• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne diyelim helal olsun ama sütüne dikkat et gerçi çok anlamam ben o işlerden 😬😬
😊😊
Anlamadım tatlım, akşama kadar yemedimki akşama kadar açlıktan öldüm 😶 o yulafı da ilk defa dün denedim, ikincisi gelmeyecek galiba 😶

Tahmin etmiştim aşırı güzel olduğunu, 65i kutlamaya değecek bişeyse daha tatmadan canım çekti 🤣
Canim aksama kadar hic birsey yemedigin icin dedim duzenli 2 ogun olabilirdi
Yulafi bende oyle begenmedim omlet yapiyorum yumurta ile icine de zerdecal ile tuz atiyorum
Simdi yulaf bile yasak
Ben surekli yulaf karisimi yapiyorsun zannettim kusura bakma

Gunaydin canim nasilsin

Afiiyet bal seker olsun canim ama artik daha dikkatli olmaliyiz

Ahhh canim kolay gelsinnn

Günaydın canım
Çok sukur halimize diyelim.
Allah razı olsun

Maşallah tansu benden ayrıldığın her hafta süper gidiyor senden 🤔
Geçen cuma 82.700
Bugün 83.00
+300
Dün regl oldum. Ben 84 felan bekliyordum. 83 görünce şaşırdım.

😊😊

Canim aksama kadar hic birsey yemedigin icin dedim duzenli 2 ogun olabilirdi
Yulafi bende oyle begenmedim omlet yapiyorum yumurta ile icine de zerdecal ile tuz atiyorum
Simdi yulaf bile yasak
Ben surekli yulaf karisimi yapiyorsun zannettim kusura bakma
Haa pardon kuşum,Aşırı haklısın, esasında öyle aç kalma durumlarını tasvip etmiyorum, kasımdan gitsin istemiyorum ama bazen diyete uygun bişey bulamazsın dayandıkça dayanırsın ya 😬 öyle garip bi durum oldu. Artık bademsiz çıkmam dışarı yoooook. Yulafı öyle afilli kase olarak sevmeyi istedim ama olmadı, bi ara krep yapıyordum onu seviyordum ama o da çok yağda kızartma stiliydi bıraktım. Sıradaki hedefim senin omlette denemek hadi bakalım 💃🏻

Haa pardon kuşum,Aşırı haklısın, esasında öyle aç kalma durumlarını tasvip etmiyorum, kasımdan gitsin istemiyorum ama bazen diyete uygun bişey bulamazsın dayandıkça dayanırsın ya 😬 öyle garip bi durum oldu. Artık bademsiz çıkmam dışarı yoooook. Yulafı öyle afilli kase olarak sevmeyi istedim ama olmadı, bi ara krep yapıyordum onu seviyordum ama o da çok yağda kızartma stiliydi bıraktım. Sıradaki hedefim senin omlette denemek hadi bakalım 💃🏻
Canim tarifini veriyorum
3 yumurta yarim cay kasigi zerdecal istedigin kadar tuz cirp 1 kasik yulaf karistir yarim kasik yag ile yagladigin tavaya dok ustune de kapak kapat sonra cevir kapat altini

Birgaripanne Birgaripanne B barga bnnu bnnu BLU3 BLU3 aydingelini aydingelini Mor Vampirella Mor Vampirella pesto26 pesto26
MotivatedAlready MotivatedAlready
JaneRizzoli JaneRizzoli Melek Ada Melek Ada
Kozmogirl17 Kozmogirl17 DeliMavi DeliMavi CEYDOS CEYDOS
Yawrukush Yawrukush FitFiliz FitFiliz B Beklenen2
fyzanur fyzanur esmeriiim esmeriiim
Hyperborea17 Hyperborea17 @Ciseak
@L OL sserendipity sserendipity

Nerelerdesiniz, haftasonu nasil gecti?
Bu aksam menu ve spor paylasimlarini bekliyorum. Ilk sayfada ki kurallari tekrar okuyun isterseniz. Menu paylasimlarini hakkinda. Cok bosladik Yawrukush Yawrukush ve CEYDOS CEYDOS yok diye.
Yardimci kaptanlar olarak artik el atmamiz gerek Birgaripanne Birgaripanne
Ben burdayim kaptanim 😂😂😂

Selam ozgecigim.
Spordan geldim aksam yemegi hazirliyorum. Ardindan da bildigin cocuklu ev kosturmasi baslayacak
Sen nasilsin?
Iyiyim canim bende, oh ne guzel sporu aradan cikatmissin. :)
Bende kahvalti hazirladim cocuklara ,10 dk sonra Akinin dersi basliyor, onlar kahvalti ediyor, bende size bakayim dedim..
Cok yogun bir hafta sonu gecirdim ama tum halletmem gereken isleri halledip, yeni haftaya basladim neyseki..
Sizin hafta sonunuz nasil gecti ?

Iyiyim canim bende, oh ne guzel sporu aradan cikatmissin. :)
Bende kahvalti hazirladim cocuklara ,10 dk sonra Akinin dersi basliyor, onlar kahvalti ediyor, bende size bakayim dedim..
Cok yogun bir hafta sonu gecirdim ama tum halletmem gereken isleri halledip, yeni haftaya basladim neyseki..
Sizin hafta sonunuz nasil gecti ?
Superdi kaptanim bugunu okumalisin

Yawrukush Yawrukush haftasonu yogundu. Hava guzel olunca ve izinli olunca tadini cikardik.
Gerci birkac saatligine ise gittim ama Yinede iyiydi
Sevindim canim :)
Bizim gecen persembe okul acildi ,neye ugradigimi sasirdim.
16sar odev verdi ogretmenimiz,dersler,konu calismalari vs..Evin yemegini bile hazirlayamadim.Buzluga attiklarimdan yedik 2 gun.Oyuzden hafta sonu tum isleri yaptim.Bu haftaya daha iyi baslayayim diye:)

Bizimki okula gidiyor ama daha Eve ders yollamadilar Yawrukush Yawrukush
Ben Simdilik kitap okutuyorum. Biraz matematik yaptiriyorum okadar

Sizin ki baya abartmis olayim 2. Sinifa gitmiyor mu akin?
Evet canim 2.sinif ve online egitim okula gitmiyyor.
O yuzden her seyi odev veriyor ogretmen.
Haliyle bende yardim ediyorum hep.
Cuma gunu aksam 7de bitirdik odevleri,halimizi dusun :)

Evet canim 2.sinif ve online egitim okula gitmiyyor.
O yuzden her seyi odev veriyor ogretmen.
Haliyle bende yardim ediyorum hep.
Cuma gunu aksam 7de bitirdik odevleri,halimizi dusun :)

Online oldugu icin ozaman okadar ders. Ama yinede cok gibi. Kolay gelsin. Yetistirmesi cok zor.

Back
X