• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı akşamlar hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar gelelim bugüne
Sahur bi dilim ekmek bir yumurta bi dilim peynir 7 zeytin bir kuru incir 4 fındık 1 ceviz
İftar
İki kase çorba salata yoğurt
2.5 litre su
Türk kahvesi
Bugün spor yapamadım
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena mifihafa mifihafa
sporda olsa müthiş olacakmış.
Hayırlı kandiller kızlar
Salı menüm
10:30
Filtre kahve( içine 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ekledim)

13:30
Dünden haşlanmış karnabahar kaldı içine bir yumurta ve 2 yk keten tohumu unu ekleyip pizza tabanı yapıp üzerine domates sos ve Mozarella peyniri ekleyip pişirdim

16:00
1 hurma, 6 çiğ badem

21:00
Yarım kase mercimek çorba, 150gr kadar ızgara tavuk, yeşil salata

Su: 2,5 litre
Spor:
7000 adım= 350p
100 karın hareketi= 300p
60 bacak hareketi= 120p
20jj= 60p
100 merdiven çıkma=30puan
Toplam= 860puan

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @fmad
sen bu işi kaptın. harikasın.
Hayırlı kandiller herkese

Sahur: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara: 3 kare bitter çikolata, küçük bir tane lokum (orucu bozmak zorunda kaldım canm çok çekti)

Akşam: 3 hurma, fırında karışık sebze, çeyrek dilim ekmek
Ara:karışık kuruyemiş bir avuç, elma

Su: 3 litre
Spor: 30 dakika leslie
100 squat
100 mekik
100 yerde bisiklet
hayırlı kandiller canım. su spor menü çok güzel. üzülme uzun süreli açlıklar yüzünden olmuştur.
Iyi kandiller hanımlar
Çocuklar hiç fırsat vermiyor bugün ağladım. Televizyon telefon onlara ait uyusunlar hemen gelicem insallah
iyi kandiller avatarı görmedim sanma çok yakışmış.tekrar alkışlıyorum seni.
Bugun ne yedim
Sabah 12.00
Salcali 2 yumurta
8 zeytin
3 kucuk dilim kasar
Domtes salatalik karalahana
2 dilim ekmek
Aksam
1 p et tava patlicanli patatesli
4 5 k pilav
1 kase cacik
Ara
1 halka tatlinin yarisi
Babaannem iftar vermisti
Su
12 bardak
Spor
12000 adim 600 p
Eve gel git mekik dokudum resmen
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
yine ekmek yine patates ve yine tatlı tansu olmuyor bu konuda anlaşamıyoruz seninle. cezan var yine.

çok şükür canım . ozaman epilepsi gibi bir şey bu . ateşle gelen nöbet . hiç rastlamadım okurken . benim asıl alanım epilepsi nöbetleri . hacettepede okudum bayağı vaka gördüm ama denk gelemdim hiç . Allah şifa versin özgecim .

sporu hesaplamayım canım , düzenli yapamıyorum ramazandan dolayı .
Evet canim cok yuksek ates sonrasi oluyor, havale olabilir turkcesi..
Ama burada nobet diyorlar. :(

Evet canim cok yuksek ates sonrasi oluyor, havale olabilir turkcesi..
Ama burada nobet diyorlar. :KK43:
yaşadıkalrını ruh halini düşünüyorum da çok zor bir dönem atlattın yavrum. inşallah bir daha başına gelmez. çocukalrdaki bu tip kronik rahatsızlıklara doktorlar 7 yaş sınırı koyuyor sonra normale dönüyormuş duyduklarım tabi bunlar hep. son olsun diyelim biz.

yaşadıkalrını ruh halini düşünüyorum da çok zor bir dönem atlattın yavrum. inşallah bir daha başına gelmez. çocukalrdaki bu tip kronik rahatsızlıklara doktorlar 7 yaş sınırı koyuyor sonra normale dönüyormuş duyduklarım tabi bunlar hep. son olsun diyelim biz.
Evet canim ilkini oyle kotu bir sekilde tecrube etmistik ki..
Akin okuldaydi Aras daha 11 aylikti, atesliydi ilacini verdik, esimde evdeydi ogun, dedik Akini okuldan alana kadar disari cikalim ha evde durmusuz ha disarida, bir alisveris merkezine gittik evimiz ve Akinin okulunun ortasinda bir yerdi.
Arasda uyuyordu , lego magazasina girdik, Akina lego alalim diye, Arasin gozleri-bakislari tuhaflasmaya basladi, gozleri kaydi, tir tir titremeye basladi, bebek arabasindan kucagima aldim , nefes almiyordu.Morardi, hayati fonksiyonlari gitti resmen.
Etraftaki herkes ambulansi aradi, esime sok geldi bana oyle, esime oluyor Aras diye bagiriyorum, felaketti.
2 dk icinde ambulans geldi bizi aldigi gibi hastaneye yetistirdi..
O gunu asla unutamam ama ondan sonrakilerde de yasadigim caresizlik, korku degismedi..
6 yasina kadar bazi cocuklarda bu durum devam ediyor , en buyuk tehlikesi ise cok uzun suren nobetler, bazen 10 dakika o sekilde kalabiliyor cocuklar, ve beyin hasari oluyormus.En son kisin hastanelik oldugumuzda doktor Arastan kuzcuk bir bebegin 10 dakikadan uzun nobette kaldigini soyledi,ailesini dusunmek bile istemiyorum..Ya da nobet esnasinda dilleri bogazlarina kacabiliyor ve hayatlarini kaybedebiliyorlar..
Yani anne baba olmak asla toz pembe degil..Allah herkesin evlatlarina saglik versin...

Akin okuldaydi Aras daha 11 aylikti, atesliydi ilacini verdik, esimde evdeydi ogun, dedik Akini okuldan alana kadar disari cikalim ha evde durmusuz ha disarida, bir alisveris merkezine gittik evimiz ve Akinin okulunun ortasinda bir yerdi.
Arasda uyuyordu , lego magazasina girdik, Akina lego alalim diye, Arasin gozleri-bakislari tuhaflasmaya basladi, gozleri kaydi, tir tir titremeye basladi, bebek arabasindan kucagima aldim , nefes almiyordu.Morardi, hayati fonksiyonlari gitti resmen.
Etraftaki herkes ambulansi aradi, esime sok geldi bana oyle, esime oluyor Aras diye bagiriyorum, felaketti.
O gunu asla unutamam ama ondan sonrakilerde de yasadigim caresizlik, korku degismedi..
6 yasina kadar bazi cocuklarda bu durum devam ediyor , en buyuk tehlikesi ise cok uzun suren nobetler, bazen 10 dakika o sekilde kalabiliyor cocuklar, ve beyin hasari oluyormus.En son kisin hastanelik oldugumuzda doktor Arastan kuzcuk bir bebegin 10 dakikadan uzun nobette kaldigini soyledi,ailesini dusunmek bile istemiyorum..Ya da nobet esnasinda dilleri bogazlarina kacabiliyor ve hayatlarini kaybedebiliyorlar..
Yani anne baba olmak asla toz pembe degil..Allah herkesin evlatlarina saglik versin...
Çok geçmiş olsun.
Sizin yaşadığınız gibi bende yaşadım büyük kızıma mama yaptım sıcaktı arkamı dönmem le elini atmasi bir oldu. Çocuk birden çığlık atmaya başladı.ustunu çıkardım. Sağ kolunun iç kısmı tamamiyle yanmış. Hemen eşimle açık yakındaki acile götürdük.ogeceyi asla unutamam . O gece o kızım ağladı ben ağladım. 1 ayda.ancak iyileşti . Şimdi hafif bir iz var .bazen kolunda görünce icim acır. Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.

Çok geçmiş olsun.
Sizin yaşadığınız gibi bende yaşadım büyük kızıma mama yaptım sıcaktı arkamı dönmem le elini atmasi bir oldu. Çocuk birden çığlık atmaya başladı.ustunu çıkardım. Sağ kolunun iç kısmı tamamiyle yanmış. Hemen eşimle açık yakındaki acile götürdük.ogeceyi asla unutamam . O gece o kızım ağladı ben ağladım. 1 ayda.ancak iyileşti . Şimdi hafif bir iz var .bazen kolunda görünce icim acır. Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.
Cok buyuk gecmis olsun canim, cocuklar oyle zor buyuyor ki..
Bir daha hic yasanmasin...
Amin diyorum sondaki duana...

Herkese selam dün gelemedim kızlar kusura bakmayın iftar sonrası öyle bir baş ağrısı yaşadım ki gözlerim zonkladi resmen
İki günlük menümu yazayım sonra biraz geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş 😁
Dün
Sahur
Bir dilim ekmek, bir dilim peynir, bir bardak süt

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık et sote, 4-5 kaşık havuç tarator, 2 kaşık bulgur pilavı

Su 1 litre (baş ağrısından su bile icmemisim)
Spor 100 bisiklet hareketi =300
60 flutter kicks=180
60 donkey kicks =180
Toplam =660

Bugün
Sahur yok.

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, bir buçuk tavuk şiş

Su 2 litre
Spor 50 bisiklet hareketi=150
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Herkese selam dün gelemedim kızlar kusura bakmayın iftar sonrası öyle bir baş ağrısı yaşadım ki gözlerim zonkladi resmen
İki günlük menümu yazayım sonra biraz geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş 😁
Dün
Sahur
Bir dilim ekmek, bir dilim peynir, bir bardak süt

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık et sote, 4-5 kaşık havuç tarator, 2 kaşık bulgur pilavı

Su 1 litre (baş ağrısından su bile icmemisim)
Spor 100 bisiklet hareketi =300
60 flutter kicks=180
60 donkey kicks =180
Toplam =660

Bugün
Sahur yok.

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, bir buçuk tavuk şiş

Su 2 litre
Spor 50 bisiklet hareketi=150
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Geçmiş olsun . Benimde iki gece önce cok şiddetli ağrıdı. Sonraki günler de hafif hafif ağrıyor.

Hayırlı akşamlar hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar gelelim bugüne
Sahur bi dilim ekmek bir yumurta bi dilim peynir 7 zeytin bir kuru incir 4 fındık 1 ceviz
İftar
İki kase çorba salata yoğurt
2.5 litre su
Türk kahvesi
Bugün spor yapamadım
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena mifihafa mifihafa
Ssgol canim seninde insallah. Bu arada menun super bu hafta birincilik bize yakisir☺

Hayirli sabahlar
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun insallah gununu de guzel ve kazancli gecirmeyi nasip etsin. Allah hepinizin dualarinizi hskkinizda hayirli etsin. Aminnn.
Gelelim menumuze
Sahur tam hatirlayamiyorum nedense ama azcik ekmek yedim sanirim

İftar
2 kepce tavuk corbasi 3 kasik zeytinyagli teze fasulye 2 kasik menemen yarim dilim kuru ekmek az domates salatalik 2 bardak ayran 1 kasik pilav
Ara cay 2 kasik karisik cerez
Tatli olarak profiterol yapmisti kizlar iftardan sonra butun aile basina gecti ve tabaga bile almadan mideye indirdiler. Ben ne yaptim size afiyet olsun dedim ve tadina bile
bak ma dımmmmmm

Su 3lt yi gecmistir
Spor yok evisi mutfak cok yordu birde izmir asiri sicak kac gundur takatim kalmiyor acikcasi sporumu insallah ramazan sonrasi duzene sokacagim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 cokofesttt cokofesttt

Canim cok gecmis olsun bune benzer bir durumu bende buyuk kizimda yasadim Allah kimseyi evladi ile sınamasın cok kotu idi su an senin yazini okuyunca o gunu tekrar yasadim. 😢😢Allah cocuklarimizi esirgesin insallah.

iyi aksamlar kizlar

nasilsiniz Kadir gecemiz mubarek olsun 19 mayisimiz kutlu olsun ne guzel bir gun dilerim Şu mübarek gunlerde dualarimiz kabul olsun ve bu salgin hastaliklar butun dunyada bitsin gitsinde normale dönelim artik

sahur
1 kase kıymalı yeşil fasulye ( aksamdan kalan yemegi yedim bugun sahurda )

iftar
8 kaşık etli nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata

su 3 litre sahura kadar iciyorum
spor 1 saat leslie 60*7=420 P
mekik 50 tane 50*3=150P
toplam 570 Puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Milana firuze asena87 asena87 yeni takim kaptan yardimciligin hayirli olsun canim kusura bakma geriden geliyorum gözümden kacmis 😘
Amin insallah

Back
X