• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı
3 kaşık lor +1 dilim kaşar
Salatalık
2 dilim.ekmek
1 dilim karpuz

Ara
Nescafe
3 kuru incir
1 bardak vişne
2 Yeni dünya

Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü
Buraya bakmayın ( 2 dilim.ekmek) tazeydi çok güzel kokuyordu.

2 litre su
Yarım saat yürüyüş
50 tane bacak egzersizleri

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Birgaripanne Birgaripanne
eşlerin sana ceza versin canım. çok olmuş ekmeğin

halledersin sen yine çok güzel bir menü gelir.
1.ogun tamamdir Ceydosum♥️
Bak senin mesajin esliginde yiyorum.😂
Balik ve cayida ilkkez beraber hupletiyorum, ne kadar midesizim dusunun😅😅
MVIMG_20200531_120347.webp

hemen kaydımı -200 olarak düştüm güncellersen değişiriz yarın.
bak canım ben hayatım boyunca diyet yaptım. başarılı olduğum zamanlar karbonhidratı minimum seviyeye düşürdüğüm diyetlerdi bu diyetlerde ben hep yağdan verdim. oysa karbonhidratı hayatımdan çıkarmadığım diyetlerimde vardı 3-5 kilo verir sonra vermem dururdu ve yağlı kısımlarımda hiçbir incelme olmazdı.
ben zaten karbonhidratı hayatınızdan çıkaramam yediğimiz pek çok besinde karbonhidrat mevcut buna göre hareket edin diyorum. yoğurt karbo zengini üstelik kaliteli karbo içeriyor ye bol bol ama ekmek şehriye sana bişey katmaz. dediğim gibi menülerde ayrıştırmak önemli. protein ve karbo birleşince direk yağa dönüşme potansiyeli var. sen ne kadar spor yapıyorsunda bu kadar yağa dönüşmesi muhtemel besinleri tüketebileceğini düşünüyorsun. maksat kilo vermek mi? kilolarını yağdan vermek mi buna bir karar vermelisin.
Örnek : kızım bir yatılı okulda okuyor. sabah öğle ve akşam menülerinde sürekli karbonhidrat ve protein oranı yüksek menüler veriyorlar. bu arada bu okulda gerçekten çılgın gibi spor yaptırılıyor. haftanın her günü full ve acımasız. böyle spor yapılmasına rağmen gram kilo veremiyor. sistemimi bozuk yoksa o gün aldığı gıdaları yakmakla mı meşgul? bir dönem çıkan hiçbir unlu gıdayı yeme dedim ve ne oldu biliyor musun 5 kilo verdi. öncesi ve sonrası diyetisyene gitti. yağ oranından vererek kilo vermiş.
canım sen buna inanıyorsan yolun açık olsun ama takımımızda fazlası eleştirilir ve ceza sistemi uygulanır. bunu bilmelisin.
Ilgincmis okullarin beslenme duzeni
Selam bende takıma dahıl olmak ıstıyorum
Eveet kızlr napıyorız bı ufak anlatsanız🙈
Kaaptanlar anlatti hadi bakalim
kaptanlarim üzülerek size sormak istiyorum ben gruba gireli 1 ay falan oldu heralde . cok guzel kilo verdim sizlerle 77 ydim 72 oldum kisa surede ama donem donem sütümün kesilecek derecede azalmasi beni cok yıpratıyor iki gundur menu de paylaşamadım burayada giremedim sütüm yine kesildi denecek kadar az bebek huysuz ac oldugu icin uyumuyor bile mama aldirdim . belkide hata yapiyorum boyum 170 kilom 72 buraya kadarmış diyip diyeti birakmak istiyorum ister istemez yememden kısıyorum o zamanda sutum cok azalıyor vicdan azabim cok fazla bebegime karsi😞 izne ayrilmak gibi yada mezun olmak gibi bisey oluyor mu iki ayi tamamlamadan çıkarsam bebegimi büyütüp birdaha donmek istediğimde cezali mi oluyorum size katılamıyor muyum 😔@ceydos Yawrukush Yawrukush cok ozur dilerim ama maalesef durumum bu
Canim bende emziriyorum ama kacamaklarimida yapiyorum ne yapacan az a az verecen :KK53:
tesekkur ederim.
İyiyim ceydosumm.
Sabah uyanir uyanmaz sporumu yapıyorum aç haldeyken gün boyu kafam rahat.
Sen nasilsin.
Napsam ben detoks filan mi yapsam yok mu 1 gunde 3 kilo zayıflartan 😂Bu kizlar beni gececek yoksa bu hafta yaw 😂
M MaviFeslegen
Bak bak bak hile yapacak M MaviFeslegen ceza kesmeliyiz bence :KK53:
Bende emzirme dönemde ısırgan çayı içtim az fayda etti ama bana en çok ananas aşırı süt yaptı ikinci tavuk kanat yediğimde daha sofradan kalkmadan sütüm akıyordu birde sütlaç ananas kesinlikle dene @luges
Ananasi bende deneyim insAllah artar zaten sutum azalinca kacamak yapiyorum ben :rolleyes:
Kahvaltı
3 kaşık lor +1 dilim kaşar
Salatalık
2 dilim.ekmek
1 dilim karpuz

Ara
Nescafe
3 kuru incir
1 bardak vişne
2 Yeni dünya

Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü
Buraya bakmayın ( 2 dilim.ekmek) tazeydi çok güzel kokuyordu.

2 litre su
Yarım saat yürüyüş
50 tane bacak egzersizleri

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Guzel guzel dur ikinizide geceyim bugun deniz diyette deniz diyette

Ilgincmis okullarin beslenme duzeni

Canim bende emziriyorum ama kacamaklarimida yapiyorum ne yapacan az a az verecen :KK53:

Ananasi bende deneyim insAllah artar zaten sutum azalinca kacamak yapiyorum ben :rolleyes:
erkek beslenmesine göre ayarlı menüleri canım kadınları pek düşünen olmuyor ülkemizde.
ah ben seni bir elime geçirsem zincire vurucam bakalım kaçamağın olacak mı? yapma üzme beni ben karta kaçmış incecik olurken senin gencecik vücudun kilolu kalamaz canım. ısırgan otu ananas tavuk bak bunları dene kafana göre kaçamaklar yapma.

erkek beslenmesine göre ayarlı menüleri canım kadınları pek düşünen olmuyor ülkemizde.
ah ben seni bir elime geçirsem zincire vurucam bakalım kaçamağın olacak mı? yapma üzme beni ben karta kaçmış incecik olurken senin gencecik vücudun kilolu kalamaz canım. ısırgan otu ananas tavuk bak bunları dene kafana göre kaçamaklar yapma.
Ne guzel yazmissin Ceydos, direk motivasyon mesaji :)) Birgaripanne Birgaripanne

Ödül sadece cuma cumartesi mi
Ben bunu bilmiyordum
Istediğim bir gün sanmistim. Bir daha cumartesi ekmek yerim artik :KK70:
kız bangır bangır ben özge hepimiz söylüyoruz her hafta geçmiş mesajları okumuyor musun yoksa? cuma ye o gün yorumsuz günüm radarıma girmezsin :dondurma:

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-31-22-10-42.webp
    Screenshot_2020-05-31-22-10-42.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-05-31-22-10-18.webp
    Screenshot_2020-05-31-22-10-18.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200531_205132.webp
    20200531_205132.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 28
kız bangır bangır ben özge hepimiz söylüyoruz her hafta geçmiş mesajları okumuyor musun yoksa? cuma ye o gün yorumsuz günüm radarıma girmezsin :dondurma:
Zaten 10 gündür buradayım.
Herkes sevinçten hemen yiyor sanıyorum bende :KK48:
O ayrıntıyı kaçırmışım.
Cuma yorum.yapmadiginizi fark ettim ;)

Kaptanim kb li deil ki baska seyler sebze ara ogun bitter

Back
X