- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben menünü beğendim canım tabi bulgur pilavı 1 yemek kaşığı ise☺23.05.2020
Sahur
Hiç bişey yemedim .. ödül bana fazla geldi
İftar
1 kase Bamya çorbası
3 adet tavuk baget fırınlanmış
3 adet fırınlanmış patates dilimi
Su 2,5 lt
24.05.2020
Sabah(11:30)
1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
Salatalık
Domates
Ara
2 adet yaprak sarma
Akşam
1 kase bamya çorbası
1 yt tavuklu bulgur pilavı
2 adet kuru dolma
1 sb şekersiz erik komposto
Su 2 lt
Spor 50 squat: 150 p
Melegimkorusun
CEYDOS
Yawrukush
Tamam Kaptanım cezamı yaparım . Ama low carb da kalori hesabı yapılmadığı için krep, kek, pizza, gibi şeylere yasak yok yeterki onlarda low carb usulü olsun . Krebi yumurta, yoğurt, Hindistan cevizi ünü ve keten tohumu ünü ile yaptım, her seferinde böyle uzun yazmak zor geldiği için low carb Krep yazmıştım. Bilgi vermek istedimCanim krep ve baklavaya kucuk bir ceza geliyor :)
Dunde vardi cezan, 200 ip dunun cezasi olsun, 30 mekik te bugunun.iyi aksamlar kizlar sabah uyandım guzelce kahvaltimi yaptim
2 yumurta bol yesillik 4 zeytin
diyetime uygun ama sonrasinda ipin ucu kaçtı annem tatli yapmis sutlaçlar baklavalar yedim de yedim bayram olmasa bu kadar yemezdim ama aman bidaha annemi nerde bulupta bunlari yicem dedim sonu hüsran
yarın silkelenip kendime gelecegim bugunden kesin cezami boynum kıldan ince
Milana firuze
CEYDOS
asena87
Yawrukush
.
Oruçtan çıktık artık odamı etkiledi bilemiyorum bende şimdi iyim çok şükür teşekkür ederim canımBizde de aynı durum vardı yarana kadar konuştuk
Yediklerin benimkilerin yanında baya az ama senin vücut çok alışmış demek ki geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ne güzel yazmışsın kaptanım aynen öyle şükredecek çok şey var ve en önemlisi sağlık
Ayy canım benim çok mutlu oldum yazdıklarını okuyuncasen de iyi ki varsın iyi ki burdasin, burdayız. Daha çok kilolar gidecek ve biz fıstık gibi olacağız
Canım sana da günaydın+600 değil kuzum +400
![]()
Okumamıştım ozaman iyi tebrik ederim sana dedim ama ben dün biraz abartmış olabilirim birazdan yazarım cezamı kesersinmatilda34 canim ben abartmadim bayramda hatta kendimce az bile yedi sende durumlar ne benim sozum var okumussundur cumaya 2 kilo gitmis olacak
Cok guzel canim menun aksam tahin recel var ama guzel menu benceHerkese HAYIRLI BAYRAMLAR
Ne guzel gunlerimiz var bizim milli ve dini,birligimizin arttigi.
Son aylarda bunun kiymetini daha da iyi anliyoruz.
Dun gece ve bugun giremedim,uzun bir gecmis beni bekler herhalde.
13.30:2 yumurta,mantar,peynir,1 dilim kavun.
18.00;yarim balik
20.00;yourt,6 cilek,1 tatli kasigi tahin,1 tatli kasigi recel,1 tatli kasigi hindistan cevizi,1.5 tatli kasigi labne karisimi.
2 lt ustunde su ve bitki cayi ictim.
Denedim ama spor yok cok bitkinim![]()
Evet canim biraz fazla kacmis gibi gecmis olsun vucut alisinca dikkat etmeye az bozunca diyeti dokunuyor evetHAyırlı akşamlar
Sabah
Az sucuklu yumurta 6 zeytin 4 pankek 4 dilim muz bi tk bal
Öğlen ipin ucu kaçtı
İki avuç çekirdek 4 lokum 12 badem
Akşam
Diyet kabak mücver unsuz yoğurtlu patlıcan salatası
3 lite su
Türk kahvesi
Yeşil çay
45 dk leslie 315 puan
Yawrukush
CEYDOS
asena87 yediklerim dokundu galiba tansiyonum oynadı burnum kanamaya başladı vücut sağlıklı beslenmeye alıştı galiba ondan ağır geldi
![]()
Pisi fazla olmus canim ama bayram gunu kacamak serbestti sanirimMerhabalar
Kahvaltı
Domates salatalik 3 dilim.peynir
1 tatlı kaşığı bal 2 ceviz
Ve 4 parca pişi
Öğlen
3 tane kuru kaysı
3 tane kuru incir.
1 bardak ayran
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase yulaf musli
Ara bir nescafe
1 tane bayram şekeri
2 litre su
Spor yok. Buz dolabı ve erzak dolabını temizledim
Yawrukush
CEYDOS @Aycaokurcan
Evet sporlarla kapatmis gibi ama bence arti gelirsin bugun bu beslenmeye canimİyi akşamlar kızlar bugünkü menü felaket ama pişman değilim
Sabah: 2 dilim tb ekmek, 3 yk menemen, salatalık, bir dilim peynir, bir tk tahin pekmez
Akşam: bir tabak mantı
Ara: kahve, küçücük lokum, dondurma, elma, muz, bir tane de bayram şekeri
Su: 2 litre
Spor: 400 jj
100 squat
100 bisiklet
100 mekik
Toplam= 2100
Birgaripanne
Oyyy oyyy oyyy bu nasil bi menu cok cokk kacamakli olmusİyi geceler
Hepinizin bayrami mubarek olsun
Sabah
Ara yesilcay
3 ince dilim kitir ekmek 1 yumurta az yagda yumurta domates salatalik peynir zeytin cay az tereyag
Ara sade nescafe
Ara 1 kase yulafli puding
Tarifi 1 bardak süt 3 kasik yulaf 1 elma hepsini pisirdim uzerine tarcin 2 kase oldu
Ara turk kahvesi
Ara biraz cigdem
Aksam 2 kasik pilav 3 kasik nohut pancar salatasi
Ara cay 1minik pogaca
Su bayagi ictim siseme koymayinca tam bilemiyorum 2lt gecmistir
Spor
300 topuga degme * 3 900
300 bisiklet *3 900
390 bel egzersisi hareketleri *2 780
Toplam 2580
Yanlislik varsa soylersiniz ben boyle hesapladim
Yawrukush
CEYDOS
asena87 @AppLesma
Canim ilk menun az olmus ikinci menunu begendim sen emziriyorsun daha fuzenli beslenmen lazim23.05.2020
Sahur
Hiç bişey yemedim .. ödül bana fazla geldi
İftar
1 kase Bamya çorbası
3 adet tavuk baget fırınlanmış
3 adet fırınlanmış patates dilimi
Su 2,5 lt
24.05.2020
Sabah(11:30)
1 dilim peynir
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
Salatalık
Domates
Ara
2 adet yaprak sarma
Akşam
1 kase bamya çorbası
1 yt tavuklu bulgur pilavı
2 adet kuru dolma
1 sb şekersiz erik komposto
Su 2 lt
Spor 50 squat: 150 p
Melegimkorusun
CEYDOS
Yawrukush
Oyyyoyyyy oyyy deme kız umarim dusundugum kadar degildirOkumamıştım ozaman iyi tebrik ederim sana dedim ama ben dün biraz abartmış olabilirim birazdan yazarım cezamı kesersin![]()
ayyy durduk yere kendimi şişman göstermişimBizde de aynı durum vardı yarana kadar konuştuk
Yediklerin benimkilerin yanında baya az ama senin vücut çok alışmış demek ki geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ne güzel yazmışsın kaptanım aynen öyle şükredecek çok şey var ve en önemlisi sağlık
Ayy canım benim çok mutlu oldum yazdıklarını okuyuncasen de iyi ki varsın iyi ki burdasin, burdayız. Daha çok kilolar gidecek ve biz fıstık gibi olacağız
Canım sana da günaydın+600 değil kuzum +400
![]()

birbirimize çok uygun ortaklarız biz yaGünaydın kızlar nasılsınız? Dün giremedim o yüzden hemen menümu yazayım unutmadan
Sabah
Iki çatal patates kızartması, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, üç dilim pastırma, bir tk bal
İkindi vaktiydi diğer öğün
Bir peynirli poğaça, bir elmalı kurabiye, bir dilim baklava
Yatmadan önce de tarçınlı süt
Çooook yedim yazarken yoruldum inşallah etkisi çok olmaz ☹
Su 2 litre
Spor yok belim ağrıyor kızlar bel fıtığım var bazen ağrıyor böyle bugün hafiflerse ağrım yapicam inşallah ☺
CEYDOS
Yawrukush
fyzanur
asena87
bugünden itibaren kaçamak yapmayalım yoldaşım , ikimizin menüler malum . ikimizde artı çıkmışız . anca toparlarız cumaya kadar .Cuma 67.2
Bugün 67.3
Cumaya hedefim 66.5 inşallah ☺