- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Ot yoluyorsan oda olur gulum..Kaptanim mekik verme ne olursun cekemiyorum denerim ama
Bahcede ot yoluyorum
Gecen hafta doldurdun ya sporla![]()
Dun azicik fazla kacmis diye yazmistim.
Kolay gelsin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ot yoluyorsan oda olur gulum..Kaptanim mekik verme ne olursun cekemiyorum denerim ama
Bahcede ot yoluyorum
Gecen hafta doldurdun ya sporla![]()
Çok bir şey değil. Ruh halim çok kötüydü ama şimdi gayet iyiyim. Sizler neler yaptınız?Hosgeldin canim, elbette aramiza donebilirsin :)
Nasilsin gorusmeyeli, neler yaptin canim?
Yarışma var mı bu hafta?
Aramızda tabii ki:)Aramizda mi? :) yoksa diger gruplar ile mi?
Ne oldu canim hayirdir?Çok bir şey değil. Ruh halim çok kötüydü ama şimdi gayet iyiyim. Sizler neler yaptınız?
Var canim hem es yarismamiz oluyor, hem spor yarismalarimiz :)Yarışma var mı bu hafta?
Guzel bir gun olmus canim, eger dolmanin icinde cok pirinc yoksa..Menumu paylasiyorum
Sabah
120 gram yulafli omletim
6 zeytin
16 gram peynir
1 salatalik
Oglen
Yumurta salatasi
Ikindi
1 kucuk biber dolmasi
1 kucuk patlican dolmasi
2 pancar sarmasi
Su 14 bardak
Spor
2 saat bahce isi
9000 adim
Yawrukush
CEYDOS M MaviFeslegen
Cok gecmis olsun gulum..İyi akşamlar kızlar. Çok rahatsızım huzursuz bağırsak sendromum var. Uzun süredir iyiydim ama bugün yine başladı. Karnına kramp şeklinde ağrı giriyor.
9.00: çeyrek yufka, iki dilim peynir, yumurta yağda, bir yk tahin pekmez, bir tk kadar tereyağ
18.00: çiğ köfte dürüm
Su bir litre kadar içmeye çalışıyorum ama rahatsız ediyor beni
Spor : 4000 adım
Aramiza yeni donus menun guzel canim, birkac gune tamamen oturur diyet duzenin.Salı menüm:
Sabah
3 küçük omlet
2 dilim kaşar peyniri
Bir dilim ekmek
Bir çay kaşığı sürme çikolata
Ara
Kahve
Akşam
5 sarma
Bir tabak tavuklu bulgur pilavı
Yawrukush
Kaptanim 3 kucak dolusu yoldum hava kararmasa daha cok yolardimGuzel bir gun olmus canim, eger dolmanin icinde cok pirinc yoksa..
Cok hareketli gecirmissin gunu, dolmalari ona sayalim..
Cok gecmis olsun gulum..
Baharatli seyler de rahatsiz edebilir.
Nasil tedaviediyorsun?
Aramiza yeni donus menun guzel canim, birkac gune tamamen oturur diyet duzenin.
Egzeriz ve suyun ne durumda ?
İlaç kullanıyordum başlarda ama bıraktım. Yediklerime dikkat ediyordum ama sanırım anneme gidince bunu yapamadım. Bir hafta çekerim artık bunu. Şuan bol bol yoğurda ihtiyacım varGuzel bir gun olmus canim, eger dolmanin icinde cok pirinc yoksa..
Cok hareketli gecirmissin gunu, dolmalari ona sayalim..
Cok gecmis olsun gulum..
Baharatli seyler de rahatsiz edebilir.
Nasil tedaviediyorsun?
Aramiza yeni donus menun guzel canim, birkac gune tamamen oturur diyet duzenin.
Egzeriz ve suyun ne durumda ?
Bende de hafta boyunca sislik oluyor anlamiyorumİlaç kullanıyordum başlarda ama bıraktım. Yediklerime dikkat ediyordum ama sanırım anneme gidince bunu yapamadım. Bir hafta çekerim artık bunu. Şuan bol bol yoğurda ihtiyacım var![]()
Bende de hafta boyunca sislik oluyor anlamiyorumİlaç kullanıyordum başlarda ama bıraktım. Yediklerime dikkat ediyordum ama sanırım anneme gidince bunu yapamadım. Bir hafta çekerim artık bunu. Şuan bol bol yoğurda ihtiyacım var![]()
Eline saglik canim, cok yorucu bir is iyi biliyorum.Kaptanim 3 kucak dolusu yoldum hava kararmasa daha cok yolardim
Sabah erken kalkarsam yine yolucam hizimi alamadim
Oryal isi yarina kaldi boyama isi de sabah boyarim artik
Hemen atacagim kaptanimEline saglik canim, cok yorucu bir is iyi biliyorum.
Saclarinida yap foto at bize, merakla bekliyorum :)