- 1 Şubat 2017
- 3.188
- 8.843
- 158
- 31
amin cnm bnim inşallahRabbim isteyen tüm kullarina nasip etsin hayirlisi ile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm bnim inşallahRabbim isteyen tüm kullarina nasip etsin hayirlisi ile.
Kizim 2017 haziran hamilelik 2018 subat dogumHoşbuldum canım . Kızınla oğlum aynı sene mahsülüben 2.yi kestiremiyorum şuan. Hele eşim daha çok korkuyo.
Ben 3 4 de dusunuyorumkabul etmiyorum yavrum o sisteme giriş buraya yazmaktan daha uzun sürüyor. oraya girme buraya yaz o zaman
evet aklıma hemen sen geldin akıllıca bir hata olmuş seninki. 2 çocuğum olacağını bilsem bende öyle yapardım valla.
Bende yarin basliyorum yumurta aldik bugun birlikte yapalim tamamen bakalim hangimiz daha cok verecekMenum
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 sb yoğurt
Marul
3 salatalik
3 yesil biber
Öğle
Yulaf lapasi
(1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 yk kakao)
Aksam
2 biber dolmasi(kiyma ve bulgurlu, yağ eklemedim)
2patlican dolmasi
Bu arada kötü birsey yaptim
reglimin 1.günü. tatli krizi yasadim, karnim ağrıyordu, tahin pekmez yedim 1 kase
güya oğlum icin hazirlamistim. Sonra kasikla yedim doluydu ağzına kadar
Her türlü cezaya hazirim hak ettim çünkü. Ama karnimin ağrısına iyi geldi
Bugün spor yapamadim sancim olduğu icin, insallh yarin telafi ederim.
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Cumaya kadar 3 gün devam edeceğim. Yumurtalari aldim. Günde 6 yumurta, 100 gr kadar peynir hakkim var.
Persembe ekstra detoks yapmama gerek kalmaz insallah.
Birgaripanne
@1delimavi
@fyznr
Istahimiz artmis bir kere onune gecemez oldukOy maşallah allah güzel ömür versin. Azmine de hayran kaldım valla. Ben sütüm azdı depresyona girdim. Yedim de yedim içtim de içtim. Kolilerce süt arttırmak için bebek mağazalarında satılan o kutu şeylerden
Emzirince kilo veriliyo diyolar hala emziriyorum ama ıı-ıh olmuyobelki de oluyoda ben tutamıyorum kendimi .
Cooooook guzel sivamissinBenim kimseye ceza verecek halim kalmadi bitanem menümü sıvadım
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Gün boyu da hareketli olacağım.
o tahin kasesi dibe nasil indirilir ben cok iyi bilirimkiz sende suc yok bence suc tahin pekmezin insan agzina bi surerse farkinda bile olmadan bi baksan ki kase bitmis oluyor bağlılık yapan bisey var tahinde
en iyisi bi kasik bile olsa agza surmemek yoksa sonuc kotu oluyor
Tamam canim yumurtanin gücünden faydalanip toparlanalim insallah..Kizim 2017 haziran hamilelik 2018 subat dogum
oglum 2018 aralik hamilelik 2019 eylul dogum
Ben 3 4 de dusunuyorum![]()
Bende yarin basliyorum yumurta aldikbugun birlikte yapalim tamamen bakalim hangimiz daha cok verecek
Istahimiz artmis bir kere onune gecemez olduk
Cooooook guzel sivamissin![]()
yapma tansu ikide kal canım kendine yazık her hamilelik anneden bişeyler alıp götürüyor.Kizim 2017 haziran hamilelik 2018 subat dogum
oglum 2018 aralik hamilelik 2019 eylul dogum
Ben 3 4 de dusunuyorum
Bende yarin basliyorum yumurta aldik bugun birlikte yapalim tamamen bakalim hangimiz daha cok verecek
Istahimiz artmis bir kere onune gecemez olduk
Cooooook guzel sivamissin![]()
ne kadar ki yumurta marketlerde mi?Tamam canim yumurtanin gücünden faydalanip toparlanalim insallah..
Yumurtaya da zam gelmis, kirk yilin başı yumurta orucu yapcaz, reva mi bu bize simdi.3 gunde
18 yumurta yiyicem![]()
Ne kaadar olmus kizTamam canim yumurtanin gücünden faydalanip toparlanalim insallah..
Yumurtaya da zam gelmis, kirk yilin başı yumurta orucu yapcaz, reva mi bu bize simdi.3 gunde
18 yumurta yiyicem![]()
Zaten hayal bunlar kaptanim deneyimlere gore bakacagizyapma tansu ikide kal canım kendine yazık her hamilelik anneden bişeyler alıp götürüyor.
Yuzde yuz katılıyorum. Kendimizi de zaman ayirmaliyiz, insan olarak.yapma tansu ikide kal canım kendine yazık her hamilelik anneden bişeyler alıp götürüyor.
Menün çok az cnm kaç kilosun şimdiYawrukush
sabah:limonlu su
Çay
öğle:1 adet yesıl elma
Ara: 5 erik
Sade nescafe
akşam : Bol tonbalıklı salata
2 kasık musakka
su : 1 lıtre
spor: 50 mekık cezam dınlenerek yaptım
umarım verırım![]()
eşim gelmiş hoşgelmiş ama çokta boş gelmiş kız bu nasıl menü benimkilerden beter akşamda olmasaymış aç gezmiş bu derdim hayır suyunuda beğenmedim. 1 kilo 2 kilo verirsin sonra durur bu şekilde kilo vermen.Yawrukush
sabah:limonlu su
Çay
öğle:1 adet yesıl elma
Ara: 5 erik
Sade nescafe
akşam : Bol tonbalıklı salata
2 kasık musakka
su : 1 lıtre
spor: 50 mekık cezam dınlenerek yaptım
umarım verırım![]()
menün güzel ama su olmamış. tamam canım yarın bekliyorum yeni ölçümünüIyi geceler kizlar geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim hepsini yarın okuyup yazarım inşallah ☺
Sabah
Bir yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, iki kepekli galeta
Ara
10 Antep fıstığı
Öğle
5 kaşık nohutlu mercimekli salata
Ara
Bir bardak sütlü kahve, yedi fındık
Akşam
Bir kase yarmali yoğurt çorbası, üç küçük dilim kavun
Ara
Iki tane çubuk kraker
Su 1.75 litre
Spor 100 er tane flutter kicks, bisiklet hareketi, bacak hareketi
2 saat ev isi
CEYDOS kaptanım kacamak var mı diye sormuşsun ya kacamak yok ama tuvalete çıkamamıştim bu akşam çıktım onun etkisi olabilir sabah tekrar tartilicam
CEYDOS
Yawrukush
asena87
Milana firuze
yok kaptanim ne desteğiver desteği yarın bir kavanoz yesin oldu ya.
Sağol canımAllah kabul etsin hayirli sahurlar
Canım eşim olsun Cuma’ya gider o inşallahGunaydin.
Herkese guzel haftalar dilerim
Cuma 59.8
Pzt 59.9
Malesef
Napsam bilemedim ya.
Canım asla vazgeçme gidecek oGünaydın herkese
Kızlar haftasonu bana birşeyler oldu, diyette olduğumu mu unuttum artık, bosvermişlik mi dersiniz. Bunalmıştım biraz da. Uzun lafın kısası kocaman bir artıyla karşınızdayım. Ne yapsam ben baştan vaz mı geçsem diyorum acaba
+800
Ya evwt ama hıc veremiyorum son zamanlarda aldım o yuzden kendıme ceza vereyım dedım bır ıkı gunmenün güzel ama su olmamış. tamam canım yarın bekliyorum yeni ölçümünü
Çok güzel olmuş canımMenum dun
Sabah 2 yumurta 2 dılım kepek ekmeği peynir zeytın domates salatalık
Ara greyfurt suyu 10 badem
Akşam taze fasulye bir tabak semizotu yoğurtlu salata
Spor 1 saat bisiklet
@cokofestttCEYDOS
Yawrukush
Bugun yağmur durmadı burda bisiklet suremem ınsallah evde yaparım çanta ordum çok begendım sizce nasıl
Eki Görüntüle 2642985