• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• DB1B9382-A502-4A9B-B42C-8C1AEEEB268F.webp
    DB1B9382-A502-4A9B-B42C-8C1AEEEB268F.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 07EFA502-7E51-454F-8FA8-55C755C62BCD.webp
    07EFA502-7E51-454F-8FA8-55C755C62BCD.webp
    59 KB · Görüntüleme: 24
ben sanki çok kilolar vermişim gibi kendime ödül verdim aslında vermek zorunda kaldım evde başka yemek yoktu.
sabah 1 şeftali 1 elma peynir biber
öğle şekersiz kahve 1 lokum 1 hurma
akşam 2 dilim pizza
spor bugün artık dananın kuyruğu koptu bari vücudum dinlensin dedim yapmadım

Selam kizlar menu su spor paylasimi yapmiyorum ama gozum hep uzerinizde kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenleride piste davet ediyorum belki biraz verirsiniz
😂😂😂
Dinlendim cok iyi geldi ustelik 1 haftadir tartilmiyorum ilk defa bugun aklima geldi artik aliskanlik oldugundan midir nedir
Tekrardan yitik sifaya baslamayi dusunuyorum gidisata gore esas listeye tekrar girmeyi dusunuyorum
Mathildablue Mathildablue canim kilon az oldugu icin yuzde firlamis gitmis kis kan dim
😍😍😘😘 tebrikler
Bu arada sıkılastirici kreme basladim fotosunu buraya birakiyorum kullanan var mi

Eklentiler

• 20200910_161438.webp
    20200910_161438.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 28
Selam
Ben artidayim bu hafta. Sebebi is dogru duzgun ne paylasim yaptim ne spor nede beslendim.
Liste disindayim ama kendime gelmem lazim.
Cocuklari yatirinca spor ve adim sonuclarini paylasacagim

@_Vera_ leslie ile mil yarismasi cok guzel fikir 👍 kesinlikle destekliyorum bu fikri
Bnde katılırım leslıe ye sevıyorum
Selam kizlar menu su spor paylasimi yapmiyorum ama gozum hep uzerinizde kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum vermeyenleride piste davet ediyorum belki biraz verirsiniz
😂😂😂
Dinlendim cok iyi geldi ustelik 1 haftadir tartilmiyorum ilk defa bugun aklima geldi artik aliskanlik oldugundan midir nedir
Tekrardan yitik sifaya baslamayi dusunuyorum gidisata gore esas listeye tekrar girmeyi dusunuyorum
Mathildablue Mathildablue canim kilon az oldugu icin yuzde firlamis gitmis kis kan dim
😍😍😘😘 tebrikler
Bu arada sıkılastirici kreme basladim fotosunu buraya birakiyorum kullanan var mi
Ktem nasıl yarıyormuymus ıse bnde goğüs ıcın hıaey ıstyom ıse yararmı acaba

Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Bugün tartı günü olduğunu bile unuttum. Hafta boyu dikkat ettim.
Benim.biraz ara vermem ve toparlanmam lazım..
Lütfen beni mazur görün. Iyi hissettiğimde hazır olduğumda tekrar gelecem. Hepinizi çok seviyorum. Haksızlık yapmak istemiyorum.hicbir eşime. Hoscalakin. Geri gelecem.mutlaka

Oyhhh ben takıma geldim yazmaya başladım da takımda tanıdık azıcık kişi kalmış. Diğer kızlar diyecwk bu kim :) kızlar ben izine ayrılan uyeyim. Ayrılıp ayrılıp geliyorum kürkçü dükkanına :) daimi üyesiyim buranın :)
Hoş geldiniz tekrar kürkçü dükkanına o halde. İnşallah hep birlikte zayıflar ve geri almaksızın kurtuluruz

Kolay gelsin mesketaşım bu iş bizi çok yıprattı ..
Ben de fiyasyonda çalışıyorum pandemi başladığından beri ve gerçekten çok zor her nöbetimin gecesi sabaha kadar çalıştığımı görüyorum topuklarım yatağa değdikçe ağrıyor. Dün sabah 8 de çıktım evden gece 12.30 a kadar sokak sokak gezdim şehri . Allah güç kuvvet versin hepimize ama psikolojik yorgunluğum geçmiyor her gün bir arkadaşımdan haber geliyor el yürekte bekliyoruz her gün kendimizden şüphe eder olduk
Hangi sehirdesin canım.sen ? Senin alanın daha farklıymış benden. Ben hastahane içinde çalışan ekiptenim. Senin ki daha yorucu türden .Allah yardımcımız olsun . Bir an önce bitse su virüs.

Back
X