Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biri cevap verse keşke 1.5 saat yolum var gidene kadar umarim biri yazar. Ek olarak kebapçıya kötü bir haber vereceğim. Kotu haberden sonra bir daha beni oraya kabul de etmez bu sebeple haberi olmadan önce güzelce bir kebap yiyek
Ekmek ve pide olmadan yiyebilirsin bence 1 er porsiyon 😆😆

Şehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.

Umarım uygundur...
Valla ben de şuan orijinalini yapan yere o kadar yakınım ki yesem mi yemesem mi kararsız kaldım gruba soracaktım kuyruk yağlı et dürüm enfes

Şehir dışında olduğum için kahvaltı yerine 1 Adana ve 1 Urfa yiyeceğim(gözüm döndü). Yanında bulgur pilavı ve pide olmadan.

Umarım uygundur...
Sonucta protein bence bir sorun olmaz. Hatta 1 dilim ekmek te yenir ;)
Aman ceza aldırmayın da :sus:

Aysun'cum olumlu düşünelim olumlu olsun. Bunu sesli oku: Ben ideal kiloma düşeceğim. Orda da kalacağımmmm 😄😄🤩
😂😂😂 çok hoşuma gitti 🥰🥰
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 közlenmiş biber
7 zeytin

Akşam
6 kaşık et sote
1 dilim ekmek
1 erik

Su 2 buçuk
Spor 500 twist 1500p
Arrietty_ Arrietty_
Melegimkorusun Melegimkorusun
If yapacam bu hafta. Yine sabit ve civarı kalırsam doktora gidecem
Güzel bir gün olmuş canım menü su spor beğendim canım
Kızlar hepinize çok selam sizi çok özlediiim🤍🤍
Tartı buldukça çıkıyorum ama rakamlar hoş değil😂
Pazartesi okula başlıyorum
Sistem çok değişmiş okulda bakalım nasıl olacak
Buralara dönebilir miyim bilmiyorum

Umarım hepiniz iyisinizdir sizi çok çok seviyorum
Fit zayıf sağlıklı günler diliyorum ♥
İnşallah daha sık uğramaya çalışacağım

Sınavlarım güzel geçti
Şimdi büyük sınava çalışmaya başlama vakti ama tatilden dönünce inşallah

Yaaaaa nasıl özlemişim ♥
Sınavların güzel geçmesine sevindim canım iyi dinlenmiştir inş 🥰 yeni dönemin hayırlı olsun canım
Günaydınn herkese ☀🌻✨✨
Bugün bir cesaret hastaneye geldim önceden randevu almistim. Ama şansıma doktor ameliyattaymiş 😥 çok tırsıyorum şu an. Beklemesem mi acaba :KK17:
Covid çıkınca 6 ayda bir yaptır dedikleri kontrolümü ihmal ettim (1 yil oldu en son gideli), önemli bir şey değil muhtemelen. Ama yine de insan içi rahatlasın istiyor.
Canım kötü düşünme mesafeni koru eve gidince duş al hiçbir şey olmaz inş bu virüsle yaşamayı öğreneceğiz bir şekilde 😔 sağlık ihmale gelmez canım

Günaydınn herkese ☀🌻✨✨
Bugün bir cesaret hastaneye geldim önceden randevu almistim. Ama şansıma doktor ameliyattaymiş 😥 çok tırsıyorum şu an. Beklemesem mi acaba :KK17:
Covid çıkınca 6 ayda bir yaptır dedikleri kontrolümü ihmal ettim (1 yil oldu en son gideli), önemli bir şey değil muhtemelen. Ama yine de insan içi rahatlasın istiyor.
Bahçede bekle canım

Dürüm yemeli mi yememeli mi :işsiz:

Eklentiler

• IMG_20200714_122835.webp
    IMG_20200714_122835.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 34
Dur daha dünün cezasını ödemedim. 150 kez zıplıcam nerde zıplısam ki evde zıplasan binadakiler dicek noluyor dışarıda zıplasan dicekler bu kadın napıyor 😂😂

ben de ip atlamak istiyorum ama dize zarar vermemek için atlayamıyorum. keşke ufakken çok atlasaymışım belki şimdiye fittim :D

Ben de hep biz diz ağrısı var ondan mı ki çok atlardım ben

olabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs

kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3

olabilir belki. ben grupta ip atlayanlara ozenip ip aldim, sonra hocama danistigimda bu kiloda atlarsan dizlerine zarar verirsin dedi, kaldi oyle ip. 70e inince bi daha sorucam djsjjs

kahvemi yaptim, kitabimi aldim, yuruyuse cikiyorum. gorusurung <3
Ben de şimdi eve geldim çok yoruldum yemek yiyip ben de kahveme kavuşacağım inşallah kitabın nedir canım iyi okumalar

1 Adana 1 Urfa'yı gömdüm. Bana protein protein diyordunuz fullpro yaptım. Kebapciya maalesef kötü haberi de verdim. Adam ikram olarak çok değişik bir tatlı yaptırmış yemin ediyorum tadına bile bakmadım.

günü sanirim bunla kapatacağım aksam üzeri sahilden görüşmek üzere

1 Adana 1 Urfa'yı gömdüm. Bana protein protein diyordunuz fullpro yaptım. Kebapciya maalesef kötü haberi de verdim. Adam ikram olarak çok değişik bir tatlı yaptırmış yemin ediyorum tadına bile bakmadım.

Afiyet olsun kurucu bey 😂😂

Sen ye ye bakalım tartıda görürüz önünden geçtim buram buram kokusu geldi yemedim 😂 su içtim durdum

Back
X