• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha ilginç birşey soyleyim hurma aynı insan gibi erkek ve dışı hurmanın birleşmesinden oluşur. Sanirim o yüzden gerekli herşey var. Tek yönlü birşey degil.
Y yesser Muhtemelen rahatsizliginizdan dolayı zor veriyorsunuz. Kardio içeren spora yonelin. Yorulun terleyin . Kalbizin ritmini kontrollü yükseltip düşürun. Yoksa acliktan olsen bile zor kilo veriliyor herkeste aynı.
O beş günde 5 kilo verenlerin ödemi çok. Reklâm abartisi . Bıraktığı ilk gün 3 kilosunu aliyor onlar

günaydın kızlar daha yeni uyanabildim.
Iyigeceler
Pazar menum
Bugun hine ipin ucu kacmis olabilir

Sabah 10.30

1 yumurta
Az peynir 2 dillim ekmek
Sekersiz cay

Ara
1 Sekersiz turk kahvesi

Oglen
15.00
Yeni ekmek pisirmistim ucundan peynir koyup yedim

Aksm
Firinda patates kofte.1 sutlac

Ve gece ilerleyen saatlerde esime spagetti yapmistjm bendebondan otlandim

Bugun hic olmadi valla yarinda tadilat basliyor cok stresim valla kaginvalidemlerde kalicam bi sure yoksa cocuklarla evde zor yani

Sporda yok ustelik kesin cezami ama yapamayabilirim

Su 2 lt olmustur

@bnnu @ ceydos

Sevgili esim sennde menun pek olmamis bugun yarindan itibaren dokkat etmek lazim
kendinden fark ettin zaten tatlım hadi 50 mekik gelsin benden.
Gunaydin kizlar
Yawrukush Yawrukush kaptan haftaya Cuma dönmek istiyorum tekrar. Heycan yapip simdiden bildireyim dedim :KK70:
harika haber canım mutlu oldum uykulu halimle
Yawrukush Yawrukush ufak ceza 50 mekıkse dıgerlerını gormek ıstemıyorum🤪 hayatımda cektıgım mekıklerın toplamı degıl o😂 sabah tartıldım 66.1 dünkü dıkkatlerımın sonucu 100 gr daha almısım kendımı kutluyorum😅
üzülme canım düşer o cumaya kadar vücut sisteme yeni alışıyor.

Cuma 84.800
Pzt: 84.700
-100 gr
Yawrukush Yawrukush if orucunu tamamladım. Ama normal oruç gibi hissettim.kendimi. kahvaltıyı çok heyecanla bekledim.. sanirim if pskoljime uygun değil :KK43:
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Birgaripanne Birgaripanne
Ben de bugün deniyorum. Şimdilik ölmedim :KK70:

Ama zor geldi ara öğün olmadan. Şimdi bir yeşil çay içtim ama kesmedi tabi. Saat 4 - 4 buçuk gibi akşam öğünü yapicam

Dünki menüm;
Spor yine yok akşama kadar ordan oraya koşturuyorum , ip atlayım dedim o da çok ayakta kalmaktan mı bilmiyorum kasığımda bi ağrı oluştu sabaha geçer dedim de hala var 🤨
Su: 1,5lt
Spor: 200 puan (ev işleri koşturmacası)

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2642820
su çok az olmuş onu arttırmalısın kilo vermek için 1,5 lt yeterli olmuyor.
CEYDOS CEYDOS kaptanim nette tatmin eden bir diyet bulamadim sen ne orerirsin yumurta diyeti hakkinda
geçen gün ben paylaşmıştım canım geçmişe dönüp bakar mısın? yumurta diyetinin ayrıntılarını. yok bakamam dersen ben uyanana kadar bekle paylaşırım yeniden. halauyukluyorum çünkü kahvemi içeyim ayılıcam.
Gunaydin.
Herkese guzel haftalar dilerim💕
Cuma 59.8
Pzt 59.9
Malesef😔
Napsam bilemedim ya.
olacak olacak az dayan bu iş olacak.
Günaydın kızlar, mutlu bir hafta olur inşallah ☺
Benim durum hiç iç açıcı değil nörecez bir bakın yardım edin hele
Cuma 66.7
Bugün 67.2
Fark +0.5
Ekmek bu aralar fazla oldu farkındayım günlük bir dilim olacak tamam ama bir de şişkinlik var karnım davul gibi ne yapsam ki 😥
aaaa +500 ben onu - gördüm nasıl oldu bu. kaçamak mı var?
Herkese bol eksili haftalar
Cuma 70.6
Bugun 70.0
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
işin sonunda ödül olunca böyle oluyor demek bende ödül istiyorum eşimden.
Günaydın herkese ☀🙋🏼‍♀️

Kızlar haftasonu bana birşeyler oldu, diyette olduğumu mu unuttum artık, bosvermişlik mi dersiniz. Bunalmıştım biraz da. Uzun lafın kısası kocaman bir artıyla karşınızdayım. Ne yapsam ben baştan vaz mı geçsem diyorum acaba 😣

+800
çok kötü be derya ne yaptın bu kadar + gelmek için.acil topla kendini dağıtma iznin yok bu saatten sonra
Pazar menüm
11:30
Akşamdan kalan 2 küçük dilim low carb pizza, 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 6 yeşil zeytin, domates

14:00
1 kare bitter çikolata, 4 fındık

17:00
Yarım avuç kabak çekirdeği, filtre kahve
( ormanda yürüyüşe gitmiştik dönüş için enerjiye ihtiyaç vardı 😂)

20:30
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kabak çekirdeği, yarım avakado ve yeşillik ile salata

21:30
Yeşil çay

Su: 1,5 lt çok az oldu bugün
Spor: 17000 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @matilda34
su acilen artmalı
Merhabalar kızlar yarın erkek kardeşimin nişanı var. Bugün de annemlerdeyim. Yarın dönüş yapacam. Bugün de kilo bildirimi yapamayacam. Yarın dönecem insallahh🤗

31 mayıs cumartesi menü

Sabah: karpuz, peynir, iki dilim ekmek, yumurta

Ara: karpuz, peynir

Akşam: tavuk, salata, bir lahmacun

Ara: meyve, iki tane sütlü baklava😔

Su: 1 litre kadar
Spor:50 jj
tamam canım yarın olarak notumu düştüm.
Kilo bildirimi
Cuma: 68.1
Pazartesi: 67.5

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @matilda34
çok güzel canım. vallahi bravo
Cuma: 65.8
Pazartesi: 65.8
Sabitim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Kozmogirl17
su içmeyi çoğaltmalısın. menülerine daha fazla dikkat etmelisin.
tansu ne oldu böyle yine. kimlere gittin neler yedin canım olmadı yakışmadı.
Merhaba sabah ilk iş su-limon ve maydonozu blenderdan geçirip içiyorum.Sonra sabah 7 adet hurma 1 kase yoğurt, öğlen7 adet hurma 1 kase yoğurt,akşam 7 adet hurma 1 kase yoğurt 2 litreye SU İçiyorum (saraçoğlu diyeti)Günde 12.000 bin adım atıyorum.5 gündür böyle besleniyorum daha önce hiç kilo veremiyordum. 5 günde 2 kğ verdim ama bunu yapanlar günde 1 kğ vermişler benim metabolizmam yavaş daha 2 günüm kaldı halsiz hissetmiyorum ama üzücü bu kadar uğraş 2 kğ ver şimdi siz tek yönlü beslendiğimi söyleyeceksiniz.Hurma da vucut için gerekli olan karbonhidrat,yağ,proteyin,mineraller var,yogurt ise kalsiyum deposu günlük 945 calori alıyorum yinede çokkkkkkk yavaş kilo veriyorum.KAPTAN KİLO VERMEMİ METABOLİZMAMI HIZLANDIRICI BİR ÖNERİNİZ VAR MI
şok diyet haftada 5 kg verdirir gibi diyetler. yüksek kilolu kişileri hedef alarak şu kadar kilo verilir diye insanları cezbediyor canım. eğer sen 90 kg olsaydın belki bu diyet sende 5 kg vermiş olurdun ama 5 günde iki kilo vermen bile harika. benim sana tavsiyem bu diyet zaten metobolizmanı şoka uğratmıştır normal bir diyete geçtiğin zaman artık daha hızlı kilo vereceksindir. günde 2 lt su yerine 3 lt su tüketmen ve spor yapmanda kilo vermeni hızlandırır.
100 olsun bizim olsun tebrikler canım.
Yesil cay leslie ben dun 3 defa wc ye ciktim
CEYDOS CEYDOS kaptanim sok diyete girmiyor mu

Dolaba senin burda isin yok yaz gidip geldikce bak
evet canım şok diyetlerden yada detoksta diyebiliriz şaşırtıyorsun vücudu.
Kızlar ben sabitim
Cuma 64.65
Pzt 64.65
😊😊😊
nerede duracak bu hatun diyordum. cumaya düşüş olur canım merak etme.
GERÇEKTEN AMACIM YARDIMMMMMMM VEREMİYORUMMMMMMM MORALİM SIFIRRRRRR DESTEK İSTİYORUM
yavrum bu kadar umutsuz olma bu hayatta verilmeyecek kilo yok. öncelikle haftalık hedefler koy kendine. düzgün akşam 18:00 da sonlanan bir menü hazırla. en az 3 lt su iç günlük. yanına sporda koydun mu bak nasıl gidecek o kilolar. if diyeti - ketojenik diyet - karatay diyeti yada kafna göre karbonhidratı az bir liste hazırla. bu ilk 3 diyet garantili verdiriyor. sonra burada listeni paylaş. ne dersin? sonra sonuca bakalım.
Cuma 84.800
Pzt: 84.700
-100 gr
Yawrukush Yawrukush if orucunu tamamladım. Ama normal oruç gibi hissettim.kendimi. kahvaltıyı çok heyecanla bekledim.. sanirim if pskoljime uygun değil :KK43:
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Birgaripanne Birgaripanne
kaçla kaç arası yaptın if canım. -100 hımmm bu hafta birincilik kimde olacak.

Menum dun
Sabah 2 yumurta 2 dılım kepek ekmeği peynir zeytın domates salatalık

Ara greyfurt suyu 10 badem

Akşam taze fasulye bir tabak semizotu yoğurtlu salata

Spor 1 saat bisiklet
cokofesttt cokofesttt CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bugun yağmur durmadı burda bisiklet suremem ınsallah evde yaparım çanta ordum çok begendım sizce nasıl
IMG_20200601_151116.webp

geçen gün ben paylaşmıştım canım geçmişe dönüp bakar mısın? yumurta diyetinin ayrıntılarını. yok bakamam dersen ben uyanana kadar bekle paylaşırım yeniden. halauyukluyorum çünkü kahvemi içeyim ayılıcam.
çok kötü be derya ne yaptın bu kadar + gelmek için.acil topla kendini dağıtma iznin yok bu saatten sonra
su acilen artmalı
şok diyet haftada 5 kg verdirir gibi diyetler. yüksek kilolu kişileri hedef alarak şu kadar kilo verilir diye insanları cezbediyor canım. eğer sen 90 kg olsaydın belki bu diyet sende 5 kg vermiş olurdun ama 5 günde iki kilo vermen bile harika. benim sana tavsiyem bu diyet zaten metobolizmanı şoka uğratmıştır normal bir diyete geçtiğin zaman artık daha hızlı kilo vereceksindir. günde 2 lt su yerine 3 lt su tüketmen ve spor yapmanda kilo vermeni hızlandırır.
yavrum bu kadar umutsuz olma bu hayatta verilmeyecek kilo yok. öncelikle haftalık hedefler koy kendine. düzgün akşam 18:00 da sonlanan bir menü hazırla. en az 3 lt su iç günlük. yanına sporda koydun mu bak nasıl gidecek o kilolar. if diyeti - ketojenik diyet - karatay diyeti yada kafna göre karbonhidratı az bir liste hazırla. bu ilk 3 diyet garantili verdiriyor. sonra burada listeni paylaş. ne dersin? sonra sonuca bakalım.

Ne desen haklısın Ceyda'cim. Resmen kilo almak için beslendim gibi oldu 😟
Bugün iyi gidiyor şimdilik. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. Dağıtmamam lazım haklısın

Ben de bugün deniyorum. Şimdilik ölmedim :KK70:

Ama zor geldi ara öğün olmadan. Şimdi bir yeşil çay içtim ama kesmedi tabi. Saat 4 - 4 buçuk gibi akşam öğünü yapicam
Başarılar diliyorum
Bu orucu tutmam için bir kaç level daha geçemem gerekiyormus benim onu anladim.
Belki 65 70 li kilolarsa kolay oluyordur

su acilen artmalı

18/6 yaptım
12 / 12 mi yapsam :KK48: tabi böyle birşey varsa.
Birinciyi Allah bilir :KK70: gençlerin önünü açmak lazim

Menum dun

Spor 1 saat bisiklet

Bugun yağmur durmadı burda bisiklet suremem ınsallah evde yaparım çanta ordum çok begendım sizce nasıl
Eki Görüntüle 2642985
hem menünü hem çantanı çok beğendim. bende başladım corona başında bir çanta alt taban olarak duruyor hala.
Ne desen haklısın Ceyda'cim. Resmen kilo almak için beslendim gibi oldu 😟
Bugün iyi gidiyor şimdilik. Kendimi motive etmeye çalışıyorum. Dağıtmamam lazım haklısın
yapma bak dışarı çıkmaya özgür kalmaya çok az kaldı. hadi ince çıkalım.
Başarılar diliyorum
Bu orucu tutmam için bir kaç level daha geçemem gerekiyormus benim onu anladim.
Belki 65 70 li kilolarsa kolay oluyordur
hazır olmak şart bunda canım. bir dahaki sefere olur bence diyet geçmişin çok yeni.

Eki Görüntüle 2642999 Eki Görüntüle 2642999 Eki Görüntüle 2643000
Bu aletle resimdeki egzersizlerin bazılarını yaptım. Düzenli kullanasim var. Faydası olur di mi sizce de? İç bacak ve kol egzersizleri lazım zaten bana
hiç olmaz mı hemde çok faydasını görürsün. ama ben bu aleti pek sevemedim hani birleşim noktasında bir kol aşağıda diğer kol yukarıda ya simetri saplantım olduğu için harekete adapte olamadım. misal matım azıcık yamuk olsun o gün yaptığım pilates bile beni geriyor. ben top ve çember kullanıyorum iç bacak ve kol için

su acilen artmalı

Kaptanim kv ye gitmistim ya borek yedim bir de corek psikolojisinden kurtulamadim cuma ya gider insAllah
Tekrar paylassan kolaydaysa yoksa netten bakayim bayagi geride kaldi yumuyta diyeti

Menum dun

Spor 1 saat bisiklet

Eki Görüntüle 2642985
Menün çok güzel canım çantanda Harika olmuş güle güle kullan bi kadın olarak hiçmi hiç anlamıyorum el becerim yok galiba

Back
X