• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma 74.4
Bugun 74.6
Sanırım çok gec yedım ondan karnım şiş yattım belliydi artı çıkacağım ama panik yok cuma ya kadar umarım 73 u gorurum. Eger gorursem belkı 1 yıldır gormedıgım rakamı gorecegım. Bugun aralıklı oruca başlıyacagım. 12 ve 6 da yemek videolarda baya işe yarıyor diyorlar hem sağlıklıymış. Zaten sabah çok erken yemek yiyenlerden değilim. Kızlar Bayramımız mubarek olsun sız bana çok ıyı geldiniz. Hiç tanımayan kişilerin birbirine destek olup hiçbir karşılık beklemeden bunları yapması. Allah razı olsun. Bugun spora da başlıyacagım. 4 kılo çok farkettı giysiler de. 68 olsam ne kadar zayıf olacagım vee eşim hiç kılo muhabbeti yapmaz ama bence o da farkettı 4 kılo devede kulak ama benım için çok buyuk başarı. Sağolun :KK36:
cumaya kadar dikkat edersen o artı eksiye döner endişe etme.akıllı erkekler eşleriyle kilo muhabbeti yapmayanlardır ne mutlu sana.

günaydın kızlar :)

25 mayıs kilo bildirimim ( hem regl hem iştah artışı sonucu yedim de yedim dün , bugün daha sakin uyandım . açlık hissim geçmiş bugün. dün ne yediysem doyamadım ben . )
cuma günü :55.6
bugün : 56.0
fark : +600

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @erciyes111

CEYDOS CEYDOS profil fotoğrafına bayıldım :21:
24 mayıs menüm
sabah : yağda sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
tahin pekmez
reçel

ara : sayıları tam hatırlayamadım
4 tane kuru incir
ceviz
bolca çiğ badem
elma

öğlen : yeşil fasulye
yoğurt

ara : çiğ badem,ceviz,kuru incir

akşam : 2 poaça ,
peynir
zeytin
avuç içi kadar tavuk,
kahvaltılık sos
domates
ceviz
badem
kuru incir
kuru erik
tarçınlı süt
1 kuru pasta ( yarısını çiğnedim attım )
yarım baklava ( yarısını çiğnedim attım , bukadar engel olabildim kendime )

su : 1.5 litre

spor : 70 dk eliptik

veeeeeee ben hala açtııımmmm . yemekler görevini yapıp beni doyuramıyordu , doyurma özelliklerini kaybetmişlerdi :bicak: bugün bir sakinlik çöktü çok şükür. normal insan moduna girdim galiba.

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @erciyes111
kendini ateşe atıyorsun yapma böyle şeyler. 100 jumping cezası kestim sana.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS menümde eksik şeyler olabilir daha da fazla şeyler gömmüş olabilirim . benden söylemesi :bicak::olamaz::KK67::KK62::KK23::KK23::KK23:
yeme komasına girecekmişsin neredeyse
Günaydın herkese ☀☀
Kızlar moralim bozuk aslında, yani çok şükür tabi başka derdimiz yok tabi de inmiyor tartıdaki rakam aşırı demotive oluyorum. Umarım geçen haftaya benzemez bu haftam. Mens dönemindeyim o etkilidir diye düşünüyorum, o yüzden her gün bakıyorum bir umut gitmiştir ödemler diye ama yok 😥

Böyle olunca yememek de daha zor, hani yemiyorum ama kilo veriyorum bari olayı olunca seviniyor insan. Şu direnç kırılsa daha mutlu olucam.
İnşallah bugün irademe yenilmem ☺
dayan kuzum.en çok kiloyu bu direnişle verebilirsin.

harikasın cumaya eksi çok olacak.
Günaydın kızlar nasılsınız? Dün giremedim o yüzden hemen menümu yazayım unutmadan 😂
Sabah
Iki çatal patates kızartması, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek, üç dilim pastırma, bir tk bal

İkindi vaktiydi diğer öğün
Bir peynirli poğaça, bir elmalı kurabiye, bir dilim baklava

Yatmadan önce de tarçınlı süt

Çooook yedim yazarken yoruldum inşallah etkisi çok olmaz ☹

Su 2 litre
Spor yok belim ağrıyor kızlar bel fıtığım var bazen ağrıyor böyle bugün hafiflerse ağrım yapicam inşallah ☺
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur asena87 asena87
ödül öğünü yapmamıştın cezanı 3/1 oranında düşürüp 200 jumping veriyorum.
Cuma 67.2
Bugün 67.3
Cumaya hedefim 66.5 inşallah ☺
inşallah canım bende 62,5 hedefliyorum aaa uzun zamandır ilk defa hedef yazdığımı fark ettim.
12:30 dun mangal yaptik 3 parca kucuk et salata 2 kasik pilav 1 yufka yedim.
15:00 da gorumcelerim gelmisti cay kahve.
Ikramliklarim vardi bende 1 dilim katmer 1 kurabiye 1 cikolata yedim cezama hazirim.
Arada da: cilek yedim.
Spor gece yaptim: 100 suguat, 100 mekik cekip yuzuncide kalip hundret egzersizi yaptim, 5 dk plank 2.5-2.5 seklinde.
100 hamle.
luges luges Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
katmer ve kurabiyeye 200 jumping ceza gelsin spor puanlarını da hesaplarsan listeye dahil edeyim.

inşallah canım bende 62,5 hedefliyorum aaa uzun zamandır ilk defa hedef yazdığımı fark ettim.
katmer ve kurabiyeye 200 jumping ceza gelsin spor puanlarını da hesaplarsan listeye dahil edeyim.
950 puan.
Jumping ne bilmiyorum ama internetden bakarim hemen.

Ben tartilmayi unutmusum yarin tartilcam
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
tamam canım yarın sabah bekliyorum tartını
Bayramin 1.gunu menum
Sabah 09.00
1 parca ekmek yarim dilim kadar arasi peynir

Saat 11.30
2 parca sosis

Saat 14.00
Bir parca ekmek yine arasi peynir bi avuc ici kadar beyaz ekmekti

Saa18.00
2 parca tavuk butu
2 3 tane kofte
Suzme yogurt bikac catal
1 bardak ayran

Saat 21.00
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Spor 500 ip atlama 1000 puan
Su 1 litre anca
CEYDOS CEYDOS matilda34 matilda34
önceki günlere göre daha az karbolu tebrikler. ip atladın heeee.gözümde canlandı hemen.
Bugun kayinvalidemdeyim aksam geldik kaldik tartim yok CEYDOS CEYDOS um burda yarin tartilcam aksam tartilsam ac olmam aksama da anca en iyisi yarin sabah tartilmak
tamam canım sendende yarın sabah bekliyorum tartı.
Dün Kahvaltı yarım ev yapımı simit 2 dilim peynir menemen domates salatalık yeşillik 7 zeytin
Ara. 2 top dondurma
Akşam dana kavurma salata
Su 2.5 lt su
ödül öğünü yapmamıştın dondurmaları ona saydım

ayyy durduk yere kendimi şişman göstermişim CEYDOS CEYDOS bu düzeltmeyi gör bak görmedim duymadım olmasın :KK48: matematik özürlü oldum çıktım . sağ ol canım :eğlence:
bende öncesi mevcut o yüzden dont panic kuzum ben hallettim.
birbirimize çok uygun ortaklarız biz ya :KK70: takımdan atılırsak bile birlikte atılacaz , baklava ,poaça ,kurabiye ... benim menümü geçemez ama olsun azmetmişsin yaklaşmaya . senin bana vereceğin ceza benim sana vereceğim ceza birbirini nötrledi ikimizin de yapmasına gerek kalmadı demi CEYDOS CEYDOS :KK70::KK70::KK70:
tabi tabi eşler siz yiyin bu hafta cezasız takılın üstüne eşit artılarla cumaya varın bakalım. :KK62:
Pazartesileri de mi tartilip yazıyoruz bilmiyordum
evet canım pazartesi kontrol tartımız var.

Baktım yapıcağım bu gun baya spor yaptim hemde çok bu yüzden sayamadım.
Kuzenim spora gidiyormuş uzun zamandir görüşmüyorduk challenge falan yaptik coğunu ben kazandim ama o da baya iyiydi sonucta o erkek benden daha güçlü.

Baktım yapıcağım bu gun baya spor yaptim hemde çok bu yüzden sayamadım.
Kuzenim spora gidiyormuş uzun zamandir görüşmüyorduk challenge falan yaptik coğunu ben kazandim ama o da baya iyiydi sonucta o erkek benden daha güçlü.
bende eşimle pilates yapmıştım insanı çok motive ediyor. o dağıldı ben devam ettim.

merhaba kizlar tartildim cok şükür ne arti ne eksi 😁😁 dun o kadar cok yedim ki midem agridi sabaha kadar 🤣 bünyem bile kaldirmadi 😁

cuma 72,5
bugun 72,5

ama bugun cok hareketliyim hel temizlik yapim simdide cezalarımi yapacağım masallah hem ceydosumuz verdi cezayi hem ozgemiz hemde milana firuzemiz 🤣🤣 bidaha tovbeee kacamak yapmak yok yemesi iki saniye ama cezalari yapması bir saat surer

asena kaptan sende verdin mi ceza onu hatirlayamadim 🤣🤦🏼‍♀️
CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze Yawrukush Yawrukush asena87 asena87

bugün oldum öyleymiş :skandal:
Yasayan bilir. Ben de ayniyim seninle.
Kurabiye ve baklava icin çiğnedim attim yazmissin. Valla cok mantıklı. Sabahtir bunu arastirdim, canimiz yasak birsey isteyince yapilabilir. Bana birsey öğrettin tesekkur ederim dostum 👍
O zararli seyi vucuduma almaktansa tadini alip atmak daha mantikli.💜

Bence kati sivi farketmeden bagirsaklarin az da olsa calismasini saglamak yani tek ogun bile beslensen diger ana ara ogunlerde sivi tuket kati tuket ama bagirsaklari calistir
Bu arada bir uzman vucut diyet yapildigini 3 hafta sonra idrak eder bu yuzden 3 hafta diyet 1 hafta normal yasammis gibi yapin vucudunu kandirin demis
Bende inaniyorum buna cunku 3 hafta veriyorsun 4 hafta yavaslama duraksama oluyor hatta
Sonra korumaya geciyor gec kilo vermeye basliyorsun
👏👏👏
Cok doğru, vücudumuzu sasirtmamiz lazim. Aralarda kalorisiz sivi alinca halsizlik de olmuyor.

Kizlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Simdi canimiz cok baklava cekti, ama diyetteyiz😑. Tabiki en doğrusu hic yememek, ya da ölçülü yemek 👍

Ama baklavayi çiğneyip tükürmek de bir yöntemmis. Dilin o tadi almasi icin.

ileri seviyesi hastalik oluyormus bulimia gibi😱

Peki derseniz ki, yiyecekler agizda da emilir mi?😜
Bunu bircok kaynaktan arastirdim. Agizda emilim olmuyor, sadece khlarin sindirimi oluyor. Yani kalori almis olmuyormuşuz. 👏

Dip not:Bunu aliskanlik haline getirmek cok sakincaliymis. Yeme bozukluğuymus

Kizlar bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Simdi canimiz cok baklava cekti, ama diyetteyiz😑. Tabiki en doğrusu hic yememek, ya da ölçülü yemek 👍

Ama baklavayi çiğneyip tükürmek de bir yöntemmis. Dilin o tadi almasi icin.

ileri seviyesi hastalik oluyormus bulimia gibi😱

Peki derseniz ki, yiyecekler agizda da emilir mi?😜
Bunu bircok kaynaktan arastirdim. Agizda emilim olmuyor, sadece khlarin sindirimi oluyor. Yani kalori almis olmuyormuşuz. 👏

Dip not:Bunu aliskanlik haline getirmek cok sakincaliymis. Yeme bozukluğuymus
bilmiyordum.ama çok yoğun diyetlerde yapılabilir bir yöntem
merhaba kizlar tartildim cok şükür ne arti ne eksi
😁
😁
dun o kadar cok yedim ki midem agridi sabaha kadar
🤣
bünyem bile kaldirmadi
😁

cuma 72,5
bugun 72,5

ama bugun cok hareketliyim hel temizlik yapim simdide cezalarımi yapacağım masallah hem ceydosumuz verdi cezayi hem ozgemiz hemde milana firuzemiz
🤣
🤣
bidaha tovbeee kacamak yapmak yok yemesi iki saniye ama cezalari yapması bir saat surer

asena kaptan sende verdin mi ceza onu hatirlayamadim
🤣
🤦🏼‍♀️

CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze Yawrukush Yawrukush asena87 asena87
birini seç canım hepsini yapma en çok ceza kimden geldiyse onun verdiğini yap

Back
X