• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bitemiyor canim 🤪😄
Kilon hala 67-68 arasi degisiyor. Hatta dusunuyorum nasil mumkun diye. Diyet yaparken o kadar dikkat edip yine 67 kaliyordum, simdi tatlilar, tereyagli ekmekler, hamurisleri hala ayni kilom 🤷‍♀️
Senin nasil gidiyor okul?
Bu sene yoğun canım

Vücudun demek ki sabitledi :)
Eğer diyete girersen vereceksin diye düşünüyorum o zaman 😍😍. Ben kilo aldım :( 61 oldum :/

-200 çok iyi canım 🥰 sporlar çok güzel 👏 ama sahur olmamış canım 50 mekik ceza🤷🏻‍♀️ Yapabilirsen süper olur 🤗🤗

Çok azdı diye yedim canım🙈 eşim oruçluydu ben hep ona kakalarım aslında 😂😂 burda sokakta kedi köpek yok ☺️☺️ Bende gelince çok şaşırmıştım nasıl yaa diye ☺️. Çok azdı diye yedim. Evdekilere köfte pilav yaptım onu yediler benim eşim hayatta yemez karnabahar, kabak vb seyleri 😂 diyet zamanı iki çeşit yemek pişiririm genelde
Benim menüler böyle felaket hep.. yapacağım inşallah canım :)
19 Mayıs kutlu olsun kuzular 😍

Kız ben ne pis boğazım sen bilmiyor musun 😂😂😂
Çok kötü beslenmiştim ama almam çok normal :( :( :( ağliyciiim
Allah kabul etsin,gozleme,yufka yerine ketojenik borek tariflerini tavsiye ederim.
Ekmek de var iftar agir olmus olabilir onu da iftar acligina veriyorum🤩

Tesekkurler.
Tamamdir not ediyorum bu hafta kilo vermek durumundasin😛

Hazir cumaya kdr reglinde bitmis olacak bu hafta maximum fark gormelisin oyuzden iftara dogru spor da yap bence 😊,bu hafta sık biraz daha

Tost ve patates disinda iyiymis az olsalarda kilo verdirmiyor iste.
Afiyet olsun.
Listede senin 9.aydan bu yana hic kilo vermedigin yaziyor canim,sebebi var mi ya da yanlis falan mi baktim?

Ya canim afiyet olsun cok guzel olmus menunsporun,suyun,
1,5 ayda 6,1 kilo vetmissin daha once takip etmemistim cok iyi👏

Afiyet olsun su az olmus,sporun icerigi ve puani yok ve yaklasik 3 ayda 3 kilo vermissin bir sıkıntı olmali.

Afiyet olsun canim oruca ragmen menun,sporun,suyun guzel👏
2 ayda 6,4 kilo vermissin bu da gayet iyi.

Kiz sen 59lardaydin ben sana ulasmaya calisiyordum ne ara ciktin 61lere...
Pizzaya bir sey demeyelim diye amma cumle kurmussun😊
Hazir regl de olmussun cumaya guzel bir sonuc gelir ozaman senden.
Suyun az olmus evet hele ramazanda.

Yaa senin boyun 1.78 mi🙈🙈🙈
Hayal edemedim☺cok guzel.
Gerci size gore de baska sorunlari oluyor.menun guzel,spor puanini hesaplamamissin.

Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun,

19 Mayis Atatürk'ü Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun🏃‍♂️🏋️‍♀️🏊‍♀️🤸‍♀️🤼‍♀️🤾‍♀️

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, hepinizin 19 Mayis, Ataturk'u anma Genclik ve Spor Bayraminizi kutluyorum.
Ayni sekilde Kadir gecemizde mubarek olsun, dualariniz, ibadetleriniz kabul olsun..
Nasilsiniz, ben iyiyim cok sukur, Aras'da daha iyi cok sukur, ilk kez 2 gunun ustune, atessiz bir gece gecirdik.
Suan hafif atesi var ama ilacsiz atlatmaya calisiyorum.
Gelemedim haftasonundan beri hastaliktan dolayi, koronada olunca insan ekstra korkuyor..
Hepinizin affina siginiyorum bundan oturu..
Simdi cocuklari doyurup, Akini odevlere oturtup, gelecegim.. :KK200:
Kaptanım biz iyiyiz
Çocuklar iyi olsun da hiiiç önemli değil

Olsun canım mutlaka denk gelecekti bir dönem.menünü beğendim.
herkesten önce cıcuklarımız gelir canım af dilemene gerek yok bizden .Arasımızın iyi olmasına çok sevindim.
menün bugün gerçekten güzel dolu dolu değil peğendim.
menünü beğendim canım. sporunuda hesaplarsan hemen listeye geçiririm.
ne güzel dua etmişsin inşallah kabul olur. bende bugün hep normale dönem diledim içimden. menünde sporunda suyunda harika.
Oruc duzene sokuyor, 2 ogun beslenmeninde faydasi oluyor, ben hep 2 ogune devam etmek niyetindeyim bakalim... :)

17.05.2020

Sahur

2 yağda yumurta
1 dilim peynşr
Salatalık domates

İftar

1 kase mercimek çorbası
1 tt makarna
2 yk yoğurt (meğer düdüklüm bozulmuş et yemeği koymuştum iftara 15 dk vardı ve yemek pişmemiş bu yüzden.. okadar sürede sadece makarna yapabildim 😣)

Ara
5 erik

Yatmadan 1 sb kefir

Su 3,5 lt

18.05.2020

Sahur
2 haşlama yumurta
Peynir
Domates salatalık

İftar

1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon haşlama et
1 bardak ayran

Ara
1 muz

Yatmadan 1 sb kefir

Su 3,5 lt

fyzanur fyzanur CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
menülerin güzel olmuş canım ,makarna da artık nasibin miş , severmisin bilmem ama ben çok severim , diyetteyim diye yemiyorum :) spor yapamadığını söylemiştin bence bu güzel menülerde yeter sana :) su miktarına bayılıyorum :)

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, hepinizin 19 Mayis, Ataturk'u anma Genclik ve Spor Bayraminizi kutluyorum.
Ayni sekilde Kadir gecemizde mubarek olsun, dualariniz, ibadetleriniz kabul olsun..
Nasilsiniz, ben iyiyim cok sukur, Aras'da daha iyi cok sukur, ilk kez 2 gunun ustune, atessiz bir gece gecirdik.
Suan hafif atesi var ama ilacsiz atlatmaya calisiyorum.
Gelemedim haftasonundan beri hastaliktan dolayi, koronada olunca insan ekstra korkuyor..
Hepinizin affina siginiyorum bundan oturu..
Simdi cocuklari doyurup, Akini odevlere oturtup, gelecegim.. :KK200:
hadi çok geçmiş olsun bitanem . çok üzülmüştüm ufaklığa . hepinize gelmiş geçmiş olsun ,tekrar yaşatmasın rabbim .

Back
X