• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün regl olunca orucu bozmak zorunda kaldım öğleden sonra biraz peynir yarım dilim ekmek 3 zeytinle bı öğün yaptım
akşamda çorba kıymalı bezelye ve cacık yedim bir parça pideyle
ara öğünde erik yedim
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 bardak kefir 1 wasa
Ara 1 fincan yeşilçay 1 kahve fincanı leblebi 2 kayısı
Akşam 1 kepçe corba fırında patlıcan musakka 1 dilim tambugday ekmek cacık
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Su 3 e tamamlicam
Spor zor çok ağrım var yarın yaparım artık
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Allah kabul etsin,gozleme,yufka yerine ketojenik borek tariflerini tavsiye ederim.
Ekmek de var iftar agir olmus olabilir onu da iftar acligina veriyorum🤩

Tesekkurler.
Tamamdir not ediyorum bu hafta kilo vermek durumundasin😛

Hazir cumaya kdr reglinde bitmis olacak bu hafta maximum fark gormelisin oyuzden iftara dogru spor da yap bence 😊,bu hafta sık biraz daha
Sağol canım inşallah daha da fazla kilo veririm🤗 seninde yeni kaptan yardımcılığı görevin hayırlı olsun😊

Tost ve patates disinda iyiymis az olsalarda kilo verdirmiyor iste.
Afiyet olsun.
Listede senin 9.aydan bu yana hic kilo vermedigin yaziyor canim,sebebi var mi ya da yanlis falan mi baktim?

Ya canim afiyet olsun cok guzel olmus menunsporun,suyun,
1,5 ayda 6,1 kilo vetmissin daha once takip etmemistim cok iyi👏

Afiyet olsun su az olmus,sporun icerigi ve puani yok ve yaklasik 3 ayda 3 kilo vermissin bir sıkıntı olmali.

Afiyet olsun canim oruca ragmen menun,sporun,suyun guzel👏
2 ayda 6,4 kilo vermissin bu da gayet iyi.

Kiz sen 59lardaydin ben sana ulasmaya calisiyordum ne ara ciktin 61lere...
Pizzaya bir sey demeyelim diye amma cumle kurmussun😊
Hazir regl de olmussun cumaya guzel bir sonuc gelir ozaman senden.
Suyun az olmus evet hele ramazanda.

Yaa senin boyun 1.78 mi🙈🙈🙈
Hayal edemedim☺cok guzel.
Gerci size gore de baska sorunlari oluyor.menun guzel,spor puanini hesaplamamissin.

Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun,

19 Mayis Atatürk'ü Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun🏃‍♂️🏋️‍♀️🏊‍♀️🤸‍♀️🤼‍♀️🤾‍♀️

[/QUOTE]

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, hepinizin 19 Mayis, Ataturk'u anma Genclik ve Spor Bayraminizi kutluyorum.
Ayni sekilde Kadir gecemizde mubarek olsun, dualariniz, ibadetleriniz kabul olsun..
Nasilsiniz, ben iyiyim cok sukur, Aras'da daha iyi cok sukur, ilk kez 2 gunun ustune, atessiz bir gece gecirdik.
Suan hafif atesi var ama ilacsiz atlatmaya calisiyorum.
Gelemedim haftasonundan beri hastaliktan dolayi, koronada olunca insan ekstra korkuyor..
Hepinizin affina siginiyorum bundan oturu..
Simdi cocuklari doyurup, Akini odevlere oturtup, gelecegim.. :KK200:

AppLesma AppLesma canim mezuniyet karnen hazir, yukaridaki linke tiklaman yeterli.. :KK200: :KK36: :KK9:

PAZARTESI MENUM
SAHUR

2 haslanmis yumurta
Domates,salatalik
1kk peynir
1 yemek kasigi yer fistigi ezmesi
Avuc ici kadar pita ekmegi

IFTAR
1 hurma
1 buyuk kase etli, yogurtlu corba (sanirim ismi dugun corbasi, eti haslayip didip, suyuyla, yogurt , 1.5 kasik un, yumurta cirpip pisiriyorum.Sonra uzerine tereyagi, nane, pulbiber hazirlayip ekliyorum.Cok masum bir corba degil ama Aras icin yaptim , etli ,et sulu icsin diye.)
1 yemek tabagi ispanak yemegi +2 kasik yogurt

ARA
Filtre kahve
3 ceviz + avuc ici kadar pestil
Cay

SU:1 bucuk litre
SPOR: Yok
A Aycaokurcan , CEYDOS CEYDOS , asena87 asena87

PAZARTESI MENUM
SAHUR

2 haslanmis yumurta
Domates,salatalik
1kk peynir

IFTAR
1 hurma
1 buyuk kase etli, yogurtlu corba (sanirim ismi dugun corbasi, eti haslayip didip, suyuyla, yogurt , 1.5 kasik un, yumurta cirpip pisiriyorum.Sonra uzerine tereyagi, nane, pulbiber hazirlayip ekliyorum.Cok masum bir corba degil ama Aras icin yaptim , etli ,et sulu icsin diye.)

ARA
Filtre kahve
Cay

Gayet guzel menu. Çorba tarifi guzel oldu ohhh miss afiyet olsun :KK9::KK36:

iyi aksamlar kizlar

nasilsiniz Kadir gecemiz mubarek olsun 19 mayisimiz kutlu olsun ne guzel bir gun dilerim Şu mübarek gunlerde dualarimiz kabul olsun ve bu salgin hastaliklar butun dunyada bitsin gitsinde normale dönelim artik

sahur
1 kase kıymalı yeşil fasulye ( aksamdan kalan yemegi yedim bugun sahurda )

iftar
8 kaşık etli nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata

su 3 litre sahura kadar iciyorum
spor 1 saat leslie 60*7=420 P
mekik 50 tane 50*3=150P
toplam 570 Puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze asena87 asena87 yeni takim kaptan yardimciligin hayirli olsun canim kusura bakma geriden geliyorum gözümden kacmis 😘

32 yasindayim annemlere gittigimizde hala kavga ediyoruz😀

8 numaranin altini ombre gibi acmaknistersen yukarida kulluluk olmasi gerekir diye dusunuyorum.
O yuzden ust kisimlara 7.1-8.1-gri ve 0,22 alip karistiriyorum.

Evet dedigin gibi olmamis canim ama rn azindan spora azim etsen daha gun bitmedi.

Allah kabul etsin orucunu canim valla oructa ben daha cok yiyorum sende fazlalik yok ama suya zorla kendini gece.
Simdi hep duyuyorum 20 li yaslarda olsaydim hep su icerdim ya da guzelligimi suya borcluyum.
Bunlari 20li yaslarda duysaydim ne vardi😀

Ikindi ve aksam olmamis sanki,bir kac zamandir menulerine yapilan yorumlara bakiyorum canim,hala pirincten,bulgurdan,ekmekten vazgecmiyorsun sanki
Sanki vazgecsen,kafana koysan bir kez daha kolay kilo verirsin gibi.🤩

Afiyet olsun,Allah kabuk etsin orucunu.
Bu donem herkesin şaşiyor tabi menuleri ama lahmacun,serbet falan hayatindan cikmali sanki.bir de sahurla iftari dengelesen daha iyi olur.

Allah kabul etsin orucunu canim,kizinin dogum gunu kutlu olsun,az da gitse duzenli kilo veriyorsun bu cok guzel ama sahurda suyla nasil dayandin beee🙈
Sen de saç konusunda yetenekli ve bilgilisin canım harika. 🤩 Ama benim saçım küllü olmuyor, çok denedim geçtiğimiz yazdan beri uğraştım en son coronadan bir hafta önce doreli bir renge boyattım. Kuaföre göre kendi saçım koyu renk olduğu için küllüye kolay cevrilmiyormuş. Cila, mor şampuan filan ise yaramıyordu zaten hep dorelik kalıyordu. Ben de bari dedim olmuşken tam dore olsun.

32 yasindaysan kız kardeşimle kavga etmeyin artık kuzum. Anneler inaaan ki çok üzülüyor. Aranızda kavga edin bari çaktırmadan 😂😂

Dün regl olunca orucu bozmak zorunda kaldım öğleden sonra biraz peynir yarım dilim ekmek 3 zeytinle bı öğün yaptım
akşamda çorba kıymalı bezelye ve cacık yedim bir parça pideyle
ara öğünde erik yedim
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir domates 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 bardak kefir 1 wasa
Ara 1 fincan yeşilçay 1 kahve fincanı leblebi 2 kayısı
Akşam 1 kepçe corba fırında patlıcan musakka 1 dilim tambugday ekmek cacık
Ara 1 bardak ayran 1 meyve
Su 3 e tamamlicam
Spor zor çok ağrım var yarın yaparım artık
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Olsun canım mutlaka denk gelecekti bir dönem.menünü beğendim.
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, hepinizin 19 Mayis, Ataturk'u anma Genclik ve Spor Bayraminizi kutluyorum.
Ayni sekilde Kadir gecemizde mubarek olsun, dualariniz, ibadetleriniz kabul olsun..
Nasilsiniz, ben iyiyim cok sukur, Aras'da daha iyi cok sukur, ilk kez 2 gunun ustune, atessiz bir gece gecirdik.
Suan hafif atesi var ama ilacsiz atlatmaya calisiyorum.
Gelemedim haftasonundan beri hastaliktan dolayi, koronada olunca insan ekstra korkuyor..
Hepinizin affina siginiyorum bundan oturu..
Simdi cocuklari doyurup, Akini odevlere oturtup, gelecegim.. :KK200:
herkesten önce cıcuklarımız gelir canım af dilemene gerek yok bizden .Arasımızın iyi olmasına çok sevindim.
PAZARTESI MENUM
SAHUR

2 haslanmis yumurta
Domates,salatalik
1kk peynir

IFTAR
1 hurma

ARA
Filtre kahve
Cay

menün bugün gerçekten güzel dolu dolu değil peğendim.
18 Mayıs menüm
Beyaz peynir, iki dilim sucuk, haşlanmış yumurta yarım dilim yulaflı ekmek domates salatalık çay

Büyük bir bardak filtre kahve yanında iki kuru kayısı

Yumurtalı pırasa, yoğurt, bir ceviz, çay, bir çay kaşığı bal

Sporun: bir saat yürüyüş

AppLesma AppLesma CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
menünü beğendim canım. sporunuda hesaplarsan hemen listeye geçiririm.
iyi aksamlar kizlar

nasilsiniz Kadir gecemiz mubarek olsun 19 mayisimiz kutlu olsun ne guzel bir gun dilerim Şu mübarek gunlerde dualarimiz kabul olsun ve bu salgin hastaliklar butun dunyada bitsin gitsinde normale dönelim artik

sahur
1 kase kıymalı yeşil fasulye ( aksamdan kalan yemegi yedim bugun sahurda )

iftar
8 kaşık etli nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata

su 3 litre sahura kadar iciyorum
spor 1 saat leslie 60*7=420 P
mekik 50 tane 50*3=150P
toplam 570 Puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze asena87 asena87 yeni takim kaptan yardimciligin hayirli olsun canim kusura bakma geriden geliyorum gözümden kacmis 😘
ne güzel dua etmişsin inşallah kabul olur. bende bugün hep normale dönem diledim içimden. menünde sporunda suyunda harika.

Sen de saç konusunda yetenekli ve bilgilisin canım harika. 🤩 Ama benim saçım küllü olmuyor, çok denedim geçtiğimiz yazdan beri uğraştım en son coronadan bir hafta önce doreli bir renge boyattım. Kuaföre göre kendi saçım koyu renk olduğu için küllüye kolay cevrilmiyormuş. Cila, mor şampuan filan ise yaramıyordu zaten hep dorelik kalıyordu. Ben de bari dedim olmuşken tam dore olsun.

32 yasindaysan kız kardeşimle kavga etmeyin artık kuzum. Anneler inaaan ki çok üzülüyor. Aranızda kavga edin bari çaktırmadan 😂😂
kızıllık kalıyorsa saçını açma işlemi sırasında turuncu azaltıcı boya kullanmalısın açıcının içine koy o turunculuğu alıyor benim saçlarımda öyle kolay açılmıyor ama geçen yıl beyaza taktım. bu şekilde saçımı beyaz yaptım

Back
X