olur.

Allah kabul etsin orucunu canim,kizinin dogum gunu kutlu olsun,az da gitse duzenli kilo veriyorsun bu cok guzel ama sahurda suyla nasil dayandin beee🙈
Teşekkür ederim canim, sabah allarmi duymadım son 5 dakkika kala uyanıp su ictim.
Giysinde az da olsa giysin.

Bugun ne yedim
Sabah
1.5 h yumurta
1 kk suzme peynir
7 8 zeytin
Karalahana domat salatalik
1 b cay
Ikindi
Eksili kofte 1 k kase
Aksam
4 5 pancar sarma
2 kase cacik
Su
10 bardaktan fazla
Spor
Chole 15.10=150
8000 adim 400
550 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Menunu begendim canim cok guzel olmus yanliz ben suna takildim sen yenimi sezeryan oldun bebegin ufakmi

200 tane çok acımasız olmuş 100 yapalım gel bunu. daha yeni adapte oluyor diyete ve spora.
bak maşallah bugün ne güzel olmuş.
lahmacun olmamış ama bugünlük görmezden geliyorum karbonhidrattan kopup protein ile beslenirsen daha güzel olur bol salata yanında.
canım kuzunun doğum gününü yeniden kutlarım. menün bugünlük yorumsuz kutlama günü.
karabuğday iyi bişey mi pek dadandın bu ara bende mi alsam. spor harika .

kötü bişey protein almazsan diyette kas erimesi başlar. yine protein almazsan karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen bir noktada kilo vermen biter çok kısa ömürlü zayıflarsın.
Teşekkürler canim.

Bu günün menusu:
Sahur: 5 bardak su 5×200 ml
Iftar: 1 salatalik, 1 tabak türlü, 1 dilim ekmek2 kasik yoğurt, 1 dilim peynir, 2 catal pasta ( 1catal çilekli 1 catal cikolatali) 1 bardak çay
2 bardak su 2×250
Su toplam: 1.5 litre yarim litre icerim daha.
Spor: 6000 adim 300 puan.
luges luges Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
afiyet olsun eşim❤ sahurda sadece su mu ictin gun icinde zorlamadimi seni keske bir tane haslanmis yumurta bari yeseydin onun dışında beğendim iki catal pastayida sporla yakmışsındir zaten 👏🏻

Günaydın 4. takımın şahane kadınları.Kandiliniz mübarek , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramınız kutlu olsun. her an sızıp hiç kalkmayabilirim (ne mümkün) sabahın köründe gene markette indirimli ürün avına çıktım. aynı tempo yarında devam edecek. neyse en azından bu sefer alabilecek miyim düşüncesi yok. bana zimmetlendi şimdiden.
Resimli Kadir Gecesi Mesajları 2016 En Güzel İndir Paylaş- Resim - Yazılı resimler sözler Resimli yazılar resimli sözler Resimli Kadir Gecesi Mesajları Kadir Gecesi yazıları Kadir Gecesi mesajları Kadir Gecesi Kadir Güzel Sözler Gecesi mesajları anlamli sözler
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun! Ne Mutlu Türküm Diyene!  #19mayıs #19may #19mayisataturk

Menüm
İftar
200 gr tavuk sote
Çoban salata buyuk tabak

Ara
Sekersiz çay

Ara
6 yenidünya

Sahur yapmıyorum.

Spor 30 dk Leslie 210 puan
Su 2lt
asena87 asena87
yine az yine harika
İyi geceler
Sahur
Ceyrek yufka kadar ispanak li gozleme salata az yagda yumurta zeytin peynir cay
İftar
2 kepce mercimek corbasi 4 kasik zeytinyagli taze fasulye 1 dolu kasik tavuk sote az cacik bir kase salata ceyrek krep kadar pirasali misir unlu ekmek
Ara 1 buyuk kupa turk kahvesi
Simdi bir sade soda
Su 3lt
Spor yok ev isi cok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @cokofesttt
az az ama çok çeşnili yiyorsun ayırsan yediğin türleri sana daha faydalı olacak.
İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta, 2 parça beyaz peynir, 4 zeytin, domates, 2 parmak kadar oğlumun kaşarlı tostu, yeşil çay

15:30
2 kuru incir, 1 ceviz

18:30
Yulaflı bar( 100 kalori kadar), filtre kahve

21:00
Haşlanmış karnabahardan yalancı mantı( üzerine yoğurt ve kıymalı sos ekledim), 2 dilim kadar patates ( fırında )

Su: 2,5 lt
Spor:
Leslie 30dk*7=210p
Mekik : 120*3= 360p
Bacak hareketleri: 60*2=120
Yürüyüş: 5000 adım=250p

Toplam= 940puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @fmad
kuzum bebelerimizin hiçbir yudumunu almıyoruz ya onlar yiyor yada daha hayırlısı eşlerimize kakalıyoruz.hadi o da olmadı sokak hayvanlarına veriyoruz. ama menün olmuş
yalancı mantı yalancı pizza yalancı burger benim ev bu yalancılardan isyanda artık yapamıyorum. tadını alamıyorlarmış.
Bugünkü menüm sahur
Yulaf lapası 1 muz ve tarçınla
Iftar
1 kase çorba
6 7 yk güveç
Cacık
Ara
Şekersiz türk kahvesi
3 erik 1 yenidünya
Şu 2.5 lt hala devam ediyorum
Spor
45 dk leslie 315 puan
200 bacak hareketi 600 puan
200 ip atlama 400 puan
Toplam 1315
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush eşim kim unuttum 🤔 msj attım da dün mü dönüş yapmadı eşim bni bul bn unuttum kimle eş oldugumu
menün güzel beğendim. sporunda çok iyi. eşin M Meryem1306
Ben de 61 olmuşum :KK43:
-200 daha ne üzülüyorsun. he tabi o kadar yemeği yemeseydim daha çok düşerdim diyorsan o başka. :halay:
Kahvaltı
Mantarlı omlet
3 top peynir
Yarım domates 3 br cay
Akşam
1 tb türlü
2 parça pide (misafirlikteydim ve bu ramazan hiç pide yememiştim. Onun için yedim)
25dk spor
1.5 lt su
@
bu seferlik böyle olsun.ama misafirliktede hayırdemeyi bilmeliyiz.
Hayırlı geceler
Bugun ki kilom 63.5
Sahur
İki yumurta 7 zeytin bi dilim peynir biraz lor ve btk bal bi dilim ekmek
İftar
150 gram tavuk göğsü salata iki dilim ekmek
2.5 litre su
İki Türk kahvesi
45 dk Leslie
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS mifihafa mifihafa asena87 asena87
ooo ekmek cezası en sevdiğim. mifihafa mifihafa ceza vakti.
17.05.2020

Sahur

2 yağda yumurta
1 dilim peynşr
Salatalık domates

İftar

1 kase mercimek çorbası
1 tt makarna
2 yk yoğurt (meğer düdüklüm bozulmuş et yemeği koymuştum iftara 15 dk vardı ve yemek pişmemiş bu yüzden.. okadar sürede sadece makarna yapabildim 😣)

Ara
5 erik

Yatmadan 1 sb kefir

Su 3,5 lt

18.05.2020

Sahur
2 haşlama yumurta
Peynir
Domates salatalık

İftar

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon haşlama et
1 bardak ayran

Ara
1 muz

Yatmadan 1 sb kefir

Su 3,5 lt

@fyzanur CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
bazen olur canım sıkma canını aksilikler peşimizi bırakmaz. makarnayı aksiliğe sayıyorum ve unutma makarna tek başına yenirse kilo yapmıyor. diyete uygun mu hayır ama tesellisi var.
Evet
Yoksa listede birşey yok herkes zayıflar.
Ama ben normal yiyince kilo alan cinstenim. Yaş ilerledikcede yemek yemeyi sevdim ve şişman oldum gittim.
4 öğün az az beslenmeyi denedin mi? misal aşağıda benim kilo veremiyorken vermemi sağlayan menümü ekliyorum.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 2 adet çeri domates + bir kk peynir yada 3 yumurta birinin tamamı diğerlerinin beyazı ile mantarlı biberli peynirli az tereyağlı omlet.
öğle : ton balığı salatası yada farklı bir salata çeşidi
ara : 1 adet meyve (yaz dönemiydi benim tercihim hep nektar oldu şekeri ihtiyacımı karşılıyordu)
akşam : 180 gr ızgara türü balık et yada tavuk (çipura - levrek - somon)
3 lt su
Menum
Sahur peynir zeytin domates yatmadan yedım ana gec yattım
İftar 1 kase çorba
Bol salata üzerine peynir zeytın

Ara buyuk bardak ıkı greyfurttan meyve suyu soda ile karıştırdım

Spor 500 ip atlama

Su 2 litre bunun 1 litresi yemek sırası 1 litresi iftardan sonra
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
çok az olmuş sanki yediklerin bana mı öyle geldi.
200 az olmus be kuzum 😁😁😁
ceza yiyen olunca kanamam oluyor, ceza kesen olunca az bile diyor ben anlamadım nasıl iş:KK70:

Kuzuuum tez yazıyordun sanırım bitti mi o
Gelecek misin buralara
Kilolar ne alemde 🤓
Bitemiyor canim 🤪😄
Kilon hala 67-68 arasi degisiyor. Hatta dusunuyorum nasil mumkun diye. Diyet yaparken o kadar dikkat edip yine 67 kaliyordum, simdi tatlilar, tereyagli ekmekler, hamurisleri hala ayni kilom 🤷‍♀️
Senin nasil gidiyor okul?

Evet Feyza ve korkunç menüsüne buyurun

Öncelikle tartı
Cuma 61.2
Bugün 61.0 :KK43: hala adet olamamıştım sabah oldum

İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kuru fasulye etli
1 kase cacık

Türk kahvesi

Sahur :KK43:
Pizza borcama yapılmış kare bırcama 4 dilim yedim en küçüklerinden ( 12 dilime kesilmiş ama bir taraf küçük bir taraf büyüktü ben küçük taraftan yedim )
1 de peynirli börek dünden kalan
Zeytin 3 tane

Yemekler bitsin diye böyle oluyor maalesef evde elimiz hiç aza gitmiyor

Bugün tatlı yemedim diye seviniyordum ki sahura kadar

Su baya az 1,5 L falandır

Spor
45 dk Leslie 315
30 dk zumba 210
100 mekik CEZA
30 bacak hareketi 60

585 puan
Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87
Melegimkorusun Melegimkorusun
-200 çok iyi canım 🥰 sporlar çok güzel 👏 ama sahur olmamış canım 50 mekik ceza🤷🏻‍♀️ Yapabilirsen süper olur 🤗🤗
kuzum bebelerimizin hiçbir yudumunu almıyoruz ya onlar yiyor yada daha hayırlısı eşlerimize kakalıyoruz.hadi o da olmadı sokak hayvanlarına veriyoruz. ama menün olmuş
yalancı mantı yalancı pizza yalancı burger benim ev bu yalancılardan isyanda artık yapamıyorum. tadını alamıyorlarmış.
Çok azdı diye yedim canım🙈 eşim oruçluydu ben hep ona kakalarım aslında 😂😂 burda sokakta kedi köpek yok ☺️☺️ Bende gelince çok şaşırmıştım nasıl yaa diye ☺️. Çok azdı diye yedim. Evdekilere köfte pilav yaptım onu yediler benim eşim hayatta yemez karnabahar, kabak vb seyleri 😂 diyet zamanı iki çeşit yemek pişiririm genelde

-200 çok iyi canım 🥰 sporlar çok güzel 👏 ama sahur olmamış canım 50 mekik ceza🤷🏻‍♀️ Yapabilirsen süper olur 🤗🤗

Çok azdı diye yedim canım🙈 eşim oruçluydu ben hep ona kakalarım aslında 😂😂 burda sokakta kedi köpek yok ☺☺ Bende gelince çok şaşırmıştım nasıl yaa diye ☺. Çok azdı diye yedim. Evdekilere köfte pilav yaptım onu yediler benim eşim hayatta yemez karnabahar, kabak vb seyleri 😂 diyet zamanı iki çeşit yemek pişiririm genelde
evet haklısın eskiden arada bir olurdu. ama şimdi hiç kalmamış sokaklarda köpek. kedi gördüğümü hatırlamıyorum zaten. 40 yıl öncesinden bahsediyorum. aaa nenelere döndüm gibi hissettim maziyi anlatınca.

afiyet olsun eşim❤ sahurda sadece su mu ictin gun icinde zorlamadimi seni keske bir tane haslanmis yumurta bari yeseydin onun dışında beğendim iki catal pastayida sporla yakmışsındir zaten 👏🏻
Teşekkürler canim sahurda allarmi duymadım

İyi geceler
Sahur
Ceyrek yufka kadar ispanak li gozleme salata az yagda yumurta zeytin peynir cay
İftar
2 kepce mercimek corbasi 4 kasik zeytinyagli taze fasulye 1 dolu kasik tavuk sote az cacik bir kase salata ceyrek krep kadar pirasali misir unlu ekmek
Ara 1 buyuk kupa turk kahvesi
Simdi bir sade soda
Su 3lt
Spor yok ev isi cok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @cokofesttt
Allah kabul etsin,gozleme,yufka yerine ketojenik borek tariflerini tavsiye ederim.
Ekmek de var iftar agir olmus olabilir onu da iftar acligina veriyorum🤩
Ay az daha unutuyordum asena87 asena87 kaptan yardimciligin hayirli olsun bu hafta senin kaptan olusunu guzel bir kilo vererek kutlarim insallah
Tesekkurler.
Tamamdir not ediyorum bu hafta kilo vermek durumundasin😛
Ay kilo bildirimini yazmayida unuttum bak hemen yazayim
Cuma 70. 9
Bugun 71.2
Arti geldim ama normal oldugunu dusunuyorum malum gundeyim cunku cuma guzel bir eksi olur insallah hedefim 69.9 her mesajima eklemeyi dusunuyorum hedefimi bu hafta
Hazir cumaya kdr reglinde bitmis olacak bu hafta maximum fark gormelisin oyuzden iftara dogru spor da yap bence 😊,bu hafta sık biraz daha
İyi akşamlar kızlar
Pazartesi menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta, 2 parça beyaz peynir, 4 zeytin, domates, 2 parmak kadar oğlumun kaşarlı tostu, yeşil çay

15:30
2 kuru incir, 1 ceviz

18:30
Yulaflı bar( 100 kalori kadar), filtre kahve

21:00
Haşlanmış karnabahardan yalancı mantı( üzerine yoğurt ve kıymalı sos ekledim), 2 dilim kadar patates ( fırında )

Su: 2,5 lt
Spor:
Leslie 30dk*7=210p
Mekik : 120*3= 360p
Bacak hareketleri: 60*2=120
Yürüyüş: 5000 adım=250p

Toplam= 940puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @fmad
Tost ve patates disinda iyiymis az olsalarda kilo verdirmiyor iste.
Afiyet olsun.
Listede senin 9.aydan bu yana hic kilo vermedigin yaziyor canim,sebebi var mi ya da yanlis falan mi baktim?
Bugünkü menüm sahur
Yulaf lapası 1 muz ve tarçınla
Iftar
1 kase çorba
6 7 yk güveç
Cacık
Ara
Şekersiz türk kahvesi
3 erik 1 yenidünya
Şu 2.5 lt hala devam ediyorum
Spor
45 dk leslie 315 puan
200 bacak hareketi 600 puan
200 ip atlama 400 puan
Toplam 1315
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush eşim kim unuttum 🤔 msj attım da dün mü dönüş yapmadı eşim bni bul bn unuttum kimle eş oldugumu
Ya canim afiyet olsun cok guzel olmus menunsporun,suyun,
1,5 ayda 6,1 kilo vetmissin daha once takip etmemistim cok iyi👏
Kahvaltı
Mantarlı omlet
3 top peynir
Yarım domates 3 br cay
Akşam
1 tb türlü
2 parça pide (misafirlikteydim ve bu ramazan hiç pide yememiştim. Onun için yedim)
25dk spor
1.5 lt su
@
Afiyet olsun su az olmus,sporun icerigi ve puani yok ve yaklasik 3 ayda 3 kilo vermissin bir sıkıntı olmali.
Hayırlı geceler
Bugun ki kilom 63.5
Sahur
İki yumurta 7 zeytin bi dilim peynir biraz lor ve btk bal bi dilim ekmek
İftar
150 gram tavuk göğsü salata iki dilim ekmek
2.5 litre su
İki Türk kahvesi
45 dk Leslie
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS mifihafa mifihafa asena87 asena87
Afiyet olsun canim oruca ragmen menun,sporun,suyun guzel👏
2 ayda 6,4 kilo vermissin bu da gayet iyi.
[/QUOTE]
Evet Feyza ve korkunç menüsüne buyurun

Öncelikle tartı
Cuma 61.2
Bugün 61.0 :KK43: hala adet olamamıştım sabah oldum

İftar
1 kase şehriye çorbası
1 tabak kuru fasulye etli
1 kase cacık

Türk kahvesi

Sahur :KK43:
Pizza borcama yapılmış kare bırcama 4 dilim yedim en küçüklerinden ( 12 dilime kesilmiş ama bir taraf küçük bir taraf büyüktü ben küçük taraftan yedim )
1 de peynirli börek dünden kalan
Zeytin 3 tane

Yemekler bitsin diye böyle oluyor maalesef evde elimiz hiç aza gitmiyor

Bugün tatlı yemedim diye seviniyordum ki sahura kadar

Su baya az 1,5 L falandır

Spor
45 dk Leslie 315
30 dk zumba 210
100 mekik CEZA
30 bacak hareketi 60

585 puan
Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87
Melegimkorusun Melegimkorusun
Kiz sen 59lardaydin ben sana ulasmaya calisiyordum ne ara ciktin 61lere...
Pizzaya bir sey demeyelim diye amma cumle kurmussun😊
Hazir regl de olmussun cumaya guzel bir sonuc gelir ozaman senden.
Suyun az olmus evet hele ramazanda.
Menum
Sahur peynir zeytin domates yatmadan yedım ana gec yattım
İftar 1 kase çorba
Bol salata üzerine peynir zeytın

Ara buyuk bardak ıkı greyfurttan meyve suyu soda ile karıştırdım

Spor 500 ip atlama

Su 2 litre bunun 1 litresi yemek sırası 1 litresi iftardan sonra
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Yaa senin boyun 1.78 mi🙈🙈🙈
Hayal edemedim☺cok guzel.
Gerci size gore de baska sorunlari oluyor.menun guzel,spor puanini hesaplamamissin.
Kandilimiz mubarrek olsun
En Büyük TÜRKİYE genclik bayaramimiz da kutlu olsun
Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun,

19 Mayis Atatürk'ü Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun🏃‍♂️🏋️‍♀️🏊‍♀️🤸‍♀️🤼‍♀️🤾‍♀️

Back
X