• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hiç olmaz mı hemde çok faydasını görürsün. ama ben bu aleti pek sevemedim hani birleşim noktasında bir kol aşağıda diğer kol yukarıda ya simetri saplantım olduğu için harekete adapte olamadım. misal matım azıcık yamuk olsun o gün yaptığım pilates bile beni geriyor. ben top ve çember kullanıyorum iç bacak ve kol için
Biraz sert geliyor bana da. Ya da ben güçsüz olabilirim 😄😄

su çok az olmuş onu arttırmalısın kilo vermek için 1,5 lt yeterli olmuyor.
geçen gün ben paylaşmıştım canım geçmişe dönüp bakar mısın? yumurta diyetinin ayrıntılarını. yok bakamam dersen ben uyanana kadar bekle paylaşırım yeniden. halauyukluyorum çünkü kahvemi içeyim ayılıcam.
olacak olacak az dayan bu iş olacak.
aaaa +500 ben onu - gördüm nasıl oldu bu. kaçamak mı var?
işin sonunda ödül olunca böyle oluyor demek bende ödül istiyorum eşimden.
çok kötü be derya ne yaptın bu kadar + gelmek için.acil topla kendini dağıtma iznin yok bu saatten sonra
su acilen artmalı
tamam canım yarın olarak notumu düştüm.
çok güzel canım. vallahi bravo
su içmeyi çoğaltmalısın. menülerine daha fazla dikkat etmelisin.
tansu ne oldu böyle yine. kimlere gittin neler yedin canım olmadı yakışmadı.
şok diyet haftada 5 kg verdirir gibi diyetler. yüksek kilolu kişileri hedef alarak şu kadar kilo verilir diye insanları cezbediyor canım. eğer sen 90 kg olsaydın belki bu diyet sende 5 kg vermiş olurdun ama 5 günde iki kilo vermen bile harika. benim sana tavsiyem bu diyet zaten metobolizmanı şoka uğratmıştır normal bir diyete geçtiğin zaman artık daha hızlı kilo vereceksindir. günde 2 lt su yerine 3 lt su tüketmen ve spor yapmanda kilo vermeni hızlandırır.
100 olsun bizim olsun tebrikler canım.
evet canım şok diyetlerden yada detoksta diyebiliriz şaşırtıyorsun vücudu.
nerede duracak bu hatun diyordum. cumaya düşüş olur canım merak etme.
yavrum bu kadar umutsuz olma bu hayatta verilmeyecek kilo yok. öncelikle haftalık hedefler koy kendine. düzgün akşam 18:00 da sonlanan bir menü hazırla. en az 3 lt su iç günlük. yanına sporda koydun mu bak nasıl gidecek o kilolar. if diyeti - ketojenik diyet - karatay diyeti yada kafna göre karbonhidratı az bir liste hazırla. bu ilk 3 diyet garantili verdiriyor. sonra burada listeni paylaş. ne dersin? sonra sonuca bakalım.

kaçla kaç arası yaptın if canım. -100 hımmm bu hafta birincilik kimde olacak.

Teşekkürler bugün artırıcam suyumu 👍
Eşim bugün işe başladı öğlenleri artık salata veya yoğurt akşamları da ızgara, fırın ,sebzeli birşeyler yapmayı planlıyorum

Menum dun
Sabah 2 yumurta 2 dılım kepek ekmeği peynir zeytın domates salatalık

Ara greyfurt suyu 10 badem

Akşam taze fasulye bir tabak semizotu yoğurtlu salata

Spor 1 saat bisiklet
cokofesttt cokofesttt CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bugun yağmur durmadı burda bisiklet suremem ınsallah evde yaparım çanta ordum çok begendım sizce nasıl
Eki Görüntüle 2642985
Çok güzel olmuş ellerine sağlık :KK37:

Kaptanim kv ye gitmistim ya borek yedim bir de corek psikolojisinden kurtulamadim cuma ya gider insAllah
Tekrar paylassan kolaydaysa yoksa netten bakayim bayagi geride kaldi yumuyta diyeti
Yesen olmuyor yemesen olmuyor , en azından tadımlık alsaydın . Cumaya gitmesi için hareketli olup yediklerine daha çok dikkat etmen lazım, yaparsın şartla kendini 🙌

M MaviFeslegen Ilk defa mi if yaptin? Kacda baslayip bitirdin if i?

Ben bugun sonunda su orucu demiyorum. Suan 24 saatdir bisey yemedim
Akşam 19 diğer gün 13 arasi idi
Benim.hazir olmamadan birazcik zor geldi

3 ay önce 7 gün su orucu tuttum bende. Sizkaç güne niyetlendiniz

Birgaripanne Birgaripanne canım bak bu mesajda yumurta orucunu anlatıyorum.
günde 6 yumurta 2+2+2 şeklinde yiyiyoruz. ben 2 ila 3 saat arası besleniyorum . 13 - 16 - 19 saatlerinde yedim bugün. yanında 35+35+35 gibi yağlı peynir yiyorum ben keçi severim. bunun yanında her yumurta için 1 kaşık tereyağ tüketebiliyorsun. istersen bu malzemelerden omlet yap ister haşla ye.
burada anlatıyor.

bu linktede altta örnek menüler var.

Kayınvalideyi- kahveye gitmiştim diye okuyorum :KK70: :KK70: neyim varsa bugün
beynin yemekten komaya girmiş algıların dağılmış.
Dünkü menü
Sabah
Sucuklu yumurta 4 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek
Ara bi Türk kahvesi iki kare bitter
Akşam yaz türlüsü 3 kaşık bir kanat bir dilim ekmek
Spor yapamadım dün
3 litre su
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 A Aycaokurcan
harika olmuş canım
Teşekkürler bugün artırıcam suyumu 👍
Eşim bugün işe başladı öğlenleri artık salata veya yoğurt akşamları da ızgara, fırın ,sebzeli birşeyler yapmayı planlıyorum

Çok güzel olmuş ellerine sağlık :KK37:
harika senin adına sevindim. eşler evde olunca düzen falan kalmıyor .
M MaviFeslegen Ilk defa mi if yaptin? Kacda baslayip bitirdin if i?

Ben bugun sonunda su orucu demiyorum. Suan 24 saatdir bisey yemedim
vay dönüş öncesi sistem arınması.
CEYDOS CEYDOS bu arada yumurta diyetinde c vit kesin alinmaliymis bakalim arastirmalar devam ediyor haftalik bir diyet buldum ama 15 inden sonra baslarim alisveris yapmam lazim
canım 5 günde c vitamini desteğine gerek yok. yani ben gereksiz buluyorum en azından. bunu sürekli devam ettiremezsin 3 gün bilemedin 5 gün yapmalısın.

Nasilsin canimcim?

Gemis olsun canim, ona bir sey olmamis ya, Allah esirgesin tum evlatlari...

Canim kolikten cok ceken bir anneyim ozellikle ilk oglumda 6 ayin sonuna dek gunde saatlerce kolik aglamasi ile mucadele ettik..
Bircok sey denedik doktor onerisiyle vs ama hicbiri tam anlamiyla ise yaramadi , doktor 5-6 aydan sonra tamamen gecer demisti gercekten hemen kesildi.
Allah kolaylik versin kuzum..

Tekrar cok nuyuk gecmis olsun, Allah beterinden esirgesin..

Sagol canim benim cok coook agladi, eli tum gun suyun icindeydi cikardigi an ciglik - kiyamet koptu..

Sagol gulum tavsiyen icin.:KK200:

Canim annecigin gule gule kullansin insallah...

Canim Allah kolayliklar versin sana..
Sinava neden tekrar calisiyorsun kuzum, isinden memnun degil misin?

Sende iyi ki varsin canim.:KK200:

Butun hafta cok duzenli bir sekilde menulerini yazmissin canim, cok sevindim, masallah sana...:nazar::KK200:

Bu senin basarin, masallah sana canim..:nazar::KK9:

Sizede cok gecmis olsun canim, Allah esirgesin tum kuzulari..
ben hiç veremedim birde öyle bak üstüne + çıktım. bu hafta çukurda tek başıma takılıcam.
Tam kilo bildirimim
Geçen cuma :56.9
Bugün : 56
Fark : _900 Gr
Yüzde : % 1.5
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @erciyes111 Eki Görüntüle 2632053
ama karbonhidratı sadece ekmekten almıyorsun diğer besinlerdede bar dolmada var dürümde var mercimekte bile var üstüne iki lokma ekmek yine olmaz eşler belirlenince bu menüye ceza var.
hadi canım sen bana ben sana dua edelim istediğimize ulaşlım diye.
hayır canım ev işi yok dün gece yaptığım bildirimde özellikle belirttim olmadığını
sadece 210 puan
verebiliyorsun canım biz bunlarla verdik .sen bakma benim son dönem yediklerime evdekilere çeşit yapıcam diye kendimi ihmal ediyorum. yoksa öncesi böyleydi.
çok güzel olmuş 5 yaprak sarmasını ödüle alıyorum kalan hepsi olmuş.
ahhahahaaaay çok derin kahkaha attım. @esmeriiim eş yarışamlarında cuma günleri eşlerin verdikleri kiloların yüzdeleri hesaplanıp en yüksek yüzdeyi alan eşler derecelendiriliyor.çok iyi kilo vermiyorum bu dönemde ama bize adapte olman için hızlandırma olacak benimle eş olman :halay: kork benden.:KK19:
canım bitmedi mi sana ettikleri bu vicdansızların ne istiyorlar hala
Sporda eklersen bu menuye cok guzel olur canim.
Spor yapilmayinca kucuk de olsa ceza geliyor , ben sana 50 mekik cezasi yazacagim, menu tablosu yapiyorum hergun gunluk oradan cezan var mi yok mu takip edebilirsin canim..

Bugunde spor yok Feyzos , gozumden kacmadi gulum..

Cok az yemissin canim bugun, guzel bir eksi gelecek bu hafta senden :)

Iyi olmus biraz dinlendin bugun, yarin yine devam edersin kolilere..

4 dilim ekmege 50 mekik cezasi geliyor esim, onun haricinde guzel :)

Harika birgun olmus cok begendim canim :)

Cok guzel birgun olmus yine canim :)

Evet malesef baskan cumhuriyetci ve beyaz irki seviyor, fakat umuyorum ki bunu yapanlar hakettikleri cezayi alirlar..
Bende merak ve uzuntuyle takipteyim Feyzos...

Canim sen birim degistiremiyor musun?
Ya da seni rahatsiz eden her neyse bir ustune sikayet edemiyor musun?
Olay nedir tam olarak , ne kadar sinir bozucu ya :KK43:

Guzel birgun olmus canimcim:)
Nasilsin her sey yolunda mi?
Gorusemiyoruz...
Sorduğunuz için sağ olun kızlar , sorunları parayla ilgili . Ben atanmadan önce benim yapacağım işi aralarında bolusup maaşın disinda ek mesai parası alıyorlardı . Ben buraya ataninca o paradan oldular , herkes aylık en az 800 civarı az kazanmaya başladı. Ama ben de devlet atamasıyla geldim torpille gelmedim , bunu onlara da söyledim ama mobinge devam ediyorlar , ben olmasam başkası atanacakti ona yapacaklardı bunları . Kafama takmamaya calsiiyorum artık , şikayette ettim gidip amirime. Faydası olmadı şikayet ettim diye hiç birisi konuşmuyor simdide şaka gibi :) neyse artık Allah'a havale ettim . stres sebebiyle sürekli yiyesim var bende direnebildigim kadar direniyorum , asıl listedeyim takıma karşıda sorumluyum . Elimden geleni yapıyorum :) durumlar bu .

1 Haziran kilo bildirimim
Cuma kaçtım unuttum ayyy devrelerim.yandi :) eve yeni girdim hemen tartıldım . Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
IMG_20200601_164100.webp

Sorduğunuz için sağ olun kızlar , sorunları parayla ilgili . Ben atanmadan önce benim yapacağım işi aralarında bolusup maaşın disinda ek mesai parası alıyorlardı . Ben buraya ataninca o paradan oldular , herkes aylık en az 800 civarı az kazanmaya başladı. Ama ben de devlet atamasıyla geldim torpille gelmedim , bunu onlara da söyledim ama mobinge devam ediyorlar , ben olmasam başkası atanacakti ona yapacaklardı bunları . Kafama takmamaya calsiiyorum artık , şikayette ettim gidip amirime. Faydası olmadı şikayet ettim diye hiç birisi konuşmuyor simdide şaka gibi :) neyse artık Allah'a havale ettim . stres sebebiyle sürekli yiyesim var bende direnebildigim kadar direniyorum , asıl listedeyim takıma karşıda sorumluyum . Elimden geleni yapıyorum :) durumlar bu .
senin elinde olmayan sebeplerden dolayı üstüne geliyorlarsa salla gitsin diyeceksin canım dünya acımasız insanlar daha beter. bu güne kadar demek ki o fazlalığı zaten hak etmeden alıyorlarmış. bundan seni sorumlu tutamazlar. bu kadar gerginlikle kilonu sabit ttuman harika canım.

Ay ben unuttum yazmayı sabit geldim 62.6
hemen kaydettim sabitte iyidir dikkat edersen düşecek demektir.
Bugün ki menüm
Sabah iki yumurta iki dilim peynir bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi bir ceviz bir incir 3 badem
Akşam iki kase ezogelin çorbası bi kaşık yoğurt bi dilim ekmek
3 litre su
45 dk Leslie
Yeşil çay
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 A Aycaokurcan
menün güzel olmuş canım. ben su içmeye bugün henüz başladım inşallah yatana kadar 3 yapabilirim. gerçi dün gece fark etmeden 3750 ml yapmışım.

Back
X