Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim , Allah kimseye yasatmasin..Canim cok gecmis olsun bune benzer bir durumu bende buyuk kizimda yasadim Allah kimseyi evladi ile sınamasın cok kotu idi su an senin yazini okuyunca o gunu tekrar yasadim.Allah cocuklarimizi esirgesin insallah.
istediğin kadar kalabiliyorsun ama dönüşte ayrıldığın kilonun üstünde dönemezsin altı daha makbul.
gözleme olmamış ama cezası olmayacak su yok bu listedeSelam kızlar
Dünkü menüm (19 May)
Klasik kahvaltiliklar
Duble türk kahvesi yanına kuru kayısı
Kıymalı gözleme (yağsız) ayran
Çılbır, elma bitki çayı
Sporum dün yoktu malesef ama şimdi yürüyüşteyim
o kadar dikkat ettim ama yinede patladı. küsmek işimede geldi yeseydim yağda kızarmış kellogslu but yani bu iyi oldu.CEYDOS yağ üstüne sıçradı mi canım? Geçmiş olsun eğer öyleyse.
Not: annemin meşhur lafı: yemeğe küsülmeezz ☺☺
kızım dualingodan rusça çalışıyor çokta beğeniyor canım sende ilk alfabesini öğrenip ilerleyebilirsin. kursuna başladı 1,5 ay sonra corona çıkınca yarım kaldı oradan destekliyor kendisini.Milana firuze canım sanırım yurt dışından geldin ülkemize? Hangi şehirde yaşıyorsun? Normalde nerelisin? Ne çok soru sordum Türkçe yazmayı öğreniyorum deyince di mi
Bence çok hoş duruyor ufak tefek hatalar, olsun o kadargayret etmen bile harika
Rusça öğrenmeyi ben de çok istiyordum ama kullanabileceğim bir yer yok malesef
Duolingo indirip Fransızca ya da İspanyolca başlayasim var ama vakit bulmak sorun
hayat eve sığar uygulamasını indirdin mi onda en azından il bazında riskli bölgeleri gösteriyor. ama hayır il il sayı verilmiyor.Kızlar konuyla alakalı değil ama hangi şehirde kaç kişi hasta diye sayılar verilmiyor artık değil mi?
Böyle internette aradım da sadece o önceden paylaştıkları Türkiye haritası çıkıyor onda da anlaşılmıyor sayı filan
Youbute batagina cok guldum :))Ben perşembe günü geri dönmek için gelmiştim ama kim yine gelemedi gruba....
Kaptanım uyanıyorum iftara kadar ders
Sonra iftar Faslı
Namazlar kuran okuyabilirsek
Sonra spor
Sonra sahur
Böyle bir döngüye girdim
Telefonu elime alıyorum ama YouTube batağına düştük saçma sapan videolar izliyorum
Telefonu bırakıyorum hooop aklıma geliyor ama elimde iş oluyor
telefonu alınca unutuyorum
Cımadan beri tartımı yazacağım sözde..
Nasilsin canim, seninle ilgilenemedim geldiginden beri, kucuk oglum hastaydi.Dün ki sahur : 1 yumurta
Domates
Salatalık
Biber
2 dilim.peynir
1 dilim.ekmek
Iftar: 7 kaşık zeytinyağlı türlü
1 bardak ayran
Bir tabak karpuz
Ara: 4 tane yenidünya
1 buçuk litre su
Spor yapmadim. Kadir gecesini değerlendirdim
Tatlı krizindeyim. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Meyve kesmedi. Bu akşam iftarda herşey olabilir
Yawrukush .
CEYDOS
Canim en az 2 hafta olmak kaydiyla istedigin kadar kalabilirsin.
Canim benim az kaldi haklisin gececek insallah..Yawrukush dayan canım, sabır geçecek inşallah. Göz açıp kapatınca ya dek bir bakmişsin 7 yaş bitmiş. Kurtulmuşsunuz bu dertten. .
Bende dualingo ile ispanyolca ogreniyorum, cok cok yardimci oldu, uygulamada oldukca guzel.Milana firuze canım sanırım yurt dışından geldin ülkemize? Hangi şehirde yaşıyorsun? Normalde nerelisin? Ne çok soru sordum Türkçe yazmayı öğreniyorum deyince di mi
Duolingo indirip Fransızca ya da İspanyolca başlayasim var ama vakit bulmak sorun
Kiz Allah iyiligini versinCEYDOS gaza geldim yaptim egzersizimi
500 adim:25
200 jj:600
30 mekik: 90
90 popo:270
50 squat: 150
Toplam 1135
deniz diyette
pişt Amerikalı bu saatler bir Türkiye'de olanların iftar hazırlıkları başlıyor maalesef hatta bende bir nikotin çekmek istedim ondan buradayım yoksa bulamazdın. Hatta şimdi kaçıyorum bye.Ne zaman takima gelsem, kaderim kimse olmuyor takimda :))
Patates cezasi tabiki olacakti. Ama kendi cezani kesmene bayıldımHerkese selam,guzel bir gunden
Orucluydum,genelde yattim basim agrir korkusuyla
Sahur 03.00: 4 kofte,1 kirmizi biber,yarim patates,kaşardan olusan bir yemek yaptim.
Iftar 20.30: karabugdayli,kiymali ispanak yemegi ve yogurt
Iftar ve sahurda;2 lt uzerinde su,10 kupadan fazla cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi.
Egzersiz:
150 jj : 450 puan
Baska yapamadim
Patates minikti ama cezam varsa raziyimdeniz diyette canim
Misal simdi 50 mekik 50 squat cekti canim ceza versene![]()
Hayır hala kendi ülkemdeyim,Milana firuze canım sanırım yurt dışından geldin ülkemize? Hangi şehirde yaşıyorsun? Normalde nerelisin? Ne çok soru sordum Türkçe yazmayı öğreniyorum deyince di mi
Tamampişt Amerikalı bu saatler bir Türkiye'de olanların iftar hazırlıkları başlıyor maalesef hatta bende bir nikotin çekmek istedim ondan buradayım yoksa bulamazdın. Hatta şimdi kaçıyorum bye.
Milana firuze sana özel Maalesef kelimesini özellikle döndüm düzelttim malesef yazarım normalde bu kıyağımı güzel eksilerle telafi edersin artık.
kıyak : argo bir kelim
çok istikrarlı olmuş maşallahDünkü menüm.
İftar
1 kase mercimek corbasi
1 kase yoğurt, 1 tam avokado, nane karistirdim nefisti .
1 kase turşu
3 köfte
Sahur
1 haslanmis yumurta
5 yaprak marul
Su 2lt
Spor 30 dakika Leslie 210 puan
Kk peynir
5 zeytin
Salata
Sahur
2 greyfurt
1 kase yoğurt
Su 2lt
Spor leslie 2 mil. 210puan
asena87
sen sor anlamlarını doğru yazım şekillerini ben cevaplarım canım. açıkçası beni rahatsız etmiyor yanlış yazımlar artık. ama eskiden olsa kelimesi kelimesine inceler hata bulurdum okuduğum herşeyde ama sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri bazen bocalıyorum. yav biz nasıl yazıyorduk diye durup düşündüğüm çok zaman oluyor.Hayır hala kendi ülkemdeyim,
Gurcustan da yaşıyorum,
Normaldede gurcustanliyim,
Sizinle iletişime geçmek icin öğrenmek isdiyorum ben türkçeyi, hem de berki gerekirse diye bir gün.
Rusçayı öğrenmek isteme nedenim oraya taşınmayı düşünmem.
Azerice yazmayi öğrenmeliyim cunki kendi ana dilim.
En önemlisi yeni dil öğrenmenin irelde bana yeni kapılar aça bileceği düşünüyorum, okuma şansım olmadi ne yazık ki liseyi bu yıl dışardan bitirdim.
Ireli'de okumak istiyorum daha kizlarim kucuk diye bunu biraz erteliyçem
Ayrıca yazim hatam cok fazla umarim bir gün kusursuz yazmayi öğrenirim
Bence sende başla.
en iyi bilgi edinme yolu yeni bir dil öğrenmek.(bence)