• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftanın birincisi olarak diyorum ki;
Boşa kürek çekiyorsunuz 😂😂
Bizim canımız ekmek-pasta falan çekmiyor
Bamya çekiyor 😂 (0 şaka)
aman yersin şimdi bamyayı mis gibi limonlu sonra sabah harika olur. wc ziyareti sorgusuz sualsiz gerçekleşir mis mis.anneme diyecem bana bamya yapsın.
Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdim:KK43:ciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım :KK43:
canım çok geçmiş olsun.nasıl oldu. psikolojin dışında sıkıntılı bir durum yoktur inşallah.

Günaydın kızlar, birkaç gündür giremedim sağlık problemlerimden ötürü. Trafik kazası geçirdim:KK43:ciddi birşeyim yok ama psikolojimi çok etkiledi ve günlerdir panik ataklarla uğraşıyorum.. kusura bakmayın burayı aksattım :KK43:
Geçmiş olsun canım, kaza nasıl oldu peki? Allah korumuş seni 🍀

Selamlar:KK37:

İlk mesajimda hata olustu. Olculer cok mu buyuk geldi nedir:KK45:

Kol:33
Gogus:114
Bel:94
Gobek:110
Basen:123
Bacak:72

Kalca da olcsek?:KK37:
Arrietty_ Arrietty_ kaptanim beni de ekler misin:KK68:
Basen kalcayi kapsamiyor mu
İki farkli yer canim, kapsamiyor.

haaarika, somona bayılırım, afiyet olsun. pancar da değişik hava katmış :-)

bakalım, bu hafta tavuk mikatarını azaltıp, kabağı arttırmayı düşünüyorum. güzel oldu böyle doyurucu, ye ye bitmedi. :-)
Ben kabagi ara ogun ya da cacik niyetine yapiyorum. Yanina et koymazsam doymuyorum:KK45:

Bugun de salata balik yapacagim:KK24:
keşke o kızartma olmasaymış. 3-4 bile olsa çok ciddi fark yaratıyor.

miktarda yazsan daha net olacak. bu şekilde yorum yapmak çok zor.
Yazarim bundan sonra kaptanim:KK19:

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : hnd_
İsim (İsteğe Bağlı ): Hande
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar (Nişanlı)
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Aydın
Boyunuz : 175
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Yoğun çalışma temposu içinde düzensiz beslenmem sebep oldu aslında. Genelde kahvaltı yapmam öğlen geçiştiririm. Bazen öğle yemeği yerim bazen iş yerinde kraker, kahve ile geçiştiririm. Ve bu nedenle akşam çok aç halde eve gelip büyük bir akşam yemeği tercih ederim. Spor yapmayı seven biriyim ama bu konuda motivasyonumu zaman zaman kaybederim. Genel olarak hareketsiz bir yaşantım var. Bu nedenle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Karın bölgemde beni çok rahatsız eden bölgesel kilom var. Bu kıyafet tercihimi etkiliyor. Kendimi daha iyi hissetmek için hedef kiloma ulaşmak istiyorum. 5 sene önce ideal kilomdaydım. O halime dönmeyi çok istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet. Yaklaşık 8 sene önceydi sanırım. O zaman hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum. Ancak takımın desteği diyet ve spor programına sadık kalmamda çok faydalı olmuştu. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.

Formu buraya mı göndermeliyim bilmediğim için ekledim. Hata yapmadım umarım.
Hoşgeldin beraberce veririz umarım 🤩

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : Yoğun çalışma temposu içinde düzensiz beslenmem sebep oldu aslında. Genelde kahvaltı yapmam öğlen geçiştiririm. Bazen öğle yemeği yerim bazen iş yerinde kraker, kahve ile geçiştiririm. Ve bu nedenle akşam çok aç halde eve gelip büyük bir akşam yemeği tercih ederim. Spor yapmayı seven biriyim ama bu konuda motivasyonumu zaman zaman kaybederim. Genel olarak hareketsiz bir yaşantım var. Bu nedenle kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Karın bölgemde beni çok rahatsız eden bölgesel kilom var. Bu kıyafet tercihimi etkiliyor. Kendimi daha iyi hissetmek için hedef kiloma ulaşmak istiyorum. 5 sene önce ideal kilomdaydım. O halime dönmeyi çok istiyorum.
Evet. Yaklaşık 8 sene önceydi sanırım. O zaman hangi takımda olduğumu hatırlamıyorum. Ancak takımın desteği diyet ve spor programına sadık kalmamda çok faydalı olmuştu. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.

Hos geldin:KK25:

4. TAKIM KATILIM FORMU

Hoşgeldin canım 🥰 evet doğru yerde paylaşmışsın. Çok fazla kilon yok motive olduğunda çabuk verirsin diye düşünüyorum

Kızlar geçmişi biraz hızlı okudum. Haftasonlari kilo alıyorum hiç iyi değilim şu anda 😭😭😭
Keşke tartilmasaydim moralim çok bozuldu
Aman canım dikkat et bu hafta bizi yer ceydoş 🤣 bende genelde kilo alıyorum hafta sonu. Akşamı inşallah güzel geçiririm

Merhaba 4. Takım,
Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyordum takımınıza yönlendirildim.
67 kiloyum hedefim 58e düşmek. bu nedenle bir süre sıkı bir diyet ve spor programı uygulamam gerektiğinin farkındayım. Umarım birlikte motive ola ola kiloları veririz. Hepinize selam ve sevgilerimle. :KK54:
4. TAKIM KATILIM FORMU

aramıza hoşgeldin hande. ben takım kaptan yardımcılarından ceyda, ceydoş ta diyebilirsin. çok fazla verilecek kilon yok canım.zaten adliyelerde açıldığı için artık daha hareketli bir yaşama geçiş yaparsın. diyet kurallarına uyarak, bol su içerek , burada bolca aktif olarak kısa zamanda kilolarından kurtulursun.
İlginiz için teşekkür ederim. Ne yapmam gerektiğini bilmez haldeydim.
Akşam ne yediğimi, yaptığım sporu ve içtiğim suyu kaptan veya yardımcılarından birini ekleyerek paylaşacağım. Herkese sağlıklı ve mutlu pazarlar :KK36:
her gün akşam en son yemeğini yedikten sonra sabah, öğle, akşam yediklerini, içtiğin günlük su miktarını ve yaptığın egzersizleri tek bir mesaj altında sayfamıza yazmalısın. menü yazan arkadaşlarımızın menülerini takip etmeli ve onlarada olumlu yada olumsuz gördüğün yerleri bildirmelisin. bir nevi destek grubu olduğumuz için herkes birbirinden sorumlu. kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketlemene gerek yok. biz tüm yazılanları sıkı sıkı takip ediyoruz. ama Birgaripanne Birgaripanne bu hafta senin için bir eş seçecek. eşler birbirlerinden ekstra sorumlu oluyor. takım içerisinde eşlerin yarışması yapılmakta. cuma günleri verilen kiloya bakarak haftanın birincileri seçiliyor. pazartesi günleri fotoğrafsız kilo bildirimi. cuma günleri fotoğraflı kilo bildirimi yapıyoruz. şöyle ki: geçen hafta : x kg, bu hafta : y kg, fark : z kg şeklinde fotoğrafı ekleyerek paylaşıyoruz.

Gecmis olsun canim. Allah korumus :KK74:

Aman canım dikkat et bu hafta bizi yer ceydoş 🤣 bende genelde kilo alıyorum hafta sonu. Akşamı inşallah güzel geçiririm
hafta sonlarının standart özelliği diyetimden çok ödün vermesem de ben bile kilo alıyorum ya nedense.hala çözebilmiş değilim nedenini. ama bu cuma eksilerle gelinmezse tüm ödüllere elveda diyebilirsiniz.

4. TAKIM KATILIM FORMU

Evet canim dogru yazmissin tekrar hosgeldin
İlginiz için teşekkür ederim. Ne yapmam gerektiğini bilmez haldeydim.
Akşam ne yediğimi, yaptığım sporu ve içtiğim suyu kaptan veya yardımcılarından birini ekleyerek paylaşacağım. Herkese sağlıklı ve mutlu pazarlar :KK36:
Es yarismasina katilmak istiyor musun peki cuma gunku yuzdeler toplanip hangi eslerin birinci oldugu aciklaniyor
Aslinda kaptan yada yardimcilardan birini etiketle dememde ki amac hemen es yarismasina katilip katilmamandi eger gireceksen hemen esleyim seni
Selamlar:KK37:

Arrietty_ Arrietty_ kaptanim beni de ekler misin:KK68:

İki farkli yer canim, kapsamiyor.

Ben kabagi ara ogun ya da cacik niyetine yapiyorum. Yanina et koymazsam doymuyorum:KK45:

Bugun de salata balik yapacagim:KK24:

Yazarim bundan sonra kaptanim:KK19:
Anladim canim ben cok fark olmaz zannediyordum sonucta biri incelirken oburude incelmez mi
Kızlar geçmişi biraz hızlı okudum. Haftasonlari kilo alıyorum hiç iyi değilim şu anda 😭😭😭
Keşke tartilmasaydim moralim çok bozuldu
Sana ceza veriyoruz o zaman cumartesi pazar tartilmak yasak artik 😂😂😂
aramıza hoşgeldin hande. ben takım kaptan yardımcılarından ceyda, ceydoş ta diyebilirsin. çok fazla verilecek kilon yok canım.zaten adliyelerde açıldığı için artık daha hareketli bir yaşama geçiş yaparsın. diyet kurallarına uyarak, bol su içerek , burada bolca aktif olarak kısa zamanda kilolarından kurtulursun.
her gün akşam en son yemeğini yedikten sonra sabah, öğle, akşam yediklerini, içtiğin günlük su miktarını ve yaptığın egzersizleri tek bir mesaj altında sayfamıza yazmalısın. menü yazan arkadaşlarımızın menülerini takip etmeli ve onlarada olumlu yada olumsuz gördüğün yerleri bildirmelisin. bir nevi destek grubu olduğumuz için herkes birbirinden sorumlu. kaptan ve kaptan yardımcılarını etiketlemene gerek yok. biz tüm yazılanları sıkı sıkı takip ediyoruz. ama Birgaripanne Birgaripanne bu hafta senin için bir eş seçecek. eşler birbirlerinden ekstra sorumlu oluyor. takım içerisinde eşlerin yarışması yapılmakta. cuma günleri verilen kiloya bakarak haftanın birincileri seçiliyor. pazartesi günleri fotoğrafsız kilo bildirimi. cuma günleri fotoğraflı kilo bildirimi yapıyoruz. şöyle ki: geçen hafta : x kg, bu hafta : y kg, fark : z kg şeklinde fotoğrafı ekleyerek paylaşıyoruz.
Kaptanim esi olmadigi icin bizi etiketlemesini istedim

hafta sonlarının standart özelliği diyetimden çok ödün vermesem de ben bile kilo alıyorum ya nedense.hala çözebilmiş değilim nedenini. ama bu cuma eksilerle gelinmezse tüm ödüllere elveda diyebilirsiniz.
Psikolojik olabilir mi acaba o_O
Ay inşallah eksilerle doldururuz grubu

Ben sabittim bu sabah ama moral bozmak yok. Bugun yeni bir gun:KK74:
Haklısınız canlar 🤩 devam ediyorum ümitsizliğe düşmeden. Biraz fazla kaçırdım dün ama ödem de vardı galiba biraz karnım da çok ağrıdı, tuvalete çıkamadım filan. Sanırım hepsi etkiledi.
Öyle böyle değil çok artidaydim sabah.

Bugün de saat 1 e kadar bekledim ilk öğün için. Azıcık yedim canım da istemedi, Karnım hala şiş gibi.
Bir de dereotu yedim ilk öğünümden yarım saat kadar önce. Dolapta gözüme takılmıştı. Sonra baktım mide için çok iyiymiş. Vücut ihtiyaci olanı seçiyor galiba 🤗☺️☺️

Haklısınız canlar 🤩 devam ediyorum ümitsizliğe düşmeden. Biraz fazla kaçırdım dün ama ödem de vardı galiba biraz karnım da çok ağrıdı, tuvalete çıkamadım filan. Sanırım hepsi etkiledi.
Öyle böyle değil çok artidaydim sabah.

Bugün de saat 1 e kadar bekledim ilk öğün için. Azıcık yedim canım da istemedi, Karnım hala şiş gibi.
Bir de dereotu yedim ilk öğünümden yarım saat kadar önce. Dolapta gözüme takılmıştı. Sonra baktım mide için çok iyiymiş. Vücut ihtiyaci olanı seçiyor galiba 🤗☺️☺️
Ah bir ciksaydi bende diktim bahceme

Back
X