• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Denedik herbir seyi kuzum, olmadi, eskiydi epey ama bozulmasa ben bozulana kadar kullanirdim.
Isin kotusu kirilan telefonumun daha taksiti bitmemisti, simdi yenisini alacagiz :p :p

canın sağolsun, ben de son telefonumu klozete düşürmek suretiyle mahvettim. sonra da kendime ceza olarak olabilecek en ucuz telefonu aldım kimbilir bunun başına ne gelecek sdklfjads.

Bayagi ilerlettim Denizim tohumlarim dun filizlendi , bir mutlu oldum anlatamam, bebek gibiler..
Neredeyse bahceyi cocuklara kapatacagim :KK70: :KK70:
Kesinlikle bağ bahçe isleri çok güzel
Ben evin içinde domates salatalık yetistiriyordum bir ara. Bu sene taşınma işi engelledi beni. Sabırsızlıkla çiçeklerimin gelmesini bekliyorum bende
Çoğunluğu kurumuş ama malesef.

canın sağolsun, ben de son telefonumu klozete düşürmek suretiyle mahvettim. sonra da kendime ceza olarak olabilecek en ucuz telefonu aldım kimbilir bunun başına ne gelecek sdklfjads.
Bende olabilecek en ucuz akilli telefonu alacagim..
Allahtan bilirsin burada ucuz telefonlar dun baktim, 80-100$ 'a samsung tel buldum, direk onu alacagim bugun..
2 cocugum var, hop aliyor kucugum telimi, atiyor, oyle kac tel heba oldu..
Guzel telefon benim neyime :olamaz:

Kesinlikle bağ bahçe isleri çok güzel
Ben evin içinde domates salatalık yetistiriyordum bir ara. Bu sene taşınma işi engelledi beni. Sabırsızlıkla çiçeklerimin gelmesini bekliyorum bende
Çoğunluğu kurumuş ama malesef.
Yeniden ekersin canim, oyle stresimi aliyor ki, sabah ilk is asagiya inip onlara bakiyorum, temizliyorum, suluyorum.
Dogal gubre yapiyorum kompost seklinde..
Kahvemi alip cikiyorum bahceye, onlarla sohbet ede ede iciyorum.
Mucize resmen, ciftcilerimiz ne emek veriyor onu anladim.
Biz evde aldigimiz sebze ,meyveleri curuturken, onlar ne zorluklarla yetisiyor hic farkinda degiliz...

O kadarciktan birşey olmaz. Biraz dinlenip kendini yeniden motive hissediyorsun en azından
Evet dinlendim gercekten, biraz diyet psikolojisinden cikmak iyi geldi..
Evdekiler istedikleri seyleri yerken aci cekmedim :))
Ama bu kadar yeter, artik 60 olayim...

@esmeriiim ben 500gr a raziyim :)
Verecegime inaniyorum. 66sayisini kirdim cunku.

Olmaz yazmalisin. Tum Ogunler mi ödül yaptin bakayim. Hem takim kurali : D yazceeen kacari yok :KK55:

Su, spor, adim ne alemde?
66 beni yaktı. Bugün 67 olmuştum. 67den direkt 65e geçmeyi planladım ben de 😂
Biz ondan da yapıyoruz ama diğeri kadar ayrıntılı bir test değil canim . Diğerini de yaptirsan daha iyi olur . Farklı çıkabilir sonuç .
Teşekkürler tatlim 🤩
Gunun geri kalani nasil gecti canim?
Tum gece ruyamda sizi gordum ailecek..
Abdye geldiniz, green card cikti, size ev vs tuttuk, restorana gittik, gercek gibiydi.. :KK200:
Ne güzel rüyaymış Özgecim 😍😍 senle komşu olmak ne harika olurdu. (Beraber diyet spor yapardık -dermişim 🤭). Best Friends olurduk ne güzel 🤗
Aslında eşim mezuniyet işlemleriyle meşgul şu sıralar. Ondan sonra bir iki yıllık planlar var aklında. Ben hala emin olamasam da o çok istiyor Amerikaya taşınmayı. Gerçek olabilir bir gün yani 😊😊 Hayırlısı demek lazim tabi canım bu tip işlerde.
Ayy sicaklardan sasirdin listeni bence , eriyeceksin yakinda :))
Guzel olmustur ya, degisiklik guzel oluyor.
Ben cocuklari oyaladim, kucukle lego oynadik, buyuk 3 tane yaz kampi dersi aldi.
Kahvaltiyi topla, bulasiklari topla, yeri supur, banyolari temizle, bir makinada camasir attim yikaniyor.
Simdi yemegi hazirlayacagim.
Biter mi bu isler bitmezzzzzzzzzq :(
İş harbiden bitmiyor. Annem söylerdi ne dağınıksin (bunun biraz argosu aslında😄😄) diye bana. Şimdi arka toplamacı ben oldum. İki pasaklı kızım var 🤩😍
Bahcemizin karpuzunu kestik
deniz diyette deniz diyette kabugunu soyup yedim cok doyurucu ve lezzetli geldi
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Evet ben de çok beğenmiştim Tansu'cum. 👍🍀
Canim hayirlisi olsun..
Okullar eninde sonunda her yerde acilacak, hijyen kurallarina, mesafeye vs dikkat ederek gecirmeye calisacagiz hepimiz.
Umarim sorunsuz, saglikli okul gunleri olur kuzucugun..
Ben ayni sebeplerden ki Houstonda iken coook arkadasimiz, dolayisiyla Akininda cok arkadasi vardi ama yinede bir kardesi olursa, beraber vakit gecirirler, arkadas olurlar diye dusunmustum..
Simdilik arkadas olma kismina gelemedik ama umudum var..
Krestede kuzucuk arkadaslariyla kaliteli zaman gecirir sende biraz kendine vakit ayirirsin canim...
Kardeş kavgaları çok yoruyor gerçekten canım. Kolaygelsin bize 😍
Dünyada en sevdiğin iki insanın anında birbirine girmesi 😰😫
Benimde ananem terziydi ,hic durmadan dikis dikerdi.
Ben hicbir sey ogrenmemisim ,simdi kiziyorum kendime..
Ben de keşke öğrenseymişim diyorum. Hem örgü hem dikiş. Fazla kızsal şeyler gibi gelirdi bana 😂

Kizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Ben de bugün az az sık sık yeme düzenine dönmeye karar verdim. Akşamki helvaya kadar iyi gidiyordu her şey 🤭😊
Cok sevindim. Ben de diyetime geri dönüyorum. En cokta sporuma Leslie askima 😍
Oo kimler gelmişş 🤩🤩
Yeniden ekersin canim, oyle stresimi aliyor ki, sabah ilk is asagiya inip onlara bakiyorum, temizliyorum, suluyorum.
Dogal gubre yapiyorum kompost seklinde..
Kahvemi alip cikiyorum bahceye, onlarla sohbet ede ede iciyorum.
Mucize resmen, ciftcilerimiz ne emek veriyor onu anladim.
Biz evde aldigimiz sebze ,meyveleri curuturken, onlar ne zorluklarla yetisiyor hic farkinda degiliz...
Stres alıyor diyince aklıma geldi, aynı lafı yeni bir yavru kedi edinen arkadaşım söyledi. Öyle tatlı birşey ki 😍😍😍 benim de kedi aşkım alevlendi 😸

Kalori olarak menun diyete uygun ama aksam dondurma yerine bir seyler yesen daha saglikli olurdu canim:)
Dondurmaya 10 dk adimlama cezasi geliyor kuzum..
Suyunda azicik daha artarsa harika olur. :KK200:

Guzel birgun olmus canim..
Gunduzleri calisiyor musun?

Kompostoda ekstra seker yoksa guzel birgun olmus Banucum..
Ben iyiyim canim, 2 cocukla yetisemiyorum hicbir seye, onun haricinde bildiginiz gibi :)
Sen nasilsin , is guc nasil gidiyor?
Komposto da 1 lt suya 2 yemek kaşığı şeker vardı iyileşeyim diye kv şeysi 🥰
Ben 1 minikle yoruluyorum 2 yi düşünemiyor kolaylıklar diliyorum 😄😄😄
Bugün eşim sen gitgide baya kilo verdin diyor o koralle çok iyim şu an 😄
İşler de iyi , yoğun geçiyor ama iş olsun da yoğun olsun diyoruz fazla ihalemiz yok 👀

Bugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase şehriye çorbası
4 ızgara köfte
200 ml ayran

Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt (yoğurtlarım bu ara ekşi oluyor ya yiyemiyorum 😞)

su:2 lt uyuyana kadar 2.5 olacak umuyorum
Spor: yok ofis işleri bebek koşturması akşam ev işleri 👀
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17

Arrietty_ Arrietty_ Zeynep'cim çok teşekkür ederim kuzum o kadar sevdim ki Goblin'i 😍😍 tahmin etmezdim, iyi ki önermişsin canım bana.
Son bölümü kaldı bu gece izlemeyi planliyorum onu da (keşke bitmese diyerek😣)

Ekran resmini çekmiştim bana önerdiğin diğerlerinin ama silmişim sanırım, senin eski mesajlara da baktım ama bulamadım.

Goblin gibi varsa yazar mısın isimlerini diyecektim tatlım 😊😊 Yine böyle çok genç işi olmasın canım 👍 yakında Çanakkale'ye gidicem. Gitmeden indireyim bir iki dizi 😍

66 beni yaktı. Bugün 67 olmuştum. 67den direkt 65e geçmeyi planladım ben de 😂

Teşekkürler tatlim 🤩

Ne güzel rüyaymış Özgecim 😍😍 senle komşu olmak ne harika olurdu. (Beraber diyet spor yapardık -dermişim 🤭). Best Friends olurduk ne güzel 🤗
Aslında eşim mezuniyet işlemleriyle meşgul şu sıralar. Ondan sonra bir iki yıllık planlar var aklında. Ben hala emin olamasam da o çok istiyor Amerikaya taşınmayı. Gerçek olabilir bir gün yani 😊😊 Hayırlısı demek lazim tabi canım bu tip işlerde.

İş harbiden bitmiyor. Annem söylerdi ne dağınıksin (bunun biraz argosu aslında😄😄) diye bana. Şimdi arka toplamacı ben oldum. İki pasaklı kızım var 🤩😍

Evet ben de çok beğenmiştim Tansu'cum. 👍🍀

Kardeş kavgaları çok yoruyor gerçekten canım. Kolaygelsin bize 😍
Dünyada en sevdiğin iki insanın anında birbirine girmesi 😰😫

Ben de keşke öğrenseymişim diyorum. Hem örgü hem dikiş. Fazla kızsal şeyler gibi gelirdi bana 😂
Ben de bugün az az sık sık yeme düzenine dönmeye karar verdim. Akşamki helvaya kadar iyi gidiyordu her şey 🤭😊

Oo kimler gelmişş 🤩🤩

Stres alıyor diyince aklıma geldi, aynı lafı yeni bir yavru kedi edinen arkadaşım söyledi. Öyle tatlı birşey ki 😍😍😍 benim de kedi aşkım alevlendi 😸
Bende 67lerden 65lere atlasam direk keske :))
Cok guzeldi ruya Filiz ,sanirsin yillardir arkadasiz oyle bir yakinlik vardi..
Ev tuttuk, yedik ictik cok guzeldi..
Hayirlisi olsun canim ama abdye geleceginizi duysam havalara ucarim..
Esinin yolu acik olsun, gelin buralara, komsu ol bana, cok yurekten soyluyorum.. :KK200:
Ev isleri cok nankor hic bitmiyor, tam is hayatina donme planlari yaparken karantina , covid cikti, insallah sag salim atlatalim calismak icin can atiyorum Filiziim, cunku ev isleri kadar zaman alan ama hic birtmeyen baska bir sey yoktur heralde :(
Kardes kavgalari demisken bu mesaji yazana kadar 2 kez kavga ettiler, sakinlestirdim, erkekler cok hararetli kavga ediyorlar birde:(
Bende ogrenseymisim dikisi keske, tiril tiril yaz elbiseleri dikerdim simdi :))

Komposto da 1 lt suya 2 yemek kaşığı şeker vardı iyileşeyim diye kv şeysi 🥰
Ben 1 minikle yoruluyorum 2 yi düşünemiyor kolaylıklar diliyorum 😄😄😄
Bugün eşim sen gitgide baya kilo verdin diyor o koralle çok iyim şu an 😄
İşler de iyi , yoğun geçiyor ama iş olsun da yoğun olsun diyoruz fazla ihalemiz yok 👀
Cok sevindim islerin iyi olmasina, esinin guzel iltifatina, kv'nin seninle evladi gib ilgilenmesine, kocaman bir masallah diyorum banucum.:KK200::nazar:

Bugünki menüm
Sabah:
1 haşlanmış yumurta

öğle:
1 kase şehriye çorbası
4 ızgara köfte
200 ml ayran

Akşam:
1 p etli nohut
2 yemek kaşığı yoğurt (yoğurtlarım bu ara ekşi oluyor ya yiyemiyorum 😞)

su:2 lt uyuyana kadar 2.5 olacak umuyorum
Spor: yok ofis işleri bebek koşturması akşam ev işleri 👀
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Hyperborea17 Hyperborea17
Azicik egzersiz ya da adimlama ekleyebilsen, daha cok kilo vereceksin eminim canim :)

Oo kimler gelmişş 🤩🤩

😍😍😘😘
G.tü göbeği salmadan geliyim dedim hahahhaha 😂

Back
X