• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah kabul etsin,gozleme,yufka yerine ketojenik borek tariflerini tavsiye ederim.
Ekmek de var iftar agir olmus olabilir onu da iftar acligina veriyorum🤩

Tesekkurler.
Tamamdir not ediyorum bu hafta kilo vermek durumundasin😛

Hazir cumaya kdr reglinde bitmis olacak bu hafta maximum fark gormelisin oyuzden iftara dogru spor da yap bence 😊,bu hafta sık biraz daha

Tost ve patates disinda iyiymis az olsalarda kilo verdirmiyor iste.
Afiyet olsun.
Listede senin 9.aydan bu yana hic kilo vermedigin yaziyor canim,sebebi var mi ya da yanlis falan mi baktim?

Ya canim afiyet olsun cok guzel olmus menunsporun,suyun,
1,5 ayda 6,1 kilo vetmissin daha once takip etmemistim cok iyi👏

Afiyet olsun su az olmus,sporun icerigi ve puani yok ve yaklasik 3 ayda 3 kilo vermissin bir sıkıntı olmali.

Afiyet olsun canim oruca ragmen menun,sporun,suyun guzel👏
2 ayda 6,4 kilo vermissin bu da gayet iyi.

Kiz sen 59lardaydin ben sana ulasmaya calisiyordum ne ara ciktin 61lere...
Pizzaya bir sey demeyelim diye amma cumle kurmussun😊
Hazir regl de olmussun cumaya guzel bir sonuc gelir ozaman senden.
Suyun az olmus evet hele ramazanda.

Yaa senin boyun 1.78 mi🙈🙈🙈
Hayal edemedim☺cok guzel.
Gerci size gore de baska sorunlari oluyor.menun guzel,spor puanini hesaplamamissin.

Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun,

19 Mayis Atatürk'ü Anma Genclik ve Spor Bayrami'miz kutlu olsun🏃‍♂️🏋️‍♀️🏊‍♀️🤸‍♀️🤼‍♀️🤾‍♀️

[/QUOTE]
Sagol canim hedefim de oyle insallah guzel bir eksi olur bu hafta

Sali menum aksamdan beri netim yoktu yazamadim

Sabah 10.30
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Sekersiz cay

Ara 12.30
1 sekersiz cay

13.00
1 kucuk kase sutlac hatta yarim yarisini oglana yedirdim 3 4 tk kaldi bana

16.30
2 ince dilim pizza
1 kase ezo corba

Bol cay ictiim
Spor yapmadim ama ev temizledim birde ekstradan badanaya giriscez yatak odamin tavani rutubet yapti bu sene kaplama yapilcak tum tavani sildim in cik merdivenle canim cikti biyerlerimden afedersiniz ter akti
Cezami yapamadim ama bugun 500 ip atlicam söz

Birgaripanne Birgaripanne canim bende sezeryan oldum hemde 2 sene ustustte 2 kere o yuzden degisik geldi demek herkeste farkli olabiliyor dr a gozuktunmu hic yara kist vs olabilir kanama icin
Cezani degistirmedim butun cezalarin toplami olarak ozaman sana 30 dak leslie ve 300 ip atlama veriyorum

CEYDOS CEYDOS um malum eskiden ip atlama yarismalarinda baya idaaliydim paslandim valla

Yawrukush Yawrukush canim atesiniz birazda olsa dinmis sevindim kuzum senin neler cektigini cok iyi anliyorum evlat deyince akan sular duruyor onlara bisey olucak diye insanin aklı gidiyor valla

iyi aksamlar kizlar

nasilsiniz Kadir gecemiz mubarek olsun 19 mayisimiz kutlu olsun ne guzel bir gun dilerim Şu mübarek gunlerde dualarimiz kabul olsun ve bu salgin hastaliklar butun dunyada bitsin gitsinde normale dönelim artik

sahur
1 kase kıymalı yeşil fasulye ( aksamdan kalan yemegi yedim bugun sahurda )

iftar
8 kaşık etli nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata

su 3 litre sahura kadar iciyorum
spor 1 saat leslie 60*7=420 P
mekik 50 tane 50*3=150P
toplam 570 Puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze @asena87 yeni takim kaptan yardimciligin hayirli olsun canim kusura bakma geriden geliyorum gözümden kacmis 😘
Menüde sporda harika.

Evet canim ilkini oyle kotu bir sekilde tecrube etmistik ki..
Akin okuldaydi Aras daha 11 aylikti, atesliydi ilacini verdik, esimde evdeydi ogun, dedik Akini okuldan alana kadar disari cikalim ha evde durmusuz ha disarida, bir alisveris merkezine gittik evimiz ve Akinin okulunun ortasinda bir yerdi.
Arasda uyuyordu , lego magazasina girdik, Akina lego alalim diye, Arasin gozleri-bakislari tuhaflasmaya basladi, gozleri kaydi, tir tir titremeye basladi, bebek arabasindan kucagima aldim , nefes almiyordu.Morardi, hayati fonksiyonlari gitti resmen.
Etraftaki herkes ambulansi aradi, esime sok geldi bana oyle, esime oluyor Aras diye bagiriyorum, felaketti.
2 dk icinde ambulans geldi bizi aldigi gibi hastaneye yetistirdi..
O gunu asla unutamam ama ondan sonrakilerde de yasadigim caresizlik, korku degismedi..
6 yasina kadar bazi cocuklarda bu durum devam ediyor , en buyuk tehlikesi ise cok uzun suren nobetler, bazen 10 dakika o sekilde kalabiliyor cocuklar, ve beyin hasari oluyormus.En son kisin hastanelik oldugumuzda doktor Arastan kuzcuk bir bebegin 10 dakikadan uzun nobette kaldigini soyledi,ailesini dusunmek bile istemiyorum..Ya da nobet esnasinda dilleri bogazlarina kacabiliyor ve hayatlarini kaybedebiliyorlar..
Yani anne baba olmak asla toz pembe degil..Allah herkesin evlatlarina saglik versin...
Çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inş 😔
Çok geçmiş olsun.
Sizin yaşadığınız gibi bende yaşadım büyük kızıma mama yaptım sıcaktı arkamı dönmem le elini atmasi bir oldu. Çocuk birden çığlık atmaya başladı.ustunu çıkardım. Sağ kolunun iç kısmı tamamiyle yanmış. Hemen eşimle açık yakındaki acile götürdük.ogeceyi asla unutamam . O gece o kızım ağladı ben ağladım. 1 ayda.ancak iyileşti . Şimdi hafif bir iz var .bazen kolunda görünce icim acır. Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.
Gelmiş geçmiş olsun canım 😔 senşn baş ağrıların nasıl oldu geçti mi

19 mayis:
Sahur: 1 ince dilim somon ekmegi, 1 dilim peynir bir tk tereyagi, 180 ml süt
Iftar: 3 parca tavuk, 1 dilim ekmek, salatalik, iftardan biraz sonra: çilek ve erik.
Su: 2 lite
Spor:
5000 adim. 30 suguat
Toplam: 310 puan
luges luges
kacamaksiz guzel bi menu canim begendim :kk77:

Evet canim ilkini oyle kotu bir sekilde tecrube etmistik ki..
Akin okuldaydi Aras daha 11 aylikti, atesliydi ilacini verdik, esimde evdeydi ogun, dedik Akini okuldan alana kadar disari cikalim ha evde durmusuz ha disarida, bir alisveris merkezine gittik evimiz ve Akinin okulunun ortasinda bir yerdi.
Arasda uyuyordu , lego magazasina girdik, Akina lego alalim diye, Arasin gozleri-bakislari tuhaflasmaya basladi, gozleri kaydi, tir tir titremeye basladi, bebek arabasindan kucagima aldim , nefes almiyordu.Morardi, hayati fonksiyonlari gitti resmen.
Etraftaki herkes ambulansi aradi, esime sok geldi bana oyle, esime oluyor Aras diye bagiriyorum, felaketti.
2 dk icinde ambulans geldi bizi aldigi gibi hastaneye yetistirdi..
O gunu asla unutamam ama ondan sonrakilerde de yasadigim caresizlik, korku degismedi..
6 yasina kadar bazi cocuklarda bu durum devam ediyor , en buyuk tehlikesi ise cok uzun suren nobetler, bazen 10 dakika o sekilde kalabiliyor cocuklar, ve beyin hasari oluyormus.En son kisin hastanelik oldugumuzda doktor Arastan kuzcuk bir bebegin 10 dakikadan uzun nobette kaldigini soyledi,ailesini dusunmek bile istemiyorum..Ya da nobet esnasinda dilleri bogazlarina kacabiliyor ve hayatlarini kaybedebiliyorlar..
Yani anne baba olmak asla toz pembe degil..Allah herkesin evlatlarina saglik versin...
onlar büyüyene kadar biz bizlikten çıkıyoruz malesef. Allah beterinden sakınsın.
Çok geçmiş olsun.
Sizin yaşadığınız gibi bende yaşadım büyük kızıma mama yaptım sıcaktı arkamı dönmem le elini atmasi bir oldu. Çocuk birden çığlık atmaya başladı.ustunu çıkardım. Sağ kolunun iç kısmı tamamiyle yanmış. Hemen eşimle açık yakındaki acile götürdük.ogeceyi asla unutamam . O gece o kızım ağladı ben ağladım. 1 ayda.ancak iyileşti . Şimdi hafif bir iz var .bazen kolunda görünce icim acır. Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.
kırık ve yanık benim kabusum olmuştur hep.geçmiş olsun canım
Herkese selam dün gelemedim kızlar kusura bakmayın iftar sonrası öyle bir baş ağrısı yaşadım ki gözlerim zonkladi resmen
İki günlük menümu yazayım sonra biraz geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş 😁
Dün
Sahur
Bir dilim ekmek, bir dilim peynir, bir bardak süt

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 4-5 kaşık et sote, 4-5 kaşık havuç tarator, 2 kaşık bulgur pilavı

Su 1 litre (baş ağrısından su bile icmemisim)
Spor 100 bisiklet hareketi =300
60 flutter kicks=180
60 donkey kicks =180
Toplam =660

Bugün
Sahur yok.

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, bir buçuk tavuk şiş

Su 2 litre
Spor 50 bisiklet hareketi=150
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
geçmiş olsun canım.daha iyi misin şimdi? menülerin güzel olmuş birtek sahursuz olan olmamış.
Kadir geceniz mübarek olsun canlar ❤
Dün tartilmayi da unutmuşum bugün tartildim
Cuma 67.6
Bugün 67.7
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
cumaya kadar düşer merak etme.
Bugünkü menüm sahur
Sucuklu yumurta 1 dilim tb ekmeği
Iftar
1 kase çorba
6 yk kuru fasulye susuz
1 yk pilav
Su 2 lt
Spor
100 bacak hareketi 300
50 mekik 150 puan
2000 adım 100 puan
Toplam 550 puan
CEYDOS CEYDOS @Meryem1306 Yawrukush Yawrukush
spor su menüler harika
Hayirli sabahlar
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun insallah gununu de guzel ve kazancli gecirmeyi nasip etsin. Allah hepinizin dualarinizi hskkinizda hayirli etsin. Aminnn.
Gelelim menumuze
Sahur tam hatirlayamiyorum nedense ama azcik ekmek yedim sanirim

İftar
2 kepce tavuk corbasi 3 kasik zeytinyagli teze fasulye 2 kasik menemen yarim dilim kuru ekmek az domates salatalik 2 bardak ayran 1 kasik pilav
Ara cay 2 kasik karisik cerez
Tatli olarak profiterol yapmisti kizlar iftardan sonra butun aile basina gecti ve tabaga bile almadan mideye indirdiler. Ben ne yaptim size afiyet olsun dedim ve tadina bile
bak ma dımmmmmm

Su 3lt yi gecmistir
Spor yok evisi mutfak cok yordu birde izmir asiri sicak kac gundur takatim kalmiyor acikcasi sporumu insallah ramazan sonrasi duzene sokacagim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @cokofesttt
burasıda sıcaktan kavruluyor. sabah alışverişe gittim ceketle yandım.
profa hayır demen harika olmuş.
Ay benimde bu gece muthis agridi hala da var patates sardim biraz iyi geldi. Hepinize gecmis olsun
komik emojisini annem aklıma geldi ondan koydum canım yanlış anlama. o da azıcık ağrısını tülbentle patates sarar.
Sali menum aksamdan beri netim yoktu yazamadim

Sabah 10.30
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Sekersiz cay

Ara 12.30
1 sekersiz cay

13.00
1 kucuk kase sutlac hatta yarim yarisini oglana yedirdim 3 4 tk kaldi bana

16.30
2 ince dilim pizza
1 kase ezo corba

Bol cay ictiim
Spor yapmadim ama ev temizledim birde ekstradan badanaya giriscez yatak odamin tavani rutubet yapti bu sene kaplama yapilcak tum tavani sildim in cik merdivenle canim cikti biyerlerimden afedersiniz ter akti
Cezami yapamadim ama bugun 500 ip atlicam söz

Birgaripanne Birgaripanne canim bende sezeryan oldum hemde 2 sene ustustte 2 kere o yuzden degisik geldi demek herkeste farkli olabiliyor dr a gozuktunmu hic yara kist vs olabilir kanama icin
Cezani degistirmedim butun cezalarin toplami olarak ozaman sana 30 dak leslie ve 300 ip atlama veriyorum

CEYDOS CEYDOS um malum eskiden ip atlama yarismalarinda baya idaaliydim paslandim valla

Yawrukush Yawrukush canim atesiniz birazda olsa dinmis sevindim kuzum senin neler cektigini cok iyi anliyorum evlat deyince akan sular duruyor onlara bisey olucak diye insanin aklı gidiyor valla
özlem özlem un dolu bu paylaşım.
ceza harika olmuş.
canım çok fen aboya badana çekti yazını görünce. en son 2 yıl önce annemlerin evi hallettim tövbe dedim sözde. ama yine yapmak istiyormuşum içimde bir hasretlik varmış.
19 mayis:
Sahur: 1 ince dilim somon ekmegi, 1 dilim peynir bir tk tereyagi, 180 ml süt
Iftar: 3 parca tavuk, 1 dilim ekmek, salatalik, iftardan biraz sonra: çilek ve erik.
Su: 2 lite
Spor:
5000 adim. 30 suguat
Toplam: 310 puan
luges luges
güzel olmuş ama somon ekmeği nedir.somun mu yoksa

onlar büyüyene kadar biz bizlikten çıkıyoruz malesef. Allah beterinden sakınsın.
kırık ve yanık benim kabusum olmuştur hep.geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım.daha iyi misin şimdi? menülerin güzel olmuş birtek sahursuz olan olmamış.
cumaya kadar düşer merak etme.
spor su menüler harika
burasıda sıcaktan kavruluyor. sabah alışverişe gittim ceketle yandım.
profa hayır demen harika olmuş.
komik emojisini annem aklıma geldi ondan koydum canım yanlış anlama. o da azıcık ağrısını tülbentle patates sarar.
özlem özlem un dolu bu paylaşım.
ceza harika olmuş.
canım çok fen aboya badana çekti yazını görünce. en son 2 yıl önce annemlerin evi hallettim tövbe dedim sözde. ama yine yapmak istiyormuşum içimde bir hasretlik varmış.

güzel olmuş ama somon ekmeği nedir.somun mu yoksa
Türkçe yazmayı öğrenmeye çalışıyorum, üzgünüm.
Yazim hatam cok fazla.

19 mayıs 2020 dün ne yedim?
sabah : activia
öğle : 1 adet elma
ara : 1 adet ruşeymli kurabiye + 2 zeytin
akşam : yemeğe küstüm yağ koluma ve yüzüme patladı yaparken yemedim çok sinirlendim. 2 parça stevialı çikolata
su : 2250 ml
spor : 350 jç : 1050 puan
spuat : 30 adet 90 puan
toplam : 1140 puan

neden üzülüyorsun çok doğal hatalar biz sözde biliyoruz da her kelimeyi düzgün mü kullanıyoruz. yeni bir ekmek türümü diye merak ettim sadece.
Konuşmayı öğrenmeden yazmaya çalışan benim. Bu ara 3 dil aynı anda öğrenmeye çalışıyorum, rus, azerice yazı, ve turkce.

ana dilin gürcüce değil mi? rusça ile benzerliği var mı?
Bence benzemiyor hiç.
Ana dilim azeri'ce ama gürcüce okudum bu yüzden azerice yazmak bilmiyorum rusça yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum, umarim basarili olurum.

Dün ki sahur : 1 yumurta
Domates
Salatalık
Biber
2 dilim.peynir
1 dilim.ekmek
Iftar: 7 kaşık zeytinyağlı türlü
1 bardak ayran
Bir tabak karpuz
Ara: 4 tane yenidünya
1 buçuk litre su

Spor yapmadim. Kadir gecesini değerlendirdim
Tatlı krizindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Meyve kesmedi. Bu akşam iftarda herşey olabilir :KK12:
Yawrukush Yawrukush . CEYDOS CEYDOS

Dün ki sahur : 1 yumurta
Domates
Salatalık
Biber
2 dilim.peynir
1 dilim.ekmek
Iftar: 7 kaşık zeytinyağlı türlü
1 bardak ayran
Bir tabak karpuz
Ara: 4 tane yenidünya

Spor yapmadim. Kadir gecesini değerlendirdim
Tatlı krizindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Meyve kesmedi. Bu akşam iftarda herşey olabilir :KK12:
menün güzel olmuş. tatlı krizin için bir bardak su süt karışımına 1 tatlı kaşığı tarçın koyup karıştır onu iç. orucu açınca hemen yap sonra yemek ye ki şeker oranın yükselsin

menün güzel olmuş. tatlı krizin için bir bardak su süt karışımına 1 tatlı kaşığı tarçın koyup karıştır onu iç. orucu açınca hemen yap sonra yemek ye ki şeker oranın yükselsin
Tarcın bana iyi gelmiyor. Hemen kabızlık yapıyor su tutuyor vücudum. Çok seviyorum.kokusuna bayılıyorum ama kullanamıyorum malesef

yine az yine harika
az az ama çok çeşnili yiyorsun ayırsan yediğin türleri sana daha faydalı olacak.
kuzum bebelerimizin hiçbir yudumunu almıyoruz ya onlar yiyor yada daha hayırlısı eşlerimize kakalıyoruz.hadi o da olmadı sokak hayvanlarına veriyoruz. ama menün olmuş
yalancı mantı yalancı pizza yalancı burger benim ev bu yalancılardan isyanda artık yapamıyorum. tadını alamıyorlarmış.
menün güzel beğendim. sporunda çok iyi. eşin @Meryem1306
-200 daha ne üzülüyorsun. he tabi o kadar yemeği yemeseydim daha çok düşerdim diyorsan o başka. :halay:
bu seferlik böyle olsun.ama misafirliktede hayırdemeyi bilmeliyiz.
ooo ekmek cezası en sevdiğim. mifihafa mifihafa ceza vakti.
bazen olur canım sıkma canını aksilikler peşimizi bırakmaz. makarnayı aksiliğe sayıyorum ve unutma makarna tek başına yenirse kilo yapmıyor. diyete uygun mu hayır ama tesellisi var.
4 öğün az az beslenmeyi denedin mi? misal aşağıda benim kilo veremiyorken vermemi sağlayan menümü ekliyorum.
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 2 adet çeri domates + bir kk peynir yada 3 yumurta birinin tamamı diğerlerinin beyazı ile mantarlı biberli peynirli az tereyağlı omlet.
öğle : ton balığı salatası yada farklı bir salata çeşidi
ara : 1 adet meyve (yaz dönemiydi benim tercihim hep nektar oldu şekeri ihtiyacımı karşılıyordu)
akşam : 180 gr ızgara türü balık et yada tavuk (çipura - levrek - somon)
3 lt su
çok az olmuş sanki yediklerin bana mı öyle geldi.

ceza yiyen olunca kanamam oluyor, ceza kesen olunca az bile diyor ben anlamadım nasıl iş:KK70:

Sağolasın kaptanım valla aksilik oldu.. neyse ertesi güne yedik yemeği hazır olmuş oldu yemek :KK70: Hergün yemek düşünmek okadar zorkş
menülerin güzel olmuş canım ,makarna da artık nasibin miş , severmisin bilmem ama ben çok severim , diyetteyim diye yemiyorum :) spor yapamadığını söylemiştin bence bu güzel menülerde yeter sana :) su miktarına bayılıyorum :)
Bende çok seviyorum canım ama olmasada aramam.. nefsimi tutabiliyorum ama işte 15 dk da tek hazırlaya bileceğim oydu :kk77: suyu emzirdiğim için çok içmem gerekiyor o yüzden 3 lt nin altına düşmemeye çalılıyorum.. yoksa ne kilo verebilirim ne sütüm oluyor
19 mayıs menüm
sahur : 2 kaşık yulaf ezmeli süt
2 yumurta
domates,biber,salatalık
peynir
6 zeytin

iftar : 1 tabak köfteli patates
4 parmak kadar poaça
cacık
3 kaşık kuru fasulye
1 kuru kayısı

su : henüz yarım litre
spor : 15 dk eliptik

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Aomine Daiki Aomine Daiki

Canım menüler güzel ama bence senin su sıkıntın var.. suyu 2 lt içmen lazımki kilo güzel verebilesin .. iftarla sahur arası 2 yi geçmeye çalış

Bu arada sıcaklardan sizdede ödem oldumu yüzüklerim parmağımı sıkmaya başladı bu sabah farkettim

Sağolasın kaptanım valla aksilik oldu.. neyse ertesi güne yedik yemeği hazır olmuş oldu yemek :KK70: Hergün yemek düşünmek okadar zorkş

Bende çok seviyorum canım ama olmasada aramam.. nefsimi tutabiliyorum ama işte 15 dk da tek hazırlaya bileceğim oydu :kk77: suyu emzirdiğim için çok içmem gerekiyor o yüzden 3 lt nin altına düşmemeye çalılıyorum.. yoksa ne kilo verebilirim ne sütüm oluyor

Canım menüler güzel ama bence senin su sıkıntın var.. suyu 2 lt içmen lazımki kilo güzel verebilesin .. iftarla sahur arası 2 yi geçmeye çalış

Bu arada sıcaklardan sizdede ödem oldumu yüzüklerim parmağımı sıkmaya başladı bu sabah farkettim
bilmem mi isyandayım yemek hazırlama yüzünden. birde bizim evde ekip halinde eleştiriliyor şu olsa bu olsa şöyle yapsan insanın yapası da gelmiyor. yapım aşamasından yeme aşamasına kadar bir müdahale var. çıldırıyorum bozuluyorum çünkü ben gerçekten çok güzel yemek yaparım hiç lezzetsiz menü çıkmaz evde. en son geçen gün posta koydum bu kadar iyi biliyorsanız bundan sonra siz yapın istediğiniz gibi dedim bir kaç gündür eleştiri yok. hatta dün gece şu meşhur kızarmış tavukları olan marka için dükkanı kapatsınlar sen aç onun yerine dediler mutlu oldum tabi. birde yağ patlamasaydı iyi olacaktı.
ben davul gibiyim eller ayaklar şişiyor gece yürüyüşte ellerim havada sallayarak geziyorum çok kötü.

Back
X